Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jan 2016, 18:55

Ne idi s njim ili Kralj izgubljenih stvari :)

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 25 jan 2016, 19:05

tuzlak1987 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/tomic- ... ulu/182629

http://tekstovi.net/2,153,1797.html

Mislim da Manijaci pjevaju ovo nakon ovakvog klipa :P
Imas na nasem pdf-u objasnjenje u vezi s Tomicem, ako ti nije mrsko procitaj
Životni saputnik! 1921

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 25 jan 2016, 19:08

A tema se zove Premijer liga BiH - općenito :urnebes: :urnebes:
Ali meni ne smeta, samo vi opletite, jedino da se admini ne aktiviraju, da ne bude kao sa Ajzeom.
PRAVDA ZA AJZEA! SLOBODA ZA FORUMAŠE!
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 25 jan 2016, 19:10

Finoseigrajte je napisao/la:@MortemHz
Hvala buraz.
Upravo tako,nigdje nisam poceo prvi,niti cu.
Cocaine i kemo su mi targeti sve dok se ne okanu vrijedjanja mog kluba. Nista osobno protiv njih nemam ali dok se god ovako ponasaju gledam ih ko krvne neprijatelje.
A ponavljam,respekt svakome,bio on Mujo,Jovan,p.i.cka mayerina,gledam samo jesi li covjek ili nisi. Koliko je to moguce ovdje.
VOLIM ZRINJSKI POSTUJEM OSTALE.
DIRNI ZRINJSKI J.E.B.ACU TI MATER taman mi bio rod rodjeni. Jel' posteno?
Sretno svima u nastavku prvenstva!!
Sta sam ti ja sada kriv? :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 25 jan 2016, 19:57

wobly92 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Opustite se, Sloboda uzima ovo :P
Nemoj bit okrutan, Goodisona će hercika strefit.
PS
Padamo u formi :mrgreen:

Kakve su ovo ba prozivke :) Ovo je tema PLBiH i dajte malo konstruktivne priče, kad budemo na prepucavanjima onda možemo prcati jedni druge. Daj ti meni samo jedan razlog da ja budem ljubomoran na klub koji u svojoj istoriji nije očima vidio pehara i koji je do prije par godina igrao u cvajti, a ja proslavio sve titule, 6 komada buraz osim one dvije iz 46 i 72 ;) + 5 pehara kupa + 3 superkupa, da ne nabrajam naše evropske uspjehe, dovoljno je i ovo. To ti je isto da ja zguzim 16 manekenki i budem ljubomoran na tebe što ti drkaš kod kuće :mrgreen:
Očekujem još mjesec dana da postavljaš što više tih doskočica u stilu uzimamo mi ovo, Sloboda šampion, Goodison, hercika..., jer kad krene proljetni dio bi'će ti jasno da je sve to bio samo zimski san, u ostalom kao i svake zime do sada.
Možeš li ti shvatiti, da ako ja kažem da Sloboda neće biti prvak, to je moje mišljenje i moja prognoza i ja stojim iza toga, a ako nekim čudom vi podignete pehar na kraju, ja ću biti tu i čestitati na osvojenoj tituli i priznati da moje prognoze nisu bile tačne, jel pošteno od mene? Ako si ti naumio da igraš napoli keca na kladionici, može li tebe neko nagovoriti da igraš protiv njih, nema teorije e tako i ja pogledam raspored do kraja i vidim da tu nema puno prilike za bodove i tako i prognoziram. Prognozirao sam da će Zrinjski biti prvak samo zbog njihovog i vašeg rasporeda, a razlika je sada 1 bod i zadnje kolo igrate dole pod BB, pa bolan vi niste mogli Slaviji uputiti šut prema golu u trenucima kad ispadate iz lige a da pobjedite u Mostaru kad i oni igraju za titulu, ma daj probudi se i vrati u realnost, budi presretan ako dohvatite evropu ove godine :) ;)
povratak otpisanih!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 25 jan 2016, 20:04

Ne vjerujem da ce utakmica u Mostaru ista odlucivati.
Sto se plasmana u evropu tice do zadnjeg kola vec ce biti jasno ko ide u euro takmicenja ko ne.
Isto mislim i za titulu.
Ko god da je uzme vec ce biti poznat prvak do utakmice Zrinjski-Sloboda.
Ne mora znaciti da ce tako biti,ali ne vjerujem u neki foto finish.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 jan 2016, 20:22

Ja sam presretan i ovako, mi hoćemo u Evropu, a predsjednik je najavio otvoreno napad na titulu. Čak i da ne izborimo Evropu mi smo napravili veliki iskorak i ova Sloboda nije blizu one koja je ispala.
Nisu prozivke, samo su mi luckaste te prognoze da ćemo past u formi, haman evo od trećeg kola, a ti si baš zapeo za to, nisi upoznat da su se mnogi do sad zeznuli pa sad mudro čekaju iz sjene da Sloboda kiksne pa da se nasladjuju. Možda i dočekate, al ako ne samo te pripremam, nedo Bog šoka kakvog.
Šta sve može bit do tog zadnjeg kola, možda Sloboda već osigura titulu, možda Sarajevo, čak i taj Zrinjski, mada po meni veći favorit je Široki, al vidjećemo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jan 2016, 20:52

Ma Sloboda ce definitivno u europu, ogroman je i to uspjeh jer se mora ganjati sada koeficijent a vi ga nemate nikako. U europi se mora biti konstantan da bi se odrzao taj neki koeficijent pa da bi mogli praviti znacajnije uspjehe, mi smo to savladali i sada mozemo biti nosioci e sada nam preostaje ''samo'' da osvojimo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 25 jan 2016, 21:03

wobly92 je napisao/la:Ja sam presretan i ovako, mi hoćemo u Evropu, a predsjednik je najavio otvoreno napad na titulu. Čak i da ne izborimo Evropu mi smo napravili veliki iskorak i ova Sloboda nije blizu one koja je ispala.
Nisu prozivke, samo su mi luckaste te prognoze da ćemo past u formi, haman evo od trećeg kola, a ti si baš zapeo za to, nisi upoznat da su se mnogi do sad zeznuli pa sad mudro čekaju iz sjene da Sloboda kiksne pa da se nasladjuju. Možda i dočekate, al ako ne samo te pripremam, nedo Bog šoka kakvog.
Šta sve može bit do tog zadnjeg kola, možda Sloboda već osigura titulu, možda Sarajevo, čak i taj Zrinjski, mada po meni veći favorit je Široki, al vidjećemo.
Ja počeo pisati u decembru, i ti sad meni hoćeš da prikačiš tuđe postove, e neće moći :mrgreen: Ja tada nisam ništa najavljivao i uvijek stojim iza onoga što pišem, meni je drago da se Sloboda probudila, isto tako čekam Čelika,Veleža,Borca,Leotar,Iskru Bugojno :) jbg ja sam jugonostalgičar i pomalo simpatišem te stare Jugoslovenske klubove, ali poštujem i Zrinjski i Široki (bivša Mladost Lištica) kao klubove koji imaju dosta uspjeha u našoj zemlji, ja navijam da bude što više jakih jer u tom slučaju prvenstvo je zanimljivije i više raje dolazi na tekme, jednostavno popularizacija domaće lige. Naravno, lopta je okrugla i svašta se može desiti do kraja, evo u pauzi malo se bavimo prognozom i zezamo, kako god očekuje nas pravo uzbudljiv nastavak ;)
povratak otpisanih!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 25 jan 2016, 21:04

nego, da li se odlucilo koji format ce liga 12 imat od sljedece sezone? ili ce tu odlucku donijeti 7 dana prije pocetka prvenstva :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 jan 2016, 21:09

jovanmaksimovic je napisao/la:nego, da li se odlucilo koji format ce liga 12 imat od sljedece sezone? ili ce tu odlucku donijeti 7 dana prije pocetka prvenstva :D
Jesi optimista
Nad tobom sunce najljepše sja

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jan 2016, 21:28

Sunce vam **** profuram vikend ko Pastrmka a ovdje pravi shitstorm
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jan 2016, 21:47

jovanmaksimovic je napisao/la:nego, da li se odlucilo koji format ce liga 12 imat od sljedece sezone? ili ce tu odlucku donijeti 7 dana prije pocetka prvenstva :D
Kako su ti koji to određuju nesposobni ne bi me cudilo da odgode ligu 12. za sljedecu sezonu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 25 jan 2016, 23:50

Elegant je napisao/la:
Kako su ti koji to određuju nesposobni ne bi me cudilo da odgode ligu 12. za sljedecu sezonu.
Ma srediće već nešto par kola nakon početka, ništa se ne brinite :D

Usput, Sloboda je osigurala Evropu, ako se već priča o Slobodi, ima dobar kadar za nastavak, što da ne, ako ne budu i prvi. Sarajevo teško da bi moglo doći do titule, ali to znaju ovi insajderi što se toga tiče. Zrinjski i Široki eventualno bi se borili za tiltulu, ali nešto sve kontam da će Sloboda sačuvati poziciju. E sad, šta će biti, to ćemo tek da vidimo, a i sasvim je moguće da i zadnje kolo bude odlučivalo prvaka, previše je zgusnuto na vrhu.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jan 2016, 00:26

Sloboda titulu moze zaboraviti,moje skromno misljenje evropa i kup su im blizi nego titula.Sta je sa super kupom kod nas?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2016, 01:41

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sloboda titulu moze zaboraviti,moje skromno misljenje evropa i kup su im blizi nego titula.Sta je sa super kupom kod nas?
Skroman si, nema sta :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 26 jan 2016, 02:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sloboda titulu moze zaboraviti,moje skromno misljenje evropa i kup su im blizi nego titula.Sta je sa super kupom kod nas?
Sarajevo bi takodjer moglo titulu zaboraviti ove sezone vec nakon prvog kola nastavka, :)
A bogami sto se tice evrope Radnik i Siroki se nesto pitaju takodjer,kao i Zrinjski i Sloboda.
Ostane vam kup,gdje mozete u startu naletiti na Siroki,Zelju Slobodu ili Borac....
Tako da je i kup poprilicno upitan.
Zelim reci da je Sarajevo u dosta goroj poziciji od Slobode vise se bavi svojim klubom prijatelju...
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 26 jan 2016, 08:13

Jos rasprodali pola igraca a doveli dvojicu. Sumnjivo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jan 2016, 08:15

FaustinoAsprilla je napisao/la:Jos rasprodali pola igraca a doveli dvojicu. Sumnjivo
:facepalm: :facepalm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 jan 2016, 08:17

FaustinoAsprilla je napisao/la:Jos rasprodali pola igraca a doveli dvojicu. Sumnjivo
Cetvoricu + prelazni rok jos traje.
ZZ

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.