jedna od impresivnijih utakmica otkad je dosao u barcuxaviesta je napisao/la:Fabregas: 77 passes at 95%, 3 key passes, 3 assists, 5/5 long balls.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sve je bolji i bolji.simicz je napisao/la:jedna od impresivnijih utakmica otkad je dosao u barcuxaviesta je napisao/la:Fabregas: 77 passes at 95%, 3 key passes, 3 assists, 5/5 long balls.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]
Koji kralj
Koji kralj

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
uh kako lijepa utakmica, prizivao sam rane golove i dosli su i onda je sve lakse i ljepse. dobro je sto se i depor nije predao nakon sto su primili dva komada
penal je stvarno presmijesan, smijesno je svirai faul uopste u onoj situaciji kad maskerano klizi metar ispred igraca koji smijesno simulira, al najsmjesnije je sto je sudija to svirao, a jos je bilo izvan. al ajd, neka je, bolje za utakmicu
fabregas briljira, pokazuje da ce biti dostajan nasljednik xavija, odbrana naravno suplja, mada mora se reci da primamo ove golove u zadnje vrijeme i vise nesretno nego sto odbrana ili golman zaista pogrijese, evo i veceras smijesan penal i onda drugi gol gdje je viktor zaista bio pokriven i ruku na srce tesko se moze reci da je nesto pogrijesio, pokriven i bomba izbliza jbg
messi veceras jos jedan hetrik ce upisati laganini, dobro bi bilo da a i vilja zavuce ponovo radi samopouzdanja
penal je stvarno presmijesan, smijesno je svirai faul uopste u onoj situaciji kad maskerano klizi metar ispred igraca koji smijesno simulira, al najsmjesnije je sto je sudija to svirao, a jos je bilo izvan. al ajd, neka je, bolje za utakmicu
fabregas briljira, pokazuje da ce biti dostajan nasljednik xavija, odbrana naravno suplja, mada mora se reci da primamo ove golove u zadnje vrijeme i vise nesretno nego sto odbrana ili golman zaista pogrijese, evo i veceras smijesan penal i onda drugi gol gdje je viktor zaista bio pokriven i ruku na srce tesko se moze reci da je nesto pogrijesio, pokriven i bomba izbliza jbg
messi veceras jos jedan hetrik ce upisati laganini, dobro bi bilo da a i vilja zavuce ponovo radi samopouzdanja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma Viktor je u sluzbi kralja i Reala,dzaba sve ja opet volim ovog lika,svaki put me dobro nasmije.D10S je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji kralj
I ništa, boli njega qrac, još se samo trebao kretenski nasmijatiD10S je napisao/la:[youtube][/youtube]
Koji kralj

au gola.. uff

Hvala kralju.
Saviolu kada je igrao za Barcu nisam mrzio, Valdes mi je jednako drag kao on
Saviolu kada je igrao za Barcu nisam mrzio, Valdes mi je jednako drag kao on

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Kad odbrani jedan šut u okvir gola, ja ću da svršim.
Da sam na to čekao dosad, oči bi mi bili k'o fildžani.
P.S. Bravo sudija mrtve ti yebem.
Da sam na to čekao dosad, oči bi mi bili k'o fildžani.

P.S. Bravo sudija mrtve ti yebem.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 20 okt 2012, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Joj ima li ko normalan veetle link,koji god nadjem ne radi 

@jocker92
posaljem ti ja poster flopa a njega cim prije otjerat iz blaugrane. Sto je dosta - dosta je al mi se ne pitamo
?
D10S jesil ko na iglama ?
posaljem ti ja poster flopa a njega cim prije otjerat iz blaugrane. Sto je dosta - dosta je al mi se ne pitamo

D10S jesil ko na iglama ?

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- frankqqqqq
- Kontakt:
Šta je ovo crveni 

Hocemo li docekati bar jednu **** odbranu, hebem mu majku krvavu više...pa jel opucano po golu, to je gol...evo sad i crveni
znao sam ja da ce biti dernek na Riazoru, toga sam se i pribojavao...ne možemo ni 3-0 kontrolisati...odbrana u rangu Orašja 

DaBogda ja zoru ne doček'o ako je ovo ikako bilo za faula, da ne pričam o crvenom il' žutom, nebitno.frankqqqqq je napisao/la:Šta je ovo crveni
Fc Barcelona
Mascherano ubjedljivo najgluplji fudbaler Barce!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ohohoho, ovo se mora gledat', a kont'o sam da je gotovo vec na pocetku bilo.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ovo je za udžbenike glume bilo. Može onaj komotno u pozorište, za kakve drame se ubiomandraX je napisao/la:DaBogda ja zoru ne doček'o ako je ovo ikako bilo za faula, da ne pričam o crvenom il' žutom, nebitno.frankqqqqq je napisao/la:Šta je ovo crveni
Sudija je tragikomican majke mi.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 20 okt 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Daj jos kakav penal za Depor da se kako-tako revansiraju za Sevillu.
E je*o mu Adriano mater, hoce li Bartra ikad dobiti priliku??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.