PS zaboravi Kodru. Dobro nije on neki igrac bio pfffff

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vjerovatno misli na boju opremeBolanos je napisao/la:?sarajevo46 je napisao/la:Lagano prelaze...
Golman u crvenom, ostali igraci u plavom... Nesto me to podsjeca na boje jednog kluba...brile je napisao/la:Vjerovatno misli na boju opremeBolanos je napisao/la:?sarajevo46 je napisao/la:Lagano prelaze...
Vulture je napisao/la: Golman u crvenom, ostali igraci u plavom... Nesto me to podsjeca na boje jednog kluba...![]()
Ma nisam na njih mislio.. Pa znas valjda koji je klub u PL tih boja.bambus je napisao/la:Vulture je napisao/la: Golman u crvenom, ostali igraci u plavom... Nesto me to podsjeca na boje jednog kluba...![]()
????
Musa vas gotivi ko ja komsinicinu macketinu,Baka,Petranovic,Matun,Tuce,Tana. Da ne nabrajam vise,oni ce vam sigurno pomoci. Neki vec i jesuCocaine je napisao/la:Evo poceo lik sam sebe citirat sa petoricom onih koji su stavili svoje porodice ispred klubske ljubavi. Samo mali djelic Vaha Mara Dusko Baka Tuce Sejo braca Hadziabdic Mujic Sisic Petranovic Tana pokojni Dada rahmetli Salem Halilhodzić,rahmetli Ćeća Bijedić,Sula Rebac,Nusra Ćerkić,rahmetli Zeko Selimotić,Ibro Rahimić,Anel Karabeg i masa onih koji su u posljeratnom periodu bili vazda uz klub da ne spominjem ljude koji su bili na Velezovim vecerima kao sto su Kvesic,Hodzic ili Musa koji je na Velezovim utakmicama cesto. Bjezi bola ti se svezo petorice a ja ti ih nabrojao iz glave 20 . Bjezi tamo cim si poceo o krizama identiteta pao si mi u ocima
PS zaboravi Kodru. Dobro nije on neki igrac bio pfffff
Vi ste naša BarcelonaVulture je napisao/la:Ma nisam na njih mislio.. Pa znas valjda koji je klub u PL tih boja.bambus je napisao/la:Vulture je napisao/la: Golman u crvenom, ostali igraci u plavom... Nesto me to podsjeca na boje jednog kluba...![]()
????
Od crvene vam se uviđa bordo, kao što vam se uviđa da imate više titula, a nematesarajevo46 je napisao/la:Lagano prelaze...
tebi samo treba zagrljajAgamemnon je napisao/la:Cuj onoga krelca Zrinjski i Hrvatska .
Pa Idi u Hrvatsku **** jedan.
Prosipaj fasizam po njihovim forumima.
Ovo je Bosna bila bice i jeste.
Pojedite sebi mudaaaa nikada necete ni igrat neku drugu ligu mozda rekreativno kao onomad 96.
**** li ti Ante Pavelic nenu dok je halje trljala na Neretvi.
Sta ces u Bosni ako Volis Hrvatsku.Finoseigrajte je napisao/la:@agamemnon
Hvala ti na lijepim rijecima.
Jesi li to vec isfrustriran sto necete uzeti titulu?
Ili si samo bezobrazan?
Ko je spomenuo fasizam bjednice jedan?
Ja sam fasista ako volim Hrvatsku?
Svaka cast i cestitke na razmisljanju.
Pozdrav svim normalnim navijacima slobode a tebi ono sto ti tata da mami pred spavanje. Pusa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.