Otkud ti to da je dao ostavku a da je Mirvic odbio ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 apr 2022, 19:46Ma znam, ali eto lijepo je maštati. Realnost vjerovatno jeste da se gura Dal, iako se nije ni u jednoj većoj utakmici vidio, ali šta je tu je. Dosta toga ovisi i od trenera, hoće li ostati Vasoski ili pak dobiti nogu. Evo sad je bio dao ostavku pa Ismir odbio. Vidjet ćemo hoće li ista drugacija igra biti sutra.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑29 apr 2022, 19:43Previše je to "kapitalaca" po meni da bi bilo isplativo, a osim toga, nema ni puno igrača u izlogu. Ja iskreno ne vidim smisao da se makne Dal u stranu, ovaj klub prije svega mora prodavati, a mi smo ga ove godine i pogotovo ovog proljeća "trpili".
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pisalo je u novinama, time se vodim. Ako nađem koji portal je objavio to, postavit cu ovdje.ubipara je napisao/la: ↑29 apr 2022, 21:17Otkud ti to da je dao ostavku a da je Mirvic odbio ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 apr 2022, 19:46Ma znam, ali eto lijepo je maštati. Realnost vjerovatno jeste da se gura Dal, iako se nije ni u jednoj većoj utakmici vidio, ali šta je tu je. Dosta toga ovisi i od trenera, hoće li ostati Vasoski ili pak dobiti nogu. Evo sad je bio dao ostavku pa Ismir odbio. Vidjet ćemo hoće li ista drugacija igra biti sutra.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑29 apr 2022, 19:43Previše je to "kapitalaca" po meni da bi bilo isplativo, a osim toga, nema ni puno igrača u izlogu. Ja iskreno ne vidim smisao da se makne Dal u stranu, ovaj klub prije svega mora prodavati, a mi smo ga ove godine i pogotovo ovog proljeća "trpili".
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakva crna ostavka, pa lik ima jasno definisan ugovor i sam kroji svoju sudbinu. Ne izbori li evropu, ugovor se ne produzava i tjt.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sutra bi mogli padnut na 5 mjesto, ova ekipa je bez jaja obraza muske zile.. uz to veoma lezarns i ne kvalitetna,,, trener je dosad pokazao da je 0 bodova takodje.
Apsulutno ga otjerat bez imalo racc za misljanja ako evropu ne izbori..
Pojacanja koja su dosla igraju za sebe za raju nesto ko bodul u prvom djelu
Ko misli fa ce ahmet krsto heba oremus kanuric napustat klub dibrovoljno bez 100% isplate lompletnog ugovora tesko se vara, jer to su propali igraci po isteka ugovora sa nams njima je sportska (igracka trenerska) zavrsena valja radit za 700 km posle
Apsulutno ga otjerat bez imalo racc za misljanja ako evropu ne izbori..
Pojacanja koja su dosla igraju za sebe za raju nesto ko bodul u prvom djelu
Ko misli fa ce ahmet krsto heba oremus kanuric napustat klub dibrovoljno bez 100% isplate lompletnog ugovora tesko se vara, jer to su propali igraci po isteka ugovora sa nams njima je sportska (igracka trenerska) zavrsena valja radit za 700 km posle
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Luka Bilbija, bilo je svakako samo pitanje hoce li on, Njegomirović ili Gigović.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 30 apr 2022, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Od navedene trojice on je najbolji, blamirat se nece to je sigurno, sudio je kup Borac-Tuzla naklonit ce im se ako ih rezultat bude na njihovoj strani. Ono sto znam je da nas nece zaklati.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Bilbija je jedan od boljih sudija, a sutrašnja utakmica je svakako generalno nebitna, jer mi Borac ni pomoću trikova nećemo uspjeti stići do kraja. Sutra bi suđenje moglo biti i ok.
Od ove trojice, da je ubacio Njegomirovića ili Gigovića, znaš šta bi bilo posrijedi. Ovako i ima neke nade.
Od ove trojice, da je ubacio Njegomirovića ili Gigovića, znaš šta bi bilo posrijedi. Ovako i ima neke nade.
- feniksptica
- Kontakt:
Sve je to ok, al utakmice vecinom rjesavaju pomocnici.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja mislim da od dolaska Vice na čelo Saveza, Borcu je maltene svaku jaču domaću utakmice sudio Srbin iz okoline Banja Luke i Republike Srpske.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Samo da ne bude kao onda, mi kukali unaprijed na sudiju, on perfektno tekmu vodio, a mi rutinirani ko budale.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šta je republika srpska ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- feniksptica
- Kontakt:
Nismo favoriti i tesko cemo dobit i da Dzeno Uscuplic sudi utakmicu. To je nas problem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- napoleon72
- Kontakt:
Entitet u sastavu BiH iz kojeg dolaze sudije koje sude Borcu. Znam koja je svrha tog komentara al je lakse napisat "RS" nego "gradovi u BiH sa vecinskim srpskim.stanovnistvom".
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sudio im Mujic kad su nas mlatnuli 0-2 na Kosevu, mrtvi ps bio. Sudio im Mulahasanovic kad su masakrirali Sirokog. Ostale utakmice sudili srbi iz okoline Banja Luke. Grbic im je odsudio isto tako mrtvi ps protiv Veleza kad debil Radovic napravi glupi penal u 89.minuti. Njima je trebala blaga naklonost sudija dok su u ekipi imali Vranjesa i Zakarica, sad se sudije trebaju bas potruditi za Borac. Sve u svemu ove godine mi smo sami sebe zayebali
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A ko je sudio Borcu kad im je Zrinjski petardu opalio?
Dajte bolan ljudi, što neko reče da nam sudi Dženo i eto dodaću Čala, mi sa Hebibom i inim "vedetama" nemamo šta tražiti u BL.
Dajte bolan ljudi, što neko reče da nam sudi Dženo i eto dodaću Čala, mi sa Hebibom i inim "vedetama" nemamo šta tražiti u BL.
- napoleon72
- Kontakt:
I citam danima price o nekom Burekovicu, Gogicu... Zar vam Zrinjski ove sezone, mi u sezoni DK, Zeljo u sezoni 11/12 (ako zanemarimo ocajno sudjenje tad) nisu pokazatelj kojim putem trebamo ici? Sta su nama donijeli razni Susici, Stepanovi, Oremusi, Zelji neki Lendrici, Stevanovici, Bokaciji, Vranjesi, Zrinjskom Ibanjezi i Kukoci? Pobjednicki.tim.je spoj mladih domacih igraca zeljnih dokazivanja te iskusnih premijerligaskih vukova. Sto mislite da bi taj Burekovic imao ikakvog motiva u nasem klubu, ili Gogic? Imao bi kao sto i Suljic ima. Pa Tuzla City je po imenima bosanski PSG pa ne mogu jedan yebeni trofej da osvoje, jer dovode igrace s napucanim CVem koji nikakve motivacije nemaju. Kad si student bez radnog iskustva radis sve zivo, pedantan si, detaljan, zelis da se dokazes... Kad si senior sa 12 godina iskustva biras projekte koje zelis da radis, trazis da te neko masira i kafu ti donosi da bi upalio racunar i pogledao problem. Isto je i u fudbalu, potpuno isto.
Zaboravit nake Gogice, Mihojevice, Tatare... Gradit ekipu oko Dala, dva Ramica, Trake, Jovasevica, Bijelonje, Dizdarevica, Buljubasica... Evo, ja bih glavu na panj smio stavit da Irfan Ramic NIKAD ne bi pustio igraca da centrira kao Suljic u Mostaru, niti bi Trako uradio glupost kao Dupovac na derbiju, niti bi Tarik Ramic guzeljao po terenu kao Secerovic. Evo cisto statisticki da pogledamo, koliko puta su nas u historiji "izradili" mladi igraci a koliko puta ovi preplaceni stranci? Ne moraju bit nasi akademci u pitanju, al nek su igraci u23, da se fokusiramo na dovodjenje takvih igraca. Odlicni su bili spomenuti akademci iz sezone 18/19, pa Mihojevic onda, Adnan Kovacevic, Radovac dok se nije posvadjao s navijacima, Duljevic, Cimirot, Djokanovic, Delac... Puni potencijal kod nas nisu ostvarili Andjusic, Nedim Hadzic i Salcin, al realno, nisu ni dobili bas pravu priliku. Dok je omjer uspjesnih i neuspjesnih skupih iskusnijih pojacanja manje-vise suprotan, odlicni su bili Benko, Krste, Merso, donekle Stanojevic i Lazic, Jajalo, Tatar i Rahman, a mali milion je propaliteta tipa Susic, Letic, Barbaric, Pavlovic, brazilci, Oremus, svi ovi povratnici koji u drugom mandatu nisu ni 30% igraca kakvi su bili itd itd.
Zaboravit nake Gogice, Mihojevice, Tatare... Gradit ekipu oko Dala, dva Ramica, Trake, Jovasevica, Bijelonje, Dizdarevica, Buljubasica... Evo, ja bih glavu na panj smio stavit da Irfan Ramic NIKAD ne bi pustio igraca da centrira kao Suljic u Mostaru, niti bi Trako uradio glupost kao Dupovac na derbiju, niti bi Tarik Ramic guzeljao po terenu kao Secerovic. Evo cisto statisticki da pogledamo, koliko puta su nas u historiji "izradili" mladi igraci a koliko puta ovi preplaceni stranci? Ne moraju bit nasi akademci u pitanju, al nek su igraci u23, da se fokusiramo na dovodjenje takvih igraca. Odlicni su bili spomenuti akademci iz sezone 18/19, pa Mihojevic onda, Adnan Kovacevic, Radovac dok se nije posvadjao s navijacima, Duljevic, Cimirot, Djokanovic, Delac... Puni potencijal kod nas nisu ostvarili Andjusic, Nedim Hadzic i Salcin, al realno, nisu ni dobili bas pravu priliku. Dok je omjer uspjesnih i neuspjesnih skupih iskusnijih pojacanja manje-vise suprotan, odlicni su bili Benko, Krste, Merso, donekle Stanojevic i Lazic, Jajalo, Tatar i Rahman, a mali milion je propaliteta tipa Susic, Letic, Barbaric, Pavlovic, brazilci, Oremus, svi ovi povratnici koji u drugom mandatu nisu ni 30% igraca kakvi su bili itd itd.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Možda Oremuš ne igra ako ima toliku platu kako bi se aktivirala neka klauzula ako odigra manje od određenog broja utakmica u mjesecu/sezoni da se isplaćuje manje.
Samo naprijed Saraj'vo!