FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

MrWhite
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la MrWhite » 16 maj 2013, 16:06

soxx je napisao/la:Oplako sam na ovo bezalkoholno! HAHAHA

Inace nemojte se uvrijediti sad s ovime.

Ali sta serucka ribery da mu smeta pivo a moze trpati maloljetne kurave?
Riberi je napola Bosnjo ni mi ne jedemo svinjetino ali zato hektolitre piva popijemo..... :D
Sreca pa je Ojler mlad umro...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 maj 2013, 16:13

Sva ova priča oko Riberyja, Boatenga i pive je dosta konfuzna.

Ovu informaciju je jedan od britanski listova (vidjeh negdje ali zaboravi koji) postavio na svojoj web stranici i ubrzo poslije je i uklonio (mislim na to da se Ribery naljutio). Faktički u medijima u Njemačkoj ništa se o tome nije ni govorilo, samo su načule ove informacije. Onda kada je došlo izvinjenje Boatenga, nikome više ništa jasno nije bilo. I na forumu transfermartkt.de - a se o tome diskutovalo. Sad opšte nije ni jasno, dal je bilo ikakve ljutnje...Ribery je na proslavi titule na Marienplatzu ludovao u svom stilu i nije se opšte primjetilo da je bio nezadovoljan.

Ja mislim da je čak Ribery na prethodnim proslavama titula znao druge polijevat pivom i mislim da se znao tako s pivama vrtit, tako da je čudno šta se sad desilo. Možda je čovjek ponekad konzumirao alkohol, a sad više ne želi u dodir s njim. To je sad teško reći i procijeniti, radi se o privatnoj stvari igrača. A druga stvar , možda je Boateng došao s ovim izvinjenjem, kako bi sve to u medijima primirio. Vidjet ćemo narednih dana, hoće li biti po pitanju ove situacije nekih izjašnjenja. Ako je i bilo reakcije Riberyja, bila je preosjetljiva, jer ako takve stvari ne želi može to prije kolegama napomenut.
Ono što je najbitnije nekih varnica u ekipi nije bilo, svi su sretni i zadovoljni i sva ova priča je samo zanimljiva medijima, da imaju šta eto pisat. A eto ko biva ovo toliko spektakularno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 16:17

Da, no nema mi ništa mrže kada se priča o privatnom životu nekog igrača. Jedno je da si Terry, a drugo je Ribery and co. Također nije Bilal Balotteli da se namjerno glupira.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 16 maj 2013, 17:03

Neutral je napisao/la:

Ljudski je griješiti.

Ljudski je svršiti.
Agieren statt reagieren

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 maj 2013, 18:16

Za don Juppa zainteresovani iz Rusije, zatim Monaco, a i Real Madrid je iskazao interesovanje...
Stern des Südens

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 maj 2013, 18:25

Pale_Companion je napisao/la:
Neutral je napisao/la:

Ljudski je griješiti.

Ljudski je svršiti.
:lol:

Lakše je odbiti pivo nego dobar piček. ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 16 maj 2013, 20:07

Zdena04 je napisao/la:Lakše je odbiti pivo nego dobar piček.
A na isto ti to dođe,
prokletinja i jedno i drugo(ovo drugo u smislu prostitucije), od ovog drugog teško da se iko ikad uspije oprati,
jeste da je ljudski griješiti, ali ima nekih stvari na koje se ni pomisliti ne smije.

Da Ribery se bio naljutio zbog litre pive :!: , a u onoj proslavi 2010 je i sam Gaalonju istom posipao. :roll:

Mislim da su izgladili odnos, ali malo je reći da je Bilal pretjerao, pa nije mu ga Jerome u grlo sipao. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 maj 2013, 20:50

šta ono citam na fejsbuku da Henes hoce da zaposli Magdalenu Nojner bivšu bijatlonku kao kondicionog trenera u Bayernu :roll:
nema potpisa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 maj 2013, 20:58

Admir_Sa je napisao/la:šta ono citam na fejsbuku da Henes hoce da zaposli Magdalenu Nojner bivšu bijatlonku kao kondicionog trenera u Bayernu :roll:
Ko je uhvati gu.it ce. 8-)
Ribery like this. On je svakako najbrzi u ekipi. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 maj 2013, 21:47

Finale 25 maja ce navijaci Bayerna moci pratiti i na Allianz Areni ;)
Rukovodstvo Bayerna organizovace gledanje na video bimu uz besplatno podijeljenih 45.000 ulaznica.
Druga lokacija pracenje tekme bice u centru Minkena,na kojem se odrzava popularni Oktoberfest.

Sve je spremno za slavlje,jos samo klempo da dodje gdje mu je i mjesto,a to je logicno Munchen.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 21:51

9 dana.....

Usput, da li se još neko sjeti Romaria kada neko izgovori riječ hegemonija ? Neko u mom prisustvu kaže tu riječ, prvo se sjetim Romaria :lol: Šta nam uradi čovjek.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 maj 2013, 23:23

Sinoc poslije utakmice Benfica-Chelsea legoh i onako pod dojmom tog finala sanjao sam nase finale sa Dortmundom..

isti onaj osjecaj kao uzivo da gledam , iscekivanje i nervoza prilikom svakog napada :)

Sjecam se da smo dobili 4-2 a da je zadnji gol za nas nakon Riberyevog probijanja po strani, sve rjesio Muller :) :D Pa et nek se zabiljezi ovaj san, ako pogodim, castite 8-) 8-)
FC Bayern !!!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 maj 2013, 23:27

BavaracZenica je napisao/la:Sinoc poslije utakmice Benfica-Chelsea legoh i onako pod dojmom tog finala sanjao sam nase finale sa Dortmundom..

isti onaj osjecaj kao uzivo da gledam , iscekivanje i nervoza prilikom svakog napada :)

Sjecam se da smo dobili 4-2 a da je zadnji gol za nas nakon Riberyevog probijanja po strani, sve rjesio Muller :) :D Pa et nek se zabiljezi ovaj san, ako pogodim, castite 8-) 8-)
Uhh ako treba bubreg imas od mene,samo da klempo dodje u Bavarsku 8-) :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 maj 2013, 23:38

Nabadali smo ih i nabadacemo ih. 8-)

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 maj 2013, 23:52

anelbavarac je napisao/la:
BavaracZenica je napisao/la:Sinoc poslije utakmice Benfica-Chelsea legoh i onako pod dojmom tog finala sanjao sam nase finale sa Dortmundom..

Uhh ako treba bubreg imas od mene,samo da klempo dodje u Bavarsku 8-) :lol:
Neka brate, nek ti imas hehe, ma donjet ce je Jupp u Minčen :D nista se ne sikiraj, a onda opet sljedece sezone resetanje :D 8-)
FC Bayern !!!!!

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 17 maj 2013, 00:05

Koliko Bayern ima svijetlu buducnost 8-)
To je nevjerovatno :)

Gotze - 20 godina. Ballon d'Or tamo sa 26 bi lahko mogao uzeti ako nastavi se ovako razvijati kao igrac.
Najveci mladi talenat u Evropi, i od Neymara je bolji, + je dokazan igrac a ovako mlad. Dovoljno smo osjetili na nasoj kozi kad je igrao u malom Zutom klubu ali sada je presao u Masineriju Bavarsku da dokaze svima zasto je Njemacki Messi.

Muller- 23 godine. Statistika mu je strasna. Uvijek ima mnogo golova a jos vise asistencija.
Na klupskom nivou je fantastican to vidimo, a Boga mi i za Elf na velikim takmicenjima briljira kad se koristi kako treba. Najbolji igrac Bayerna ovu Sexualnu sezonu. Trci neumorno i uporan je. Pravi Svabo.

Kroos- 23 godine. Ima najbolji pregled igre u Bayernu, tehniku nevidjenu, moze odigrati zadnjeg veznog ako treba (znaci jak je i fizicki poprilicno) a Šut, zadnju loptu i Ubačaj da ne pominjem :shock: Dragulj nas i da se sto brze oporavi. Njegovi golovi ove sezone su najljepsi.

Gustavo- 25 godina. Najpodcjenjeniji igrac. Jedan od najborbenijih a da ne pominjem kako loptu uzima :o
Klizeci start najčišći u Bayernu, potencijala ima da se razvije da bude i kreativac pored destruktivca.
Strasnu ljevicu ima i zahvalan je igrac. Ne znam sta onaj selektor Brazila hoce. Doprinosi sirini kadra i velika glupost bi ga bila prodati. Najstariji od ovih igraca

Javi Martinez- 24 godine. Osvojio vec sve sa reprezentacijom sto se moze osvojiti. Najbolji i najvrijedniji destruktivac danasnjice. Vrijedi svaki Euro. Briljira u svakoj vecoj utakmici. Jos jedan genijalan potez nase uprave dovodjenjem njegovim. Najbolje pojacanje uz Dantea po meni.

Shaqiri- 21 godina. Mali je malo tvrdoglav ali ovakav talenat se ne smije prodati nego se treba gajiti i uz Gotzea ce nam biti danasnji Robbery. Dribling mu je na najvisem nivou, Messiove gradje, nizak nabijen ima muda da probije, igrac sa tehnikom ma Guardiola ga bolje ne bi mogao dizajnirati. Doveden za sicu, danas se i slabiji od njega dovode po 30 miliona. Jos jedan genijalan transfer.

Alaba- 20 godina. Baci ga u vatru na Bernabeu, Camp Nou, njemu nije bitno. Sada je WC igrac ne interesuje me sto ce nekom zvucati subjektivno, uporedi ga sa bilo kojim lijevim bekom nijedan mu nije dorastao.
Ovakva brzina, kondicija, sut, ubacivanje iz drugog plana je ono sto treba Riberyu iza njega. Tako se dobro slazu da su oni bili zasluzni za vecinu Mandzinih golova (Tap-ina takozvanih). Neumoran je, jos malo da poradi na defanzivnim zadacima i Bayern se osigurao jos 10 godina sa SuperTalentovanim Austrijancem.

Tu su jos i Can i Badstuber i Hojbjerg i Weihrauch. Sve nada do nade
Ovdje Badievo ime odskace jer je i on dugo najbolji bio u defanzivi ali povreda ga je sprijecila veci dio sezone, vidjecemo ga sljedecu. Kod njega mi se ne svidja samo sto je previse zavistan o ljevoj nozi. Nesto slicno Arjenu, samo sto Robben moze desnom samo kad hoce :D . A borbenost, duga lopta, tehnika, smirenost su mu neporecivi aduti koje je i u Elfu pokazivao, a Stoper ce nam najvise trebati u buducnosti.
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2013, 00:38

8-)

Još 8 dana aBd do finala. Pokušavaju nas isprovocirati što je pokazatelj nemoći žutih. Zaista je veliki razmak između polufinala i finalne utakmice. Okej 2 sedmice, ali 3 je previše :roll:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 maj 2013, 09:51

Neutral je napisao/la:Zaista je veliki razmak između polufinala i finalne utakmice. Okej 2 sedmice, ali 3 je previše
da, cisto sr.anje.
bolje da su zadnjih par ligaskih utakmica igrali ritmom srijeda - subota.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 17 maj 2013, 10:03

žutalji su bez ikakvih šansi ako odigramo kao polufinale i mene isto nervira prevelika stanka između polufinala i finala...istina je da će se neki odmoriti u svakom slučaju bolji smo realno ja od nedelje ću početi odbrojavat a ako nedaj bože izgubimo čini mi se da ću ligu prvaka precrtat...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 maj 2013, 10:54

talijanska gazeta pise da ce pjana preci u bayern.
:? :?
bilo bi fino, sto jes´ jes´. :)
al´ gdje ga ubaciti :? mozda umjesto krosa :?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.