Koliko Bayern ima svijetlu buducnost
To je nevjerovatno
Gotze - 20 godina. Ballon d'Or tamo sa 26 bi lahko mogao uzeti ako nastavi se ovako razvijati kao igrac.
Najveci mladi talenat u Evropi, i od Neymara je bolji, + je dokazan igrac a ovako mlad. Dovoljno smo osjetili na nasoj kozi kad je igrao u malom Zutom klubu ali sada je presao u Masineriju Bavarsku da dokaze svima zasto je Njemacki Messi.
Muller- 23 godine. Statistika mu je strasna. Uvijek ima mnogo golova a jos vise asistencija.
Na klupskom nivou je fantastican to vidimo, a Boga mi i za Elf na velikim takmicenjima briljira kad se koristi kako treba. Najbolji igrac Bayerna ovu Sexualnu sezonu. Trci neumorno i uporan je. Pravi Svabo.
Kroos- 23 godine. Ima najbolji pregled igre u Bayernu, tehniku nevidjenu, moze odigrati zadnjeg veznog ako treba (znaci jak je i fizicki poprilicno) a Šut, zadnju loptu i Ubačaj da ne pominjem

Dragulj nas i da se sto brze oporavi. Njegovi golovi ove sezone su najljepsi.
Gustavo- 25 godina. Najpodcjenjeniji igrac. Jedan od najborbenijih a da ne pominjem kako loptu uzima
Klizeci start najčišći u Bayernu, potencijala ima da se razvije da bude i kreativac pored destruktivca.
Strasnu ljevicu ima i zahvalan je igrac. Ne znam sta onaj selektor Brazila hoce. Doprinosi sirini kadra i velika glupost bi ga bila prodati. Najstariji od ovih igraca
Javi Martinez- 24 godine. Osvojio vec sve sa reprezentacijom sto se moze osvojiti. Najbolji i najvrijedniji destruktivac danasnjice. Vrijedi svaki Euro. Briljira u svakoj vecoj utakmici. Jos jedan genijalan potez nase uprave dovodjenjem njegovim. Najbolje pojacanje uz Dantea po meni.
Shaqiri- 21 godina. Mali je malo tvrdoglav ali ovakav talenat se ne smije prodati nego se treba gajiti i uz Gotzea ce nam biti danasnji Robbery. Dribling mu je na najvisem nivou, Messiove gradje, nizak nabijen ima muda da probije, igrac sa tehnikom ma Guardiola ga bolje ne bi mogao dizajnirati. Doveden za sicu, danas se i slabiji od njega dovode po 30 miliona. Jos jedan genijalan transfer.
Alaba- 20 godina. Baci ga u vatru na Bernabeu, Camp Nou, njemu nije bitno. Sada je WC igrac ne interesuje me sto ce nekom zvucati subjektivno, uporedi ga sa bilo kojim lijevim bekom nijedan mu nije dorastao.
Ovakva brzina, kondicija, sut, ubacivanje iz drugog plana je ono sto treba Riberyu iza njega. Tako se dobro slazu da su oni bili zasluzni za vecinu Mandzinih golova (Tap-ina takozvanih). Neumoran je, jos malo da poradi na defanzivnim zadacima i Bayern se osigurao jos 10 godina sa SuperTalentovanim Austrijancem.
Tu su jos i Can i Badstuber i Hojbjerg i Weihrauch. Sve nada do nade
Ovdje Badievo ime odskace jer je i on dugo najbolji bio u defanzivi ali povreda ga je sprijecila veci dio sezone, vidjecemo ga sljedecu. Kod njega mi se ne svidja samo sto je previse zavistan o ljevoj nozi. Nesto slicno Arjenu, samo sto Robben moze desnom samo kad hoce

. A borbenost, duga lopta, tehnika, smirenost su mu neporecivi aduti koje je i u Elfu pokazivao, a Stoper ce nam najvise trebati u buducnosti.