FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala K****!
Tamo ima tema za derbi i tamo se prepucavajte kome se da
a ovdje od malih nek samo pise The maniacs 1987
fin decko 
mosa rajvoSa
Nemoj Bogati, nek bude 3:3, 4:4 ako će neriješeno, samo ne opet 0:0ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma 0 0 ko i vazda, bratski da se niko ne ljutiBata_Barata je napisao/la:Budite svjesni, necete ni boda osvojiti na Grbavici. ZNACI NI BODA !!
Sto ste vise u euforiji gore vam je, tako je i Čelik pa su popušili foru. Voli sir.Amar takve kao vi..
Vjerujte 2-3 razlike za nas, a gola necete dati !
Živi bili pa vidjeli
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
to ja govorim zadnja 3 derbija, nek barem vidimo nesto, a ne ofirno 0 0, nista nista, nema nikakvih dogadjanja na terenuVanBasten je napisao/la:Nemoj Bogati, nek bude 3:3, 4:4 ako će neriješeno, samo ne opet 0:0ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma 0 0 ko i vazda, bratski da se niko ne ljutiBata_Barata je napisao/la:Budite svjesni, necete ni boda osvojiti na Grbavici. ZNACI NI BODA !!
Sto ste vise u euforiji gore vam je, tako je i Čelik pa su popušili foru. Voli sir.Amar takve kao vi..
Vjerujte 2-3 razlike za nas, a gola necete dati !
Živi bili pa vidjeli
Za zivot cijeli!
-
neneutralan
- Kontakt:
da se konacno i ja javim...vec 15x me banuju zbog nekih gluposti..nadam se da cu sakupit bar 5-6 postova prije nego me skinu ovi .....
neneutralan je napisao/la:da se konacno i ja javim...vec 15x me banuju zbog nekih gluposti..nadam se da cu sakupit bar 5-6 postova prije nego me skinu ovi .....
mosa rajvoSa
- tarikhordas
- Kontakt:
Evo vidim na fksinfo izlazi novi bordo fan..Pa da pitam gdje ga mogu preuzeti moze li u fan shopu ?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Oni i Amar jednostavno ne mogu dobiti Sarajevo . Nisu mogli s crvenim kartonima i tad nije bilo nas i opet nisu dobili .
Ove godine teško .
Ove godine teško .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ne ne ne, ne daj na sebeneneutralan je napisao/la:da se konacno i ja javim...vec 15x me banuju zbog nekih gluposti..nadam se da cu sakupit bar 5-6 postova prije nego me skinu ovi .....
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Samo znam da ce biti puno golova na utakmici, nakon dugo vremena 
Sutra odraditi ovaj malo "tezi" trening i onda se spremiti za komsinice vrijeme je da ih spustimo na zemlju previse su otisli u oblake 
Veci pritisak je na njima, a mislim da ce nasi imati motiv vise!!!
Da im oderemo guzove!!!
Da im oderemo guzove!!!
bordo je napisao/la:Veci pritisak je na njima, a mislim da ce nasi imati motiv vise!!!![]()
Da im oderemo guzove!!!
- Bata_Barata
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Jug je napisao/la:bordo je napisao/la:Veci pritisak je na njima, a mislim da ce nasi imati motiv vise!!!![]()
Da im oderemo guzove!!!![]()
![]()
![]()
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
- molotovljev
"Odluka je ishitrena i ne rijesava problem,a Uprava Sarajeva u znak solidarnosti sa navijacima
nece prisustvovati derbiju."
nece prisustvovati derbiju."
F.K.SARAJEVO
Ne moze niko zabranit da kupimo kartu i odemo na tekmu. Svaki put ista prica. To sto clanovi Uprave nece doci, njihov problem.
samo da vise hocemo skinuti ono AURA sa dresova ..cim vidim ono AURA odmah mi se ne dzasvi... 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nek probaju s Drinom, jeftinija je od Aure:D
royal clasic smo vec imali hahahhafowler je napisao/la:Nek probaju s Drinom, jeftinija je od Aure:D
@van basten to ne bum dozivel..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 nov 2011, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Kad se nađe neko ko će iskeširati više od FDS-a tad bumo skinuli AURA.mma_hz je napisao/la:samo da vise hocemo skinuti ono AURA sa dresova ..cim vidim ono AURA odmah mi se ne dzasvi...
glupost za hrabre je sebičan lijek
jel se vratio Skoro???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.