Kak to breharry_90 je napisao/la:Gdje je legenda reala ?
Bem ti ovu kisu,pozelio sam sunce
Znači zagrada i velko L
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kak to breharry_90 je napisao/la:Gdje je legenda reala ?
Tu sam ba ,za tebe sam uvijek tu ,evo sad se pitam kad je ono takmičenje za forumaša godine i reko ko još ima popularan ovdje ko ja i to si dao dokaz da nema niko ,jer svi mene tražeharry_90 je napisao/la:Gdje je legenda reala ?
e moj ti, zaradio pare od vaktija, pa mislis da mozes sta hocesVjecna Robija je napisao/la:Posebni selami za malog Edu ! Edo hajd na pivu,evo ja vec pijan !
Pa ko će biti ,da nećeš možda ti ,jedini ja se borim za ovaj forum od vas sviju ,a i ovu omladinu sam okupio oko sebe ima da me poguraju glasovimaharry_90 je napisao/la: Cuj ti forumas godine![]()
Evo gledam ovo po deseti put(i još mi smiješnoHawking je napisao/la:Koji čoban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
jest on je coban a kad brazilci izvodi 3 puta vece gluposti na terenu onda je to okHawking je napisao/la:Koji čoban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
ahhah i kod nas ce ako nastavi 'vakoGoalgetter je napisao/la:U nas pao snijeg u Austriji![]()
![]()
![]()
Samo te zapisao ? Buraz moj ja da ti kazem,BUDALA SI AKO TO PLATIS ! Njemu nisu to uradili jer je lik stariji i skontao bi da to ne mogu uraditi,ti se vjerovatno nisi bunio.I da si se bunio kontaju jos je zelen nece shvatiti neke shvati.I kazem ti,nemoj platiti jer i ja imam bruku toga.To ti nece uticat ni na licnu ni na pasos,normala ces preci granicuMegamon je napisao/la:Kako su samo pogani ovi sarajevski drotovi.Juros oko pola osam,kisa lije k'o iz kabla a ja zurim.I sad dole kod Vrazova ja prelazim preko ulice a tu nema pjesacki prelaz.Pretohdno sam se uvjerio da je gore kod Alipasine dzamije crveno svijetlo.I ide jedan gospodin i ja.Kad izletise drotovi.Prodje covjek jedno 40 godina njemu nista ne uradise kad mene zaustavise uzese mi licnu i poceli me peglati.Naplatise mi kaznu majku mi ebem.Sad to moram da uplatim u roku od 4 mjeseca.![]()
Yebem li mu familiju,daBogda mu kcerka umjesto qurca primala pendrek.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.