Dugo vremena mi je trebalo da se oporavim od Projica, a sad ce mi nove traume ostati od Jasarevica.bhsport je napisao/la: ↑22 apr 2023, 16:01Pare su posudjene samo jer se trebalo platiti Amaru, da je bilo kome drugom ovaj nebi posudio, to je nastavak Senadovog rata i podjela koje ne on inicirao pres konferencijom.Hulahopka je napisao/la: ↑21 apr 2023, 15:59Činjenicu su činjenice. Najviši priliva novca je bio.u eri gospodina Misimovica. I te pare nisu njegova zasluga, nego je to novac od ranije. Svi znamo od koga,od.Sehe,Višce,Dzeke itd.
U tom periodu smo se trebali prošetati ligom. A mi ništa nismo napravili, pri tome su ostali ogromni dugovi,poslije toliko pristiglih novca. Ostanemo direktno zbog duga prema Petrovicu bez Evrope.
Uništeni na svim poljima i za vrijeme gospodina i poslije. A ovi uvlakaci u bulju,te budale će ovdje uvijek biti.
Babo i sin se igrali menadžera i uništili klub na svim poljima. Poslije ostavljenom duga od par miliona, opet ima.obraza nakon 3 4 godine da posuđuje pare. Koja je to bolest.
Ovih dana sa Virtualnim ne dijelim mišljenja oko poreza kluba ali oko ovog što piše za omladinski pogon se moram složiti jer se u tom Misimovicevom vremenu njemu pripisuje uspjeh do Atletico Madrida sto je totalno nezasluženo. Sve te fudbalere koji su igrali je dotični otjerao kao kerove osim Šabana i Hajdare koje je Adzem spasio.
Mujagic otjeran, Velic isto, Dujmović dogurao do 1. lige srbije. Šehic u Češkoj a ovdje ga pljuvali itd itd.
Bitni su bili Husici, Toskanski , Pozderi a svo fudbalsko neznanje je prikazano u slici da je Rok Elsner imao 4,5 puta veću platu od Voje Ubiparipa, ili da nije bilo para za Miru Stevanovica pa dovede Kajkuta, Asima Zeca i nanplacenijeg igraca ekipe Josipa Projica za kojeg je Stanic sa jednim koljenom Marcelo.
Nikad veci prihod a goru ekipu nismo imali nego u to vrijeme.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da je ovaj kup, baš loše uticao na ekipu. Veliki pritisak je bio zbog kupa kao lakša opcija za Evropu. Nadam se da su se malo odmorili i dohavizali i da ćemo večeras slaviti !
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Braćo znali neko zašto je kop premješten
-
- Kontakt:
"Pomalo sam iznenađen posljednjim potezom čelnika želje da dovedu novog trenera koji nije "dijete Grbavice". Zašto se nije dala šansa Berjanu ili nekom drugom bivšem igraču koji poznaje situaciju u Želji. Koji će ostvariti kontakt sa publikom. Zvao sam ovog novog predsjednika Želje, ali mi se nije javio. Zanima me - zašto mi se ne javlja?", priča nam Baljić, koji već duži niz godina živi u Švicarskoj.
Baljić je s novinarima je uvijek bio raja. Takav je bio u Želji, ali i danas kada prati dešavanja u Nogometnom savezu BiH, Grbavici, bh. nogometu...
"Pazite, čuo sam da je Slobodan Janjuš u Sarajevu. Moglo se i s njim pričati, da ostane u svom voljenom klubu do kraja sezone. Čobo bi ostvario konekciju s publikom, napunio Grbavicu, animirao navijače. I on je bolje rješenje od ovog sada. Svaka čast Nerminu Bašiću, ali on ne poznaje dušu Grbavice", bez dlake na jeziku je Baljić govorio i za portal ****.ba.
Nama neprijatelji ne trebaju kad su nam ovakve legende. Zadnji put Grbavicu vidio kad mu je sin bio u Želji 2012.
Baljić je s novinarima je uvijek bio raja. Takav je bio u Želji, ali i danas kada prati dešavanja u Nogometnom savezu BiH, Grbavici, bh. nogometu...
"Pazite, čuo sam da je Slobodan Janjuš u Sarajevu. Moglo se i s njim pričati, da ostane u svom voljenom klubu do kraja sezone. Čobo bi ostvario konekciju s publikom, napunio Grbavicu, animirao navijače. I on je bolje rješenje od ovog sada. Svaka čast Nerminu Bašiću, ali on ne poznaje dušu Grbavice", bez dlake na jeziku je Baljić govorio i za portal ****.ba.
Nama neprijatelji ne trebaju kad su nam ovakve legende. Zadnji put Grbavicu vidio kad mu je sin bio u Želji 2012.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Muftic u prvoj, al je zato Edin Coguire ostao..
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Jel ima negdje ispravna statistika kluba u pogledu najboljeg strijelca svih vremena, najvise nastupa itd. ?
Ako Bog da, da u zadnjem kolu gurnemo uhljupe iz Tuzle u federalnu.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
- LegendaIvica
- Kontakt:
Narode lo prenosi Zelju?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne prenosi niko.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Arena 1 premium
-
- Kontakt:
Kod mene na Arena 7
-
- Kontakt:
Vraćaj Mulalića na poluvremenu
- Meraak1921
- Kontakt:
Koja bruka od igre, pa ovo je u rangu Slobode
-
- Kontakt:
Ubise nas ljudi, sreca pa im je realizacija u qrcu...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎