Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
@vulture
Cuvaj energiju za Borac i navijaj,pomozi mu. Vidis li bola da vam izmice tlo pod nogama. Okani se ti ovih nasih "mostarskih" rasprava. Neces ih moci dokuciti nikada a i ne trebas. Postujem tvoje razmisljanje,kao i cudjenje,ali tako ti je to. Nisam imao Zrinjski tada,zabranise nam ga. Ali sad je tu i NIKADA VISE NECE NESTATI. Molim te postuj to. A i ne moras na kraju krajeva. Volja tvoja. Isto kao i ovo moja. Zavrsen citat.
Cuvaj energiju za Borac i navijaj,pomozi mu. Vidis li bola da vam izmice tlo pod nogama. Okani se ti ovih nasih "mostarskih" rasprava. Neces ih moci dokuciti nikada a i ne trebas. Postujem tvoje razmisljanje,kao i cudjenje,ali tako ti je to. Nisam imao Zrinjski tada,zabranise nam ga. Ali sad je tu i NIKADA VISE NECE NESTATI. Molim te postuj to. A i ne moras na kraju krajeva. Volja tvoja. Isto kao i ovo moja. Zavrsen citat.
[youtube][/youtube]
Evo našeg pastrmke
Evo našeg pastrmke

Znaci citam i ne vjerujem 
Mada znam i ja jednog ovakvog pacijenta, bio je zestoka Fukara i cim se preselio u Sarajevo poceo s Manijacima furat.

Mada znam i ja jednog ovakvog pacijenta, bio je zestoka Fukara i cim se preselio u Sarajevo poceo s Manijacima furat.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma slazem se da je to tvoj izbor, navija za koga hoces, ne mogu ja tu nista, a i ne trebam, ali samo sam htio da mi se objasni kako to, sto sam pominjao u prethodna 2 posta, medjutim rece ti "mostarske rasprave", tako da, u neku ruku hvala ti na objasnjenju, jer i necu da se uplicem dalje, nema potrebe. Budi pozdravljen.Finoseigrajte je napisao/la:@vulture
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
To je @Ajzea.DoeTz je napisao/la:Znaci citam i ne vjerujem

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadao sam se da ce doE napisat " pa sto je ne zbodeš? "
ali vidim i on oslabio 

Ma ne laži. Puca tebi kur.ac za Zrinjskim ko i pola zapada. Hajduk i Dinamo je vaša ljubavFinoseigrajte je napisao/la:@vulture to je bio odgovor na pitanje jednog clana za kiga si navijao prije rata.
Samo sam bio kulturan i iskreno odgovorio. Pa ne znam cemu pokrivanje ociju kralju.
Nisam navijac Veleza(vidis pisem velikim slovima) nego najstarijeg i jednog od najorganiziranijih sprtskih kolektiva u ovoj drzavi koja se zove BiH.
Ja sam navijac Zrinjskog kojeg volim svim svojim srcem i dusom.
Ne znam jesam li bio dovoljno jasan?! Ako ima kakva opcija da ti i nacrtam,nije problem.
Budi mi pozdravljen.
ne pratim baš diskusiju, ne da mi se čitat' sve to, ali ukratko, je l' to ovaj navijao za Velež, pa sada navija za Zrinju
-
- Kontakt:
naš drug Ajzea aka Psajdak je po drugi put preminuo, ožalošćeni Miroslav Krleža. Vječna ti slava ! 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Da, podsjeća me na tebe i na tvoju dobro poznatu izjavu.Chinaglia je napisao/la:ne pratim baš diskusiju, ne da mi se čitat' sve to, ali ukratko, je l' to ovaj navijao za Velež, pa sada navija za Zrinju
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Kontakt:
@DoeTz
Nidje ja nisam selio. Ja sam se borio za svoj grad i izborio se. Samo vrijeme o kojem pisem je bilo prije 25 godina i u vrijeme dok je igrao navedeni klub,nisam ni imao izbora. Ponavljam,ZABRANISE NAM ZRINJSKI,ugasise ga ti isti koji sad glume DEMOKRATE. Sada imam malo vise godina i hvala Bogu nacitah se,progledah i vidi bezobrazluka ,dadoh sebi za pravo da sebi izaberem svoju ljubav. Zaista sam bezobrazan. Ispricavam se. LoL ko kuca
P.S.upratih sada nakvog delegata sto spomenu Dinamo i Hajduk. Vodi ih oba kuci care,zaboli me spolovilo za oba.
Nidje ja nisam selio. Ja sam se borio za svoj grad i izborio se. Samo vrijeme o kojem pisem je bilo prije 25 godina i u vrijeme dok je igrao navedeni klub,nisam ni imao izbora. Ponavljam,ZABRANISE NAM ZRINJSKI,ugasise ga ti isti koji sad glume DEMOKRATE. Sada imam malo vise godina i hvala Bogu nacitah se,progledah i vidi bezobrazluka ,dadoh sebi za pravo da sebi izaberem svoju ljubav. Zaista sam bezobrazan. Ispricavam se. LoL ko kuca
P.S.upratih sada nakvog delegata sto spomenu Dinamo i Hajduk. Vodi ih oba kuci care,zaboli me spolovilo za oba.
Zadnja izmjena: Finoseigrajte, dana/u 25 jan 2016, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sta bi?fedeltafrotta je napisao/la:naš drug Ajzea aka Psajdak je po drugi put preminuo, ožalošćeni Miroslav Krleža. Vječna ti slava !
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Hoćete li da opet napišem ili ste blago retardirani? Kako će bola netko navijati za velež ako ga se ne sjeća? Ako je rođenih 90-ih na ovamo? PS. druže pastrmka i ostali da se malo pomaknete u tim glavama sada je 2016 godina, i čovjek koji je rođen 1990. godine sada ima 26 godina! Mislim da sam bio dovoljno jasan!
-
Bola Velež=Jugoslavija svi se kunuli u nju i onda je svi izdali i raspala se, e tako je i sa njima pa pogledajte samo ko se sve nije spominjo s tim klubom od politike do samih njihovih legendi koji su im okrenuli leđa. Budimo realni klubovi su uvjek bili dio sistema i onda i danas bar na našim prostorima od sponzora pa nadalje, reko vam je vaš vaha Velež je siroče koje životari jer nezna kome pripada(gradu, sdp-u, sda, hdz?) koće da se brine o klubu o njegovom egsistiranju itd, itd...
-
- Kontakt:
sinoćnje prskanje mu je dohakaloBolanos je napisao/la:Sta bi?fedeltafrotta je napisao/la:naš drug Ajzea aka Psajdak je po drugi put preminuo, ožalošćeni Miroslav Krleža. Vječna ti slava !

ajzea ljubav bratova

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Štigliću vidim ja ti se satra brato pokušavajući mi nešto prišit. Evo sam ti boldirao djelić posta napisan dvije strane prije. Ako ne mognes skontat javi se opet. Boldirat cu sa podebljanjem plus najvecim slovima

Cocaine je napisao/la:@lesinar to je to druzeja nikad nebi mogao voljeti drugi klub ili navijati za njega jer to je stvar onoga sto ti je urezano u srce. Kad te stari ili dedo unese na ramenima na stadion,prvi kontakt sa atmosferom,dobre lose stvari. Haj ove mlađe generacije koje su rodjene poslje rata ali neko ko je zivio za jedan klub a preko noci presao da navija za drugi ja to nikad nebi mogao. Samo jedan dres citav zivot. Crveni uz nasu staru mostarsku "Mostar u srcu Velez do groba"
Ma necu da bude doE nagovara na zloCocaine je napisao/la:Nadao sam se da ce doE napisat " pa sto je ne zbodeš? "ali vidim i on oslabio

@High nadam se da nije

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Imali ste me na nišanu ko nikad. Bogami ima da se nacekate do sljedeceg putaDoeTz je napisao/la:Ma necu da bude doE nagovara na zloCocaine je napisao/la:Nadao sam se da ce doE napisat " pa sto je ne zbodeš? "ali vidim i on oslabio
![]()
@High nadam se da nije
Cuj @ajzea dobio ban

Bola ti si 1990 se kleo u Jugu i forco si u Italiji na svjetskom prvenstvu, pa si onda 1994. godine kao veliki patriota i novopećeni bosanac se kleo u ljiljane i bosnu..O čemu pričas majketi?Cocaine je napisao/la:Štigliću vidim ja ti se satra brato pokušavajući mi nešto prišit. Evo sam ti boldirao djelić posta napisan dvije strane prije. Ako ne mognes skontat javi se opet. Boldirat cu sa podebljanjem plus najvecim slovima
Cocaine je napisao/la:@lesinar to je to druzeja nikad nebi mogao voljeti drugi klub ili navijati za njega jer to je stvar onoga sto ti je urezano u srce. Kad te stari ili dedo unese na ramenima na stadion,prvi kontakt sa atmosferom,dobre lose stvari. Haj ove mlađe generacije koje su rodjene poslje rata ali neko ko je zivio za jedan klub a preko noci presao da navija za drugi ja to nikad nebi mogao. Samo jedan dres citav zivot. Crveni uz nasu staru mostarsku "Mostar u srcu Velez do groba"
Onaj velež iz 1990. godine, nema nikakve veze s onim iz 1994...pa nadalje...Jedno im je zajednićko ime, i ništa više...
- sarajevo46
- Kontakt:
Lagano prelaze...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.