I kakva je poenta ove kose pri dnu sorca

Pa vise smisla ima ova Legeina kriva koju su koristili, ali to je bila legea pa svi srali po njoj. Isto prirodnija je bila boja, nismo mi Fiorentina.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jarane Kolumbijski dres imas vise sitnih unikatnih detalja. ( Ima ih cak i Nigerijski ) .tuzlak1987 je napisao/la:Mozda Kolumbijski npr nije unikat, mozda ga ima jos neko ali je sve lijepo poslozeno. Lijepo izgleda kad poredaju ove crte i skladno je. Kakva je poenta ovih kosih linija plavih sa strane kod nas ?![]()
I kakva je poenta ove kose pri dnu sorca
Pa da ko sto je reko jedan, 5 stranica unazad.VanBasten je napisao/la:Dakle bićemo unikatniAjax je napisao/la: Mi cemo biti JEDINA REPKA. Koja cemo imat Sablonski dres iz lagera. Koji doduse moze biti Udarni model. Ali je isto tako goli model i to je sve.[/b][/size]
Vala su grdne ove linije.Ajax je napisao/la:
Ne moze bit nesto sto je svar ukusa, realno. Jer ukus je subjektivna stvar. Receno je da nece nositi zute sorceve nego bijele ( slika prilozena ), kao sto je bijela kragna. ( ne slucajno ).pisac je napisao/la:A tek ako budu nosili i zute sorceve, onda ce to sve zajedno liciti na cirkus.
Meni nije jasno ovo divljenje naspram kolumbijskih dresova.
Realno, jedni od ruznijih na prvenstvu.
Ako je tako. Onda smo trebali ostati na Legei. Bijela majica i plavi sorc je izgledala mocno. A i dobili bi ( po njihovim kriterijima ) unikatan dres. Jer bi se potrudili 200%. Da se promovisu na svjetskom.pisac je napisao/la:Nisam bas siguran. Koliko znam sve adidas reprezentacije bi trebale biti jednobojne.
Jesu one do sad nastupale sa razlicitim sorcevima, ali na SP mislim da ce se to promijeniti.
P.S. Meni prvom je to jako glupo, ali izgleda da oni imaju takvu politiku iz njima znanih razloga.
Znaci kod Kolumbije prolazi dominantno svijetla. Ja mislim da nasi igraci jos ne znaju da ce morat imat jednobojne dresove. jer nasi nisu narucili svjetlo plavu bojuDonnie Darko je napisao/la:Ista pravila vaze za sve. Kombinacija mora biti ili dominantno svijetla ili dominantno tamna. Vjerovatno bi otisli i do kraja i stavili da mora biti u potpunosti jednobojna, da prvenstvo nije u brazilu i da ih ovi ne bi razapeli kada bi im oduzeli mozda i najprepoznatljiviju kombinaciju boja u svijetu fudbala.
Nisam bio toliko fokusiran na to. Za mene je nas dres uvjek bio nesto ovako. I bio je u vecini tekmi. Plavo-bijeli ili Bijelo-plavi.Donnie Darko je napisao/la:Ajax izgleda nije gledao nijednu utakmicu u zadnjim kvalifikacijama. Ili riječ "uvijek" ima veoma drugačije značenje u njegovom rječniku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.