Jest!!!!!!pokusni_kunic je napisao/la:Zar je uopste bitno? U dobroj formi, odigrao dobru utakmicu, sudjelovao kod gola... pa nije sve u listi strijelaca.
Martins nije ništa pokaz´o, sili nekud... ne dodaje. Nije zaslužio da se spomene.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jest!!!!!!pokusni_kunic je napisao/la:Zar je uopste bitno? U dobroj formi, odigrao dobru utakmicu, sudjelovao kod gola... pa nije sve u listi strijelaca.
Pa što mu je onda glava okrenuta nalijevo djelić sekunde nakon toga?!T-MAC je napisao/la:al se zato na slici broj 2 moze vidjeti da je dzekin go
sta ja znam,valjda coek kreno slavitŽeljovac je napisao/la:Pa što mu je onda glava okrenuta nalijevo djelić sekunde nakon toga?!T-MAC je napisao/la:al se zato na slici broj 2 moze vidjeti da je dzekin go
ovdje pokazuju velicinu..samo mi je jedna stvar zapala za uho..kaze jedan misketu.Tarik14 je napisao/la:Evo snimak nasih igraca poslje utakmice United-Wolfsburg :
joj jeste vise dosadni...hebo ga zivot...dzekin je gol i kraj price..hebo vas vise taj gol..trebaju ga pripisat grafitu..eto...iako je bio na klupi...delija je napisao/la:Ma ja sam na jednom snimku vidio da je lopta pala Martinsu na tjeme al da je Dzeko u istom trenu udario i usmjerio ka golu
pa tako je i dzekan rekao pa treba nasem dijamantu vjerovatidelija je napisao/la:Ma ja sam na jednom snimku vidio da je lopta pala Martinsu na tjeme al da je Dzeko u istom trenu udario i usmjerio ka golu
miraleme, postala sam ja to na temi wolfsburga,,,miralem444 je napisao/la:Subotnja utakmica je završila podjelom bodova 1-1, a najbolji strijelac Bundeslige prošle sezone bio je nezadovoljan što ga je trener zamijenio već u 52. minuti.
Prolazim kroz teško razdoblje. Ovo je već peta utakmica u kojoj sam zamijenjen. Ovaj put već u 52. minuti. Pet minuta igre u drugom poluvremenu nije mi dosta. Nisam više dečkić, zadužio sam ovaj klub dobrim igrama – grmio je Grafite koji je ove sezone u osam prvenstvenih utakmica zabio dva gola.
Novi trener aktualnog njemačkog prvaka se nije libio odgovoriti brazilskom napadaču.
Ne zanima me da li je on dobre volje ili nije. Niti ja nisam također dobre volje danas. Stavio sam ga u igru od početka iako u posljednje vrijeme ne igra dobro - izjavio je Veh, čija momčad nakon osam kola za vodećim Levekusenom kaska sedam bodova, te se nalazi na šestom mjestu na tablici.
grafite smiri se....covjece trener je to bolan....budi sabran i golovi ce doc...stvarno je covjek vrlo implusivan..a to mu nije dobro..hebat ce ga veh nastavil ovako..klupa mu negine..
na officialnoj stranici bundeslige pise da je dzeko do sad zabio 5 golova tj 2. je strjelac bundeslige to znaci da je ovaj gol njegov sto se vidi na videu...zasto raspravljat o necemu sto je jasno ???Željovac je napisao/la:
Na slici br. 3 je po meni sve razjašnjeno. Vidi se Martinsov trzaj glavom, vidi se njegova glava iznad Džekinog desnog ramena, lopta ide prema golu, dok je u tom trenutku Džekina glava čak okrenuta nalijevo...
Još malo pa će Kiesling biti iza Džeke. Osjećam da će Gomez i Džeko biti u utrci za prvim mjestom liste strijelaca na krajuseha je napisao/la:http://www.bundesliga.de/en/liga/torjaeger/index.php