Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Žil Kretenie
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Žil Kretenie » 04 okt 2009, 13:59

pokusni_kunic je napisao/la:Zar je uopste bitno? U dobroj formi, odigrao dobru utakmicu, sudjelovao kod gola... pa nije sve u listi strijelaca.
Jest!!!!!!
Martins nije ništa pokaz´o, sili nekud... ne dodaje. Nije zaslužio da se spomene.
Kahva, Kava, Kafa!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 okt 2009, 14:00

Evo na zadnjem ponavljanju se dosta jasno može vidjet' da je bio Martinsov gol. Vidi se trzaj glave, lopta ide ka golu, a da Džeko nije stig'o ni reagovat'. Samo ponovite više puta zadnju usporenu repeticiju i trebalo bi vam biti jasno. Nažalost. Uh, kako ga Miske izbaci samog pred golmana u prvom poluvremenu! Miske čarobnjak!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 okt 2009, 14:42

slika

Na slici br. 3 je po meni sve razjašnjeno. Vidi se Martinsov trzaj glavom, vidi se njegova glava iznad Džekinog desnog ramena, lopta ide prema golu, dok je u tom trenutku Džekina glava čak okrenuta nalijevo...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 okt 2009, 14:51

al se zato na slici broj 2 moze vidjeti da je dzekin go
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 04 okt 2009, 14:54

T-MAC je napisao/la:al se zato na slici broj 2 moze vidjeti da je dzekin go
Pa što mu je onda glava okrenuta nalijevo djelić sekunde nakon toga?!

Visca el Višća!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 okt 2009, 15:08

Željovac je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:al se zato na slici broj 2 moze vidjeti da je dzekin go
Pa što mu je onda glava okrenuta nalijevo djelić sekunde nakon toga?!
sta ja znam,valjda coek kreno slavit :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 okt 2009, 15:09

Evo snimak nasih igraca poslje utakmice United-Wolfsburg :

;)

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 04 okt 2009, 15:09

sta ti zeljovac imas protiv dijamanta??????
i da je zabio super da nije pa sta bolji je od ovog nigera 10000 puta!!!! ;)
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 okt 2009, 15:53

Tarik14 je napisao/la:Evo snimak nasih igraca poslje utakmice United-Wolfsburg :

;)
ovdje pokazuju velicinu..samo mi je jedna stvar zapala za uho..kaze jedan misketu.
"estoniju da ste razvalili" a miske mu na to"ako bog da"..ja sam se najezio kad sam ovo cuo..svaka cast miske e ovo je ono sto nam je dugo trebalo...da su svi ko jedno i da svi imaju jednu zelju al to je zelja za novim pobjedama uspjesima...
jos jednom bravo majstori nasi..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 okt 2009, 16:10

Ma ja sam na jednom snimku vidio da je lopta pala Martinsu na tjeme al da je Dzeko u istom trenu udario i usmjerio ka golu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 okt 2009, 16:14

delija je napisao/la:Ma ja sam na jednom snimku vidio da je lopta pala Martinsu na tjeme al da je Dzeko u istom trenu udario i usmjerio ka golu
joj jeste vise dosadni...hebo ga zivot...dzekin je gol i kraj price..hebo vas vise taj gol..trebaju ga pripisat grafitu..eto...iako je bio na klupi... :D :D :D :D

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 04 okt 2009, 16:15

delija je napisao/la:Ma ja sam na jednom snimku vidio da je lopta pala Martinsu na tjeme al da je Dzeko u istom trenu udario i usmjerio ka golu
pa tako je i dzekan rekao pa treba nasem dijamantu vjerovati
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 04 okt 2009, 16:23

Subotnja utakmica je završila podjelom bodova 1-1, a najbolji strijelac Bundeslige prošle sezone bio je nezadovoljan što ga je trener zamijenio već u 52. minuti.

Prolazim kroz teško razdoblje. Ovo je već peta utakmica u kojoj sam zamijenjen. Ovaj put već u 52. minuti. Pet minuta igre u drugom poluvremenu nije mi dosta. Nisam više dečkić, zadužio sam ovaj klub dobrim igrama – grmio je Grafite koji je ove sezone u osam prvenstvenih utakmica zabio dva gola.

Novi trener aktualnog njemačkog prvaka se nije libio odgovoriti brazilskom napadaču.

Ne zanima me da li je on dobre volje ili nije. Niti ja nisam također dobre volje danas. Stavio sam ga u igru od početka iako u posljednje vrijeme ne igra dobro - izjavio je Veh, čija momčad nakon osam kola za vodećim Levekusenom kaska sedam bodova, te se nalazi na šestom mjestu na tablici.

grafite smiri se....covjece trener je to bolan....budi sabran i golovi ce doc...stvarno je covjek vrlo implusivan..a to mu nije dobro..hebat ce ga veh nastavil ovako..klupa mu negine..

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 04 okt 2009, 16:35

miralem444 je napisao/la:Subotnja utakmica je završila podjelom bodova 1-1, a najbolji strijelac Bundeslige prošle sezone bio je nezadovoljan što ga je trener zamijenio već u 52. minuti.

Prolazim kroz teško razdoblje. Ovo je već peta utakmica u kojoj sam zamijenjen. Ovaj put već u 52. minuti. Pet minuta igre u drugom poluvremenu nije mi dosta. Nisam više dečkić, zadužio sam ovaj klub dobrim igrama – grmio je Grafite koji je ove sezone u osam prvenstvenih utakmica zabio dva gola.

Novi trener aktualnog njemačkog prvaka se nije libio odgovoriti brazilskom napadaču.

Ne zanima me da li je on dobre volje ili nije. Niti ja nisam također dobre volje danas. Stavio sam ga u igru od početka iako u posljednje vrijeme ne igra dobro - izjavio je Veh, čija momčad nakon osam kola za vodećim Levekusenom kaska sedam bodova, te se nalazi na šestom mjestu na tablici.

grafite smiri se....covjece trener je to bolan....budi sabran i golovi ce doc...stvarno je covjek vrlo implusivan..a to mu nije dobro..hebat ce ga veh nastavil ovako..klupa mu negine..
miraleme, postala sam ja to na temi wolfsburga,,, ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 okt 2009, 18:03

Željovac je napisao/la:slika

Na slici br. 3 je po meni sve razjašnjeno. Vidi se Martinsov trzaj glavom, vidi se njegova glava iznad Džekinog desnog ramena, lopta ide prema golu, dok je u tom trenutku Džekina glava čak okrenuta nalijevo...
na officialnoj stranici bundeslige pise da je dzeko do sad zabio 5 golova tj 2. je strjelac bundeslige to znaci da je ovaj gol njegov sto se vidi na videu...zasto raspravljat o necemu sto je jasno ??? :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 04 okt 2009, 21:18

na kicker.de su stavili prvo Dzeko pa onda ispravili stavili Martins

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 okt 2009, 21:39

Oj ljudi jeste dosadni s tim, Džekin je gol i tačka. Zamislite sad da avaz napiše da je Džekin gol,ali ako je stranica bundeslige napisala da je martins dao go svi će naravno vjerovati portalu bundesliga.de :) U ovom slučaju bundesliga.de je pripisala Džeki gol, a sad što kicker,goal itd. pišu suprotno boli nas k.... Džekin 5. gol i gotovo. 8-)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 okt 2009, 23:58

Jao brate, sad se ne zna čiji je pogodak, da je postignut na terenima Prve lige Federacije ja bih i shvatio, al' ovako.

Pa jasno se vidjelo (ko god je gledao utakmicu) da je pogodak postigao Džeko. Kakav ba Martins, vidite koliko je mali, ne može on ovako to da radi :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 okt 2009, 02:33

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 okt 2009, 02:36

Još malo pa će Kiesling biti iza Džeke. Osjećam da će Gomez i Džeko biti u utrci za prvim mjestom liste strijelaca na kraju :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, guillermo, JavierBosnia, kakarut, Normus90 i 61 gost.