Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
sto je kriv?Sveti je napisao/la:sam je sebi kriv.
jel to dokazano da on odaje informacije iz svlacionice il sta ?
to su samo nagadjanja ,i gdje ce radi toga trazit njegov odlazak,
znaci nidje veze ,ne kontam sta im je to u glavama da napadaju ikonu kluba bez ikakvog razloga
nit je lik sta izjavljivo ,nit se protivio sto je rezerva ,nicim izazvani napadaju lika i traze odlazak
toliko mi to nestvarno djeluje da pocinjem mislit da te ultrase podmitio mourinho,da ih on finansira ,jer drugog objasnjenja nemam
il su toliko zatucani i nadrogirani pa nezz ni sta pricaju
vjerujem da ostatak bernabeua ne dijeli njihovo misljenje a i ostali pravi madridisti
to bi bilo isto kad bi barcini navijaci trazili puyolov odlazak iz kluba
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
ne mora znacit ako je neko postavio klip na youtubu sa tim nazivom da je to to,cojk postavio ne bil imo puno pregleda ha ya
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
to je bilo direktno na cardena copeek0 je napisao/la:Stvar je u tome sto sam ja ovu informaciju procitao samo na par poznatih huskackih portala. U komentarima ispod tih clanka pise da je to laz. Zato, dok ne vidim konkretan dokaz ili informaciju od nekog koliko toliko povjerljivog izvora nema razloga da vjerujem u ovo.
[youtube][/youtube]
eto ti
i publika izvizdala ultrase radi toga,lik evo govori u direktnom prijenosu ,javlja se direktno sa stadiona
trebal ti jos dokaza
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Nakon Raula, došlo je vrijeme da i "krtica" Casillas pokupi svoje prnje iz Reala. Baš se fino odnose prema legendama u koje su se do juce zaklinjali i preko kojih se furao taj madridizambarca_87 je napisao/la:
...
ikona španskog nogometa, Iker Casillas, bez sumnje preživljava najteže trenutke u svojoj igračkoj karijeri. Naime, Casillas je voljom Josea Mourinha primoran da sjedi na klupi, a takva odluka kontraverznog portugalskog stručnjaka postala je uobičajna i za navijače kraljevskog kluba.
Umjesto da mu budu podrška u znak sjećanja šta je sve učinio za Real Madrid, navijači su okrenuli leđa Ikeru te ga pozvali na odlazak.
-Casillas, ti si krtica, odlazi-pjevali su najvatreniji navijači (ultras sur) tokom sinoćne utakmice Real Madrida i Betisa (3:1).
Vjerovatno, navijači Ikeru zamjeraju što odaje tajne iz svlačionice Reala svojoj djevojci, prelijepoj Sari Carbonero, koja je po zanimanju novinarka i koja "prljav veš" iz svlačionice madridskog kluba iznosi u javnost.
ne mogu da vjerujem da navijaci okrecu ledja casillasu,to onda nisu nikakvi navijaci, vazniji neki trener koji ce bit jos sezonu u vrh glave dvije nego legenda kluba koji je donio mnoge titule svojim odbranama i koji je toliko godina u klubu ,nezz to mi ne ide nikako u glavu.
hajd podrzavat mourinha al sto prozivat casillasa i pjevat mu da ide iz kluba ,to mogu samo idioti ...
Naravno da ce Lenon i ostali Beatlesi to fino i ležerno objasniti nama kako je Lopez svakako bolji golman i riješenje, da nije preko noci odjednom postao bolji od Ikera
Pa dobro, valjda ce i selektor Brko to uociti po pozvati strašnog Diega u Furiju ,a zahvaliti se "krtici" Ikeru....jer, ko nema mjesta u Realu, nema ni u Selekciji...logicno, što bi reko Čombe.
ovo za ikera su svi vec negirali, kasnite ko penzije drugovi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ok, pitanje da li je šta dokazano je skroz glupo.
Zašto?
1. Djevojka, zaručnica, žena Ikera Casillasa (šta li mu je već) Sara Carbonero izlazi u javnost na TV-u (tako da se to ne može pobiti) onom izjavom o svlačionici Reala. Najrealnije je za očekivati da joj to prenosi Casillas a ne Xabi Alonso.
2. Isto kao što se kaže da se ne može dokazati Ikeru da je iznosio "prljavi veš" iz svlačionice, tako se ne može reći ni Mourinhu da ga ostavlja na klupi radi osvete.
3. Diego Lopez brani fantastično. Ne znam je li njega neko primijetio u cijeloj ovoj zbrci, ali čovjek je na visini zadatka. Dok s druge strane imamo Ikera koji je primao preglupe golove ove sezone zahvaljujući Ramosu koji je van forme pola godine i zahvaljujući samom sebi jer je na 30 kornera primio 7-8 golova uglavnom zbog loših procjena.
Biće kako bude. Iker je legenda kluba i samo je pitanje vremena kad će čovjek stati na gol. Mou je perfekcionista. On je zbog odlične forme Varanea izbacio Pepea iz prve postave, zbog odlične forme Lopeza evo već dvije sedmice izostavlja Ikera iz prve postave, i ako će Lopez braniti fantastično i protiv Borussije, što se mene tiče a i većine navijača, neka talisman sjedi na klupi. I to je dio nogometa.
Zašto?
1. Djevojka, zaručnica, žena Ikera Casillasa (šta li mu je već) Sara Carbonero izlazi u javnost na TV-u (tako da se to ne može pobiti) onom izjavom o svlačionici Reala. Najrealnije je za očekivati da joj to prenosi Casillas a ne Xabi Alonso.
2. Isto kao što se kaže da se ne može dokazati Ikeru da je iznosio "prljavi veš" iz svlačionice, tako se ne može reći ni Mourinhu da ga ostavlja na klupi radi osvete.
3. Diego Lopez brani fantastično. Ne znam je li njega neko primijetio u cijeloj ovoj zbrci, ali čovjek je na visini zadatka. Dok s druge strane imamo Ikera koji je primao preglupe golove ove sezone zahvaljujući Ramosu koji je van forme pola godine i zahvaljujući samom sebi jer je na 30 kornera primio 7-8 golova uglavnom zbog loših procjena.
Biće kako bude. Iker je legenda kluba i samo je pitanje vremena kad će čovjek stati na gol. Mou je perfekcionista. On je zbog odlične forme Varanea izbacio Pepea iz prve postave, zbog odlične forme Lopeza evo već dvije sedmice izostavlja Ikera iz prve postave, i ako će Lopez braniti fantastično i protiv Borussije, što se mene tiče a i većine navijača, neka talisman sjedi na klupi. I to je dio nogometa.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
ma nije ovdje rijec o tome dal je casillas zasluzio na klupi da bude il ne ,i po meni jos je rano da bude prvi golman jer ovaj lopez brani bas dobro.
al sto govorit "casillas krtico,odlazi", a ostatak stadiona naravno ih je izvizdo radi toga,svaki normalni madridista nikad nece ikeru zvizdat a pogotovo mu govorit da ide iz kluba
ne kontam te likove ultrase sta im bi da napadaju bezze cojka
al sto govorit "casillas krtico,odlazi", a ostatak stadiona naravno ih je izvizdo radi toga,svaki normalni madridista nikad nece ikeru zvizdat a pogotovo mu govorit da ide iz kluba
ne kontam te likove ultrase sta im bi da napadaju bezze cojka
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]LenBias je napisao/la:ovo za ikera su svi vec negirali, kasnite ko penzije drugovi
mogu oni negirat koliko hoce ,ljudi u direktnom prijenosu govorili sa terena sta se desava
svasta se moze izmisliti ali ovo ne jer u direktnom prijenosu komentatori cardena cope govore da ultrasi to skandiraju ikeru a da im ostatak stadiona zvizdi radi toga i cuje se bas zvizduk citavog stadiona kad ovaj to govori ,kako ce to bgt izmisljat u poo prijenosa
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Pa to su ti ovi zatucani madridisti sa naseg foruma.
Vjerovatno @madridist, @Lehnon i ostali ..
Vjerovatno @madridist, @Lehnon i ostali ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Kad ne znas napisat ime najveceg glazbenika u povijesti, sta onda ocekivati, kako da rezonujes stvari?M4kaveli je napisao/la:@Lehnon
NIKADA ni rijeci nisam rekao protiv Casillasa. NIKADA! Zapravo je glupo sto ovo i govorim jer svi koji me znaju, znaju koliko postujem i cijenim Ikera da bi mi nekakav balavac ovdje napisao da stojim protiv njega.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
JohnLennon je napisao/la:Kad ne znas napisat ime najveceg glazbenika u povijesti, sta onda ocekivati, kako da rezonujes stvari?M4kaveli je napisao/la:@Lehnon
NIKADA ni rijeci nisam rekao protiv Casillasa. NIKADA! Zapravo je glupo sto ovo i govorim jer svi koji me znaju, znaju koliko postujem i cijenim Ikera da bi mi nekakav balavac ovdje napisao da stojim protiv njega.
Najveci glazbenik u povijesti ?
Mozda za tebe ..
Znaci ipak je @madridist a ne ti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:
Znaci ipak je @madridist a ne ti.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
jao rasprave
Kasiljas je živuća i aktuelna legenda kluba koja jedina još uvijek igra u real madridu, i normalno da ga ljudi poštuju. Ali samim činom cinkanja i pričanja nekih internih stvari javnosti, zaslužio je da ga se malo osvijesti. Što se tiče njegove forme, nijedan pametan čovjek ne bi vratio golmana koji se tek vratio sa bolovanja na gol pored golmana koji brani u životnoj formi.
Kasiljas je živuća i aktuelna legenda kluba koja jedina još uvijek igra u real madridu, i normalno da ga ljudi poštuju. Ali samim činom cinkanja i pričanja nekih internih stvari javnosti, zaslužio je da ga se malo osvijesti. Što se tiče njegove forme, nijedan pametan čovjek ne bi vratio golmana koji se tek vratio sa bolovanja na gol pored golmana koji brani u životnoj formi.
naprijed rejal
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pa zar druga @madridista da balavcem nazovesJohnLennon je napisao/la: NIKADA ni rijeci nisam rekao protiv Casillasa. NIKADA! Zapravo je glupo sto ovo i govorim jer svi koji me znaju, znaju koliko postujem i cijenim Ikera da bi mi nekakav balavac ovdje napisao da stojim protiv njega.
mislim generalno meni je smijesno sto vi dr.kaze jedan drugom, ti Darko,a on teski nacionalista
Patrik nemoj da pišaš u vjetar
.
Ovo što je @Lennon napisao se odnosi na yebenu kantu a ne na mene.
Ja,Lennon kao uostalom svi madridisti ovdje se respectujemo maksimalno,nemoj da formulišeš stvari kako guzičarima godi.Od svih culesova jedino se sa @mandraX-om i tuzlakom (ripper) vrijedi upuštati u razgovor ostatak krda je djetinjast pa eto i ti sa ovakvim podvalama.
Ja,Lennon kao uostalom svi madridisti ovdje se respectujemo maksimalno,nemoj da formulišeš stvari kako guzičarima godi.Od svih culesova jedino se sa @mandraX-om i tuzlakom (ripper) vrijedi upuštati u razgovor ostatak krda je djetinjast pa eto i ti sa ovakvim podvalama.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pa sama pocetna teza da si ti vrijedan upustanja u razgovor je apsurdnamadridist je napisao/la:Patrik nemoj da pišaš u vjetar.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Šta je tu smiješno da se i mi nasmijemoPatrickBateman je napisao/la:Pa sama pocetna teza da si ti vrijedan upustanja u razgovor je apsurdnamadridist je napisao/la:Patrik nemoj da pišaš u vjetar.
2012/2013
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.