FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 04 maj 2010, 20:03

MaliMemo je napisao/la:
slika
Ko je ovaj lik ?
cena pitar :oops:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2010, 20:11

Bas mu je mocna slika,vidis taj pogled,ma lik zvoni :D vidi dlaka ko da je ko sijeno prosuo po putu :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2010, 20:44

jako brate, samo opet me zelite napalit ovakvim slikama bezobranzi ste :).... ma tu je on na forumu pod nekim od nickova koji ovdje pisu.Pa dok je god onih internet klubova, sve vise i vise cemo imati idiota po forumu.Skupi se 10tak drugova i saraju po ranzim forumima.Zato i ne zelim da se beze nerviram i pisem i jos vise d aulazim u raspravu sa nekim.Ko zna skim covjek ulazi u raspravu danas.Tako sam ja na jednom od foruma sa jednim likom pola godine se ovako prepucavao koji je u USA, ali kada sam bio u St louisu vidio liga njemu je ni manje ni vise 16 godina i on prica iz USA o navijackoj sceni :shock: ...a iz BiH je otisao 1994 sad zamisli kakav je to navijac :)... i sad da opet na naletim nedo bog na slicne pa nepada mi na pamet
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 maj 2010, 20:53

Kakve su ovo slike ba? Cijeli dan ste za kompjuterom i jos ste ped3ri. :lol: :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2010, 20:57

Madafaka je napisao/la:Kakve su ovo slike ba? Cijeli dan ste za kompjuterom i jos ste ped3ri. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako si mislio na mene bogami ja cu te razocarat :)...ja kuci imam SARAJKU odnosno PITARKU :)... tako da me ovakva muskarcina ne moze privlaciti :)
loze se na tvog druga bezobrazni su :)....nego za koju je ovo stranicu bilo namjenjeno? mislim na sliku ovog momka :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 04 maj 2010, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 04 maj 2010, 21:01

SaltCityAttack je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Kakve su ovo slike ba? Cijeli dan ste za kompjuterom i jos ste ped3ri. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako si mislio na mene bogami ja cu te razocarat :)...ja kuci imam tvoju Sarajku odnosno pitarku :)... tako da me ovakva muskarcina ne moze privlaciti :)
loze se na tvog druga bezobrazni su :)....nego za koju je ovo stranicu bilo namjenjeno? mislim na sliku ovog momka :)
za konkurs sekretarice u organizaciji HZ-a(homo zajednice) :lol: :D :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2010, 22:23

On je navijac fk njanjajeva,zar vam ovakvi dolaze na tribine :o :o :D cuj mi derpe :lol: :lol: pa ko ima naziv homo zajednica ?????

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2010, 22:36

harry_90 je napisao/la:
On je navijac fk njanjajeva,zar vam ovakvi dolaze na tribine :o :o :D cuj mi derpe :lol: :lol: pa ko ima naziv homo zajednica ?????

hajde ba dobro je i vas sa tim preseravanjem :)... pa ima ovakvih svugdje na tribini ne treba tebe to nista da cudi, jer imaju praov i oni da dolaze :)....de sad se okrenimo nasim stvarima pustite se ba vise i tog cene i tih bodova koje ce nam vjerovatno na kraju prvenstva i oduzet.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2010, 22:43

harry_90 je napisao/la:

hajde ba dobro je i vas sa tim preseravanjem :)... pa ima ovakvih svugdje na tribini ne treba tebe to nista da cudi, jer imaju praov i oni da dolaze :)....de sad se okrenimo nasim stvarima pustite se ba vise i tog cene i tih bodova koje ce nam vjerovatno na kraju prvenstva i oduzet.
I to sto kazes,al nemozes da ne odgovoris na necije gluposti,cim se spomene Gavaric oni su vec ovdje sa svojim pricama,i nekim zakonima,i normalno da ces uzvratit,jer koliko vidim nas nijedan nije dosao na njihovu temu cim se spomene Gavaric,vec oni ko ose navale pricama o oduzimanju 3 boda,i tako ce sve biti dok se ovo ne rijesi,ja bi volio da im dadnu 3 boda,dosadni su u mp3.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2010, 08:49

harry_90 je napisao/la:

Ma u pravu si 100%. Nije zabranjeno da "peštaci" budu navijaci nekog kluba. To je njihova stvar i "homo zajednice"!
Nego i ja se slazem sa tobom da ce nedostajati kvoruma na sjednicama f sojuza sve dotle dok se ne rijesi pitanje opstanka nekih klubova.
Mislim ako Torpedu budu nedostajala tri boda za evropu, a da Slobodi ne znace za opstanak da ce se prebaciti Torpedasima. Ako opet Torpedu ne pomazu tri boda onda ce ostati Slobodi.
Al jedna od najvecih briga je da li dolazi Sica u Slobodu opet i da li mu je zafalilopara? Njega ne treba pustiti unutar jer nece nista dobro donjeti. On niti je legenda Slobode niti ima intelekta da sta napravi! Bolje mu je da ode kod sebe konobarisat.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 05 maj 2010, 09:16

Ovaj probisvjet je 100% derpe, dok on drzi slike drugih likova na svom kompu :) i to u zanosnoj pozi...ahahahahaha...e moj pasa, idi lijeci se, sada se stidim sto sam ikada usao u raspravu s tobom...ccc...vidio sam ja da nesto nije udure sa tobom, ali da si derpas...to nisam ocekivao :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 maj 2010, 10:30

Opet nece biti sastanka u slucaju Gavaric,nece ljudi da ucestvuju u prevari da se Slobodi oduzmu 3 boda,kako je mislio iljo i jos poneki lopov u savezu.

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 05 maj 2010, 10:33

harry_90 je napisao/la:Opet nece biti sastanka u slucaju Gavaric,nece ljudi da ucestvuju u prevari da se Slobodi oduzmu 3 boda,kako je mislio iljo i jos poneki lopov u savezu.
Haha bgm hoce oni pitare da pobiju, nesto ih nevole plaho :mrgreen:, a ako ih nepobiju barem ce ocelavit i osjedit.
Evo njih sace doc, saces vidjet, nisi trebo spomenuti "onog cije se ime nesmije izgovorit (napisat :mrgreen:)".
--Pametnij popusta--

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 maj 2010, 10:39

armin90 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Opet nece biti sastanka u slucaju Gavaric,nece ljudi da ucestvuju u prevari da se Slobodi oduzmu 3 boda,kako je mislio iljo i jos poneki lopov u savezu.
Haha bgm hoce oni pitare da pobiju, nesto ih nevole plaho :mrgreen:, a ako ih nepobiju barem ce ocelavit i osjedit.
Evo njih sace doc, saces vidjet, nisi trebo spomenuti "onog cije se ime nesmije izgovorit (napisat :mrgreen:)".
Dobro si i rekao,nisam ni smjeo izgovorit to famozno prezime,a za navijace njanjajeva kobno za zdravlje :D ma ljudi nece da ucestvuju u prevari opet na racun Slobode,iljo lopov hoce bodove na guzove da dadne njanjama :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 maj 2010, 14:05

Jutros sam 5 clanova kvoruma bilo,i to :Bogdan Čeko,Muhidin Raščić,Mensud Bašić,Sulejman Čolaković,Živko Marjanac,i to svi koji hoce da oduzmu Slobodi bodove koje je zasluzeno osvojila na terenu .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2010, 15:24

harry_90 je napisao/la:Jutros sam 5 clanova kvoruma bilo,i to :Bogdan Čeko,Muhidin Raščić,Mensud Bašić,Sulejman Čolaković,Živko Marjanac,i to svi koji hoce da oduzmu Slobodi bodove koje je zasluzeno osvojila na terenu .
Ovako njima odgovara. Beru dnevnice i putne troskove za dolazak.
Nema sanse ba da se sastave da Torpedu daju bodove. Moglo bi al' da su svi lobisti Torpeda! Sreca nema ih vise od 50% u nogometnom savezu.
PS Kako CenaHZ posla sliku nema ga vise! Mozda njanja! :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 maj 2010, 15:28

Probisvjet je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jutros sam 5 clanova kvoruma bilo,i to :Bogdan Čeko,Muhidin Raščić,Mensud Bašić,Sulejman Čolaković,Živko Marjanac,i to svi koji hoce da oduzmu Slobodi bodove koje je zasluzeno osvojila na terenu .
Ovako njima odgovara. Beru dnevnice i putne troskove za dolazak.
Nema sanse ba da se sastave da Torpedu daju bodove. Moglo bi al' da su svi lobisti Torpeda! Sreca nema ih vise od 50% u nogometnom savezu.
PS Kako CenaHZ posla sliku nema ga vise! Mozda njanja! :roll:
Stidan cojk :D jesi vidio sto te gigant ja mislim prozva p3ederom zato sto si postavio ceninu sliku :D ovih 5 sto je jutros bilo zelle njanjama da dadnu 3 boda,ilji se uvukli u shupak pa zele koji bod sa strane :D

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 05 maj 2010, 15:33

jeli fukare :D imal kakvih novosti u klubu,suskal se sta u upravi i imal nekih nagovjestaja da ce krenuti na bolje?

p.s.danas sam pricao sa jednim likom i spletom okolnosti dosli smo do teme omladinskog pogona slobode..kaze da imate jako kvalitetne mladje kategorije..jel ima neko da se istice i tak..kakvi su uvjeti i ko trenira te mladice?
-PAJA Fan Club!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2010, 16:41

_Bad_boy je napisao/la:jeli fukare :D imal kakvih novosti u klubu,suskal se sta u upravi i imal nekih nagovjestaja da ce krenuti na bolje?

p.s.danas sam pricao sa jednim likom i spletom okolnosti dosli smo do teme omladinskog pogona slobode..kaze da imate jako kvalitetne mladje kategorije..jel ima neko da se istice i tak..kakvi su uvjeti i ko trenira te mladice?
Hahaha kako je lijepo reci nekome "jel fukare", a ono nema ljutnje samo ponos. ;)
Ma ima nekih, a trenira ih Sakib Malkocevic zvani Sok. Ko zna mozda nesto i nikne. E sta kod nas u B>i>H ima talenata al eto drzava nam ko m,.,.,da ko da ih usmjeri. Mnogi ce od njih propasti. Jadno!
Haj sretno veceras!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 05 maj 2010, 16:44

Sloboda sigurno nece izgubiti tri boda od IO NSBIH.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.