cena pitarMaliMemo je napisao/la:Ko je ovaj lik ?![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
cena pitarMaliMemo je napisao/la:Ko je ovaj lik ?![]()
Ako si mislio na mene bogami ja cu te razocaratMadafaka je napisao/la:Kakve su ovo slike ba? Cijeli dan ste za kompjuterom i jos ste ped3ri.![]()
![]()
![]()
za konkurs sekretarice u organizaciji HZ-a(homo zajednice)SaltCityAttack je napisao/la:Ako si mislio na mene bogami ja cu te razocaratMadafaka je napisao/la:Kakve su ovo slike ba? Cijeli dan ste za kompjuterom i jos ste ped3ri.![]()
![]()
![]()
...ja kuci imam tvoju Sarajku odnosno pitarku
... tako da me ovakva muskarcina ne moze privlaciti
loze se na tvog druga bezobrazni su....nego za koju je ovo stranicu bilo namjenjeno? mislim na sliku ovog momka
On je navijac fk njanjajeva,zar vam ovakvi dolaze na tribineMadafaka je napisao/la:Kakve su ovo slike ba? Cijeli dan ste za kompjuterom i jos ste ped3ri.![]()
![]()
![]()
harry_90 je napisao/la:On je navijac fk njanjajeva,zar vam ovakvi dolaze na tribineMadafaka je napisao/la:Kakve su ovo slike ba? Cijeli dan ste za kompjuterom i jos ste ped3ri.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj mi derpe
![]()
pa ko ima naziv homo zajednica ?????
I to sto kazes,al nemozes da ne odgovoris na necije gluposti,cim se spomene Gavaric oni su vec ovdje sa svojim pricama,i nekim zakonima,i normalno da ces uzvratit,jer koliko vidim nas nijedan nije dosao na njihovu temu cim se spomene Gavaric,vec oni ko ose navale pricama o oduzimanju 3 boda,i tako ce sve biti dok se ovo ne rijesi,ja bi volio da im dadnu 3 boda,dosadni su u mp3.SaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:On je navijac fk njanjajeva,zar vam ovakvi dolaze na tribineMadafaka je napisao/la:Kakve su ovo slike ba? Cijeli dan ste za kompjuterom i jos ste ped3ri.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj mi derpe
![]()
hajde ba dobro je i vas sa tim preseravanjem... pa ima ovakvih svugdje na tribini ne treba tebe to nista da cudi, jer imaju praov i oni da dolaze
....de sad se okrenimo nasim stvarima pustite se ba vise i tog cene i tih bodova koje ce nam vjerovatno na kraju prvenstva i oduzet.
Ma u pravu si 100%. Nije zabranjeno da "peštaci" budu navijaci nekog kluba. To je njihova stvar i "homo zajednice"!SaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:On je navijac fk njanjajeva,zar vam ovakvi dolaze na tribineMadafaka je napisao/la:Kakve su ovo slike ba? Cijeli dan ste za kompjuterom i jos ste ped3ri.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj mi derpe
![]()
hajde ba dobro je i vas sa tim preseravanjem... pa ima ovakvih svugdje na tribini ne treba tebe to nista da cudi, jer imaju praov i oni da dolaze
....de sad se okrenimo nasim stvarima pustite se ba vise i tog cene i tih bodova koje ce nam vjerovatno na kraju prvenstva i oduzet.
Haha bgm hoce oni pitare da pobiju, nesto ih nevole plahoharry_90 je napisao/la:Opet nece biti sastanka u slucaju Gavaric,nece ljudi da ucestvuju u prevari da se Slobodi oduzmu 3 boda,kako je mislio iljo i jos poneki lopov u savezu.
Dobro si i rekao,nisam ni smjeo izgovorit to famozno prezime,a za navijace njanjajeva kobno za zdravljearmin90 je napisao/la:Haha bgm hoce oni pitare da pobiju, nesto ih nevole plahoharry_90 je napisao/la:Opet nece biti sastanka u slucaju Gavaric,nece ljudi da ucestvuju u prevari da se Slobodi oduzmu 3 boda,kako je mislio iljo i jos poneki lopov u savezu., a ako ih nepobiju barem ce ocelavit i osjedit.
Evo njih sace doc, saces vidjet, nisi trebo spomenuti "onog cije se ime nesmije izgovorit (napisat)".
Ovako njima odgovara. Beru dnevnice i putne troskove za dolazak.harry_90 je napisao/la:Jutros sam 5 clanova kvoruma bilo,i to :Bogdan Čeko,Muhidin Raščić,Mensud Bašić,Sulejman Čolaković,Živko Marjanac,i to svi koji hoce da oduzmu Slobodi bodove koje je zasluzeno osvojila na terenu .
Stidan cojkProbisvjet je napisao/la:Ovako njima odgovara. Beru dnevnice i putne troskove za dolazak.harry_90 je napisao/la:Jutros sam 5 clanova kvoruma bilo,i to :Bogdan Čeko,Muhidin Raščić,Mensud Bašić,Sulejman Čolaković,Živko Marjanac,i to svi koji hoce da oduzmu Slobodi bodove koje je zasluzeno osvojila na terenu .
Nema sanse ba da se sastave da Torpedu daju bodove. Moglo bi al' da su svi lobisti Torpeda! Sreca nema ih vise od 50% u nogometnom savezu.
PS Kako CenaHZ posla sliku nema ga vise! Mozda njanja!
Hahaha kako je lijepo reci nekome "jel fukare", a ono nema ljutnje samo ponos._Bad_boy je napisao/la:jeli fukareimal kakvih novosti u klubu,suskal se sta u upravi i imal nekih nagovjestaja da ce krenuti na bolje?
p.s.danas sam pricao sa jednim likom i spletom okolnosti dosli smo do teme omladinskog pogona slobode..kaze da imate jako kvalitetne mladje kategorije..jel ima neko da se istice i tak..kakvi su uvjeti i ko trenira te mladice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.