Hajduk Split
-
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
bravo Rokas!
-
- Kontakt:
Tko nije gledao, rekao bi da smo ih razbili
Steta sto Livaja nije ocistio kartone pred Goricu

Steta sto Livaja nije ocistio kartone pred Goricu
-
- Kontakt:
Ferro se vraća, čeka se službena objava, pravi dar za rođendan
edit: barem tako kaže neki portal, pa sad vidjećemo
edit: barem tako kaže neki portal, pa sad vidjećemo
-
- Kontakt:
SRETAN TI ROĐENDAN!!!

-
- Kontakt:
"prkos moćnome, zaštita slabome, klub neka se Hajduk zove!!!"
-
- Kontakt:
Jooooj bio sam na ovoj utakmici,teško ponovljivo ovakvu atmosferu opet napraviti?!
Kad ovako nešto doživiš onda možeš mirno umrit
HŽV

Kad ovako nešto doživiš onda možeš mirno umrit

HŽV
- Felixians4
- Kontakt:
Moćan Hajduk ubrzo
I sada opet i na rođendan. Inače sam bio hajdukovac i benfiquista i ne mogu vjerovati da su Krov i Ferro bili zajedno u udarnih 11 Benfice pa Hajduka u razmaku od 4 godine! Uskoro će konačno i ugovoriti tu prijateljsku socios klubina
-
- Kontakt:
Što će nam 6 stopera? Jel sad startna trojka Prpić Awaziem Ferro?
-
- Kontakt:
Tako bi trebalo bitiCipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 feb 2023, 07:11Što će nam 6 stopera? Jel sad startna trojka Prpić Awaziem Ferro?
Ajde nek mu je sa srecom, poznaje okruzenje tako da ce se odmah uklopiti.
Borevkovic je bivsi na ljeto, Simic moze ostati kao rezerva, a Chido je veliki upitnik. Cini mi se da je milijunska odsteta u pitanju, nisam siguran isplati li se platiti
-
- Kontakt:
juniori sa Cityjem na Poljudu, može!
edit: u eventualnom četvrtfinalu protiv Borussie ili PSG-a u gostima
-
- Kontakt:
Ocekujem minimalno 15k na Poljudumatanisunje je napisao/la: ↑13 feb 2023, 13:17juniori sa Cityjem na Poljudu, može!
Bacat se na glavu pa sta bude, samo VELIKA STETA sto nece biti Vuskovica... Mislim vjerujem da je vec u biljeznicama skauta Citya, ali to bi bila fantasticna prilika da se pokaze jos bolje
-
- Kontakt:
došao neki Anello, šta ću mu drugo reći nego sretno
-
- Kontakt:
Pa kako za njega nisi čuo, hoćeš reći da ne pratiš drugu belgijsku ligu? 
Sretno mu...

Sretno mu...
-
- Kontakt:
A tko je ovaj brat... Luksa jednom prilikom rece da za nova pojacanja necemo morati guglati haha
Ja sam ocekivao Ferra na rodjendan
Kad smo kod njega, pisu 500k eura odstete i 20% Benfici od narednog transfera, nelose
Ja sam ocekivao Ferra na rodjendan
Kad smo kod njega, pisu 500k eura odstete i 20% Benfici od narednog transfera, nelose
-
- Kontakt:
Umara me ovo. Bespotrebno trošenje vremena i resursa s novim sistemom. Možda će to i raditi u budućnosti (vjerojatno hoće), ali sad bi s pravim pristupom bili na -2. Ovako smo se samo unazadili.
-
- Kontakt:
možda smo previše očekivali od ovog proljeća (na valu prošle sezone i jeseni) da ćemo se i dalje nositi sa Dinamom u borbi za tituluCipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 feb 2023, 23:03Umara me ovo. Bespotrebno trošenje vremena i resursa s novim sistemom. Možda će to i raditi u budućnosti (vjerojatno hoće), ali sad bi s pravim pristupom bili na -2. Ovako smo se samo unazadili.
edit: ili su nas možda Lukša i Nikoličius bili malo previše naložili, ko to zna
- bavariapivo
- Kontakt:
Kakvo je ovo dovođenje drugoligaškoga škarta?
Mada mislim da je kod ovog Ivan Leko kumovao, ipak zna belgijsku ligu...
Mada mislim da je kod ovog Ivan Leko kumovao, ipak zna belgijsku ligu...
- Felixians4
- Kontakt:
Zašto bi bio škart? Lommel je inače klub partner, razvojni koji skuplja potentne tinejdžere diljem svijeta.
OSOBNO bez ikakvih pomagala i ičeg prije par godina sam 5-6 niželigaških igrača sastavio na vlastiti popis, a još na desetke iz prvih euro liga koji su potom za free ili sitne odštete prelazili dalje i sada igraju na izuzetno ozbiljnom nivou. Primjer je upravo belgijski Union SG, vlasnik drži i Brighton i surađuju s posudbama i strukom, analitičkim podacima. Došli iz druge lige, doveli baš dvojicu s tog mog popisa(jedan je sada u Brightonu špic, iz 3.njemačke stigao u Belgiju). 2 godine prve lige, borba za titulu pored silno bogatijih klubova, a i u Europi odlični. MOŽE SE i s malo para kao što imamo primjer Uniteda, Chelseaja i brojnih s puno para, uludo potrošenih iz godine u godinu.
Bit će Hajduk vrlo jak kad zatopli
OSOBNO bez ikakvih pomagala i ičeg prije par godina sam 5-6 niželigaških igrača sastavio na vlastiti popis, a još na desetke iz prvih euro liga koji su potom za free ili sitne odštete prelazili dalje i sada igraju na izuzetno ozbiljnom nivou. Primjer je upravo belgijski Union SG, vlasnik drži i Brighton i surađuju s posudbama i strukom, analitičkim podacima. Došli iz druge lige, doveli baš dvojicu s tog mog popisa(jedan je sada u Brightonu špic, iz 3.njemačke stigao u Belgiju). 2 godine prve lige, borba za titulu pored silno bogatijih klubova, a i u Europi odlični. MOŽE SE i s malo para kao što imamo primjer Uniteda, Chelseaja i brojnih s puno para, uludo potrošenih iz godine u godinu.
Bit će Hajduk vrlo jak kad zatopli
-
- Kontakt:
Undav? 
Ferro je alibi pojačanje, o ovoj dvojici drugoligaša ne znam ništa, svima im želim sve najbolje.
Očekujem šesticu, to nam je od početka najpotrebnije.

Ferro je alibi pojačanje, o ovoj dvojici drugoligaša ne znam ništa, svima im želim sve najbolje.
Očekujem šesticu, to nam je od početka najpotrebnije.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 3 gosta.