RoB_Do_BaGrO je napisao/la:KARTI BI TREBALO DA BUDE NA DAN UTAKMICE NISU SVE KARTE ISTANPANE TAKO JE PRED SVAKU TEKMU REPREZENTACIJE..
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
1-0-Zlata vrijedan rezultatDENZEL je napisao/la:Ma nije paljenje znam ja da je zeza al ne kontaju svi tu vrstu humora.Al nema veze okrecemo se Zenici.bistrikboy je napisao/la:to je sala koja kruzi po SA,sta se odmah tu palite i navaljujete bezveze po momku,niđe veze...DENZEL je napisao/la:Glup komentar ovo za papu.Isto ko da bi neko rekao da je na Poljudu hodza naucio pa repka hrvatske nemoze pobijediti.Daj raja komentirajmo sport a vjerske i druge stvari ne mjesajmo u sport pogotovo ne u kontekstu koji moze nekoga uvrijediti...![]()
Ja opet ponavljam,clanak na koji se vi ovdje palite je pun gresaka preuzet iz spanskog AS-a,a jedna od gresaka je sigurno i to da igramo na Kosevu...![]()
P.S.
Italija je pala prije pape
1-0 dovoljno da tefericimo do zore naravno.....
Ali bi bilo dobro da ih dokrajcimo i da nas jednom zauvijek zapamte!
prihvatam to da je nekima sala, ali ti isti bi trebali prihvatiti to da je nekima to i uvreda. a kada je papa bio na kosevu dobro znam. toga dana je snjezina padao smrzao sam se ko p... o ovome papi svabi mozete da pisete sta vam je volja, ali vojtilu ostavite na miru. velikome zagovaratelju bosne i hercegovine. zadnji primjer je taj da prilikom zadnje posjete nije otisao u zapadni mostar vec u banja luku smatrajuci i taj dio bosnom i hercegovinom
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Zaboravio sam napomenuti da je 12000 karata pusteno u promet jos 4000 minimalno u Srijedu tako je svaki put do sada bilo jer sam ja licno tako uzimao karte....
nek sam dođu u Zenicu bujrum,bit ćemo bolji domaćini!Svašta smo u Belgiji prošli!
2-1 za nas!
idemo...!
2-1 za nas!
idemo...!

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
teferic,naravno,a bio bi jos pogotovo kad bi tapkarosi prodavali karte po normalnijim cijenama,pa bi iz Zenice kuci posao,sa pjesmom[/quote]
MA PRODAVAT CE ONI NJIH ZA PETAKA SAMO NE TREBA NAVALJIVAT.CEKAT POCETAK TEKME.JER TAKI SMO MI UZMEMO FURSET PA KARTE XA 100,PA NIJE FINALE SP...
MA PRODAVAT CE ONI NJIH ZA PETAKA SAMO NE TREBA NAVALJIVAT.CEKAT POCETAK TEKME.JER TAKI SMO MI UZMEMO FURSET PA KARTE XA 100,PA NIJE FINALE SP...
GAZIJE FOREVER...
-
jos kada bi nam rekao u koliko da dodjemo u zenicu i gdje da ih kupimo na dan utakmice to bi bilo odlicno.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:RoB_Do_BaGrO je napisao/la:KARTI BI TREBALO DA BUDE NA DAN UTAKMICE NISU SVE KARTE ISTANPANE TAKO JE PRED SVAKU TEKMU REPREZENTACIJE..
ali to nema sanse da bude ulaznica i ako niosu sve prodane onda su ostavljene za nekog tako ti je to uvijek
U ime Gospodara...
RoB_Do_BaGrO je napisao/la:RoB_Do_BaGrO je napisao/la:KARTI BI TREBALO DA BUDE NA DAN UTAKMICE NISU SVE KARTE ISTANPANE TAKO JE PRED SVAKU TEKMU REPREZENTACIJE..
ja cu doci u Zenicu,tj nas 8 u dva auta,nije ni to problem,krenut cemo oko 8-9 sati iz Bos.Krupe,treba nam oko 5 sati do Zenice,nadam se da cemo pronaci karte,tj biti u Zenici kad se bude pprodavao taj dio karata.
BB BiH
ma brate ako se osigura do spanije prolaza i igralo se za prvo mjesto ako nam se poslozi sve kako ciro kaze treba da se igra na kosevu inace sam bio zagovornik toga iako nemam nista protiv sarajeva naprotiv volim taj grad ali evo ovu utakmicu cini mi se da imamo stadion od 100 000 da bi bio pun ko sibica jer to je nas najveci stadion a tek kolika bi tad potraznja bila pa planule bi za dva tri dana ulaznice ..........
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
opet mozda bi idealno rijesenje bilo da se sagradi neki stadion od nekih 30-40 hiljada negdje u nekom gradu(neki grad nije bitno koji uglavnom da je malo veci nemora biti sarajevo ni zenicaa i moze naravno) i da na njemu igra repka ili recimo finale kupa ili da na njemu igraju klubovi u evropskim kupovima ukoliko nemaju uslova mozda nesto kao wembly u tom smislu znam da je to preskupo ali **** treba razmisljati dugorocno ako repka nastavi a ja sam duboko uvjeren da hoce sa ovako dobrim rezultatima interesovanja ce rasti stalno iz utakmice u utakmicu...............imamo strasnu ekipu a prije svega imamo rasadnik talenata koji svake godine izbijaju na povrsinu sto se kaze u narodu nasim momcima puno srece u zenici i samo naprijed
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
opet mozda bi idealno rijesenje bilo da se sagradi neki stadion od nekih 30-40 hiljada negdje u nekom gradu(neki grad nije bitno koji uglavnom da je malo veci nemora biti sarajevo ni zenicaa i moze naravno) i da na njemu igra repka ili recimo finale kupa ili da na njemu igraju klubovi u evropskim kupovima ukoliko nemaju uslova mozda nesto kao wembly u tom smislu znam da je to preskupo ali **** treba razmisljati dugorocno ako repka nastavi a ja sam duboko uvjeren da hoce sa ovako dobrim rezultatima interesovanja ce rasti stalno iz utakmice u utakmicu...............imamo strasnu ekipu a prije svega imamo rasadnik talenata koji svake godine izbijaju na povrsinu sto se kaze u narodu nasim momcima puno srece u zenici i samo naprijed
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ja sam ih kupovao do podneva odem lagano na kaficu pivicu ujutro ko Keme u kafic koji se nalazi na istocnoj strani Bilinog Polja i cekam da se puste u prodaju i u pravu si budu ostavljene ali par stotina komada ovo ostalo PUBLIKA nemam ni ja kartu ali sam do 9 ujutro pred stadionom i ovaj gore je u pravu samo polako prodavace oni njih za iste pare samo da vrate svoju lovu...LeBronJamesKing je napisao/la:jos kada bi nam rekao u koliko da dodjemo u zenicu i gdje da ih kupimo na dan utakmice to bi bilo odlicno.RoB_Do_BaGrO je napisao/la:RoB_Do_BaGrO je napisao/la:KARTI BI TREBALO DA BUDE NA DAN UTAKMICE NISU SVE KARTE ISTANPANE TAKO JE PRED SVAKU TEKMU REPREZENTACIJE..
ali to nema sanse da bude ulaznica i ako niosu sve prodane onda su ostavljene za nekog tako ti je to uvijek
Ma daj drug dosta vise paljenja.Covjek se nasalio bez zle namjere.Ja sam musliman a Vojtilu sam vise gotivo od rejsa Cerica.al nije ni mjesto ni vrijeme za ovakve rasprave.FORCA BOSNA.SAMO DOSTOJANSTVENO I NA TERENUbh hrvat je napisao/la:prihvatam to da je nekima sala, ali ti isti bi trebali prihvatiti to da je nekima to i uvreda. a kada je papa bio na kosevu dobro znam. toga dana je snjezina padao smrzao sam se ko p... o ovome papi svabi mozete da pisete sta vam je volja, ali vojtilu ostavite na miru. velikome zagovaratelju bosne i hercegovine. zadnji primjer je taj da prilikom zadnje posjete nije otisao u zapadni mostar vec u banja luku smatrajuci i taj dio bosnom i hercegovinom
I NA TRIBINAMA(BEZ ZVIZDANJA HIMNI I SL.)I POBJEDA JE NEMINOVNA....
GAZIJE FOREVER...
- bistrikboy
- Kontakt:
razumijem ja to naravno,papa ima i ulicu u Sarajevu,samo da se zna...bh hrvat je napisao/la:prihvatam to da je nekima sala, ali ti isti bi trebali prihvatiti to da je nekima to i uvreda. a kada je papa bio na kosevu dobro znam. toga dana je snjezina padao smrzao sam se ko p... o ovome papi svabi mozete da pisete sta vam je volja, ali vojtilu ostavite na miru. velikome zagovaratelju bosne i hercegovine. zadnji primjer je taj da prilikom zadnje posjete nije otisao u zapadni mostar vec u banja luku smatrajuci i taj dio bosnom i hercegovinom
ova sala nije zamisljena kao uvreda,i u pravu si padao je snijeg i puhao vjetar na Kosevu je bilo oko 30 hiljada vjernika i simpatitera(mislim na muslimane,pravoslavce,jevreje i druge Sarajlije koje su imale želju vidjeti papu "izbliza")...
Trebas to shvatiti kao i ono "da su svi bosanci glupi",nekom smeta a nekom ne...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ja sam ih kupovao do podneva odem lagano na kaficu pivicu ujutro ko Keme u kafic koji se nalazi na istocnoj strani Bilinog Polja i cekam da se puste u prodaju i u pravu si budu ostavljene ali par stotina komada ovo ostalo PUBLIKA nemam ni ja kartu ali sam do 9 ujutro pred stadionom i ovaj gore je u pravu samo polako prodavace oni njih za iste pare samo da vrate svoju lovu...[/quote]RoB_Do_BaGrO je napisao/la: jos kada bi nam rekao u koliko da dodjemo u zenicu i gdje da ih kupimo na dan utakmice to bi bilo odlicno.
onda bi mi morali krenuti u jbte 4-5 sati u jutro,ma da

BB BiH
Izvinjavam se ovim putem svim onima koje sam uvrijedio zbog Pape, bila je mala sala. Ali kad smo vec kod Koseva nemojte mi spominjati prijateljske utakmice ili utakmicu protiv Danske kada smo igrali za ananas. Ja sam fino u svom postu napisao da vazne utakmice koje su igrane na Kosevu nismo uspjeli pobjediti.
Sada sto se tice Srijede
Moje je misljenje da su novinari previse digli atmosferu, odnosno napuhali je. Koji god kanal gledam svi govore u sa ove dvije pobjede protiv Belgije itd. Nadam se da Ciro je svoje igrace stavio pod svoju palicu i da nema opustanja i da ce u utakmicu uci ozbiljno bez imalo popustanja ili onim Balkansim mentalitetom "Lako cemo mi to". Volio bi da ih dobijemo 1-0 i da gol postignemo pri kraju utakmice kao onda protiv Norverske.
Evo sada sam na TVSA gledao izjavu Cire i nekoliko igraca i po prici oni su shvatili utakmicu u Zenici nekako ozbiljno prekidaju novinara kad kaze sa ove dvije pobjede. Mislim da ce glavni zadatak biti na Muratovicu i Rahimicu da iskljuce Fellainia i Defoura.
Sada sto se tice Srijede
Moje je misljenje da su novinari previse digli atmosferu, odnosno napuhali je. Koji god kanal gledam svi govore u sa ove dvije pobjede protiv Belgije itd. Nadam se da Ciro je svoje igrace stavio pod svoju palicu i da nema opustanja i da ce u utakmicu uci ozbiljno bez imalo popustanja ili onim Balkansim mentalitetom "Lako cemo mi to". Volio bi da ih dobijemo 1-0 i da gol postignemo pri kraju utakmice kao onda protiv Norverske.
Evo sada sam na TVSA gledao izjavu Cire i nekoliko igraca i po prici oni su shvatili utakmicu u Zenici nekako ozbiljno prekidaju novinara kad kaze sa ove dvije pobjede. Mislim da ce glavni zadatak biti na Muratovicu i Rahimicu da iskljuce Fellainia i Defoura.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
onda bi mi morali krenuti u jbte 4-5 sati u jutro,ma daBB BiH je napisao/la:Ja sam ih kupovao do podneva odem lagano na kaficu pivicu ujutro ko Keme u kafic koji se nalazi na istocnoj strani Bilinog Polja i cekam da se puste u prodaju i u pravu si budu ostavljene ali par stotina komada ovo ostalo PUBLIKA nemam ni ja kartu ali sam do 9 ujutro pred stadionom i ovaj gore je u pravu samo polako prodavace oni njih za iste pare samo da vrate svoju lovu...RoB_Do_BaGrO je napisao/la: jos kada bi nam rekao u koliko da dodjemo u zenicu i gdje da ih kupimo na dan utakmice to bi bilo odlicno.

Ha hebi ga sta ja mogu ja samo kazem da ih bude i da ih je bilo i da cu opet tako uraditi e sta se moze...
pa kako kontate da nekoga pobijedimo na Kosevu kad je dio tog stadiona pretvoren u mezarje.Nema nafake na tom stadionu.Zenica ili Grbavica nema druge.
RoB_Do_BaGrO ne kazem ja tebi nista prijatelju,nego samo da je zeznuto,sve sam forume pretresao,na svim sa utakmicama bio u Zenici,kad je repka igrala,i sve sam karte platio malo skuplje,a sad,jbg nisam ni znao hocu li moci ici na tekmu do danas,a sad kad znam da mogu,MOZES K******
ma ko ga bode,doci cemo pa sta bude,evo prikljucilo se jos 4 prijatelj.
jel ima TV kod tog lika sto ima kafic pored stadiona
za svaki slucaj da imamo rezervu 

jel ima TV kod tog lika sto ima kafic pored stadiona

BB BiH
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Ma jasta radi nego ima al et ako i ja nedodjem do karata bice video zid postavljen na Kamberovica Polju pa mozemo zajedno udarit po pivama i gledat tekmu.......bice i nas jedno minimalno 5-6BB BiH je napisao/la:RoB_Do_BaGrO ne kazem ja tebi nista prijatelju,nego samo da je zeznuto,sve sam forume pretresao,na svim sa utakmicama bio u Zenici,kad je repka igrala,i sve sam karte platio malo skuplje,a sad,jbg nisam ni znao hocu li moci ici na tekmu do danas,a sad kad znam da mogu,MOZES K******![]()
jel ima TV kod tog lika sto ima kafic pored stadionaza svaki slucaj da imamo rezervu
Ma Zenica je sasvim ok.Samo da renoviraju stadion i da prima bar 25 000 i to bi bila ideala.Zenica mi dodje nekako u sredini BiH pa svima isto doci.
Zamolio bih sve robijase da u srijedu dodju i navijaju za BiH da mane ono Celik i sl.Jer stvarno bi bilo prelijepo vidjeti sve navijace obucene u zuto plavu boju i sa jedinstvom...
Zamolio bih sve robijase da u srijedu dodju i navijaju za BiH da mane ono Celik i sl.Jer stvarno bi bilo prelijepo vidjeti sve navijace obucene u zuto plavu boju i sa jedinstvom...
GAZIJE FOREVER...
- rob do bagro
- Kontakt:
zamislite kakva ce biti ludnica ako BiH pobjedi gori ce zenica ima da opkolimo stadion da navijamo i kad
se zavrsi utakmica da jednostavno poludimo
SVI U SRIJEDU NA BILINO POLJE 20:45
VOLIMTE BOSNO!!!!!!!!!!!!1
se zavrsi utakmica da jednostavno poludimo
SVI U SRIJEDU NA BILINO POLJE 20:45
VOLIMTE BOSNO!!!!!!!!!!!!1
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.