Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 09 jan 2013, 18:34

Djurdjic ponovo strijelac za Firth. Danas je postigao drugi gol za svoju ekipu u porazu od AZ-a 3-2.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 10 jan 2013, 13:13

$ се / $?

" % " $ & " $ ? " у $ а $ је %...
?, % $ - " ", & " $ се $ - " " " ? " трага " на & сезоне " у " ?.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 jan 2013, 19:45

Bundesliga se nastavlja sledeceg vikenda, a Djurdjic ce imati 'vatreno krstenje' protiv Bayerna u subotu 19-og... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 10 jan 2013, 22:17

A brata Pantelu svi zaboravili,ušao čova u 88om 2 minute mu dovoljno da pokaže rasnost :) ;)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 13 jan 2013, 15:48

Krasić: Hrvatska je favorit, ali pobeda na Maksimiru vraća Srbiju u borbu za Brazil!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 jan 2013, 19:05

Dobre partije Vidica i Nastasica u danasnjim derbijima! Vidic posle duze vremena postigao i gol, ali se izgleda i povrijedio. Nadam se da nije nista ozbiljno! ;)

Brkic polomio prst :(

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 13 jan 2013, 21:27

Gledao sam tu tekmu Udineze-Fiorentina,na kraju pobeda domaćina na Friuliju. Žao mi je zbog onoga što se desilo Željku,ali evidentno povrede ga muče godinama. Basta korektno odradio svoj posao po desnoj strani,nekoliko puta doduše dosta je nesigurno ispucavao loptu iz vlastitog šesnaesterca,dva puta napucavao svog igrača.
Tomović takođe sasvim solidan,nekoliko dobrih prodora,na kraju je zamenjen ušao je Toni da se nešto pokuša,ali ništa se uradilo nije... Adem, ništa naročito.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 jan 2013, 21:31

Matic strijelac za Benficu u derbiju protiv Porta.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jan 2013, 00:45

Dzaba mu sve kad se Mihajlovicu ne 'uklapa u koncepciju'... :roll:

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2013, 00:53

Causic pogodio na debiju za Eskisehispor protiv Mersina u kupu Turske.To niko da spomene iako ima par dana. :( Njega bi mogli uskoro vrlo ozbiljno da pocnemo da koristimo. ;)

Usput...
Tačno je, kontaktirali su me predstavnici Intera i Lacija, ali o poslu ćemo da pričamo tek na leto – kaže menadžer bivšeg defanzivca Crvene zvezde Milan Ćalasan

Grashopersov defanzivac Milan Vilotić je pod prismotrom Italijana, koji ga prate u stopu i veruju da bi uskoro mogao da se preseli kod njih, na Apenine, u Seriju A. Kako „Sport” saznaje, najviše su „zagrizli” Inter i Lacio, no, budući da svaka informacija zahteva i proveru, obratićemo se, za pomoć, Vilotićevom menadžeru Milanu Ćalasanu u nadi da ćemo, možda, saznati i nešto više…

- Tačno je, kontaktirali su me predstavnici Intera i Lacija, ali o poslu ćemo, ipak, sa njima, ili nekim drugim ljudima, moći da pričamo tek na leto – kaže Ćalasan. – Dakle, Vilotić sigurno ostaje u Grashopersu do juna, da osvoji šampionsku titulu u Švajcarskoj, sa timom koji, zasad, zauzima lidersku poziciju, sa četiri boda više od najbližih pratilaca, Bazela i Sent Galena, a gde će posle… Zar je to problem za igrača koji ima fudbal u malom prstu, čija je tehnika besprekorna, a ponekad neodoljivo podseti i na velikog, neprevaziđenog Franca Bekenbauera? Jasno je kao dan: Vilotiću su otvorena vrata najjačih evropskih liga, njemu je suđen vrhunski klub.

Ugovor ga vezuje još dve i po godine?

- Svi u Grashopersu ističu da je Vilotić najbolji stranac u klupskoj istoriji, osvojio ih je i igrom, i izuzetnim ponašanjem, a, svojevremeno se u Srbiji pričalo da ima loš mentalitet?! Došao je u Švajcarsku da bi popularnim „skakavcima” doneo krunu, otići će zato što, rekoh već, poseduje kvalitet za elitnija evropska društva, odredbe važećeg ugovora neće biti prepreka za transfer u letnjem prelaznom roku – uzvratio je menadžer Ćalasan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jan 2013, 03:56

marconato je napisao/la:Dzaba mu sve kad se Mihajlovicu ne 'uklapa u koncepciju'... :roll:

[youtube][/youtube]

hoho kakva golčina! :o :o već sad konkuriše za gol godine.

srećna pravoslavna Nova godina svima koji slave. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 14 jan 2013, 11:08

Matić je igrač koga bi poželjela svaka reprezentacija trenutno,al definitivno ne želi po svaku cijenu spuštati se na nivo selektora.

alan kardec

hvala takođe...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jan 2013, 12:44

Sinoc gledam Domenica Sportiva na RAI2. Gostovao Mihajlovic.
Taman covek pomisli da ce neku drugu pricu da slozi u inostranstvu, gde ga ne mozemo optuzivati da Ramadani&co. uticu na ono sto govori, kad eto ti iste price.
Hvalio Scepovicaslika, Mijailovica, Lazara Markovica, za koga je cak i cuveni Fulvio Collovati izneo reci hvale, govorio kako ima mladu ekipu koju treba cekati "da poraste'slika, gotovo uveren u to da cemo tuci Hrvate u Maksimiruslika....

Sto nisam prespavao, bilo bi mi lakse. :roll: slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jan 2013, 13:14

Hvala srećna i vama Julijanska Nova!!! Inače gledao sam Matića i oduševio sam se... Bitno je da Fejse, Mijailovići i Ignovski se uklapaju...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 jan 2013, 15:26

A koji je problem s Maticem pa da ga Mihajlovic ne zove?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 jan 2013, 16:03

Problem je taj sto mu Ramadani nije menadzer i sto vec igra u jednoj Benfici, pa nema potrebe da se prodaje preko reprezentacije, kao recimo Mijailovic i ostali...

Zapravo, zvao je njega Mihajlovic, ali je djecko u svim kvalifikacionim utakmicama ili presjedio na klupi ili bio na tribinima, a sve da bi igrali Mijailovici, Fejse, Petrovici...
Zato ga je Matic i odbio prilikom poslednjeg poziva.

Mihajlovic kaze da mu se ne 'uklapa u koncepciju', isto kao i jedan Subotic, Kuzmanovic, Jankovic... :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jan 2013, 16:14

Problem je to što ga je siniša redovno zvao na okupljanja, a nikad ga ni minute nije ubacio u igru. Matiću prekipilo i rekao da se više neće odazivati na pozive dok je miha selektor. Za to vrijeme su igrali Fejsa, Mijailović, Ignjovski.
Kad je matić izjavio da se neće odazivati, miha izađe u medije sa pričom kako ga je baš planirao staviti u prvih 11 protiv čilea. :lol: :lol:
Sa jedne strane Matić je u pravu. Jbg, igra raspali fejsa, igra golobradi mijailović, a on ne igra. Sa druge strane, možda je degutantno da se priča o nečijem patriotizmu (svako svoje zna), ali Matić se ne odaziva Mihajloviću, ne igra za Mihajlovića, već za svoj narod, za zemlju u kojoj je rođen, u kojoj mu je familija, u kojoj je počeo igrati fudbal. Poseban par cipela je to što sam čuo razne priče o tome da Matić nikad ne bi postao to što jeste da roditelji nisu vjerovali u njega. Navodno su ga u Srbiji mnogi šutali, nisu vjerovali u njegov potencijal.

Kako god okreneš, velika je šteta što Matića trenutno nema u reprezentaciji.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 14 jan 2013, 16:16

? " ' у ?. ;)

? је ¥ $ - $ ? у Ростов?

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 14 jan 2013, 16:28

za Raću,Fejsu i Mijailovića se u potpunosti slažem sa vama,ali Ignjovki je čovjek koji je sasvim ok odradio ukazano povjerenje,bio jedan od boljih pojedinaca u ovim nesrećnim kvalifikacijama i prijateljskim... Štaviše često je bio jedini veznjak koji se vraća dok ostali stoje i posmatraju... Treba nam Ignjovski,kao što nam treba i Matić. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 jan 2013, 16:52

Dobar je Ignjovski, nemam ništa protiv momka, ali je u repci bio prvotimac i kad je iz kola u kolo grijao klupu u Werderu, a Matić koji je bio standardan u Benfici, nije mogao ni prismrditi terenu kad dođe na reprezentativnu akciju.

Za to nisu krivi ni Ignjovski ni Matić već selektor sa svojim, blago rečeno, čudnim kriterijumima.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.