Nisam otkino vec ima preko neka zica i otkvac i kad sam skino bila je neka pasta ali ne kao ova procesoru ovo vise lici na zvaku.Jbg nisam valjda sjebo skroz ima li lijeka?neo je napisao/la:Nisi skin'o vec si otkin'o
Sta i kako, nemam pojma, ne bi me cudilo da si jos nesto zeznuo na maticnoj.
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Jbg sto nisam to cuo prijesuradnik je napisao/la:Ono što ne možeš laganim pokretom ruke, odvojit ne odvajaj
Raspitat cu se kod druga koji se bavi time pa cu ti odgovriit veceras 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
ajd vidi bgt pa javineo je napisao/la:Raspitat cu se kod druga koji se bavi time pa cu ti odgovriit veceras
ima neko driver za ovo

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kakav ti je ovo adapter ? ako ne nađeš drivere (ne znam ni firmu ni model, pa ne mogu ni naći drivere), kupi sebi TP-LINK adapter, 24 KM, a dođe instalacioni CD u kutiji i ne trebaju ti poslije nikakvi driveri...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, pogledaj koji mu je serijski broj, model i progooglaj, dosta ces jednostavno naci na taj nacin.
...Život za Široki...
evo uspio sam pronaci 
@anonimni taj TP Linkov sam imao al prestade raditi sinoc iz cista mira, a ovaj imam u rezervi, moze posluzit' ionako ga koristim da hvatam signal sa rutera
@anonimni taj TP Linkov sam imao al prestade raditi sinoc iz cista mira, a ovaj imam u rezervi, moze posluzit' ionako ga koristim da hvatam signal sa rutera
za to se i koristimiki_92 je napisao/la:ionako ga koristim da hvatam signal sa rutera
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ponovo instalirao al' ne pokazuje znakove zivotaanonimni je napisao/la:za to se i koristimiki_92 je napisao/la:ionako ga koristim da hvatam signal sa ruteraja ga imam haman pola godine i još radi normalno
a ti deinstaliraj software koji je instaliran na kompjuteru na kojem koristiš taj adapter i ponovo ga instaliraj (mislim na TP-LINKov), ako ni tad ne bude radio, ne znam šta bi mogla biti sljedeća opcija
možda je adapter post'o rahmetlija
ne znam da li da ga baciš, nek' ti dalje pomažu ovi što su bolji s informatikom 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E ovako imao sam napojnu od 500 wati i crkla je.E sad sam kupio od 450 w neka raptoxx izgleda moćno i imam grafičku 8800 gts nvidia,amd sempron procesor 1.8 ghz,2 gb rama da li bi trebala grafička radit na ovoj napojnoj?
moze drug, ta grafa zahtjeva 400W napojnuadisice je napisao/la:E ovako imao sam napojnu od 500 wati i crkla je.E sad sam kupio od 450 w neka raptoxx izgleda moćno i imam grafičku 8800 gts nvidia,amd sempron procesor 1.8 ghz,2 gb rama da li bi trebala grafička radit na ovoj napojnoj?
I ja sam kotno ali haba nešto čuje se da radi ali nema slike jedino da se nije sjebala kad je crkla ova napojnamiki_92 je napisao/la:moze drug, ta grafa zahtjeva 400W napojnuadisice je napisao/la:E ovako imao sam napojnu od 500 wati i crkla je.E sad sam kupio od 450 w neka raptoxx izgleda moćno i imam grafičku 8800 gts nvidia,amd sempron procesor 1.8 ghz,2 gb rama da li bi trebala grafička radit na ovoj napojnoj?
neko preporučuje mjesto da kupim kameru za pc, naravno po pristupačnoj cijeni, po mogućnosti da ima i mikrofon. 
Odlazi Safete.
imas na Otoci iznad Konzuma radnju CD-shop pored Baltazar radnje po meni su ok cijene a kamere da biras kakve hoces po ok cijenamaAeGon099 je napisao/la:neko preporučuje mjesto da kupim kameru za pc, naravno po pristupačnoj cijeni, po mogućnosti da ima i mikrofon.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
ma gdje hoćeš
na eBayu imaš za 8 KM
ja imam neku Gigatechovu (doduše, nije s eBaya
), 22 KM, ima 6 LED dioda (dobro dođu da ne palim svjetlo kad pričam
) i nije loša...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
imam i ja neku kameru, ali nema mikrofona, a i kad je mrak maksuz svjetlo trebam paliti zbog nje.
gdje ti tu svoju uze, ako nije tajna ? 
Odlazi Safete.
vjeruj da ne znam, stari mi je tu uzeo, al' sam je viđao u 4Connectu na Socijalnom (iza Mercatora, prema Interexu), uopšte nije loša kamera 
ovakva je

samo je plavo ono što je na ovoj slici zeleno
ovakva je

samo je plavo ono što je na ovoj slici zeleno
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma uzmi onu kinesku od 15 km (ima po piku), čini mi se ima 6 LED dioda, ima mikrofon i ne trebaju ti uopće drajveri; uključiš i vozi. sasvim ok kamera, ja je koristim na računaru.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 3 gosta.