AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipino
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la IlPrincipino » 24 apr 2012, 11:59

za mene je najveći problem kod Rome odbrana..previše je tu smiješnih igrača...nidje veze ko tu igra...a zatim tu dolazi i trener...a ima i još faktora...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 apr 2012, 13:53

Saurman je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:
mdss je napisao/la:penal je cist al crveni nije trebao dati apsolutno
da se razumijemo, ovaj juventus je prejak za enriqueovu romu i takticki i fizicki i tehnicki ALI penal nit je bio nit je stek smio dobiti crveni, chiellini hladno simulira ispred pomocnog i dobija faul nakon kojeg se salje duga lopta na quagliarellu koji faulira ddr-a ali igra ide dalje i vidal zabija za 1:0. ponavljam, juventus jeste jaci ali ovo sto bergonzi radio do penala islo je u svaku korist domacina . . .

sto se tice nas i nase taktike bekovi su nam kriminalni, stid me bude kad vidim praznu desnu stranu majke mi.
Roma je primala četvorke od Leccea,Cagliaria,Genoe,Atalante pa ne vidim razlog zašto ne bi i od Juventusa.
Došli su igrači koji svojom kvalitetom nisu zaslužili igrati za vučicu.
slazem se je s time sto ti pises al' ne vidim kakve to veze ima s mojim postom jer nigdje ne omalozavah pobjedu juventusa tj izrazih iznenadjenje ovim rezultatom. lijepo napisah, juventus je u ovom trenutku u svakom pogledu na visem nivou od rome krenuvsi od trenera (koji je ne nuzno kvalitetniji strucnjak ali je idealan za ligu onako kako to enrique nije), atmosfere koju ima u i oko kluba, stadiona, igraca, fizicke spreme i svega ostalog ALI da su bile diskutabilne sudijske odluke - bile su i u to nemam nikakve sumnje. i sam napisah pred utakmicu da je bod ogroman uspjeh a 3 dobitak na lutriji, medjutim, stojim iza ovih stvari koje sam napisao u prethodnom postu: takvom juventusu nije trebala pomoc sudija a ipak su je imali u vidu bezveznog dosudjenog penala, sitnih faulova koji su nama svirani a protivniku nisu i sl. da se razumijemo, ne aludiram ovdje na neke teorije zavjere ili na to da je juventus zasticen nego da je sudjenje ove sezone katastrofalno i da je u ovom slucaju islo na stetu romi (barem onih pola sata sto sam odgledao prije nego sam odustao od tekme).

sto se tice rome tj same ekipe, razlozi ovih losih partija su poznati jos od oktobra kada se vidjelo koja je najveca mana enriquevog sistema - odbrana. prosto je nevjerovatno da se iz utakmice u utakmicu ponavljaju jedne te iste greske te da niko, pocevsi od uprave preko trenera do igraca, ne radi na ispravljanju istih. ja, kao i ostatak fanova, se uzdamo u taj ljetni prelazni rok gdje cemo konacno (nadam se) dobiti dostojna pojacanja i da cemo konacno dozivjeti utakmicu u kojoj stoperski par nece nijemo gledati dok ih protivnici prebacuju i 'sijeku' loptama :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 apr 2012, 15:27

nece nama pomoci bekenbauer i baresi zajedno ako ovaj cirkusant bude vodio ekipu, pa ono je smjeshno kako mi izgledamo na terenu. frajera prvo niko ne napada par sekundi, a onda cetvorica zajedno krenu i frajer ih samo prebaci igracu u prostor, a tamo neki naš skroz sa druge strane dize ruke i trazi ofsajd, a frajer dva metra bio ispred naše odbrane. ne zna se ni ko pije ni ko placa, a ovaj kreten i dalje forsira i forsira isto. sreca pa na olimpiku imamo tu neku psiholosku prednost i vecina protivnika se brani, inace bi se borili za opstanak.

prvo otjerati cirkusanta, pa onda dovoditi pojacanja

citam pedro se spominje, uzas
nema potpisa

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 apr 2012, 18:35

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 apr 2012, 19:17

eh, dusa me zaboli kad se sjetim spallettijeve rome.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 apr 2012, 23:49

Evil Genius II je napisao/la:eh, dusa me zaboli kad se sjetim spallettijeve rome.
I mene isto moram priznati. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 apr 2012, 00:04

Devil je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:eh, dusa me zaboli kad se sjetim spallettijeve rome.
I mene isto moram priznati. :lol:
Čemu smijeh na kraju :?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 apr 2012, 00:07

Navija za Manchester ;) (7-0)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 apr 2012, 00:10

Puma je napisao/la:Navija za Manchester ;) (7-0)
7:1 :mrgreen: Ma dobro to, ja bih svake godine halalio da izgubimo u četvrtfinalu LP 7:1, u zamjenu za one igre pod vodstvom Mistera.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 apr 2012, 07:32

eto recimo na tom porazu im nisam zamjerio ni sekunde jer je bila jedna jedna od onih utakmica kada je otprilike uslo sve sto su ovi sutali na gol a doni samo nijemo posmatrao ALI ove nazovimo ih performanse protiv cagliarija, atalante i leccea me vec tjeraju da ispizdim jer nas realno gledano slabiji klubovi rastavljaju na proste faktore. sjecam se, na old traffordu primamo golove kao na traci a nasi navijaci i dalje navijaju i ohrabruju momke na terenu koji i dalje pokusavaju nesto a danas to nikako ne mogu da osjetim kod ove ekipe. dalje, spalletti je nakon utakmice izjavio da mu je to bila najvrednija lekcija u zivotu i slazem se s njim jer nakon toga smo se tukli ravnopravno sa svakim protivnikom pa cak i velikim unitedom a enrique iznova ponavlja jedne te iste greske. ne znam . . . pratim romu vec 13ak godina i sretan sam zbog toga sto sam dozivio scudetto i velikog batistutu u nasem dresu ali moram priznati da mi je spallettijeva roma najvise srcu prirasla . . . covjek je trazio napadaca rosella mu dovela baptistu, covjek trazio odbrambenog rosella mu dovela diamoutenea, trazio kvalitetnog veznjaka ovi prodali aquilanija i doveli gubertija :D tuga me neka obuzme kad vidim kakav budzet ima enrique i kakve partije pruza a kakav budzet je imao spalletti i sta je radio. :roll:

sto se tice ovoga gore sto je admir napisao slozio bih se ali mislim da je vrijeme da se i ti i ja i svi ostali pomirimo sa cinjenicom da ce enrique najmanje jos sezonu ostati u romi (koliko mu traje ugovor). taktiku cisto sumnjam da ce mijenjati a pojacanja cisto sumnjam da ce biti neka 'svjeCka' jer imam osjecaj da ce nas opet zadesiti neki juznoamericki kvazi talenti i/ili prosjek spanske primere (jednog vec imamo a pedro je na putu da postane sljedeci). doduse mozda sam ja samo neraspolozen zbog kisnog vremena i sranja i mozda nas fakat ceka neka svjetlija buducnost sa enriqueom ali to mozda je **** veliko.

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 25 apr 2012, 15:00

Nazio izgubio od Novare, pa ako im sad ne pridjemo konacno na bod onda stvarno enrique nek ide u ...
Nadam se da ovo za farceloninog smrada pedra nije istina, samo nam jos on fali :s

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 apr 2012, 15:46

sramota :oops:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 apr 2012, 15:51

oj tuge majko moja, pa sad vise nemamo ni posjed lopte :roll:

nema volje, zelje, taktike, odlucnosti...ma nista

oj spanski klaune ebem li ti familiju višeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nema potpisa

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 25 apr 2012, 15:51

kako ces kopirat barcu sa ovako staticnom bezidejnom igrom..sta radi ovaj greco na terenu :evil:

zezam se do greca..nije do greca..ovo je kolektivni problem vise..on je djelic problema pocevsi od trenera pa nadalje
Unica grande amore

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 apr 2012, 16:03

greco je kod ranierija sluzio samo da popuni mjesto koje ostavi povrijedjeni brigi ili neko drugi i u tom slucaju je samo primao loptu i dodavao je naprijed a danas je igrac koji je najofanzivniji od veznjaka i ima vjerovatno najvise dodira sa loptom a ubjedljivo je najmanje kvalitetan igrac na terenu. pjanic i totti nista, osvaldo i borini odsjeceni, andjeo ne zna ni kud je pos'o ni odakle je dos'o :roll: sva sreca pa imamo ddr-a koji koliko toliko krpi ove rupe izmedju odbrane i veznog reda, a i curci je raspolozen inace bi bilo svega.

svaka cast enriqueu ali ako ne ide ne ide a kod nas bgm ne ide evo vec pola godine i kusur.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 apr 2012, 17:01

nek su nas dobili i dabogda sve do kraja izgubili samo da ovaj cirkusant ode

kako me samo osvaldo nervira familiju mu ebem, ons e nesto kurci a nije ni godinu dana tu, koji mu je ovo crveni ove godine :roll:
nema potpisa

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 25 apr 2012, 17:07

Šta je to uradio Osvaldo ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 25 apr 2012, 17:08

izgleda da je je.bo sudiji sve po spisku...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 25 apr 2012, 20:15

harebianconero je napisao/la:Šta je to uradio Osvaldo ?
nije potrcao cijelu utakmicu i onda mu kriv sudija..jos ovo nije prvi put da uradi nesto ovako..
Unica grande amore

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 apr 2012, 23:57

Nisam gledao danas, sudeći po komentarima i rezultatu i bolje da nisam. Ništa, iduću protiv Napolija moramo izgubiti i tačka!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.