Djedović - Teletovic , imaju se kad zafrkavati i zakucavati...a mi se ovdje nerviramo

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bravo..apsolutno se u svemu slažem..kada samo malo stane šut nema nas nigdje..nigdje kolektiva..nešto se svi dokazuje svako igra za sebe...u odbrani smo kao žele bombone,rastežemo se prate nigdje čvrstine .do kraja mlako,mlitavo..al eto bilo bi dobro pobjediti čisto zbog morala..miralem444 je napisao/la:Citam ove komentare , ko ne gleda utakmicu pomislio bi da igramo za 10..a realno svaka iole kvalitetna reprezentacija bi nas sa ovakvom igro rasula..ne znam cime ste vi zadovoljni mi imamo 20 i vise neiznudjenih gresaka prodatih lopti , pretezno svako igra za sebe izuzev prve cetvrtine kad nas je sut iso
...treba smirit napade polako zak i djedovic su izgubili najmanje 12 lopti bezveze..
Ne postoji ni druga reprezentacija koja nas je godinama znala obradovati, i koja će nas i dalje veseliti.teferič je napisao/la:znači, ne postoji ni reprezentativna selekcija, niti klub koji mi može izvadit živce ko naši košarkaši.
nema hodže koji to može skinutbarbarez je napisao/la:Joj sihraske drzave
Eto dobismo, kosto kazes ova pobjeda je potrebna momcima cisto radi morala..al 23 neiznudjenje pogreske je previse, onda bezveze zalijetanje u napadu , ne rezonski sutevi, rjesavanje napada u 5 sekundi to je sve ono sto netreba da se desava jednoj ozbiljnoj ekipi...Aco malo to poslozi do sutrasnje tekme, jer i Hrvatska i Srbija su puno kvalitetnije od ove Slovenijeaqarius je napisao/la:Bravo..apsolutno se u svemu slažem..kada samo malo stane šut nema nas nigdje..nigdje kolektiva..nešto se svi dokazuje svako igra za sebe...u odbrani smo kao žele bombone,rastežemo se prate nigdje čvrstine .do kraja mlako,mlitavo..al eto bilo bi dobro pobjediti čisto zbog morala..miralem444 je napisao/la:Citam ove komentare , ko ne gleda utakmicu pomislio bi da igramo za 10..a realno svaka iole kvalitetna reprezentacija bi nas sa ovakvom igro rasula..ne znam cime ste vi zadovoljni mi imamo 20 i vise neiznudjenih gresaka prodatih lopti , pretezno svako igra za sebe izuzev prve cetvrtine kad nas je sut iso
...treba smirit napade polako zak i djedovic su izgubili najmanje 12 lopti bezveze..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.