Djedović - Teletovic , imaju se kad zafrkavati i zakucavati...a mi se ovdje nerviramo
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Hahhahah....
Djedović - Teletovic , imaju se kad zafrkavati i zakucavati...a mi se ovdje nerviramo
Kindže, kindže...
Daj ba Perisicu,jel te stid.Bravo Mirza
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
znači, ne postoji ni reprezentativna selekcija, niti klub koji mi može izvadit živce ko naši košarkaši.
Perišić bazen ne može pogoditi ali bukvalno.
Koje ovaj s brojem 13? Ne moze ovaj bazen pogodit

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo..apsolutno se u svemu slažem..kada samo malo stane šut nema nas nigdje..nigdje kolektiva..nešto se svi dokazuje svako igra za sebe...u odbrani smo kao žele bombone,rastežemo se prate nigdje čvrstine .do kraja mlako,mlitavo..al eto bilo bi dobro pobjediti čisto zbog morala..miralem444 je napisao/la:Citam ove komentare , ko ne gleda utakmicu pomislio bi da igramo za 10..a realno svaka iole kvalitetna reprezentacija bi nas sa ovakvom igro rasula..ne znam cime ste vi zadovoljni mi imamo 20 i vise neiznudjenih gresaka prodatih lopti , pretezno svako igra za sebe izuzev prve cetvrtine kad nas je sut iso
...treba smirit napade polako zak i djedovic su izgubili najmanje 12 lopti bezveze..
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo su pripreme i rezultat nije u prvom planu.
Ima par dobrih stvari koje se vide odma od oka, a i loših normalno.
Vidi se kroz protok lopte i asistencije da je to dosta bolje nego prije, imamo i glavu i rep, sad što nam fali par igrača da bi ugođaj bio potpun to je druga stvar.
Loše su izgubljene lopte i forsiranje Mirze tj. njegovo glumljenje Dirka, loptu prenese i puca tricu, u kvalifikacijama na ozbiljnim utakmicama to neće smjeti raditi.
Ali sve u svemu dobra provjera pred kvalifikacije
, nisu ekipe iz naše grupe puno jače od ove Slovenije, ako i jesu ikako 
Fudbaleri i rukometaši to nikad neće moći
Ima par dobrih stvari koje se vide odma od oka, a i loših normalno.
Vidi se kroz protok lopte i asistencije da je to dosta bolje nego prije, imamo i glavu i rep, sad što nam fali par igrača da bi ugođaj bio potpun to je druga stvar.
Loše su izgubljene lopte i forsiranje Mirze tj. njegovo glumljenje Dirka, loptu prenese i puca tricu, u kvalifikacijama na ozbiljnim utakmicama to neće smjeti raditi.
Ali sve u svemu dobra provjera pred kvalifikacije
Ne postoji ni druga reprezentacija koja nas je godinama znala obradovati, i koja će nas i dalje veseliti.teferič je napisao/la:znači, ne postoji ni reprezentativna selekcija, niti klub koji mi može izvadit živce ko naši košarkaši.
Fudbaleri i rukometaši to nikad neće moći
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Paraglajder
- Kontakt:
Sad cemo igrati na trojku, a bacat ce je Mirza ili Djedovic, i izgubit cemo. Pozdrav svima.
Kindže, kindže...
Joj sihraske drzave
VOLIM TE ZELJO
pa ljudi ja ODBIJAM da povjerujem da se ovo PONOVO dešava 
ova Slovenija je rupa teska..a Bih je epicentar te rupe
Sta reci...cojk zabi zadnje koseve,izblokira Nachbara...i tu je pobjeda...CRNA MAMBA 
Kindže, kindže...
nema hodže koji to može skinutbarbarez je napisao/la:Joj sihraske drzave
Jedva nekako.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Strah me debakla protiv Srbije.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
čudo...inače uvijek izgubimo ovako

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- miralem444
- Kontakt:
Eto dobismo, kosto kazes ova pobjeda je potrebna momcima cisto radi morala..al 23 neiznudjenje pogreske je previse, onda bezveze zalijetanje u napadu , ne rezonski sutevi, rjesavanje napada u 5 sekundi to je sve ono sto netreba da se desava jednoj ozbiljnoj ekipi...Aco malo to poslozi do sutrasnje tekme, jer i Hrvatska i Srbija su puno kvalitetnije od ove Slovenijeaqarius je napisao/la:Bravo..apsolutno se u svemu slažem..kada samo malo stane šut nema nas nigdje..nigdje kolektiva..nešto se svi dokazuje svako igra za sebe...u odbrani smo kao žele bombone,rastežemo se prate nigdje čvrstine .do kraja mlako,mlitavo..al eto bilo bi dobro pobjediti čisto zbog morala..miralem444 je napisao/la:Citam ove komentare , ko ne gleda utakmicu pomislio bi da igramo za 10..a realno svaka iole kvalitetna reprezentacija bi nas sa ovakvom igro rasula..ne znam cime ste vi zadovoljni mi imamo 20 i vise neiznudjenih gresaka prodatih lopti , pretezno svako igra za sebe izuzev prve cetvrtine kad nas je sut iso
...treba smirit napade polako zak i djedovic su izgubili najmanje 12 lopti bezveze..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Kraj,vazna pobjeda za samopuzdanje...Dosta izgubljenih lopti,zacha,nihada,pa i mirza koji proglasen mvp tekme.Aco treba pokusati odmoriti malo Mirzu,moze i Kikanovic na 4 koji min,teletovic je umoran ...Sve u svemu Mirza najbolji,poeni,rampe,skokovi,ass..Zach moze bolje..Nihad malo umora imao na kraju..Kikanovic solidan..Sinanovic dosta bolji..Ostali n.c...
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 03 avg 2012, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Moglo bi se desiti ako se ne uozbiljimo, svašta je moguće
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.