Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 15 jul 2011, 20:47

Jovanovic has held talks with Anderlecht over a possible return to Belgium and he admits his wife is eager for a move to Brussels.
“My wife adores Brussels and is pushing me to return to Belgium where I only have one offer,” Jovanovic told Foot Magazine.
“I am still buzzing after my meeting with Anderlecht in Qatar. I was moved by the importance given to me by the Belgian sporting press over the past week. And that makes me think because Belgium is my second country!”

Vodi ga Jovanovicko u Belgiju, vodi ga :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 jul 2011, 20:50

reds_forever je napisao/la:Jovanovic has held talks with Anderlecht over a possible return to Belgium and he admits his wife is eager for a move to Brussels.
“My wife adores Brussels and is pushing me to return to Belgium where I only have one offer,” Jovanovic told Foot Magazine.
“I am still buzzing after my meeting with Anderlecht in Qatar. I was moved by the importance given to me by the Belgian sporting press over the past week. And that makes me think because Belgium is my second country!”

Vodi ga Jovanovicko u Belgiju, vodi ga :!:
Samo nek ide i ako bi zimi dobro doso za grijat klupe igracima
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 15 jul 2011, 20:55

Nikako klub da se resi ovih fudbalskih propaliteta, eto cak mu dozvolis da ide i bez obestecenja i opet nikako, verovatno niko nije glup da ga uzme a ovaj da prima astronomske plate, ali tu od svih mi je najjaci poulsen koji kaze: Ja vidim moju buducnost u Lpoolu :lol: sve majstor do majstora 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 jul 2011, 20:59

Sasha L.F.C. je napisao/la:Nikako klub da se resi ovih fudbalskih propaliteta, eto cak mu dozvolis da ide i bez obestecenja i opet nikako, verovatno niko nije glup da ga uzme a ovaj da prima astronomske plate, ali tu od svih mi je najjaci poulsen koji kaze: Ja vidim moju buducnost u Lpoolu :lol: sve majstor do majstora 8-)
Mozda poulsen vidi svoi buducnost kao cistac :D
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 jul 2011, 21:00

fera je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Scouser sretan rođendan i sve najbolje i danas nam stiže Downing 100% :lol: ( nemoj zaboraviti, kad god ustaneš uvijek je danas :lol: )
meni je C.W. rekla da ce to biti sutra il prekosutra i da su do kraja sedmice on i doni u aziji sa ostatkom tima :D
zna C.W. :D
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 jul 2011, 21:02

Sasha L.F.C. je napisao/la:Nikako klub da se resi ovih fudbalskih propaliteta, eto cak mu dozvolis da ide i bez obestecenja i opet nikako, verovatno niko nije glup da ga uzme a ovaj da prima astronomske plate, ali tu od svih mi je najjaci poulsen koji kaze: Ja vidim moju buducnost u Lpoolu :lol: sve majstor do majstora 8-)

Ma ja kazem da se Poulsen udomacio i nema sanse da cemo se njega rijesiti. Covjeku je 30+ godina i normalno da zeli da izvuce sto vise koristi, nazalost, mi smo ti koji smo dozvolili da nam se parazit nakaci...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 jul 2011, 21:39

Pored toliko veznih igrača koje imamo i koje smo doveli, njegov divni mozak je vidio i svoje mjesto tu...e moja plavušo :mrgreen: .

Sreća pa imamo Lucasa na poziciji zadnjeg veznog, ko bi tu trpio Poulsena da nema Leive :mrgreen: .

Svi novi članovi su dobrodošli, nekakva navala zadnjih dana, teško vas i popamtiti sve :D .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 15 jul 2011, 21:57

ever je napisao/la:Valjda ce se Liverpool dici konacno,a cini mi se da hoce na osnovu zadnjeg dijela sezone i citave situacije oko kluba..Jedva cekam stare borbe,a ne sa nekakvim Sitijima i Chelsijima..
Ko ceka taj i doceka !! ;) :lol:
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 15 jul 2011, 22:03

Ovako bi trebala izgledati 1 : Reina sub:meireles,kelly,doni,henderson,aquilani,skrtel,joe cole
glen -carragher-agger- ?
kuyt-gerrard-adam-downing
suarez-carroll
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 15 jul 2011, 22:08

Dr.Munez je napisao/la:Ovako bi trebala izgledati 1 : Reina sub:meireles,kelly,doni,henderson,aquilani,skrtel,joe cole
glen -carragher-agger- ?
kuyt-gerrard-adam-downing
suarez-carroll

Dobro si to postavio igrace 4-4-2 ali lijevi bek ja bih najvise volio da na to mjesto dodje cisoko ili baines..
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 jul 2011, 22:08

Kakvu god formaciju da sklopimo uvijek ce neko odlican biti na klupi.
Hajde da i to docekamo. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 jul 2011, 22:09

Ja samo vjerujem Ferinom izvoru, ovo ostalo je sve manje više vjerodostojno.
Koliko sam shvatio, na ovoj temi samo ja nemam dupli account :roll:

Jesam li ja dobro shvatio, Baines je bio naš igrač do 2007? :shock:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 jul 2011, 22:37

Rizah je napisao/la: Jesam li ja dobro shvatio, Baines je bio naš igrač do 2007? :shock:
Bio je Wiganov do 2007. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 jul 2011, 22:42

Jimmy from the hood je napisao/la:Kakvu god formaciju da sklopimo uvijek ce neko odlican biti na klupi.
Hajde da i to docekamo. :mrgreen:
Velike ekipe uvijek moraju imati nekoga dobrog na klupi
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 15 jul 2011, 23:00

Nakav bunker, naki bakraci.
http://www.footybunker.com/liverpool-fc ... gning/7737" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

steven_gerrard
Kontakt:

Post Postao/la steven_gerrard » 15 jul 2011, 23:01

vidjet cemo mi reinu iduce sezone ja smijem skim god u 10 km da ce biti medju kljucnim igracima za narednu godinu
doni je izuzetan golman i iskusan i on ce braniti kup meceve sto ce reini biti dodatni pritisak jer ce braniti manje meceva to je sigurno,jos nam fali lijevi bek pa da se mozemo boriti za top 4 mada sam ja za robinsona nek momak igra

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jul 2011, 23:02

@Rizah, mislim kako moramo dovesti bar lijevog beka. Nemoguce da ce na ovom da se zavrsi nas prelazni rok. Odbrana nam je zaista znala kiksati, necemo je ostaviti netaknutu.

Sto se tice Cissokha, odlican izbor. Evidentno je da nije onaj kada je tek stigao iz Porto za nekih 15 miliona. Cijena mu sada iznosi oko 10-12 miliona sto je naravno prihvatljivo. Nakon Bainesa najbolji izbor.
Nikada necu prezaliti Taiwoa. :(

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 15 jul 2011, 23:08

slika
Dobrodošao Downing, YNWA :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 jul 2011, 23:13

Han!$;Lfc je napisao/la:slika
Dobrodošao Downing, YNWA :)
super
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 15 jul 2011, 23:13

steven_gerrard je napisao/la:vidjet cemo mi reinu iduce sezone ja smijem skim god u 10 km da ce biti medju kljucnim igracima za narednu godinu
doni je izuzetan golman i iskusan i on ce braniti kup meceve sto ce reini biti dodatni pritisak jer ce braniti manje meceva to je sigurno,jos nam fali lijevi bek pa da se mozemo boriti za top 4 mada sam ja za robinsona nek momak igra
Mislim da bi bilo neozbiljno da se oslonimo na mlade tokom citave sezone,svaka cast i Flanni i Robinsonu al mislim da nisu jos spremni prihvatiti odgovornost za citavu sezonu i da bi bilo neodgovorno od kluba da im takvu ulogu da(sta u slucaju povrede?),tako da sam siguran da dolazi neko pojacanje na ljevom beku.Da se razumijemo svaka cast i Flanni i Robinsonu al mislim da nisu spremni za sezonu u kontinuitetu,s vremena na vrjeme ih treba ubaciti u vatru i tako neriskirat da u toj vatri izgore.

Sve je gotovo sa Downingom

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... wning-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 15 jul 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 2 gosta.