NK Zvijezda Gradačac

spiska
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la spiska » 10 mar 2019, 21:13

Zanimljivo sve su usutili u Velezu ne cuju se zivi navijaci a do jucer sve su gazili kako ce prekucat sve kako ce nas nabit itd i sve odreda. Nek su ih malo usutili nisu se mogli nosit, a vidjet ce da i oni ce na kraju morat potrosit 100 k na sudije za ulazak jer drugacije ne ide :D

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 10 mar 2019, 21:25

spiska je napisao/la:Zanimljivo sve su usutili u Velezu ne cuju se zivi navijaci a do jucer sve su gazili kako ce prekucat sve kako ce nas nabit itd i sve odreda. Nek su ih malo usutili nisu se mogli nosit, a vidjet ce da i oni ce na kraju morat potrosit 100 k na sudije za ulazak jer drugacije ne ide :D
Pa nas ce i nabit, a ti nemoj bit toliko zavidan. Gledaj u svojoj avliji sta se desava. Ono sto ne zelis sebi nemoj ni drugom. I nas je Kenan dva put propisno izhebo.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 10 mar 2019, 21:32

Kapetan je napisao/la:
spiska je napisao/la:Zanimljivo sve su usutili u Velezu ne cuju se zivi navijaci a do jucer sve su gazili kako ce prekucat sve kako ce nas nabit itd i sve odreda. Nek su ih malo usutili nisu se mogli nosit, a vidjet ce da i oni ce na kraju morat potrosit 100 k na sudije za ulazak jer drugacije ne ide :D
Pa nas ce i nabit, a ti nemoj bit toliko zavidan. Gledaj u svojoj avliji sta se desava. Ono sto ne zelis sebi nemoj ni drugom. I nas je Kenan dva put propisno izhebo.
Uopste nisam zavidan ali oni su ti koji su kenjali po svima, mi smo sto su oni dozivili jednu utakmicu mi smo to dozvili 2 puta prosle sezone dvije - tri utakmcie i onu sdezonu u Capljinu jednostavno drzava je lopovska a ja ti garantujem kao i njima da nas Velez ne da nece nabit nego nas nece ni pobjedit ukoliko izgube na Otoci.

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 10 mar 2019, 21:32

Mene stid, a kako je tek tebi??

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 10 mar 2019, 21:37

spiska je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
Uopste nisam zavidan ali oni su ti koji su kenjali po svima, mi smo sto su oni dozivili jednu utakmicu mi smo to dozvili 2 puta prosle sezone dvije - tri utakmcie i onu sdezonu u Capljinu jednostavno drzava je lopovska a ja ti garantujem kao i njima da nas Velez ne da nece nabit nego nas nece ni pobjedit ukoliko izgube na Otoci.
I po tvom misljenju, kao nekom ko je bio ili je i dalje sportski radnik, da li bi podrzao ogromno domacinsko sudjenje, u Gradaccu protiv Veleza i pobjedu Zvijezde na taj nacin, i onda isto tako protiv Olimpika, ili bi htio da se nrsto ipak promijeni, pa da i tvoja Zvijezda za par godina moze sklopit ekipu i upasti u PLBiH?

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 10 mar 2019, 21:42

Mi odlucujeno ko u premijer ligu ide da se ja pitam sve bi dao da pobjedim Veleza jer su nas osramotili a namjerno bi pustio Olimpiku radi onog sramnog poraza od 7:0 mada nas je i olimpik stalno sa sudijama zahebavo

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 10 mar 2019, 21:42

Ma mi ne mozemo uci ni za 100 godina, nama su dva puta gace skinuli na kraju, tako da nista ne ocekujem narednih sezona bolje, a sto se tice toga niko to ne pordzaje samo ti pisem da ce oni ako vas pobjede na otoci svim silama ce vas povalit i u Gradaccu u to sam ubjedjen, a nama je svaki bod bitan ja sam zato da pobjedimo i vas ali i olimpik svkako. Lopovluke i kradje podrzaju samo budale eno i u drugoj ligi sjever Banovice sudija iz Gradacca Hanic masakrirao ima 300 kila u juniorima nije mogao igrat sad sudi uzima pare.
Zadnja izmjena: spiska, dana/u 10 mar 2019, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 10 mar 2019, 21:45

Trebace vam Velezovci trebati sad treba hehe.... doce cica na kolica pa sledeci put nas oderte 15:0... fino pustit olimpiku ove probat dobit nek se zakuha prvenstvo... dosta i Veleza i Cvijanovica i njegovog radovanja protiv nas vise

Ponesite kofer para na banju... odbit ce mo....

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 10 mar 2019, 22:25

Vjerujem da Velez ima najbolju ekipu iz jednostavnog razloga, pravi je vec 3 godine. I mi smo usli u Premijer ligu kada smo radili kao sada Velez. Price za malu djecu su kako ce Zvijezda protiv Veleza njih pretuci, pobjediti, osvetiti se.... Mi smo doveli 12-13 novih igraca i tek pravimo ekipu. Nadam se muskoj igri i sportskoj pobjedi protiv svih nasih protivnika. Ligu kroji Savez i sudije i ovo je cirkus od lige. Ovdje ima posla za SIPU jer tu vlada pravi kriminal i okrecu se velike pare

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 10 mar 2019, 22:36

Olimpik ima sudije ba bice ti ko protiv Orasja kad budemo protiv Olimpika igrali a prptiv Veleza 90/10% za domacine nas... nemas tu sta puno mudrovat... isti se scenario ko prosle godine ponavlja kad je u nas sve super bilo i krenula kola nizbrdo sa sudijama i uvacenje medju igrace..tako ce i sa Velezom sad bit vidice te... ako je Velez mislio tako lako uci fer i korektno grdno se vara... liga funkcionise na sudijskim lakrdijama i stimaljkama

Da je se moglo uci na posteno mi bi prosle godine usli jer smo najjaci tim bili i najbolji fudbal igrali dok nije krenula lakrdija

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 10 mar 2019, 22:54

Velez ili ce uci posteno ili nece nikako makar 100 godina igrali ovu ligu. Sto se tice utakmice protiv vas ako budete bolji na terenu i pobjedite svi ce vam pruziti ruku uz fer sudjenje. LP svima ko normalno razmislja.

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 10 mar 2019, 23:29

StarmoCity je napisao/la:Velez ili ce uci posteno ili nece nikako makar 100 godina igrali ovu ligu. Sto se tice utakmice protiv vas ako budete bolji na terenu i pobjedite svi ce vam pruziti ruku uz fer sudjenje. LP svima ko normalno razmislja.
I ja mislim. Sto se tiče Veleža trenutno je jedan od najorganizovanijih klubova u BiH. Iskreno, nekada sam ih pljuvao ali ako si Bosanac, Veleza ne mozes mrziti. Svi razlozi se znaju. Evropski Velez treba kompletnoj BiH, simbol jednog vremena, simbol nepravde ali i prkosa. Olimpik ko olimpik, oni su osuvijek muljali i muljat ce. Ali u vama vidim onu Zvijezdu kada je usla u PL. Ekipa dugo na okupu, atmosfera u i oko kluba pozitivna, stadion popunjen, teško i sa sudijama da vas stignu,ali Olimpik je uz Orašije kralj prevara federalne lige. Nadam se da nece uspjeti uci i da ce se vise ugasiti.

Ja se nadam da Velez ulazi i misljenja sam da ce nas pregaziti i na banji. Daj Bože bez debakla kao u Mostaru.
I prognoziram poslje te utakmice da Lazo dobija nogu. Neozbiljno je ušao u ovu polusezonu i obit ce se njemu od glavu. Data mu je maksimalna sloboda i sjebo je pravo. Od trenera mlađih kategorija do Prleta. Koliko god i upravu krivili znamo svi da su oni njemu dali bukvalno da vodi klub. Evo vidimo plodove, ebe nas ćelo, niti ovi znaju voditi klub a niti Lazo zna sastaviti ekipu ili se nije htio ni potruditi. Ocito da je veci problem Mrki nego to sto nas je 15 igraca napustilo a zamjene nismo našli te doveli polovnjake na pozicije gdje imamo i dobrih juniora.
Zadnja izmjena: Nah1d, dana/u 10 mar 2019, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 10 mar 2019, 23:42

Necemo izgubit protiv Veleza... protiv Olimpika neznam ove davljenike ce mo dobit u subotu mada nece bit lako... zasluzuje matori Lazo... extremno je vrijedan lik i disciplinovan i ekipa zasluzuje jednu pobjedu... vidilo se protiv Orasja da zele pobjedu i bore se... svidja mi se to...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 10 mar 2019, 23:48

I dalje ste mi najgotivnija ekipa ove lige, ali se utapate u kaljuzu ove lige i postasjete clanovi rova kao sto je rudar kakanj, capljina i slicno. Vi ste vise od toga, budite gospoda i dostojanstveni. Pozdrav za Gradacac

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 11 mar 2019, 08:43

Cisto sumnjam da ce nama neko stimat sudije. Od Olimpika ocekujem da nas povalja, a sa ovom trenutnom ekipom cak ni sa sudijama ne mozemo Velez dobit.

Na kraju krajeva, od koga ocekujes da bude nabrijan protiv Veleza? Pa od one ekipe sto je primila u Mostaru 7 golova je ostalo 3, 4 igraca. Ostali vjerovatno i ne znaju kakav je bio prvi rezultat
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 mar 2019, 09:39

Ako si gledo utakmicu protiv Orasja vidio si koliko su se radovali kad su gol dali... nije tog radovanja bilo na kraju polusezone kad su nas dominantovi i ostali igraci prodali... te sramotno izduvali od rudara... ova ekipa jest losija ali bar nece te zaklat ko oni sto su...

Problem ove ekipe je najveci u neuigranosti a odmah kup tekme teske i jaki protivnici na pocetku polusezone... treba tu vremena najmanje tri kola jos da se uigramo... ja ocekujem pobjedu protiv davljenika u subotu, olimpik ce nas dobit 1:0 a sa Velezom 1:1 ako ih sudija povalja 2:1 za nas...

Nije ti ni Velez nesto jaro malo bolja ekipa od ostalih i to je to .. ovo je domacinska liga sudija ce stjet njih povaljat vidices a svi igraci se nabriju kad igraju protv Veleza...

Mi igace nemozemo zadrzat jer su nam svezane ruke nemozemo profi ugovore im dat i naravno nesto pokazu i bjeze na polusezoni ili na kraju... nemas para da placas 12 mjeseci vec osam itd.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 mar 2019, 11:39

Hocel bit danas press sto je najavljeno
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 mar 2019, 12:09

Ne bi cudolo da otkazu. Nije prvi put da ne znaju gdje udaraju i sta hoce.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 11 mar 2019, 12:16

combe80 je napisao/la:Ako si gledo utakmicu protiv Orasja vidio si koliko su se radovali kad su gol dali... nije tog radovanja bilo na kraju polusezone kad su nas dominantovi i ostali igraci prodali... te sramotno izduvali od rudara... ova ekipa jest losija ali bar nece te zaklat ko oni sto su...

Problem ove ekipe je najveci u neuigranosti a odmah kup tekme teske i jaki protivnici na pocetku polusezone... treba tu vremena najmanje tri kola jos da se uigramo... ja ocekujem pobjedu protiv davljenika u subotu, olimpik ce nas dobit 1:0 a sa Velezom 1:1 ako ih sudija povalja 2:1 za nas...

Nije ti ni Velez nesto jaro malo bolja ekipa od ostalih i to je to .. ovo je domacinska liga sudija ce stjet njih povaljat vidices a svi igraci se nabriju kad igraju protv Veleza...

Mi igace nemozemo zadrzat jer su nam svezane ruke nemozemo profi ugovore im dat i naravno nesto pokazu i bjeze na polusezoni ili na kraju... nemas para da placas 12 mjeseci vec osam itd.
Ma iskreno i ja bi bio onako nabrijan da me sudija hebe citavu tekmu i onda das gol. Ko se ne bi radovao. Plus i publika je bila poprilicno glasna, pogotovo kod nekih odluka sudije sto jos dodatno da igracima adrenalina.

Ako protiv Veleza konacno napunimo banju bit ce svega. A to sve zavisi od rezultata i igre do Veleza
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 mar 2019, 12:42

Nah1d je napisao/la:
StarmoCity je napisao/la:Velez ili ce uci posteno ili nece nikako makar 100 godina igrali ovu ligu. Sto se tice utakmice protiv vas ako budete bolji na terenu i pobjedite svi ce vam pruziti ruku uz fer sudjenje. LP svima ko normalno razmislja.
I ja mislim. Sto se tiče Veleža trenutno je jedan od najorganizovanijih klubova u BiH. Iskreno, nekada sam ih pljuvao ali ako si Bosanac, Veleza ne mozes mrziti. Svi razlozi se znaju. Evropski Velez treba kompletnoj BiH, simbol jednog vremena, simbol nepravde ali i prkosa. Olimpik ko olimpik, oni su osuvijek muljali i muljat ce. Ali u vama vidim onu Zvijezdu kada je usla u PL. Ekipa dugo na okupu, atmosfera u i oko kluba pozitivna, stadion popunjen, teško i sa sudijama da vas stignu,ali Olimpik je uz Orašije kralj prevara federalne lige. Nadam se da nece uspjeti uci i da ce se vise ugasiti.
:lol: :lol: :lol: Ja mislim da ima oko deset godina kako se piše na ovome forumu kako će se Olimpik ubrzo ugasiti. Isto kao što su neki mislili kako će Široki Brijeg raspasti ubrzo, ima tome oko 15 godina. Nadaj se ti i dalje. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.