FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Voljeli ga ili ne to je momak sa neogranicenim talentom. Moze napraviti stvari koje je malo ko bio sposoban u historiji fudbala. Upariti njega i Gecea u narednih deset godina predstavlja sinonim za perverziju.
Nedaj boze da ovo obuce Bayernov dres,poludio bi,daleko mu bila kuca od minhena 

VOLIM BAYERN
Po meni dolazak Neymara ima i dobre i loše strane.
Dobre su te zato što je poslije Messija i Ronalda najpopularniji igrač i uz to igrač sa najviše komercijalnih ugovora.
To znači da bi od snimanja reklama i prodaje dresova opravdao uloženi novac, slično kao Ronaldo u Realu.
Uz to se Bayern njegovim dolaskom popeo na još višu razinu, svaki naredni transfer uopće ne bi bio nerealan i Bayern bi postao svjetska fudbalska sila u svakom smislu ( ne kažem da sad nije ).
Dakle, uzimajući u obzir da je fudbal danas postao prije svega biznis, sa finansijske strane transfer bi bio opravdan.
E sad dolazimo do igračkih kvaliteta.
Jasno je da je Neymar talentovan fudbaler, ali dokazan nije.
Brazilska liga nije uopće loša, ali je slabija od Bundeslige ili jednog takmičenja poput Lige prvaka.
Gledali smo ga u onoj tekmi protiv BiH kada nije ništa pokazao, a protiv sebe je imao, uz dužno poštovanja prema svima, slabu odbranu ( Jahić, Spahić, Pandža, Papac ).
Rizik je dovesti jednog neprovjerenog igrača koji će zauzeti mjesto i tako smanjiti šanse za napredovanje ili dokazivanje drugih ( Robben, Shaqiri .. ), mada njegov dolazak znači odlazak Robbena.
Da li je njegov dolazak uopće istina, da li će se Neymar pokazati kao cirkusat koji izvodi trikove ili WC fudbaler, vrijeme će pokazati.
Dobre su te zato što je poslije Messija i Ronalda najpopularniji igrač i uz to igrač sa najviše komercijalnih ugovora.
To znači da bi od snimanja reklama i prodaje dresova opravdao uloženi novac, slično kao Ronaldo u Realu.
Uz to se Bayern njegovim dolaskom popeo na još višu razinu, svaki naredni transfer uopće ne bi bio nerealan i Bayern bi postao svjetska fudbalska sila u svakom smislu ( ne kažem da sad nije ).
Dakle, uzimajući u obzir da je fudbal danas postao prije svega biznis, sa finansijske strane transfer bi bio opravdan.
E sad dolazimo do igračkih kvaliteta.
Jasno je da je Neymar talentovan fudbaler, ali dokazan nije.
Brazilska liga nije uopće loša, ali je slabija od Bundeslige ili jednog takmičenja poput Lige prvaka.
Gledali smo ga u onoj tekmi protiv BiH kada nije ništa pokazao, a protiv sebe je imao, uz dužno poštovanja prema svima, slabu odbranu ( Jahić, Spahić, Pandža, Papac ).
Rizik je dovesti jednog neprovjerenog igrača koji će zauzeti mjesto i tako smanjiti šanse za napredovanje ili dokazivanje drugih ( Robben, Shaqiri .. ), mada njegov dolazak znači odlazak Robbena.
Da li je njegov dolazak uopće istina, da li će se Neymar pokazati kao cirkusat koji izvodi trikove ili WC fudbaler, vrijeme će pokazati.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
i vi povjerujete u svasta, dje ce neymar u bayern, javna tajna je da je on vec barcin, na tome se radi vec dvije godine i uskoro ce biti i ozvaniceno, i nas klub, i njegovi agenti i on sam je nekoliko puta to indirektno potvrdio, potpisan je vec prosle godine sa santosom i neki predugovor, data je kapara od 10 miliona itd
no sve i da nije tako, da recimo nece u barcu, sto bi u bayern, sto bi ga bayern dovodio, klasicni je krilni napadac, a bayern je na tim pozicijama najjaci, ribery, gece,miler,saciri,robena ne moras i racunati, tako da nema nikakve logike da vam dodje neymar, veliki talenat jeste, ali ima bayern tu vec sjajne igrace, nema logike nikakve
no sve i da nije tako, da recimo nece u barcu, sto bi u bayern, sto bi ga bayern dovodio, klasicni je krilni napadac, a bayern je na tim pozicijama najjaci, ribery, gece,miler,saciri,robena ne moras i racunati, tako da nema nikakve logike da vam dodje neymar, veliki talenat jeste, ali ima bayern tu vec sjajne igrace, nema logike nikakve
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- moustapha
- Kontakt:
- anelbavarac
- Kontakt:
Da se dzaba ne raspravljamo,znamo da od ovog nema nista a evo i demant
http://www.t-online.de/sport/fussball/b ... tsch-.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.t-online.de/sport/fussball/b ... tsch-.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- gerdmuller
- Kontakt:
Robben:"Imam ugovor jos 2 godine,nemam razlog zasto bih odlazio.Ovdje se osjećam izvrsno.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Naravno da se osjeća izvrsno plata redovno liježe na račun a on odigra 20-30 utakmica po sezoni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Stoji to, ali Arjen je u sezoni 2009/10 opravdao svaki €uro od onih 25 Miliona €.Saurman je napisao/la:Naravno da se osjeća izvrsno plata redovno liježe na račun a on odigra 20-30 utakmica po sezoni.
Međutim, ako budemo izgubili zbog nekog njegovog lapsusa tipa Chelsea 2012, Arjena Prodati sto skuplje i odnjeti to prokletsvo velikih utakmica koje covjek ima i koje nas je kostalo mnogo ...
Plus sto je bukvalno staklena svaka kost u tijelu.
Sad nesto o Guardiolinoj eri u Barci razmisljam.
Najveca mana naseg Pepa (i jedina u Barci koju je imao u 5 godina sto ih je vodio) je sto zna promasiti sa transferom, a njegovi promasaji nikad jeftini nisu bili.
Od Ibre preko Fabregasa do Sancheza.
Ako Pep bude imao upola debitantsku sezonu kao ovu sada Juppovu 2012/13, moze se smatrati uspjesnom.
Hebiga, ne mozes od covjeka odmah treble trazit.

FC Bayern, Deutscher Meister, ja, so heißt er mein Verein,
Ja, so war es und so ist es und so wird es immer sein!
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
Jedan od direktora u Santosu, ili pomocnik, ne bih znao sta, rekao da je Bayern sredio sve sa Neymarom, a onda ide ovo...
Santo @Zizouology 29m
Neymar is not joining Bayern München. The German club have confirmed it. I said that Cascione was looking for some spotlight. Useless rumour
Santo @Zizouology 23m
Bayern München spokesman Markus Hörwick: "Bayern signed Neymar? This is complete nonsense. We were never interested in him"
Ovo neki ocajnicki potezi da se uvali Neymar nekome, i to za velike pare...
Santo @Zizouology 29m
Neymar is not joining Bayern München. The German club have confirmed it. I said that Cascione was looking for some spotlight. Useless rumour
Santo @Zizouology 23m
Bayern München spokesman Markus Hörwick: "Bayern signed Neymar? This is complete nonsense. We were never interested in him"
Ovo neki ocajnicki potezi da se uvali Neymar nekome, i to za velike pare...
"Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocemo Neymara ali za 20 miliona + jos 20 u roku od 5 godina ako Bayern u tom periodu uzme 2 LP-a i 3 salatare, nikakav drugi dogovor ne dolazi u obzir.
Macak u vreci kako to mnogi vole reci, nije daleko od istine ili bolje receno surova istina. Previse je skup a svaki rizik placanja preko neke realne cijene ne dolazi u obzir.
Bayernov roster je popunjen sa sjajnim igracima i ne vidim neku hitnu potrebu za tim pojacanjima, ali je ocigledno da se radi na dovodjenju napadaca pa zato se i susrecemo sa svim tim mogucim spekulacijama.
U igri su jos uvijek, macak u vreci, Shrek i Lewatorski.

Macak u vreci kako to mnogi vole reci, nije daleko od istine ili bolje receno surova istina. Previse je skup a svaki rizik placanja preko neke realne cijene ne dolazi u obzir.
Bayernov roster je popunjen sa sjajnim igracima i ne vidim neku hitnu potrebu za tim pojacanjima, ali je ocigledno da se radi na dovodjenju napadaca pa zato se i susrecemo sa svim tim mogucim spekulacijama.
U igri su jos uvijek, macak u vreci, Shrek i Lewatorski.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
BayernMunchen31 je napisao/la:
Sad nesto o Guardiolinoj eri u Barci razmisljam.
Najveca mana naseg Pepa (i jedina u Barci koju je imao u 5 godina sto ih je vodio) je sto zna promasiti sa transferom, a njegovi promasaji nikad jeftini nisu bili.
Ovog se i ja bojim, ali imam puno povjerenje u Sammera koji će ipak dobro izvagati trebali neki igrač Bayernu ili ne.
Sigurno se neće dopustiti puna sloboda Guardioli kad su u pitanju transferi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
gerdmuller je napisao/la:Robben:"Imam ugovor jos 2 godine,nemam razlog zasto bih odlazio.Ovdje se osjećam izvrsno.
Like a boss.
Kada se Arjen "naloži" mnogi nastradaju. Ko ne vjeruje neka pita Barcelonu

Nije me dugo bilo,propustio sam dosta stranica, ali vidim da je od jutros ponovo krenulo spekulisanje oko Neymara...
Ja iskreno NE BIH zelio da nam se on pridruzi,jer bi poceli puno vise liciti na ove seljacke ekipe,ala Barcelone, Reala, Citya i slicno...
Sa ovim igracima koje imamo, ja mislim da nama nitko vise nije potreban, a da budemo potpuno ravnopravni svim velikim klubovima.
Götze ce doci kao slag na tortu,kada pocne svojim nogicama driblati suprotnicke odbrane, zajedno sa Ribery-em i Robben-om
Jos malo i finale nam slijedi
Ja iskreno NE BIH zelio da nam se on pridruzi,jer bi poceli puno vise liciti na ove seljacke ekipe,ala Barcelone, Reala, Citya i slicno...
Sa ovim igracima koje imamo, ja mislim da nama nitko vise nije potreban, a da budemo potpuno ravnopravni svim velikim klubovima.
Götze ce doci kao slag na tortu,kada pocne svojim nogicama driblati suprotnicke odbrane, zajedno sa Ribery-em i Robben-om

Jos malo i finale nam slijedi
Stern des Südens
- schweinsteiger
- Kontakt:
- amel10071988
- Kontakt:
BVB-Trainer Jürgen Klopp zum Champions-League-Finale: "Wenn wir gewinnen, sind wir nicht das beste Team der Welt. Aber wir haben dann das beste Team der Welt geschlagen"
Lijepo rečeno herr Klop, samo ima i ono "ako"
Lijepo rečeno herr Klop, samo ima i ono "ako"

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Pep(e Le Fuj) je dogovorio jos jednu prijateljsku utakmicu sa svojim bivsim klubom. 9 jula na pripremama u Trentinu cemo odigrati mec sa Bresciom. Jos samo ostane da na zimskom raspustu odigramo sa arapskim Al Ahlijem i eventualno Roma na kraju... No, Pep je odigrao i par utakmica za meksicki Dorados pa budemo videli da li cemo ici u obilazak piramida preko Gvadalkivira 

Sent from my Philips Smart TV.
- Bayern@heart
- Kontakt:

Bayern@heart je napisao/la:Zna li neko ko je ovaj na slici što stoji do Cana sa njegove lijeve strane jeli neko od trenera nekako mi liči na Willy Sagnola
Moguće da je trener golmana Toni Tapalovic ... jedino ako nije neko novo lice ...
Jeste, to je Tapalović.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.