FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

H-beg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la H-beg » 09 avg 2010, 16:53

Mahir Karic?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 avg 2010, 16:57

Mahir Karić u Želji, u srijedu s Famosom
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... -s-famosom
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 09 avg 2010, 16:57

Seyo_TM je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:novih igraca vise nece biti
ne reci dva puta
Uskoro ide vijest na sajtu pa...stay tuned ;)
:mrgreen: Seyoooooooooooooooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...kakvi li dani dolaze za bh prvaka :mrgreen: :mrgreen: ...malo, pomalo... :mrgreen: :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 avg 2010, 17:00

nesto vise o njemu nisam imo priliku da ga gledam
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 avg 2010, 17:03

boccaccio je napisao/la: :mrgreen: Seyoooooooooooooooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...kakvi li dani dolaze za bh prvaka :mrgreen: :mrgreen: ...malo, pomalo... :mrgreen: :mrgreen:
sampionski dani, nego kakvi drugo :D
sehic stanic colic saban karic visca svraka...ovako se planira buducnost :D

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 09 avg 2010, 17:05

Ja uzeo mjesecnu danas heheh

Mislim godisnju, al jednu jedinu imali za jug jer su ostale kod nekog ispod dole sto nije danas radio... pa ko konta danas otici po godisnju za jug da zna, nema danas. pitao sam za dresove i rekose nista jos ne znaju, znat ce se za sedmicu, dvije. A taj lik sto je trenirao sehic mi rece da su mu rekli da ih nece ni biti

Sutra je tekma repke, nego mene interesuje hoce li manijaci biti na jugu, da idem tamo i tako to vezano za manijake

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2010, 17:08

Dove87 je napisao/la:Ja uzeo mjesecnu danas heheh

Mislim godisnju, al jednu jedinu imali za jug jer su ostale kod nekog ispod dole sto nije danas radio... pa ko konta danas otici po godisnju za jug da zna, nema danas. pitao sam za dresove i rekose nista jos ne znaju, znat ce se za sedmicu, dvije. A taj lik sto je trenirao sehic mi rece da su mu rekli da ih nece ni biti

Sutra je tekma repke, nego mene interesuje hoce li manijaci biti na jugu, da idem tamo i tako to vezano za manijake
nema organizovano
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 09 avg 2010, 17:08

Dove87 je napisao/la:Ja uzeo mjesecnu danas heheh

Kakve veze Manijaci imaju sa repkom,nismo robija
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2010, 17:10

Seyo_TM je napisao/la:
boccaccio je napisao/la: :mrgreen: Seyoooooooooooooooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...kakvi li dani dolaze za bh prvaka :mrgreen: :mrgreen: ...malo, pomalo... :mrgreen: :mrgreen:
Ko stane na samo ovome supak je :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 avg 2010, 17:18

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Ko stane na samo ovome supak je :D
dodaj i ovog pehilja
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 09 avg 2010, 17:18

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ma ... -s-famosom

...nadarenim mladićem koji će u narednim danima potpisati ugovor na duži vremenski period.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 avg 2010, 17:19

nick je napisao/la: dodaj i ovog pehilja
sta mislis ko je saban :mrgreen:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 avg 2010, 17:20

Seyo_TM je napisao/la:
nick je napisao/la: dodaj i ovog pehilja
sta mislis ko je saban :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: do mene :geek:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 09 avg 2010, 17:24

pile87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Može neko objasniti? Kakvi žileti ? WTF!?!
:D pa onaj cije se ime ne spominje a nosi sofersku jaknu je rekao ako Zeljo bude ispred njih da ce se ziletom isjeci na dobrom je putu.
Nedavno me na ovom forumu pitao navijac sarajeva zasto ne svrstavam sarajevo kao ekipu koja se bori za vrh i ja mu obrazlozio da mislim da nemaju igracki kadar, nije trener nije ni onaj cije se ime ne spominje nego igraci.
Da ne odem u totalni off ovih dana se mogu ocekivati i jako pozitivne stvari vezano za Zelju...pogotovo ce biti zadovoljni oni koje iznimno cijene nasu djecu i igrace koji su ponikli u Zelji.
Prezadovoljan sam :)

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-28869.htm
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-31508.htm

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 09 avg 2010, 17:27

hoce li vise biti snimka te utakmice od sinoc na vogosci nekad veceras..ili ne :?: :?: :?: :twisted:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 avg 2010, 17:36

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:hoce li vise biti snimka te utakmice od sinoc na vogosci nekad veceras..ili ne :?: :?: :?: :twisted:
Šta misliš je li moguće da niko ko je vidio tvoje pitanje nema odgovor? Treba da ti pišemo da ne znamo?!
Sinoć nije bio snimak, koliko znam, pa bi trebao biti večeras. Olimpik je bio na tv-u dan nakon utakmice. Navečer.

Šta igra ovaj Karić, koliko je tamo igrao, ima li ko šta konkretnije o njemu? Za Slaviu potpisao na 4 godine, a nakon godinu se oslobodio... Navodno za ovu sezonu sve bio dogovorio sa italijanskim drugoligašem, pa mu propalo. Pa isti izvor navodi da je izjavio da je potpisao za Jablonec na 3 godine. Hoće li odmah konkurisati za seniore? I tako. Ako ima ko šta konkretno. Ne znam da je ikad debitovao za prvi tim, što je i izjavio u intervjuu za fkzeljeznicar.com , a evo sad piše da jeste. Moguće da je zaigrao protiv Famosa kakvu prijateljsku ili nešto slično. Ili, čini mi se, protiv Pofalićkog, kad je Jahović za nas zabio hattrick za poluvrijeme, na Grbavici.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 09 avg 2010, 17:52

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:hoce li vise biti snimka te utakmice od sinoc na vogosci nekad veceras..ili ne :?: :?: :?: :twisted:
ako si gledao prosli snimak fino si cuo da su rekli ako ne bude isti dan bice naredni dan u 23 00

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 avg 2010, 17:54

Sta je sa malim Odovicem? Zar nije i on potpiso?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 09 avg 2010, 17:55

Eh ako ima ko odgovor ikakav o onom mjestu gdje je sad parking izmedju istocne strane stadiona i pomocnog terena. Danas bas prolazim i ima ona tabla za gradnju SPORTSKOG CENTRA i vjerovatno tu stoji dugo dugo, pise opcina novo sarajevo da kao gradi. Zna li itko ista o tome, hoce li se nastavljat, gradit i kako bi trebalo izgledat i tako.

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 09 avg 2010, 17:58

ZELJO MOJA je napisao/la:
ako si gledao prosli snimak fino si cuo da su rekli ako ne bude isti dan bice naredni dan u 23 00
ako si ti pogledao koji post na drugoj stranici..vidio bi da sam bio na moru 15-ak dana !
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.