U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Veliki plus direktoru, Malić je ogroman potencijal.
Piše se o superpotencijalu, koji s 19 godina još uvijek nema seniorski debi za Sturm. 

Veliki igrac u najavi, debitovat ce za seniore jos malo.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Opet se veselim vise Malicu i Muharemovicu nego trenutnim opcijama koje imamo u A selekciji
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Bravo za Malića, ozbiljan potencijal
Prelazak u Sturm ga je malo poremetio, ali kada debituje brzo će u prvih 11.
Slijedeća logična meta, Precious Ugwu.

Slijedeća logična meta, Precious Ugwu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čestitke, to je dobar posao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bruka je da nema ŠabicaHansestadt je napisao/la: ↑01 okt 2024, 13:57Ne znam da li je Dzenan Sabic povrijedjen ali je zasluzio da se nadje na ovom spisku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Alajbegović zabio gol za Leverkusen u ovoj juniorskoj Ligi prvaka ili kako se već zove turnir.
Malica sam gledao u prijateljskoj protiv PSG a i odusevio me je smirenoscu i hrabroscu u igri prema naprijed. Uskoro ce on u prvi tim Sturma vjerujem 100%
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Ne znam da li je bruka, ali zasluzio je kvalitetom i formom ako poredimo sa nekim drugim igracima sa spiska a koji su vezni igraci. Odigrao dosta dobar derbi sa svojih 18 godina, nije to mala stvar, i onda ga nema na spisku. Meni cudna odluka.bhsport je napisao/la: ↑01 okt 2024, 14:40Bruka je da nema ŠabicaHansestadt je napisao/la: ↑01 okt 2024, 13:57Ne znam da li je Dzenan Sabic povrijedjen ali je zasluzio da se nadje na ovom spisku.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Realno, Šabić je trebao biti na spisku prije npr. Ramića.
Ima ovdje nekoliko cudnih poziva. Je li u pitanju menadzerski poziv ili "nagrada" za dobre nastupe tokom sezone. Haj ga znaj. U glavnom, pozivi igracima starijim od 2004. godine totalno bespotrebno jer je zadnja utakmica. Oh well.
Lijepo je vidjeti Malica.
Lijepo je vidjeti Malica.
-
- Kontakt:
Rekoh ja tebi da ce biti završen do jeseni ili zime najkasnije i da jedva čeka, kao sto sam rekao da su medijski natpisi otjerali Baždara, naravno opet me ismijavali ali evo jucer Spaha im dade šamarčinu mjesto mene.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Da, rekao si ljetos.Imajednabrigada je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:10
Rekoh ja tebi da ce biti završen do jeseni ili zime najkasnije i da jedva čeka, kao sto sam rekao da su medijski natpisi otjerali Baždara, naravno opet me ismijavali ali evo jucer Spaha im dade šamarčinu mjesto mene.
Za Baždara nisam siguran da li je ikada razmatrao BiH. Da jeste, mogao je to preći otkad je otišao u Španiju.
Ne negirama da su ga kontaktirali.
Što se Šabića tiće, dobiće poziv u U19. To je potpuno u redu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Što bi Ugwu igro za nas kad ima ozbiljne šanse da igra za Nizozemsku A Reprezentaciju u buducnost? On vec ima 2 nastupa za U-19 logicno ako nastavi ovako da ce oni racunat na njega. On ce jedino zaigrat za nas ako mu karijera ide poput Dzenisa Burnica...ako bude imo 25/26 godina I vide da nema mjesta kod njih mozda onda odluci za B opciju kao što su mnogi.Imajednabrigada je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:10
Čovjek je lično rekao da bi htio zaigrati za nas.
Kod nas može upasti u A selekciju čim upiše minute za prvi tim Ajaxa. Kod Holanđana već u U21 igraju igrači od po 20 milona.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 17:01Što bi Ugwu igro za nas kad ima ozbiljne šanse da igra za Nizozemsku A Reprezentaciju u buducnost? On vec ima 2 nastupa za U-19 logicno ako nastavi ovako da ce oni racunat na njega. On ce jedino zaigrat za nas ako mu karijera ide poput Dzenisa Burnica...ako bude imo 25/26 godina I vide da nema mjesta kod njih mozda onda odluci za B opciju kao što su mnogi.Imajednabrigada je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:10
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Majka i on su odlučili da će igrati za Bosnu, u procesu je dobijanje državljanstva ako već nije gotovo. On ne bi imao nikakve a kamoli ozbiljne šanse da zaigra za Nizozemsku u budućnosti.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑01 okt 2024, 17:01Što bi Ugwu igro za nas kad ima ozbiljne šanse da igra za Nizozemsku A Reprezentaciju u buducnost? On vec ima 2 nastupa za U-19 logicno ako nastavi ovako da ce oni racunat na njega. On ce jedino zaigrat za nas ako mu karijera ide poput Dzenisa Burnica...ako bude imo 25/26 godina I vide da nema mjesta kod njih mozda onda odluci za B opciju kao što su mnogi.Imajednabrigada je napisao/la: ↑01 okt 2024, 16:10
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 12 gostiju.