NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Combe je mila majka za ovog dominantnog sta sve lik iznosi protiv ljudi i Zvijezde
E moj bože koji si ti lik stvarno nerazumijem još si ti ćelo zelen cc.
-
- Kontakt:
bezbrige je napisao/la:Ja veceg glupana nisam vidio od ovog Denisa menadzera tj tako zvanog menadzera pa ti druze nebi znao dvije ovce cuvat sta se ti raspravljas vidim daleko ti igraci guraju ti tvoji sto ih vodis bolje ti je budi dobar sa nama da ti nebi noge polomili glupane jedan
Tako je ...imenom i prezimenom dok ostali hucete u sjeni!
Tako je kad ne odgovara istina i neispravni postupci pa sad vam forum smeta,mada nemas pojma sta je znacenje foruma ili mislis da je tvoje vlastnistvo forum pa da zabranjujes ili silu sprovodis??
Zbog primitivizma dolazi do izrazaja karma...
-
- Kontakt:
A sta je tek uprava iznosila u polusezoni o meni i nagovarala igrace i vidi sad...combe80 je napisao/la:Combe je mila majka za ovog dominantnog sta sve lik iznosi protiv ljudi i Zvijezde
Ljudi vi ste budale sto se raspravljate sa Denisov a j ovi su budale sto govore profi ugovori kakvi profi ugovori ne znate kako klub funkcionise ne ide to tek tako jer mi smo još uvjek pod blokadom glavni račun tako da poreska dok se ne riješi nema profi ugovora. Vi se okomili na Denisa, ima i čovjek činjenica otjerani su igrači u po polu sezone i razumijem njegov revolt on je onda nagovorio ostale da bojkotiraju jer će lafo i njih izjebati i tako je nastao problem al isto tako ovaj isti Denis je mene zvao nudio igrače trenera kad je bila radna grupa, hvala Bogu pa nisam ništa radio s njim i takvima inače sad mi ja snosio možda krivicu ili neko drugi za sve ovo u i okolo kluba klubom trenutno rukovodi Mile Lazarevic on donosi odliku kome dato otkaz kome povišicu Itd, naravno sebi je saldu uzeo uz sebe i njih dvojica to odrađuju ko se pobuni noga! Na to mislim na Denisa i mrkija i ove igrače.za klub treba naći rješenje neko dugotrajno ovo je tavorenje
-
- Kontakt:
spiska je napisao/la:Ljudi vi ste budale sto se raspravljate sa Denisov a j ovi su budale sto govore profi ugovori kakvi profi ugovori ne znate kako klub funkcionise ne ide to tek tako jer mi smo još uvjek pod blokadom glavni račun tako da poreska dok se ne riješi nema profi ugovora. Vi se okomili na Denisa, ima i čovjek činjenica otjerani su igrači u po polu sezone i razumijem njegov revolt on je onda nagovorio ostale da bojkotiraju jer će lafo i njih izjebati i tako je nastao problem al isto tako ovaj isti Denis je mene zvao nudio igrače trenera kad je bila radna grupa, hvala Bogu pa nisam ništa radio s njim i takvima inače sad mi ja snosio možda krivicu ili neko drugi za sve ovo u i okolo kluba klubom trenutno rukovodi Mile Lazarevic on donosi odliku kome dato otkaz kome povišicu Itd, naravno sebi je saldu uzeo uz sebe i njih dvojica to odrađuju ko se pobuni noga! Na to mislim na Denisa i mrkija i ove igrače.za klub treba naći rješenje neko dugotrajno ovo je tavorenje
Tako je!!!,osim nagovaranja ..jer to su pretpostavke.
I smatram da bi sa onim ulozkom finansijskim “bili” uspjesniji ali u klubu su drugi interesi i tjt...
Vadi nas matori Lazo nije to lose lik ima vremena i posvetio se klubu , radi extra treninge treba pomoc covjeku...
Blokada racuna,kolili mi to dug imamo,kakav je dug opstina preuzela za tribinu,za sta jos imamo pa smo blokirani
-
- Kontakt:
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sorry na upadu. Ko je taj denis, prezime?spiska je napisao/la:Ljudi vi ste budale sto se raspravljate sa Denisov a j ovi su budale sto govore profi ugovori kakvi profi ugovori ne znate kako klub funkcionise ne ide to tek tako jer mi smo još uvjek pod blokadom glavni račun tako da poreska dok se ne riješi nema profi ugovora. Vi se okomili na Denisa, ima i čovjek činjenica otjerani su igrači u po polu sezone i razumijem njegov revolt on je onda nagovorio ostale da bojkotiraju jer će lafo i njih izjebati i tako je nastao problem al isto tako ovaj isti Denis je mene zvao nudio igrače trenera kad je bila radna grupa, hvala Bogu pa nisam ništa radio s njim i takvima inače sad mi ja snosio možda krivicu ili neko drugi za sve ovo u i okolo kluba klubom trenutno rukovodi Mile Lazarevic on donosi odliku kome dato otkaz kome povišicu Itd, naravno sebi je saldu uzeo uz sebe i njih dvojica to odrađuju ko se pobuni noga! Na to mislim na Denisa i mrkija i ove igrače.za klub treba naći rješenje neko dugotrajno ovo je tavorenje
A to je ovaj Dominantni sto je na forumu on je neki menadzer ko ce ga znat ja prije 3 mjeseca cuo za njega mozes mislit koliki je menadzer kad ga niko i ne zna
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Zato i pitam. Hoću da se informisembezbrige je napisao/la:A to je ovaj Dominantni sto je na forumu on je neki menadzer ko ce ga znat ja prije 3 mjeseca cuo za njega mozes mislit koliki je menadzer kad ga niko i ne zna

-
- Kontakt:
bezbrige je napisao/la:A to je ovaj Dominantni sto je na forumu on je neki menadzer ko ce ga znat ja prije 3 mjeseca cuo za njega mozes mislit koliki je menadzer kad ga niko i ne zna
Novokomponovani a guzi...
Sta ces kad ti je liga gdje se ti klub nalazi najveci rang koji poznajes...
Iz odgovora saveza jasno se vidi da su naši prespavali okasnili žalbene rokove i sad nam je svako kriv, bezveze prozivamo savez mogu se lagano okomiti na nas i onda da bude svako kolo Orašje iako malo nam je iskustva falilo zadnju utakmicu da smo se valjali kao Orašje zadnjih 10 min dobili bi smo. Opustite se valja Viteza tuc!
Ako bod iz Viteza donesemo zaklacu vola i na stadionu ispec... dominantni nas fino nasuko sad ce nas sudije drat ko niko... valjda opstanemo
Zalosno zalosno zalosno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kazete blokada racuna a savez pise kako je sa racuna NK Zvijezda na racun nsfbih uplaceno to i to,jel se sa blokiranog racuna samo savezu moze uplacivat
-
- Kontakt:
Glavni racun je blokiran, sporedni su jos u funkciji i zato se nemoze trenutno nista uplacivat ni porez ni doprinosi.al da je vrijeme da neko odg.za ovu nastalu situaciju vrijeme je.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haha , kec ko avazov toranj. + marko zelenikacrvenobijeli je napisao/la:Mahir sudi orasju protiv jajca..zanimljivo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.