Zar nije Lukaku završio Meretovu karijeru?
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Meret je kikser, njega ne bi volio. Spominje se i Cragno, al on mi je mehhh..
Ako se ne kupi iduće ljeto Donnarumma onda bi moj izbor bio 1. Musso, 2. Livaković, 3. De Gea.

btw. Locatellija treba dovest ovo ljeto dok mu cijena nije otišla iznad €50mil. Gagliardinija im uvalit i Dalberta kojeg traže + koji milionček. Strašno koliko je dečko napredovao.
#SuningOUT
Musso mi izgleda kao da bi u boljem klubu bio wc golman, meni je bolji od Mereta.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Zašto ja tek sad ovo vidim

Jel ima još koji "otpadak" Uniteda?"After the first training session I realised many things, I came home and asked my family and my manager if I could not break the contract and return to Arsenal, something did not fit me, but I had already signed," Sanchez said.
"Months passed and I kept feeling the same. We were not united as a team at that time.
"The journalists also spoke without knowing and it hurt. Former players also spoke and had no idea what was happening inside the club. And they hurt me.
"A player also depends on the internal environment, that we need to be a family. We weren't like that, and it was reflected on the field. If someone had to be blamed, they blamed me.
"I do self-criticism and should have played better. But I was always blamed, even if I played for a few minutes."
Ta 2 debila da dodju kraj bi bio Interu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eriksen

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ko je to zavrsio kilu bijelog ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Rađone i Epic spremaju doček za Vidala.
Jelda i vi bi svi voljeli da se Rađi pruži još jedna prilika? Ove sezone da smo imali njega u timu (pa da nam ne igra Gags ili Valero) ko zna možda bi drugačiji plasman bio. Imao je super sezonu u Cagliariju
Sumnjam ja da će ijedan od te dvojice dočekati sezonu u klubu.
#SuningOUT
sigurno je bolji od maria,valera,vecina i posebno gagsa, nadati se da hoće igrati za Contea, po njegovom režimu jbg...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
htio je i prosle godine al jbg..
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Hakimi uzeo broj 55

da ispostuje legendu

da ispostuje legendu

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Zabrinjavajuće je što nije čekao 5, što bi moglo značiti da magični Roberto ne mrda nigdje kuknjava
Ima li tog Vidala?

Ima li tog Vidala?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.