FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da,napisao sam da mi je Svraka za jednu od te dvije pozicije neupitan u prvih 11...ali generalno je citava vezna linija bila prelosa,pa iz toga proizlazi da je i Svraka bio losiji nego sto je radio u zadnjih nekoliko utakmica...da se trudio,jeste,ali da je uspio dati doprinos,nije...a to je mozda iz prostog razloga sto on ipak nije u stanju preuzeti vezu sasvim sam i u biti on i nije takav tip igraca,to mu i nije zadatak...on je trcao kada je protivnik imao loptu,nazalost u prvom pol. se u velikom postotku desavalo da nasa dva stopera dodaju loptu izmedju sebe a da vezna linija paralisano stoji i ne prilazi po nju,pa je Bogicevic morao cesto i da krene da je iznosi,trazeci rjesenje,kojeg nije bilo...to je greska cijele vezne linije ,pa i Svrake izmedju ostalih...on je opet bio puno bolji od ostalih iz vezeelSaik je napisao/la:boccaccio je napisao/la:
Drug, uz dužno poštovanje, i slažem se sa većinom, ali Svraka je sinoć bio odličan ( u kontekstu cjelokupne igre ekipe). Definitivno najagilniji igrač naše sredine. Igrao kako u defanzivi tako i u ofanzivi. I baš se trudio.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
I šta, evropski klubovi nisu mogli platiti Bekrićevo obeštećenje?!
Baš je genijalac
Traži se snimak gola Višće, hitno! 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
da a jos je namanje 500 ljudi bilo po betonu gdje je semafor i tamo prema istoku a i prema zapadu je bilo ljudi koji su sjedili po betonu tako da je to jedno 500-750 ljudi kad dodas na tih 3.500 to je 4.000-4300 ljudi na jugu i na sjeveru je bilo oko 2.000-2.500 plus zapad je bilo oko 450-500 i to ti dodje otprilike 6.500-7.500, a oni napisu 5.000 da Allah dragi sacuva...elSaik je napisao/la:Na stolice na jugu može stati tačno 3.500.nedaTM87 je napisao/la:Ja kakvih morona ima, cuj u oslobodjenju pise 5.000 gledalaca a u pm, pa na pun jug moze stati 5.000 ljudi, a sinoc je jug bio pun, znaci 5.000 + sjever, a na sjeveru je najmanje bilo 2.000-2.500, kakve samo procjene nasih sportskih novinara....Ali tačno je da je bilo više od 5 hiljada. Nekih 6 do 7.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
sta je sa onim bar codovima na kartama i na godisnjim, ako su uredno ocitali onda bi trebali znati broj gledalaca 

To se i ja pitamdefender je napisao/la:sta je sa onim bar codovima na kartama i na godisnjim, ako su uredno ocitali onda bi trebali znati broj gledalaca

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
ma sta ih udje bez karte.... ono kupe jednu kartu udju dvojica, trojica... ulazi jedan lik s nekim i pita onog mozemol nas 2 na jednu kartu, kaze onaj cuvar mozete, ali vam ja nisam dao, hehehdefender je napisao/la:sta je sa onim bar codovima na kartama i na godisnjim, ako su uredno ocitali onda bi trebali znati broj gledalaca

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Ma glupost cista, 1 covjek 1 karta tako bi trebalo da bude i sa ovim kodovima da znamo koliko ljudi ima, da onaj nas komentator u 5 minuti javi danas na stadionu Grbavica utakmicu prati 10523 gledaocanedaTM87 je napisao/la:ma sta ih udje bez karte.... ono kupe jednu kartu udju dvojica, trojica... ulazi jedan lik s nekim i pita onog mozemol nas 2 na jednu kartu, kaze onaj cuvar mozete, ali vam ja nisam dao, hehehdefender je napisao/la:sta je sa onim bar codovima na kartama i na godisnjim, ako su uredno ocitali onda bi trebali znati broj gledalaca

tako bi trebalo biti, ali eto ja ti kazem sta sam vidio i cuo, a to je samo dok sam stajao kratko u redu gdje su bile postavljene one ograde nekakve...defender je napisao/la:Ma glupost cista, 1 covjek 1 karta tako bi trebalo da bude i sa ovim kodovima da znamo koliko ljudi ima, da onaj nas komentator u 5 minuti javi danas na stadionu Grbavica utakmicu prati 10523 gledaocanedaTM87 je napisao/la:ma sta ih udje bez karte.... ono kupe jednu kartu udju dvojica, trojica... ulazi jedan lik s nekim i pita onog mozemol nas 2 na jednu kartu, kaze onaj cuvar mozete, ali vam ja nisam dao, hehehdefender je napisao/la:sta je sa onim bar codovima na kartama i na godisnjim, ako su uredno ocitali onda bi trebali znati broj gledalaca
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Puste i tovar djece bez karata a nije ni zenama mahane ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
znali neko kad je veceras snimak na Vogosci, ako ga ima?
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Pa onda nek izracunaju, broj karata puta dva korijena iz trinedaTM87 je napisao/la:ma sta ih udje bez karte.... ono kupe jednu kartu udju dvojica, trojica... ulazi jedan lik s nekim i pita onog mozemol nas 2 na jednu kartu, kaze onaj cuvar mozete, ali vam ja nisam dao, hehehdefender je napisao/la:sta je sa onim bar codovima na kartama i na godisnjim, ako su uredno ocitali onda bi trebali znati broj gledalaca
Zeljeznicar za zivot cijeli !
ljudi,mogu li se gdje vidjeti golovi protiv zvijezde,nisam mogao otici na utakmicu
Ima li igdje snimak da se nako isjeko ziletom kako je krenulo moglo bi biti toga a Seyo?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Valjda ce neko sklonit ostre predmete...nece na dobro...pile87 je napisao/la:Ima li igdje snimak da se nako isjeko ziletom kako je krenulo moglo bi biti toga a Seyo?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Može neko objasniti? Kakvi žileti ? WTF!?!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Omar500 je napisao/la:Može neko objasniti? Kakvi žileti ? WTF!?!

Omar500 je napisao/la:Može neko objasniti? Kakvi žileti ? WTF!?!

Nedavno me na ovom forumu pitao navijac sarajeva zasto ne svrstavam sarajevo kao ekipu koja se bori za vrh i ja mu obrazlozio da mislim da nemaju igracki kadar, nije trener nije ni onaj cije se ime ne spominje nego igraci.
Da ne odem u totalni off ovih dana se mogu ocekivati i jako pozitivne stvari vezano za Zelju...pogotovo ce biti zadovoljni oni koje iznimno cijene nasu djecu i igrace koji su ponikli u Zelji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma čovjek se samo narodski izrazio
Isjek'o, ranio, sve su to izrazi iz naroda, koje ponekad tako i intelektualci koriste

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.