U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Bez veze ovo nije bio penal.
Opet penal
Moj Omerovicu
Zuka da ga nije vuko s dvije ruke ne bi ni bio ovako nemas lopte i ide prema golu
Cist penal
Moj Omerovicu
Zuka da ga nije vuko s dvije ruke ne bi ni bio ovako nemas lopte i ide prema golu
Cist penal
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nije Omerovic to je bio opet Celik.
Prvog penala nije bilo, da je radio VAR poništili bi. Ovo drugo se nije dobro ni vidjelo.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ova formacija 3-5-2 kurcu ne valja
Nikad mi necemo to znati igrati
Omerovic zuti dobio
Svejedno fali mozga ekipi dva penala na utakmici je nedopustivo
Nikad mi necemo to znati igrati
Omerovic zuti dobio
Svejedno fali mozga ekipi dva penala na utakmici je nedopustivo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Koji smo mi jadnici jbte. Koji odron. Gdje su vam kondicioni treneri u tim klubovima u kojima dobijate platu da trčite za loptom. Jel moguće da smo mi ovoliko nepismeni?! Kakva nesposobmost u mlađim kategorijama pa šta očekivati od njih kad/ako dođu do prvog tima?
Isti slučaj kao i u košarci i svim drugim ekipnim sportovima, lobi, menadžeri, roditrlji (pare) su glavni kriterij a to što dijete ima dvije lijeve noge nema veze, ko ga ebe.

Isti slučaj kao i u košarci i svim drugim ekipnim sportovima, lobi, menadžeri, roditrlji (pare) su glavni kriterij a to što dijete ima dvije lijeve noge nema veze, ko ga ebe.

-
- Kontakt:
Dva penala skrivio Celik
Pola ovih igraca nije ni za u19costacurta08 je napisao/la: ↑10 sep 2024, 19:49Koji smo mi jadnici jbte. Koji odron. Gdje su vamnkondicioni treneri u tim klubovima u kojima dobijate platu da trčite za loptom. Jel moguće da smo minovoliko nepismeni?! Kakva nesposobmost u mlađim kategorijamavpa šta očekivati od njih kad/ako dođu do prvog tima?
![]()
Nek ubaci Alajbegovica da vide sta je pravilan razvoj igraca
Od ovih svih iz prvih 11 Damjanovic, Muharemovic, Mustafic su jedini sigurni
Mogu Mehmedovic i Bristric proci, a ovi ostali neki ni za prosirenog spiska nisu
Muharemovic tri stepenice iznad svakog igraca u svakom smislu od dodavanja, duela, skokova, razmisljanja…
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovaj Bristric je jak ko bik, a za svoju visinu i poziciju koju igra itekako brz i dobar s loptom. Ne mogu da vjerujem da se nije uspio nametnuti u Olimpiji, a evo vidim da ni u Ukrajini nije standardan. 

-
- Kontakt:
Da se ne troši na gluposti i bespotrebne duele, vjerovatno bi imao više snage da pred golom nešto uradi.
Muharemović dobar, moglo bi ipak biti nešto od njega. Kod omerovića se vidi da igra profesionalni fudbal, Čelik nije loš, Mustafić također.
za Bristrića je stvarno čudno da ne uspijeva da se nametne na skromnom nivou, u Sloveniji i Ukrajini.
Inače ova Francuska je prejaka, u rangu ozbiljnog kluba liga 5, naravno ne baš uigrani.
za Bristrića je stvarno čudno da ne uspijeva da se nametne na skromnom nivou, u Sloveniji i Ukrajini.
Inače ova Francuska je prejaka, u rangu ozbiljnog kluba liga 5, naravno ne baš uigrani.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Alajbegovic usao vidi se odmah da zna ko sto neko rece protiv Austrije
Sljedece okupljanje Muharemovica u A repku
Omerovic je isto ok igrac, ali ova formacija gasi svaku nadu za napad i cekamo kontre cijelu utakmicu
Za sad samo neki prekid izgleda kao minimalna opasnost za protivnicki gol, generalno tanko naorijed skroz
Ne mozemo bez krila igrati dzaba sve
Evo igramo defanzivno i opet gubimo utakmice
Ne vidim vise poentu da igramo ovaj siistem u svim selekcijama
Da mi imamo 10 kvalitentnih vezni, pa ok natrpaj ih da ne gubimo kvalitetne igrace
Ovako ne znam ili sam ja tvrdoglav i corav ili je nesto drugo
Sljedece okupljanje Muharemovica u A repku
Omerovic je isto ok igrac, ali ova formacija gasi svaku nadu za napad i cekamo kontre cijelu utakmicu
Za sad samo neki prekid izgleda kao minimalna opasnost za protivnicki gol, generalno tanko naorijed skroz
Ne mozemo bez krila igrati dzaba sve
Evo igramo defanzivno i opet gubimo utakmice
Ne vidim vise poentu da igramo ovaj siistem u svim selekcijama
Da mi imamo 10 kvalitentnih vezni, pa ok natrpaj ih da ne gubimo kvalitetne igrace
Ovako ne znam ili sam ja tvrdoglav i corav ili je nesto drugo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sasvim korektno odigrana utakmica, s obzirom da su igrali protiv momaka koji bi dobro namucili i nasu A selekciju. Da nije bilo debilnih penala, mozda je rezultat mogao biti i bolji.
Muharemovic definitivno ima slifa, ali ulazi u kljucnu sezonu u karijeri i treba to potvrditi u klubu. Celik je za svoje godine ozbiljan potencijal. Podsjeca me na Serbecica, valjda napravi bolju karijeru od njega. Alajbegovic zna s loptom sve, ali u seniorskom fudbalu nece napraviti nista ako fizicki ne bude na nivou. Naravno, tek mu je 17 godina i jos uvijek je u pubertetu, ali vec sad uveliko mora razmisljati o tom segmentu.
Muharemovic definitivno ima slifa, ali ulazi u kljucnu sezonu u karijeri i treba to potvrditi u klubu. Celik je za svoje godine ozbiljan potencijal. Podsjeca me na Serbecica, valjda napravi bolju karijeru od njega. Alajbegovic zna s loptom sve, ali u seniorskom fudbalu nece napraviti nista ako fizicki ne bude na nivou. Naravno, tek mu je 17 godina i jos uvijek je u pubertetu, ali vec sad uveliko mora razmisljati o tom segmentu.
Muharemovic dobar, postavljanje, mirnoća, dobar pas, odskače od drugih, Sasuolo je odlična prilika da napravi iskorak, ova sezona mu je ključna za karijeru, Omerović solidan, vidi se da standardno igra u Osjeku, Čelik u ove dvije utakmice reprezentacije pokazao koliko ie daleko od kvalitetnog stopera, srlja, ispada, igra bez mozga, na čisti instikt, teško će on ispasti kalibar za A tim. Od ostalih fin Marčetic, dobio svaki duel, zna se zagraditi, zadrzati loptu i pravovremeno odigrati.Bristric dobar, rastrcan, jak, treba mu neki trener koji ce mu znati pronaci pravu poziciju i iskoristiti njegove kvalitete, Mustafic solidan, ostali tanko ukljucujuci i Kahvica koji realno nista nije pokazao u ove dvije utakmice.Vinko nije los trener i sigurno ce napraviti konkurentnu ekipu za iduce kvalifikacije.
Kakvo je ovo guranje igraca Borcu od 17 godina u u21 repku?
Cega su se likovi sjetili.
Talenti, nema sta. Kahvic na klupi a igra debil u napadu
Cetiri igraca Borca u mladoj repci, od cega dvojica imaju 17 godina, mega talenti.
Iz Sarajeva 2 i to jedan da popuni klupu, iz Zelje i Veleza niti jedan.
Cega su se likovi sjetili.
Talenti, nema sta. Kahvic na klupi a igra debil u napadu
Cetiri igraca Borca u mladoj repci, od cega dvojica imaju 17 godina, mega talenti.
Iz Sarajeva 2 i to jedan da popuni klupu, iz Zelje i Veleza niti jedan.
U21 pomoćnici - Danimir Milkanović, Samir Muratović, Draženko Bogdan, Muhamed Berberović, Semir Čilić, Denis Mujkić.
U19 pomoćnici - Dalibor Šilić, Amir Spahić, Adnan Dizdarević.
U17 pomoćnici - Ivan Dominković, Safet Nadarević, Damjan Ratković, Nenad Džidić.
U19 pomoćnici - Dalibor Šilić, Amir Spahić, Adnan Dizdarević.
U17 pomoćnici - Ivan Dominković, Safet Nadarević, Damjan Ratković, Nenad Džidić.
Rodjeni su pitarske picke!
U-18 selekcija gostuje u Mađarskoj
Dino Kaiser (Fulham FC, Engleska), Adin Aleta (FK Radnik Hadžići), Hamza Redžić (FK Sloboda), Jusuf Terzić (FK Borac), Petar Đukanović (FK Zvijezda 09), Ante Pokrajčić (HŠK Zrinjski), Ivan Kraljević (NK Široki Brijeg), Božidar Dimitrić (FK Radnik Bijeljina), Darko Bašić (HŠK Zrinjski), Amar Hadžimuratović (SK Rapid Wien, Austrija), Mahir Bešić (FK Velež), Roko Landeka (GNK Dinamo Zagreb, Hrvatska), Senad Ćosić (Neuchâtel Xamax FCS, Švajcarska), Matej Deket (FK Borac), Admir Gojak (VfB Stuttgart, Njemačka), Emin Pajić (Vålerenga Fotball, Norveška), Afan Fočo (FK Željezničar), Malik Kolić (FK Željezničar), Antonio Arapović (HŠK Zrinjski), Daris Čatak (FC Midtjylland, Danska).
Fiorentina u20 -Lecce u20 upravo pocelo Kovac u prvih 11
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Muhamed Buljubašić debitovao za Rize.
U-18 reprezentativci BiH remizirali sa Mađarskom
Izabranici Dubravka Orlovića do prednosti dolaze u 38'. Admir Gojak je iskoristio situaciju u kojoj je golman domaćeg tima Mirko Bozo napustio gol liniju, te je preciznim udarcem sa sredine igrališta loptu poslao u mrežu.
U nastavku oba tima su stvorila nekoliko prilika, ali se rezultat nije mijenjao sve do 4' sudijske nadoknade drugog poluvremena kad Imre Egri centrira sa desne strane, a Kevin Mondovics glavom postiže gol za Mađarsku i postavlja konačan rezultat utakmice.
Za Bosnu i Hercegovinu su nastupili: Dino Kaiser (71. Adin Aleta), Ivan Kraljević (78. Božidar Dimitrić), Petar Đukanović, Amar Hadžimuratović, Darko Bašić (71. Hamza Redžić), Jusuf Terzić (63. Roko Landeka), Ante Pokrajčić (46. Senad Ćosić), Afan Fočo (78. Matej Deket), Daris Čatak (46. Antonio Arapović), Admir Gojak, Malik Kolić (78. Mahir Bešić).
Izabranici Dubravka Orlovića do prednosti dolaze u 38'. Admir Gojak je iskoristio situaciju u kojoj je golman domaćeg tima Mirko Bozo napustio gol liniju, te je preciznim udarcem sa sredine igrališta loptu poslao u mrežu.
U nastavku oba tima su stvorila nekoliko prilika, ali se rezultat nije mijenjao sve do 4' sudijske nadoknade drugog poluvremena kad Imre Egri centrira sa desne strane, a Kevin Mondovics glavom postiže gol za Mađarsku i postavlja konačan rezultat utakmice.
Za Bosnu i Hercegovinu su nastupili: Dino Kaiser (71. Adin Aleta), Ivan Kraljević (78. Božidar Dimitrić), Petar Đukanović, Amar Hadžimuratović, Darko Bašić (71. Hamza Redžić), Jusuf Terzić (63. Roko Landeka), Ante Pokrajčić (46. Senad Ćosić), Afan Fočo (78. Matej Deket), Daris Čatak (46. Antonio Arapović), Admir Gojak, Malik Kolić (78. Mahir Bešić).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.