FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Očekivan rezultat, nas spasila, kako reče Saša Vugdalić, mačka na golu, koja je imala barem 10 vrhunskih intervencija.
Šteta samo kiše, bilo bi više od ovih 200 ljudi.
Autobus mrak.
Šteta samo kiše, bilo bi više od ovih 200 ljudi.
Autobus mrak.
Hayley <3
meni je autobus cirkus čisti, svašta nešto nabacano/naljepljeno, ona varta zastava, da te Bog sačuva
al ebeš to, kako smo odigrali, je l' se neko od naših igrača izdvojio, kakvi su bili Kapić i Jusufbašić kad su ušli? pogotovo Musić me zanima, igrač s brojem 10 u veznom redu, tj. do sad je bio 10, valjda je i sad 

- badblueboylivno
- Kontakt:
A dobro, možda ima malo previše črčkarija, ali opet ogromna stvar.
Ne mogu reći da sam opazio da se netko posebno istaknuo (s obzirom da je naša ekipa danas prvi put zajedno izašla na teren ove godine, bez iti jednog treninga), najprljaviji i najblatnjaviji dres je imao Redžepi.
Ne mogu reći da sam opazio da se netko posebno istaknuo (s obzirom da je naša ekipa danas prvi put zajedno izašla na teren ove godine, bez iti jednog treninga), najprljaviji i najblatnjaviji dres je imao Redžepi.

Hayley <3
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako je to izgledalo na terenu, i u TZ je u prvom dijelu bilo 7-0 pa nisam bio najzadovoljniji nekim momentima u igri..jel sad bilo sta bolje, tecno, smisljeno itd itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Sve čestitke na veelikoj pobjedi.
Momcima cestitke na pobjedi,nisam ocekivao ovako visok rezultat,ali dobro ce doci igracima da podignu samopouzdanje na veci nivo..Sljedeca protiv Mladosti,tu ne bi trebalo biti problema,ali uci sa velikim oprezom u ovaj mec..
Konkurenti svi pobjedili,sljedece kolo svi favoriti za ulazak u ligu su domacini,ocekivat makar da neko kiksa od ove tri ekipe,Bratstvo docekuje Gradinu,Rudar Capljinu,a Jedinstvo domacin Igmanu..Ne ocekujem da ce Jedinstvo kiksati,ali nikad se ne zna,mozda Igman uspije da uzme najvise bod,treba se nadati..ostala dva konkurenta da remiziraju uz nasu pobjedu bice dobro..
Konkurenti svi pobjedili,sljedece kolo svi favoriti za ulazak u ligu su domacini,ocekivat makar da neko kiksa od ove tri ekipe,Bratstvo docekuje Gradinu,Rudar Capljinu,a Jedinstvo domacin Igmanu..Ne ocekujem da ce Jedinstvo kiksati,ali nikad se ne zna,mozda Igman uspije da uzme najvise bod,treba se nadati..ostala dva konkurenta da remiziraju uz nasu pobjedu bice dobro..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne baš, previše zaleđa, previše lopti u prazno, slobodni na 18 metara, oni rade tri dodira i namještaju igraču iz pozadine koji nabija 5 metara preko gola. Ali kažem, teško je u ovakvoj utakmici vidjeti, a dodaj na to i kišu i ne baš kvalitetan teren.
Hayley <3
ma ova utakmica nista ne pokazuje, tek cemo vidjeti protiv Capljine i Radnickog kakvi smo zapravo
Sloboda Tuzla
Nažalost nismo uspjeli danas 

Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Danas je realno Jedinstvo dobro proslo, mi smo odradili Triglav ali njih ce svako odraditi tok je Jedinstvo proslo protiv Gradine gdje smo mozda svi ocekivali da ce Gradina uzeti bod ali eto 

Šteta ,nadao sam se da bi Gradina mogla makar do boda ali eto ,čestitke Bišćanima ako je sve bilo fer i korektno ko je bolji neka i pobjedi i na kraju krajeva neka i uđe u PL.
Za nas se ništa naročito nije promjenilo posle ovog kola ,i dalje moramo pobjediti 13 od 15 tekmi ako se želi ulazak u PL, računica je jasna
.
Za nas se ništa naročito nije promjenilo posle ovog kola ,i dalje moramo pobjediti 13 od 15 tekmi ako se želi ulazak u PL, računica je jasna

- Probisvjet
- Kontakt:
Nama danas jedino nije isao na ruku rezultat utakmice Gradina-Jedinstvo. Ostalim rezultatima zadovoljan, pogotov sa jednom pobjedom domacina. Ima razloga.
Sto se tice utakmice u Srebreniku mogla je krenuti i drugim tokom. Jedinstvo ne bas dominantno osim dva centarsuta.
Pozdrav za srebrenicane, nema se sta prigovoriti. Sudija proljev ko i svi u ovoj ligi.
Sto se tice utakmice u Srebreniku mogla je krenuti i drugim tokom. Jedinstvo ne bas dominantno osim dva centarsuta.
Pozdrav za srebrenicane, nema se sta prigovoriti. Sudija proljev ko i svi u ovoj ligi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jel ko od naših skauta pratio meč danas u Srebreniku (kao što je Ćiro rekao) ?
Pobjeda je bolja od orgazma!
neko jest bio sa azmirovim dzipom...... e sad nisam skuzio ko je dosao......Gorki je napisao/la:Jel ko od naših skauta pratio meč danas u Srebreniku (kao što je Ćiro rekao) ?
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
-
- Interni moderator
- Kontakt:
de vi sto ste bili u srebreniku i gledali tekmu opisite kako to izgleda na terenu...jel gradina bila losa ili je jedinstvo stvarno bas toliko dobro...predpostavljam da je gradina imala neku jalovu inicijativu a ovi zabijali
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma buraz gdje je bilo toliko dobro. Otvaranje utakmice Gradina napada posjed sve, Jedinstvo se povuklo nisu imali kontakt sa loptom. I onda hladan tuš - korner i gol iz prve šanse. Gradina pala onda malo do poluvremena.staragarda je napisao/la:de vi sto ste bili u srebreniku i gledali tekmu opisite kako to izgleda na terenu...jel gradina bila losa ili je jedinstvo stvarno bas toliko dobro...predpostavljam da je gradina imala neku jalovu inicijativu a ovi zabijali
Drugo poluvrijeme opet otvaranje, napadamo, i isto tako hladan tuš ponovo, jedna šansa jedan gol iz kornera ponovo. Onda dvije šanse 1n1 odbranio golman Jedinstva, pa jednu šansu Džafiću šut, i onda u 80. penal ne sudi sumnjiva situacija, pa u 89 poništava gol.
Mislim da je danas u Srebreniku bio Denis Karić, ali nisam siguran najbolje, nemojte za ozbiljno previše uzimati

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo prema tvom opisu igre,Bišćani su odrađivali kontre i zadržavali loptu 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ja sam gledao utakmicu do drugog gola Jedinstva... Po mom misljenju nije jedinstvo Bog zna nesto jako.. Al evo neke stvari koje sam zapazio.... Prvo da se dotaknem one neizbjezne teme a to je sudenje... Kao neutralni posmatrac utakmice imao sam osjecaj da glavni sudija nema isti kriterij kod dosudivanja prekrsaja u opasnoj zoni.. Onda dalje bio je jedan diskutabilan momenat kada je gostujuci golman pokusao simulirati da ge je domaci igrac udario u medunozje glavni sudac nasjeo domacin dobio zuti...Golman se previjao 3 4 minute , nakon zutog skocio kao da nista nije ni bilostaragarda je napisao/la:de vi sto ste bili u srebreniku i gledali tekmu opisite kako to izgleda na terenu...jel gradina bila losa ili je jedinstvo stvarno bas toliko dobro...predpostavljam da je gradina imala neku jalovu inicijativu a ovi zabijali

www.nkbratstvogracanica.com
dosli su neki clanovi kluba u Srebrenik
eh sad sto se tice igre Jedinstva slabo je to bilo medjutim ljudi zapise 2 komada a ne primise ni jedan i to najvise zahvaljujuci traljavim napadacima Gradine
problem je sto niko od nas ne zna kakve su mogucnosti Slobode ali ako budemo igrali profesionalno i odgovorno necemo imti problema s njima al ako krene nabijanje lopte i ciganluk onda smo tu negdje
jedinstvo danas jedino sto je imalo su dobri centarsutevi i toga se treba paziti

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma dobro,to za valjanje..to je postala vec klasika za ove nase livade...znaci jedinstvo oba gola zabilo iz kornera...vazda su ti korneri lutrija ziva..igras dobro,korner za goste,neka svijeca u peterac i hop..mene je vise zanimalo kako zatvaraju prostor i kako su fizicki spremni biscani al u svakom slucaju hvalacesc4 je napisao/la:Ja sam gledao utakmicu do drugog gola Jedinstva... Po mom misljenju nije jedinstvo Bog zna nesto jako.. Al evo neke stvari koje sam zapazio.... Prvo da se dotaknem one neizbjezne teme a to je sudenje... Kao neutralni posmatrac utakmice imao sam osjecaj da glavni sudija nema isti kriterij kod dosudivanja prekrsaja u opasnoj zoni.. Onda dalje bio je jedan diskutabilan momenat kada je gostujuci golman pokusao simulirati da ge je domaci igrac udario u medunozje glavni sudac nasjeo domacin dobio zuti...Golman se previjao 3 4 minute , nakon zutog skocio kao da nista nije ni bilostaragarda je napisao/la:de vi sto ste bili u srebreniku i gledali tekmu opisite kako to izgleda na terenu...jel gradina bila losa ili je jedinstvo stvarno bas toliko dobro...predpostavljam da je gradina imala neku jalovu inicijativu a ovi zabijaliDalje Gradina je pokusavala ali jednostavno nisu imali kome poslati loptu , niko se nije isticao u napadu.... Svi njihovi centarusetevi su bili losi , tesko je povjerovati da vecina centarsuteva ide kontra od igraca u sesnaestercu (igraci na prvu lopta na drugu i obrnuto)... Jedinstvo zabilo gol iz kornera po mojoj procjeni greskom golmana Gradine koji je ostao na liniji uprkos svojoj visi (lopta je bila nabacena na peterac)... Drugi gol nakon vezanog kornera za Jedinstvo , lopta je nekako dosla na drugu stativu gdje je ostao sam jedan igrac gostiju i lagano pospremio loptu u mrezu... Igraci Gradine su se trudili i pokusavali ali jednostavno nije moglo nije bilo povezanosti u igri..... Moram istaci da je sjajnu partiju odigrao igrac gostiju Stjepanovic stvarno covjek je igracina.... Takode moram istaci da su igraci Jedinstva previse ali previse oduzimali vrijeme zbog kvazi povreda....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: kulinban1189, Turo i 16 gostiju.