Ja mislim da će Vidal besplatno u Inter.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
"We need to suffer. And we need to fight."
Pa normalno da ce besplatno, drugacije ga ne bi ni doveli, nego citam da je zapelo oko plate hehehe
27.10.2020
- tutankamon1905
- Kontakt:
Daj boze da je zapelo i da propadne. Jel bi trebali tugovat sto istroseni Vidal nece doc(nadam se)?
Po čemu je istrošen? Barcini navijači kažu da je još uvijek fizički najspremniji njihov igrač, a o želji i požrtvonanosti da ne pričamo. Za džabe ga dovest bi bio vrhunski potez, minimalno jednu sezonu će bit naš ponajbolji vežnjak.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 sep 2020, 11:22Daj boze da je zapelo i da propadne. Jel bi trebali tugovat sto istroseni Vidal nece doc(nadam se)?
Što se mene tiče, ja bih volio da Kolarov transfer propadne iako je i on još uvijek dobar ali pitanje je može li i jednu sezonu vrhunski odigrat, možda jedino OK opcija sa klupe povremeno.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Možda nije do Vidala,možda je do Barcelone čija uprava pokušava sve da ih pretvori u Milan.
A Vidal ako može odigrat kao Young ili Alexis,koji su također navodno istrošeni bili,puna šaka brade.
A Vidal ako može odigrat kao Young ili Alexis,koji su također navodno istrošeni bili,puna šaka brade.
Zašto da propadne?Barem duplo bolja opcija od Čobančine.
35 god, radije bih izvalio 40 mil za Gosensa pa da imamo vrhunsku startnu 11 brz slabe karike. Ovako da Kolarovim i Youngom je samo kratkoročno krpljenje
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Mislim da Kolarov nije kupljen da bi zamjenio Biraghia vec da igra kao jedan od 3 u obrani
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kolarov je druga opcija za LCB i treća za LWB, isto kao i D'Ambrosio desno.
#SuningOUT
Vidal ce bit dobar, idalje on moze upast bez problema u sredinu i odradit 2 odlicne sezone...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kolarov žuti na samom kraju 1.poluvremena i drugi žuti u 4. minuti drugog,jel gleda tko?
Pozurio malo, gdje ce vikend da provede u Beogradu a da ne posjeti splavove.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da nije poželio prije vremena se na pripremama kluba pojavit 

Evo i treceg

da su igrali finale u ovom dobili bi 100%

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- BlaiseMatuidi
Jos sam izabro najbolju sliku

dobar dres
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Barella i Danilo startaju večeras.
Barella metno

Očekivano.Gianluca Di Marzio of Sky Sport just reported that Inter have renewed Samir Handanovic’s contract, which previously was supposed to run out next summer, to 2022. The Slovenian is expected to be the number one keeper of Inter for at least another season as the club is looking for a true heir.
Koga bi voljeli za naslijednika?Za sada su se spominjali Meret i Musso koliko sam vidio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.