FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 09 avg 2010, 10:01

Karic me je pozitivno iznenadio,odlicno izlijetanje u prvom pol. i pravilno boksovanje lopte daleko u polje,jos dvije jako fine reakcije i izrazita mirnoca kod primanja lopte kada protivnik napada,te svako ispucavanje lopte je bilo kako treba...bez greske za ono sto je imao posla...smirilo me je to malo jer se vidi da imamo golmana koji moze da zamijeni Sehu,kada ovaj ne brani...Colic onako,igra on,hoce on,ali mora jos puno da uci,neka ga,neka igra,samo tako moze dobiti ono sto mu jos treba,a realno svasta mu jos treba,po meni jako dobra varijanta ulaska Stanica umjesto njega,mali je krenuo da se gubi i da je igrao do kraja imao bi problema sa svojom igrom..Radovanovic odlican,vidi se sve kod njega,svi elementi igre su skolovani,meni mozda i najbolji danas...Mesic nabija loptu bespotrebno,jako i nikome,on je meni malo opao,ali dokle god ne primamo golove i nema takvih gresaka,nije lose...Bogicevic uz Radovanovica najbolji,sve je njegovo,ne filozofira,ne bjezi iz duela,dobija iste,nerijetko je morao povuci loptu naprijed zbog nase lose sredine danas...Svraka bez veze danas,ali opet bolji od Savica,nadam se da Svraka nece ponoviti ovako lose izdanje,medjutim on je i dobar kakav je Savic bio...Savic kriminalan,izgubio se po svim segmentima igre,zasluzio je i crveni karton,isao iz greske u gresku,najgori igrac,jedan od glavnih krivaca za lose prvo poluvrijeme..Beslija los,ali onda bljesne,slicno kao i protiv olimpika,jednu stvar uradi i gotovo da rijesi utakmicu,nadam se ipak da ce podici formu..Zeba onako,on zna lopte,cak i kad igra lose ima taj potez koji podigne raju,centarsut predobar,samo mu jos uvijek fali ono nesto,mislim da ce biti nas glavni igrac ako to vec nije,vrlo brzo..Visca isto los po meni,uskoro ce biti provaljen sa svojim fazonom gdje ide stalno na isti laznjak,ali suta iz svih pozicija i to je za svako postovanje,jedan je uletio ekstra,na svu srecu...Popovic los zaista,nema se tu nesto posebno fakat vise reci,ne podrzavam zvizduke raje,pogotovo jer se pokazalo da nemamo boljeg,jer ono sto je odigrao Rovcanin daje za pravo Amaru da stavlja Popovica u ekipu...Stanic odlican,ja bi mu dao vise sanse da igra,ono sto je odigrao bilo je dobro,agresivno,brzo i precizno..Culuma bi ja vratio u tim,a Savica bi malo ohladio,da se momak navikne i malo snadje u ovoj atmosferi,dok mi je Svraka postao neupitan za jedno od ta dva mjesta..
Vazna su tri boda,a od igre ocekujem tek negdje poslije petog kola nesto vise.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

dushy
Kontakt:

Post Postao/la dushy » 09 avg 2010, 10:15

ako ima ko d azeli zeljinu godisnju kartu za 65 km sjver neka se javi

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 avg 2010, 10:20

Momenat utakmice poklon za Damira Dzumhura!

Ovih sest bodova smo uzeli minutu nakon izvlacenja parova a to je najopasnije,sreca pa se nismo zeznuli.U Travniku ce biti druga prica posebno sada kad su zijanili ove dvije na startu.@boccacio slazem se za Savica bio je ocajan,bespotrebni prekrsaji i sutevi su rusili ritam ekipe,ali imamo na klupi dobru rezervu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 09 avg 2010, 10:26

Bosanski zmaj je napisao/la:CESTITKE NA POBJEDI.Zanima me kako je Zvijezda odigrala,citam na portalu da je stvarala neke sanse.Pozz iz Gradacca.
HVALA u ime igrača i navijača ŽELJEZNIČARA!
Što se tiče igre Zvijezde,u prvom pol. dva puta prešli centar(bunker clasični),a u drugom dvije dobre šanse za igrače Zvijezde i to bi bilo to.ŽELJO!Željo je odigrao svoju prepoznatljivu igru,nadigravanjem do pobjede.MNOGO SMO JAKI!ŽELJO BETON,ALI BAŠ BETON!Pozdrav.

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 09 avg 2010, 10:32

Pirke_TM87 je napisao/la:Joj kakvih ovdje morona ima... Nije vam lazar smetao kada je pogadjao u laktasima, nije vam smetao kada je sam srusio Borac na Grbavici jel ? Nemojte se glupirat, cojek ce proraditi i onda kada proradi isto ovi sto ga blate ce se javljati i sipati komplimente i komentare takve da im se covjek pred ocima stvori popusili bi mu ga... Vazno je da smo osvojili 3 boda, da smo dobro startovali , da imamo dobar raspored e kako bi tek bilo kada bi i sa ova dva gostovanja bodove donijeli ne zelim i ne mogu komentarisati... Idemo utakmicu po utakmicu, a pobjedi gledati u zube i blatiti igrace nije lijepo... Lazo ce proraditi ;) I necu da ispadne da ga ja nesto branim, lazo mi je drag igrac onoliko koliko su mi svi igraci Zelje dragi, i covjek je sa svim tim momcima koji sada igraju prosle godine donio nesto na grbavicu sto smo samo mogli sanjati prije dok su u napadu igrali neki Jugovici, Rasid Avdic... i ostali da ih ne nabrajam... Pozdrav
Potpis @Pirke.Pirke je SVE rekao u vezi Laze.Ne postoji fudbaler na ovom dunjaluku,da mu se ne desi loš dan,ili možda jedan period,ali proradiče i Lazo!Pozdrav.

dushy
Kontakt:

Post Postao/la dushy » 09 avg 2010, 10:38

prodajem zeljinu godisnju kartu za sjever 65 km hitno !

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 09 avg 2010, 10:48

zlaja-73TM87 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Joj kakvih ovdje morona ima... Nije vam lazar smetao kada je pogadjao u laktasima, nije vam smetao kada je sam srusio Borac na Grbavici jel ? Nemojte se glupirat, cojek ce proraditi i onda kada proradi isto ovi sto ga blate ce se javljati i sipati komplimente i komentare takve da im se covjek pred ocima stvori popusili bi mu ga... Vazno je da smo osvojili 3 boda, da smo dobro startovali , da imamo dobar raspored e kako bi tek bilo kada bi i sa ova dva gostovanja bodove donijeli ne zelim i ne mogu komentarisati... Idemo utakmicu po utakmicu, a pobjedi gledati u zube i blatiti igrace nije lijepo... Lazo ce proraditi ;) I necu da ispadne da ga ja nesto branim, lazo mi je drag igrac onoliko koliko su mi svi igraci Zelje dragi, i covjek je sa svim tim momcima koji sada igraju prosle godine donio nesto na grbavicu sto smo samo mogli sanjati prije dok su u napadu igrali neki Jugovici, Rasid Avdic... i ostali da ih ne nabrajam... Pozdrav
Potpis @Pirke.Pirke je SVE rekao u vezi Laze.Ne postoji fudbaler na ovom dunjaluku,da mu se ne desi loš dan,ili možda jedan period,ali proradiče i Lazo!Pozdrav.
lazo je daleko korisniji na gostovanjima kad protivnik igra napadacki i tada do izrazaja moze doci njegov stil igre ,na grbavici sidraskom igrom ubija samo nasa krila jer su protivnicke ekipe svjesne toga i nekom bunker igrom sa uduplavanjem nam prave probleme ,uglavnom napadac nam treba pod hitno a ono jucer je bilo strasno i lazo nije zasluzio pa kako god jer momak ionako nema samopouzdanje na grbavici

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 avg 2010, 11:01

slika

Sljedeca stanica, stadion Pirota! Subota, 14.08. u 17:00!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 09 avg 2010, 11:01

Ja kakvih morona ima, cuj u oslobodjenju pise 5.000 gledalaca a u pm, pa na pun jug moze stati 5.000 ljudi, a sinoc je jug bio pun, znaci 5.000 + sjever, a na sjeveru je najmanje bilo 2.000-2.500, kakve samo procjene nasih sportskih novinara....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Arslan
Kontakt:

Post Postao/la Arslan » 09 avg 2010, 11:12

KB-TM87 je napisao/la:Zeba dominira ! 8-)
ZZ Top je kralj.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 09 avg 2010, 11:18

Mnogo smo jaki TM'87 Željezničar za život cijeli
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

drug

Post Postao/la drug » 09 avg 2010, 11:48

dobro, ne podrzavam ni ja to zvizdanje, popizdim kad vidim da publika sere po nasim igracima...ali jucer je to zaustavljeno na vrijeme. Meni je glupo sto ima likova koji uopste ne misle svojom glavom na tekmi. On cuje grupu ljudi kako nesto pjevaju i pocne za njima. Tako i moj jaran. Prvo je poceo zvizdat lazi. Mi ga nalijepimo, frajer pocne yebavat mater onim koji su poceli zvizdat. Tako je bilo i sa Ćulumom, samo sad je na vrijeme prekinuto

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 09 avg 2010, 11:52

E sad gledam neke snimke na youtube iz rata u sarajevu kad naletim na snimak kada su cetnici napustali viktor bubanj ima jedno petnestak sekundi nas DZILDA na tom snimku ja se sjebo pravo, tuga ko hoce da pogleda neka ukuca .ubijanje sarajeva 12 dio /nekako s proljeca. :cry:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 09 avg 2010, 11:54

@drug... Cini ti se. Toga ce uvijek biti zvizdanja i psovanju nasim igracima. Nemozes ti to siroj masi objasnit, kao razlog odlaska na tekmu oni opisuju da se ispsujem i izderem, to ti je dosta i onda skontas o cemu se radi. Puno njih psuje instiktivno, kao npr. kada si medju rajom i opsujes mu nesta sto je tebi, meni, njemu dio za*ebancije ili sale. Tako da se ne treba osvrtat na te levate i glupane. Navijaj i gledaj svoja posla. Svemu dodje kraj
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 09 avg 2010, 12:26

jel ima neko izvjestaj sa sinocnje utakmice

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 09 avg 2010, 12:30

Najgore je to da je raja iz kopa zviždala Lazaru, nije on kriv, kriv je onaj koji ga forsira u ekipi.
FEDERER= KLOC

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 avg 2010, 12:31

Iker C je napisao/la:Najgore je to da je raja iz kopa zviždala Lazaru, nije on kriv, kriv je onaj koji ga forsira u ekipi.
Kop je navijao sve vrijeme,cak je Lazo dobio i aplauz od nas nekoliko...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 avg 2010, 12:32

Dobio je Lazo aplauz od dobrog dijela stadiona.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 avg 2010, 12:35

nedaTM87 je napisao/la:Ja kakvih morona ima, cuj u oslobodjenju pise 5.000 gledalaca a u pm, pa na pun jug moze stati 5.000 ljudi, a sinoc je jug bio pun, znaci 5.000 + sjever, a na sjeveru je najmanje bilo 2.000-2.500, kakve samo procjene nasih sportskih novinara....
Na stolice na jugu može stati tačno 3.500. ;) Ali tačno je da je bilo više od 5 hiljada. Nekih 6 do 7.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 09 avg 2010, 12:39

boccaccio je napisao/la:Karic me je pozitivno iznenadio,odlicno izlijetanje u prvom pol. i pravilno boksovanje lopte daleko u polje,jos dvije jako fine reakcije i izrazita mirnoca kod primanja lopte kada protivnik napada,te svako ispucavanje lopte je bilo kako treba...bez greske za ono sto je imao posla...smirilo me je to malo jer se vidi da imamo golmana koji moze da zamijeni Sehu,kada ovaj ne brani...Colic onako,igra on,hoce on,ali mora jos puno da uci,neka ga,neka igra,samo tako moze dobiti ono sto mu jos treba,a realno svasta mu jos treba,po meni jako dobra varijanta ulaska Stanica umjesto njega,mali je krenuo da se gubi i da je igrao do kraja imao bi problema sa svojom igrom..Radovanovic odlican,vidi se sve kod njega,svi elementi igre su skolovani,meni mozda i najbolji danas...Mesic nabija loptu bespotrebno,jako i nikome,on je meni malo opao,ali dokle god ne primamo golove i nema takvih gresaka,nije lose...Bogicevic uz Radovanovica najbolji,sve je njegovo,ne filozofira,ne bjezi iz duela,dobija iste,nerijetko je morao povuci loptu naprijed zbog nase lose sredine danas...Svraka bez veze danas,ali opet bolji od Savica,nadam se da Svraka nece ponoviti ovako lose izdanje,medjutim on je i dobar kakav je Savic bio...Savic kriminalan,izgubio se po svim segmentima igre,zasluzio je i crveni karton,isao iz greske u gresku,najgori igrac,jedan od glavnih krivaca za lose prvo poluvrijeme..Beslija los,ali onda bljesne,slicno kao i protiv olimpika,jednu stvar uradi i gotovo da rijesi utakmicu,nadam se ipak da ce podici formu..Zeba onako,on zna lopte,cak i kad igra lose ima taj potez koji podigne raju,centarsut predobar,samo mu jos uvijek fali ono nesto,mislim da ce biti nas glavni igrac ako to vec nije,vrlo brzo..Visca isto los po meni,uskoro ce biti provaljen sa svojim fazonom gdje ide stalno na isti laznjak,ali suta iz svih pozicija i to je za svako postovanje,jedan je uletio ekstra,na svu srecu...Popovic los zaista,nema se tu nesto posebno fakat vise reci,ne podrzavam zvizduke raje,pogotovo jer se pokazalo da nemamo boljeg,jer ono sto je odigrao Rovcanin daje za pravo Amaru da stavlja Popovica u ekipu...Stanic odlican,ja bi mu dao vise sanse da igra,ono sto je odigrao bilo je dobro,agresivno,brzo i precizno..Culuma bi ja vratio u tim,a Savica bi malo ohladio,da se momak navikne i malo snadje u ovoj atmosferi,dok mi je Svraka postao neupitan za jedno od ta dva mjesta..
Vazna su tri boda,a od igre ocekujem tek negdje poslije petog kola nesto vise.

Drug, uz dužno poštovanje, i slažem se sa većinom, ali Svraka je sinoć bio odličan ( u kontekstu cjelokupne igre ekipe). Definitivno najagilniji igrač naše sredine. Igrao kako u defanzivi tako i u ofanzivi. I baš se trudio.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.