FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fowler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fowler » 29 okt 2011, 12:28

Mislim da trebamo svi zajedno pokazati citavoj kako se navija i da znamo bodriti svoje klubove bez utrcavanja u teren, gadjanja petardma i bakljama itd. Prvo mi koji cemo kupiti kartu da navijamo za Sarajevo, tako i domaci.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 29 okt 2011, 13:44

kome od igraca danas prijeti suspenzija :?:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 okt 2011, 13:50

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 29 okt 2011, 14:05

moze li mi neko ako nije problem poslati link na pm da vidim te nove dresove...
iako navijam za Želju reci cu neke stvari :)

naravno da dresovi sa poznatijim brandom imaju vece sanse da se prodaju i vece sanse da privuku nove gledaoce...
jbga i ja bi volio vidjeti želju u adidasovom dresu.. ma odma bi ga kupio al isto tako smatram da ni ova turska marka nije za odbacit

doduse kvaliteta manje poznatog branda moze doci u pitanje ali isto tako smatram da posto su manje poznati da se oni pravo trude da izbace kvalitetnije dresove cisto da bi probili trziste . zato smatram da vi nista necete izgubiti sa ovim dresovima

zelim vam cestitati na odlicnom radu kluba i otvaranju prvog fan shopa u sarajevu, gledao sam malo proizvode dobri su za pocetak , ali se nadam da ce se ponuda uskoro prosiriti kako i potraznja bude veca :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 okt 2011, 14:26

@jug-nostalgičar
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p1402630" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 29 okt 2011, 14:51

slika

slika

slika

slika
Ovo je po meni najbolji dres sarajeva od onog Umbrovog iz 99 god!!! Sto se tice marke nije neka, ali jbg, dres je sminka i mislim da ce dosta raje da ga kupi!!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 29 okt 2011, 15:22

ovaj prvi sa nijansama crvene i bordo mi nije nesto ovaj drugi sa prugama po sredini mi je nekako lud onako rastafarian :) treci dobar cetvrti je nekako odl schooll al isto nije los :)

ne izgleda mi ovako na prvi pogled nekvalitetno doduse to dok kroz ruke ne prodje neces znati na cemu si
ja da se pitam ja bi ovaj rasta uzeo cisto jer je drugaciji :)
Zadnja izmjena: jug-onostalgicar, dana/u 29 okt 2011, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 okt 2011, 15:25

jug-onostalgicar je napisao/la:ovaj prvi sa nijansama crvene i bordo mi nije nesto ovaj drugi sa prugama po sredini mi je nekako lud onako rastafarian :) treci dobar cetvrti je nekako odl schooll al isto nije los :)
3 i 4 je jedan te isti :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 29 okt 2011, 15:45

Dobri su dresovi pravo, kao stadion na Otoci :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 okt 2011, 16:02

Jug je napisao/la:Dobri su dresovi pravo, kao stadion na Otoci :lol:
odlicno,samo nek nije kao onaj stadion na grbavici.. :mrgreen: :mrgreen:
sareno je u modi.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 29 okt 2011, 18:58

Ala Emira ko u cvijetu mladosti,svaka ti cast care :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 29 okt 2011, 19:09

Velika prilika za Rascica ali ga vjetar odnese u pravcu Ilidze :lol: :lol: :lol:
Obuca beton ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 okt 2011, 19:13

2:0.
Obuca; 48’ & 65’.

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 29 okt 2011, 19:54

Čestitam pobjedu :) . Jbg, biće ovo dobar derbi, ali nazalost, bez vas na Grbavici.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 okt 2011, 20:10

sta reci... :mrgreen: :mrgreen:
tvrda tekma ,na vrijeme smo dali prvi,a i drugi hehehe
mene je odusevila nasa igra protiv olimpica..nezzz za ostale ,al meni je djelovala veoma pristojno pgt kad znamo da je olimpic veoma dobra ekipa....i da su nas u svakoj utakmici do sada bas namucili.. :(
mislim da se itekako imamo cemu nadati protiv komsija,ako nam ne zabiju iz prekida(jer objektivno u zadnje vrijeme drugacije ne znaju),mislim da drugog nacina nema...svi igraci su danas kvalitetno pokrivali svoje pozicije,i to mi daje optimizam pred derby..
a obuca kao obuca samo gazi i dalje 89 za majstora ....aBd protiv komsija jubilarni 90.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 29 okt 2011, 20:24

Dobro je da dobismo olimpica jer su tradicionalno tezak protivnik za nas..Sad na derbiju odigrati disciplinovano i pobjeda nece doci u pitanje. Samo da Comor nenapravi kakav belaj tamo nedo bog ispadne ili napravi penal..
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 okt 2011, 20:26

tarikhordas je napisao/la:Dobro je da dobismo olimpica jer su tradicionalno tezak protivnik za nas..Sad na derbiju odigrati disciplinovano i pobjeda nece doci u pitanje. Samo da Comor nenapravi kakav belaj tamo nedo bog ispadne ili napravi penal..
a brate ,znas njega ..ispadace garant ,samo se mozemo nadati da nas za to ne kazne strumfovi..
al trenutno boljeg nazalost nemamo.. :( :(
FK SARAJEVO.

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 29 okt 2011, 20:31

Ja se nadam da je Plisek vise skonto da nekoga MORA dovesti na toj poziciji..Al' eto izdurali smo ga 12. kola valjda cemo i ovih 3 koliko je ostalo do kraja.. :?
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 29 okt 2011, 20:35

Sasvim dobro izdanje nase ekipe,mislim da smo onako zargonski receno "normala" glatko ovaj put uzeli vukove i pored njihovih par dobrih prilika za postizanje gola.Obuca "stari" lisac,pravi majstor i nije tek onaku u vrhu vjecne liste golgetera,sjajna zavrsnica kod oba gola,ovaj drugi mi se posebno svidio :D
Dobra tekma,Comor cini mi se zavrnuo za asistenciju :D ostali na nivou al Beli mi je nekako uz Vuka bio najborbeniji.Ocekivano tri bobe ostaju na AFH, sad Borca odraditi laganini,a konama se zna,isprasiti tur :D
Jos ako budemo igrali kompletni :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 okt 2011, 20:36

Vrlo dobro Sarajevo danas :!:

Najbolja partija ove jeseni i možemo biti zadovoljni. Utakmica dosta dinamična, konstatntno smo vršili pritisak, a golovi su došli na vrijeme, iako smo i ranije mogli zabit.

Odlične 2-3 šanse u prvom pluvremenu, a onda je Olimpic u posljednjoj minuti propustio veliku šansu, kada je neki njihov igrač izašao sam na Adilovića...

Drugo poluvrijeme, odmah na početku, Obuća zabija sjajan gol glavom, nakon odličnog prodora Čomora. Bilo je još par prilika, a onda eurogol majstora za 2-0. Olimpic do kraja pogodio stativu, nakon što se Dupovac okliznuo i poništili su im jedan gol zbog offsidea....Bilo je još nekih poluprilika i prilika za nas, ali ostalo 2-0.

Zaslužena pobjeda, nema šta..mada je pitanje šta bi bilo, da je Olimpic zabio gol kod 0-0.

Na tribinama su bili i članovi stručnog štaba željezničara, memić i Đurbuzović, očigledno nas snimali pred derbi.

Suljić odličan, Sesear isto tako, pored dvostrukog stijelaca Obuće. treba i bekove spomenuti, koji su dobro odigrali, često se ubacivali naprijed i pravili višak.

Što se Olimpica tiče, baranili se cijelu tekmu. čekavši neku kontru....mogli su to iskoristiti, ali mislim da bi puno bolje po njih bilo da su se nadigravali, jer nemaju oni ekipu da se brane sve vrijeme...promašena taktika skroz.

Bravo Sarajevo, sad Borac, pa derbi...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: LegendKiller i 41 gost.