Nije još sve gotovo tek je počeo proljetni dio prvenstva,preeeeeeviše smo očekivali od Gradine ali šta je tu je,idemo dalje.Za 6 dana napunit Tušanj ko šibicu

Kraj utakmice u Livnu:
NK Troglav Livno 0:6 FK Sloboda Tuzla.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
U Bihaću su isto na guzove 1:0 dobili prvu utakmicu gdje smo dominiraliGorki je napisao/la:@apach1986;
niko vama nije kriv što niste sposobni dati gol
a nekad moras biti i konvertibilanChinaglia je napisao/la:stvar je što Jedinstvo na gostovanju napravi npr. dvije, tri šanse i zabije jedan, dva gola .. dok mi fulamo i gubimo bodove, oni tako uzimaju tri boda
+1Gorki je napisao/la:Fer i poštenom igrom mi se možemo pozdraviti sa PL.
Jel to hoćeš da kažeš da ste prodali utakmicu danasBenjo_AFC86 je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fer i poštenom igrom mi se možemo pozdraviti sa PL.
Jedinstvo je to prije vas skontalo
+2Benjo_AFC86 je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fer i poštenom igrom mi se možemo pozdraviti sa PL.
+∞fukara1919 je napisao/la:+2Benjo_AFC86 je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fer i poštenom igrom mi se možemo pozdraviti sa PL.
Iskreno, ocekivani rezultat iz Srebrenika, utakmicu nisam gledao pa ne mogu ni pricati o utakmici. Mogu samo napisati nesto sto vec dugo vremena znam, a to je da biscani imaju ljude koji odradjuju posao za njih i ako su dobra ekipa. Jedno je sigurno, na posten nacin niko iz ove organizovano kriminalne lige ne moze u PL.Benjo_AFC86 je napisao/la:+1Gorki je napisao/la:Fer i poštenom igrom mi se možemo pozdraviti sa PL.
Jedinstvo je to prije vas skontalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.