FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 02 mar 2014, 16:21

Možda je napravio ekipu za respekt,ali igramo protiv Troglava,tako da.. ..

Nije još sve gotovo tek je počeo proljetni dio prvenstva,preeeeeeviše smo očekivali od Gradine ali šta je tu je,idemo dalje.Za 6 dana napunit Tušanj ko šibicu :!:

Kraj utakmice u Livnu:

NK Troglav Livno 0:6 FK Sloboda Tuzla.
Pobjeda je bolja od orgazma!

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 02 mar 2014, 16:23

Gorki je napisao/la:@apach1986;

niko vama nije kriv što niste sposobni dati gol ;)
U Bihaću su isto na guzove 1:0 dobili prvu utakmicu gdje smo dominirali
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 02 mar 2014, 16:25

samo da se zna TROGLAW iz 15 utakmica ima 5 bodova ...... mnogo dobra I uigrana ekipa :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 mar 2014, 16:25

veliki je ovo problem sad, Jedinstvo do 5. kola i Tusnja ima prelagan raspored, a mi dva ****.NA gostovanja u Capljini i Lukavcu gdje sad moramo uzeti 6 bodova, a sto ce realno biti jako tesko...moze se vrlo lako desiti da Jedinstvo dodje u Tuzlu sa +8 i vise bodova...a onda nit ces imat pun stadion, nit sta, a "placenici" ce i prozivke pocet..jos pogotov ako bude da svi placaju ulaz ko sto se prica, neces imat 3000 ljudi na stadionu ako bude +8 sto je vrlo moguce...daj boze da grijesim...

sad kako znaju i umiju moraju dobiti Capljinu..nije to katastrofa i da odu na +8 jer imaju i oni teskih meceva, al hajd ti to objasni nasim ljudima :D

prostora za kiks imaju svi, jos 14 kola i imaju neka je.ena gostovanja, ali nama je zbog ljudi trebao danas kiks Jedinstva i veliki je to problem sad znajuci nas, je.o nas :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 mar 2014, 16:28

stvar je što Jedinstvo na gostovanju napravi npr. dvije, tri šanse i zabije jedan, dva gola .. dok mi fulamo i gubimo bodove, oni tako uzimaju tri boda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 mar 2014, 16:29

jbg to su godine iskustva u ovoj sabaniji :mrgreen: , haman da i tog treba ali vidjet cemo..sad ekipa mora pokazati karakter, ako dobiju Capljinu i Radnicki mi ulazimo u ligu ;) ali bice to jaaako tesko
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 mar 2014, 16:30

Chinaglia je napisao/la:stvar je što Jedinstvo na gostovanju napravi npr. dvije, tri šanse i zabije jedan, dva gola .. dok mi fulamo i gubimo bodove, oni tako uzimaju tri boda
a nekad moras biti i konvertibilan 8-)

sabura ba momci,tek je prva tekma ;)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 02 mar 2014, 16:35

U ovoj ligi kad igraš u gostima, najviše ćeš i napraviti dvije tri šanse, ne zabiješ li to, ideš kući popišan, znači braniš se, napraviš jednu dvije kontre, uvališ go i svi nazad. Drugačije nema

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 mar 2014, 16:38

Šest komada Ćirine crveno-crne mašine u Livnu

slika

Fudbaleri Slobde predvođeni Miroslavom Ćirom Blaževićem upisali su prvu pobjedu u proljetnom dijelu prvenstva.

Na stadionu Zgona pred oko 150 gledatelja crveno-crni sa Tušnja sa ubljedljivih 6:0 savladali su ekipu Troglava. Sloboda je nastupila u sastavu: Hadžić, Moranjkić, Salihović, Omić, Krpić, Efendić, Mehidić, Musić, Mujkić, Redžepi, Mehanović.

Mrežu domaćina načeo je Krpić u 13 minuti susreta. Rezultatom 1:0 za Slobodu završeno je prvo poluvrijeme utakmice. U nastavku Sloboda je nastavila sa ofanzivnom igrom što im se itekako isplatilo do kraja.

Nakon gužve pred golom Troglava Redžepi se sjajno snalazi u šesnestercu gostiju i iz okreta šalje loptu u lijeve rašlje domaće ekipe za prednost Slobode od 2:0, igrala se 49 minuta.

Dvostruki strijelac na za crveno-crne bio je Mehidić koji je prvo pogodio za 0:3 u 63 minuti, da bi zatim svega 5 minuta kasnije postigao i svoj drugi pogodak a za Slobodu četvrti.

Na jednom golu nije stao ni Redžepi koji je iskoristio penal u 69 minuti koji je za Slobodu svirao glavni sudija meča Zeničanin Admir Alispahić. Igrala se 70 minuta a Sloboda je imala visoku prednost nad ekipom Troglava od čak 5:0.

Nisu se Ćirini igrači zadovoljili sa pet golova, pa su preko Jusfbašića postigli i šesti, igrala se 81 minuta utakmice. Lider na tabeli Jedinstvo iz Bihaća takđe bilo je uspješno na gostovanju u Srebreniku gdje su slavili pobjedu rezultatom 2:0 nad ekipom Gradine.

Svi rezultati 16. kola Prve lige FBiH: NK Troglav Livno - FK Sloboda 0:6; HNK Čapljina - FK Mladost Doboj Kakanj 1:0; NK Troglav Livno - FK Sloboda 0:1; FK Igman - FK Radnički Lukavac 2:0; OFK Gradina Srebrenik - NK Jedinstvo 0:2; NK Iskra Bugojno - NK Bratstvo Gračanica 0:2; HNK Branitelj - NK GOŠK 1:0; HNK Orašje - FK Budućnost Banovići 0:0; FK Rudar Kakanj - NK Podgrmeč Sanski Most 2:0.

tuzlanski .ba

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 mar 2014, 16:40

Jedinstvo nece kiksat vise do Tusnja, 100% ce sve pobijediti, sad je sve do nas ne treba ni pratit Jedinstvo jer ce razbiti sve protivnike do Tusnja, eh sad pitanje je dal dolazi sa 5, 8, 9 ili 11 bodova prednosti, sve je do nas i nasa dva gostovanja u Capljini i Lukavcu, iskreno ako dođu sa 9 ili vise bodova prednosti prije Tusnja i ako ih dobijemo imat ce plus 6, cak i sa plus 5 poslije Tusnja tesko cemo ih stici al et postoji nada zato sto ce onda vrlo brzo imat dva gostovanja za redom. Racunica je jasna naredne tri se moraju dobiti prije Jedinstva, i onda im niz na Tusnju prekinuti i doci na -2, sve osim toga ljudima mozemo Pl cestitati, znaci narednih 5 kola odlucuje, ako nakon Capljine, Radnickog u gostima i Jedinstva kuci pa Bratstva na strani budemo na -2, velike su sanse da cemo poslije Goska i Banovica biti izjednaceni ili mi na plus 1, i onda krece drama gdje ce do kraja bod dva odluciitit.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 mar 2014, 16:55

nemojte ba da izmisljamo toplu vodu ovdje..racunica je skroz jasna....MORAMO dobit prvih 5 kola...kaskali smo za njima 5 boba i to je u ovoj ligi OGROMNA prednost jer smo mi ti koji ganjamo..oni ce igrat sve rasterecenije i lakse kako koje kolo prolazi a mi sve teze..bez prava na kiks...to je ogromno breme i za puno vece klubove od Slobode...ako do 21. kola ne spustimo na minus 2 ovo ce bit zavrsena prica i vrlo tesko za stic..naravno da se ne treba nikad predavat alizelje su jedno a mogucnosti drugo...nekako ce se i dobit ova mladost ali pravi problemi ce tek doci sa 2 vezana gostovanja u capljini i lukavcu...tu ce se vidjet imamo li kuvveta...inace,velicat nesto ovu pobjedu u livnu je presmijesno...vidjet ce se gdje smo na vrucim gostovanjima i sa ozbiljnim ekipama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 mar 2014, 17:04

Mislim da Jedinstvo nema šta tražiti u Tuzli ako bude kao danas. Sa tim igračima koje vi imate morate im dati min 2 gola. Samo je problem gdje ostale bodove nadoknaditi i ne kiksati na strani baš...
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 02 mar 2014, 17:06

Fer i poštenom igrom mi se možemo pozdraviti sa PL.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 mar 2014, 17:09

Gorki je napisao/la:Fer i poštenom igrom mi se možemo pozdraviti sa PL.
+1

Jedinstvo je to prije vas skontalo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 mar 2014, 17:13

Benjo_AFC86 je napisao/la:
+1

Jel to hoćeš da kažeš da ste prodali utakmicu danas :mrgreen:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 02 mar 2014, 17:13

+1
+2

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 02 mar 2014, 17:19

Prodala nam Gradina,da odmognu Slobodi,ipak vise vole nama tako da to nije iznenadjenje...
Sad i vama dugujemo 3 boda ;)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 mar 2014, 17:19

fukara1919 je napisao/la:
+1
+2
+∞
Nad tobom sunce najljepše sja

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 mar 2014, 17:27

+1

Iskreno, ocekivani rezultat iz Srebrenika, utakmicu nisam gledao pa ne mogu ni pricati o utakmici. Mogu samo napisati nesto sto vec dugo vremena znam, a to je da biscani imaju ljude koji odradjuju posao za njih i ako su dobra ekipa. Jedno je sigurno, na posten nacin niko iz ove organizovano kriminalne lige ne moze u PL.
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 mar 2014, 17:32

ova opcija da nekog staviš na ignore je zlata vrijedna, ali baš :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.