Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mada ne igra nikakvu ulogu kakva je statistika između Borca i Slobode u Bl
- GoodisonPark
- Kontakt:
Kako pišu ovdje pojedinci čovjek bi rekao da su petardu uvalili jesenas Borcu a ne spašavali bod iz mrtvog ofsajda, ima ljudi da vas otresu ko šljivu jer su njima bodovi mnogo potrebniji, 2:0 hladno, ko hladan Vrbas

povratak otpisanih!
A šta ćešGoodisonPark je napisao/la:Kako pišu ovdje pojedinci čovjek bi rekao da su petardu uvalili jesenas Borcu a ne spašavali bod iz mrtvog ofsajda, ima ljudi da vas otresu ko šljivu jer su njima bodovi mnogo potrebniji, 2:0 hladno, ko hladan Vrbas![]()

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve su to polovnjacijoker90 je napisao/la:Uze Zrinjski i Colica..

Taj colic je svoje najbolje dao Zeljani, dok ju je Amaw vodio

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Koliko sam pratio Colica on je prekid igrac,tj u polju igre ga nigdje ali zivi bili vidjeliesprit24 je napisao/la:Sve su to polovnjacijoker90 je napisao/la:Uze Zrinjski i Colica..
joker90 je napisao/la:Uze Zrinjski i Colica..
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/nakon- ... lje/182559Agamemnon je napisao/la:U pregovorima smo sa Stevanovicem,Djelmicem,
Colicem,kao i jednim strancem,vezni igrac ali njegov angazman zavisi od reprograma.
Bola ne ofirajte se. Fino im sinoc pisem
-
- Kontakt:
E nek ti je deni top pojacanje u pmesprit24 je napisao/la:Sve su to polovnjacijoker90 je napisao/la:Uze Zrinjski i Colica..

Ako se malo uozbiljio u Celiku, moze biti fino pojacanje Zrinjskom. Nije on los bek sekunde, fin slobodnjak ima, samo sto je budaletina u glavi i zato nikad nece dostici potencijal koji je imao.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da li Zrinjski ima neki dug? Ako da, o kojoj cifri je riječ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja mislim da Čola kada zatvore kladionice, ode na YT i lupa bingo onako, rekreativno..joker90 je napisao/la:Ako se malo uozbiljio u Celiku, moze biti fino pojacanje Zrinjskom. Nije on los bek sekunde, fin slobodnjak ima, samo sto je budaletina u glavi i zato nikad nece dostici potencijal koji je imao.
[youtube][/youtube]
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Imali su, koliko se sjećam, nešto manje od milion prema Federaciji, ali koliko sam pročitao negdje to se upolovilo sada. Što se tiče igrača, mislim da nikome ne duguju.High je napisao/la:Da li Zrinjski ima neki dug? Ako da, o kojoj cifri je riječ?
Po cemu se to ofiramo.znaci ako se pregovara sa igracem to je ofiranje....eh neka si mi rekao.Cocaine je napisao/la:joker90 je napisao/la:Uze Zrinjski i Colica..http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/nakon- ... lje/182559Agamemnon je napisao/la:U pregovorima smo sa Stevanovicem,Djelmicem,
Colicem,kao i jednim strancem,vezni igrac ali njegov angazman zavisi od reprograma.
Bola ne ofirajte se. Fino im sinoc pisem
Musemic je vec ljetos zelio Colica kao i Haurdica.
Haurdica je doveo.
Znaci ako Colic izabere Zrinjski poput Mesanovica mi se ofiramo nesto......
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Kako se ne ofiras pises da pregovarate s likom a ovaj pregovarao sa zrinskyem. Bola tisu dok ne potpise igrac i to kad objavi vasa oficijalna stranica. Mislim libo me samo ti govorim normala
Pa ja sta ce nego pregovarat, po tvojoj logici prvi koji ponudi ugovor treba potpisati momak. ..boze sacuvaj.
Nemoj samo ti pricati nista
Od vrapcici arene preko igraca iz grcke mocnog veleza i td.bogatim ulagacima.
A ono **** od ovce.
Mogao bi se o tvojim izvalama isto roman napisati.
A ono **** od ovce.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Nije bola jer te loze svi redom kao sto te nalozio lacoste pa ti se citav forum smijaoAgamemnon je napisao/la:Pa ja sta ce nego pregovarat, po tvojoj logici prvi koji ponudi ugovor treba potpisati momak. ..boze sacuvaj.
A ono **** od ovce.

Krleza ja te ucim da ne ispadas glupan a ti to zelis. Nastavi nemam nista protiv
Izdrzi Krleza !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nigdje vecih budala nego na ovim temama nase lige, kakve ostale teme.. E cuj Krleza, sta cu oni covjeku skontali i onda se cudimo kad onako pukne i yebe nam svima sve po spisku. Taman se malo smiri sve, uleti mu onaj sa komentarom za tamic i adrenalin i prekuca forum!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo da odmah pobijem Krležu za Bajevica i navodno igrace AEKa koji su kao trebali doc. To je djelo smijesnog avaza a ne mene ni ikoga od navijaca Veleza

Bola Krleža nismo mi brnjoze ko ti da lupi 20 igraca pa ako jedan slucajno potpise ko znao si ti i imao informacije
Bola Krleža nismo mi brnjoze ko ti da lupi 20 igraca pa ako jedan slucajno potpise ko znao si ti i imao informacije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.