Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

DANTES
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la DANTES » 09 nov 2012, 03:03

Monolog je napisao/la:Arsenal, Real, United, Juventus, Chelsea, Bayern. Raspored nije bitan, ali ovo su ekipe koje su bile veći favoriti od Porta za osvajanje Lige Prvaka.
Raul_64 je napisao/la:U biti svi govore isto a niko se ni s kim ne slaze
:lol:
U jednoj rečenici sažeta diskusija koja se odvijala na posljednje 2 stranice. :D
Najveći favorit je bio Milan.... Kao najjača ekipa u periodu od 2003-2007... Uzeli su 2 titule a trebali su još 2, pa čak i tri... 2004 se dogodio incident zvan revanš u La Korunji, 2005 šou zvan 9 minuta crvenog ludila, a 2006 prvi pravi od mnogih uefalona... Iskreno Porto je bio negdje kao potencijalno iznenađenje zbog predhodne sezone... U rangu ili čak ispod ranga jednog Liona... Imao je sreće u zrijebu... Grupa sa RM, Partizanom i Marsejom nije bila baš preteška.... U osmini Mančester koji je bio u padu, u 1/4 Lion, što je bolje nego npr Real..u polufinalu Deportivo umjesto Milana i u finalu Monako... Zvuči lako zar ne?
Ali svi koji su stvarno pratili tada fudbAl i sjećaju se znaju da:
-Real bio galaktican i dva puta mlatnuo Porta, da su napadački tandem Marseja činili Drogba i Mido, a da je Partizan bio ozbiljan klub koji je izbacio jednog premijerligasa kojeg je vodio najbolji engleski trener zadnjih 20 godina...
-Je Mančester uvijek bio to što jeste, mašina... U padu da, ali brz, jak, karakteran...
-Lion počinjao nešto što je bilo poznato kao premlaćivanja velikih... Nabijali su komplekse Realu, Bajernu itd...
-Je Deportivo bio pencilin za galaktikose kad im ništa nije mogla ni Barsa, da su momci iz La korunje mlatili Manča, Juvea i izbacili jednog Milana nakon 1-4 u prvoj tekmi...
-Je Monako vodio Dešamp, da su za njega igrali jedan Žili, Morijentes, Evra, Pršo... Da su te sezone izbacili Reala i Čelzi, ne zna se ko je bio skuplji i bolji...
Sada kad to sagledamo, stvarno će neko i dalje tvrditi da je Porto imao sreće, bio jak, šta sve ne samo da umanjite Murinja?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 nov 2012, 08:32

Da, zaboravio sam Milan. :oops:
Definitivno ispred Porta i definitivno jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige Prvaka.
DANTES je napisao/la:Real bio galaktican i dva puta mlatnuo Porta,
Ja ću samo ovo izdvojiti. Real je samo na Dragau dobio Porta, dok je na SB-u bilo neriješeno. Ostalo je na mjestu. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 nov 2012, 11:02

Gonzalo oko 4 sedmice out.Khedira se vraća kao i Coentrao(za njeg sam zaboravio i da igra za nas).
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 09 nov 2012, 11:39

Sad' kad' smo ostali bez napadaca ja bih volio da se probaju varijante za Jesé-om ili Moratom. Mada poznavajuci Mourinha ne treba se necemu slicnom nadati.

---------------------Jesé
Ronaldo------------Ozil-------------Di Maria

-------------------Ronaldo
Jesé----------------Ozil-------------Di Maria

-------------------Morata
Ronaldo------------Ozil--------------Di Maria
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 09 nov 2012, 14:16

Lijep pozdrav svima.

Da odmah rečem, ne navijam za Real, al recimo da sam se susreo sa mnogo različitih mišljenja o jednom od Realovih igrača. Riječ je o Alonsu.

Zanima me, vaše mišljenje o tom igraču. Koliko je dobar, koliko loš, što je dobro kod njega, što loše.

Bio bih zahvakan na odgovoru.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 nov 2012, 15:31

quadro je napisao/la:Lijep pozdrav svima.

Da odmah rečem, ne navijam za Real, al recimo da sam se susreo sa mnogo različitih mišljenja o jednom od Realovih igrača. Riječ je o Alonsu.

Zanima me, vaše mišljenje o tom igraču. Koliko je dobar, koliko loš, što je dobro kod njega, što loše.

Alonso je fenomenalan igrac. Doduse ponekad preostar ali je on kljuc Realovog tima...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 09 nov 2012, 15:53

quadro je napisao/la:Lijep pozdrav svima.

Najvažniji igrač Real Madrida.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 nov 2012, 16:05

Jel istina da nije dobio poziv za prijateljsku sad u novembru? :?
naprijed rejal

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 09 nov 2012, 16:33

Sveti je napisao/la:Jel istina da nije dobio poziv za prijateljsku sad u novembru? :?
Nije on i Arbeloa. Kako će sad reagirat onaj fanatik namiks. :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 nov 2012, 17:40

U ono malo utakmica u zadnje 3 godine sto nije igrao , Real je gubio svaku drugu ;)

80% akcija krece preko njega , a i u defanzivi je medju najvecim kradljivcima lopte itd . itd .
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 09 nov 2012, 17:57

Ili zaustaviš njega zaustavio si i Real. Najbolji primjer za to su utakmice protiv Bayerna
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 09 nov 2012, 18:38

Ili utakmice protiv Dortmunda.

Jedino objašnjenje zašto Xalvaro Arbelonso nije na spisku jeste to da se takav tandem ne bi trebao trošiti na nekim nebitnim utakmicama. Imam razloga da vjerujem da je to i Mourinho tražio kako bi taj fenomenalni dvojac bio spreman za buduće utakmice Real Madrida.

Stub odbrane (Alvaro Arbeloa) + stub veznog reda (Xabi Alonso) = Stub Španije

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 09 nov 2012, 19:01

Ja bi bio najsretniji čovjek na svijetu kad bi Arbeloa prešao u Barcelonu da bude njihov stub odbrane. :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 nov 2012, 19:29

SPY je napisao/la:Ja bi bio najsretniji čovjek na svijetu kad bi Arbeloa prešao u Barcelonu da bude njihov stub odbrane. :mrgreen:
:lol: suze
naprijed rejal

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 nov 2012, 19:33

majku mu yebem tolike pare primaju još im na poklone daju nove audije. čovječe
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 nov 2012, 19:36

FKKC1932 je napisao/la:Ili utakmice protiv Dortmunda.

Jedino objašnjenje zašto Xalvaro Arbelonso nije na spisku jeste to da se takav tandem ne bi trebao trošiti na nekim nebitnim utakmicama. Imam razloga da vjerujem da je to i Mourinho tražio kako bi taj fenomenalni dvojac bio spreman za buduće utakmice Real Madrida.

Stub odbrane (Alvaro Arbeloa) + stub veznog reda (Xabi Alonso) = Stub Španije
:lol:

Imam osjecaj da ste ti i Paja najbolji jarani u RL ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 09 nov 2012, 23:41

Sveti je napisao/la:majku mu yebem tolike pare primaju još im na poklone daju nove audije. čovječe
Pa naravno. Najbolje je dati jednom Xabiju da vozi Audija, nego bilo kome drugom. Kud' ćeš veću promociju?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 nov 2012, 00:09

Sta li ces pisati kad Montoya izbaci Arbelou iz prvih 11 kod Brke ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 10 nov 2012, 00:17

M4kaveli je napisao/la:Sta li ces pisati kad Montoya izbaci Arbelou iz prvih 11 kod Brke ?
Ko je Brko i pojasni pojam "izbaciti Arbelou iz prvih 11" jer to nikako ne mogu shvatiti(?)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 nov 2012, 10:00

FKKC1932 je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Sta li ces pisati kad Montoya izbaci Arbelou iz prvih 11 kod Brke ?
Ko je Brko i pojasni pojam "izbaciti Arbelou iz prvih 11" jer to nikako ne mogu shvatiti(?)
Brkica je alfa i omega Realovog uspjeha ali srecom da ga ne zelite i da je tu kukavicki firaun pa sad ste tu gdje ste na -8, al sacekacemo kraj sezone pa ce biti jos veca studen. To sto ne mozes da shvatis - to ce ti ubrzo tesko past. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.