Ovom recenicom je objašnjeno ukratko zašto Popović igranikad_izvini je napisao/la:1. LaktašiŽeljovac je napisao/la: Ne mislim da je Lazar toliko zaslužan za titulu. Čak mislim da ga se forsiralo nauštrb rezultata. Spominjem i omladinski pogon i "naše". Nije to striktno određeno. Naprimjer, mislim da bi igrač dobio više poštovanja ako dolazi iz Čukaričkog nego iz Bubamare. Rezime je da taj kompleks postoji, a ne bih baš rekao da ste vi neki tipični predstavnici, prije svega jer ste Ibru podržavali, još recimo nauštrb "veličanstvenog" "TM87" Baotića, što je vrlo pohvalno. Ali eto, čini mi se da se to i kod vas ispolji u nekoj mjeri, u nekim postovima.
2. Široki
3. Borac
Također, očito je da ne ideš po gostovanjima. Znaš, tamo mlate, al ono baš. Na Grbavici obično igramo protiv bunkera, sidraš nam koristi. Ko poredi Hapoel i njihovu igru sa klubovima iz PL koji igraju kako igraju po principu nabij što dalje od gola i branimo se sa osam-devet igrača je blesav, blago rečeno![]()
Inače, informacij radi, Amar preferira taj tip napadača, Guvo, Muratović. Murat je za njega bog, al su slični tipovi napadača. Jaki i robusni.
Za kraj, nije mi jasno, kako si se uspio "posvađati" sa pola foruma. Nije to lako postići

Osim voli sidraše, a i nužni su takvi igraci protiv bunkeraških ekipa...a znamo da barem 80% timova tako igra na Grbavici , cast izuzecima ali takvih je 3-4 tima...ovo ostalo se sabije ispred svog 16 metara i nabijaj loptu što dalje od svog gola.
U takvoj situaciji Sidraš poput Lazara je neophodan. Plus što Popović zna biti vrlo koristan i na gostovanjima jer ima snage da se nosi sa domacim stoperima/mesarima.
I mene nekad nervira njegova neodlucnost u reakciji a i spor je realno,ali nismo mi Barcelona da možemo birati kojeg cemo špica staviti u igru.