FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordo » 28 okt 2011, 21:25

PL BiH -1 je napisao/la:U moje vrijeme... mada nisam toliko star su Horde Zla i Manijaci zajedno sjedili. Bilo je baklji, bilo je petardi, vatrometa, raketa itd. ali je bilo mnogo manje mrznje i incidenata - barem na stadionima.

Citam svasta po forumima ima balavurdije na obje strane pa se prijeti, pa mi cemo doci pa cemo napraviti belaj... izvlacim ovo iz konteksta. Znaci na utakmice vi navijaci danas dolazite da pravite belaj? Sve ste mi rekli i horde i manijaci. Ako se na utakmicu dolazi radi belaja onda treba ukinuti nogomet a ne samo zabraniti dolazak gostujucih navijaca.

Ne zauzimam strane pogotovo ne u derbiju ali naravno da znam koga bih volio vidjeti kao pobjednika a to je privatna stvar. Sta hocu da vam kazem (ali dzaba vi ste mangupi necete poslusati) - Horde i Manijaci ovu priliku mogu iskoristiti da pokazu cijeloj drzavi i regionu kako se ponasaju pravi navijaci. Da Manijaci prihvate Horde ako treba cak i na svoju tribinu i da se zajedno navija za sarajevski derbi. Da se pokaze kultura glavonoga, da se pokaze navijacka kultura. A to su sarajelije znale itekako. Sad je do vas mladjih generacija da dokazete.

Pitajte starije od sebe koliko je navijaca Zelje i Sarajeva ikada poginulo zbog nogometne utakmice.

Znam ja da ovo ne pije vode zato se i ne javljam cesto da ne trosim tastaturu.

A spominjati Ivicu Osima u nekom losem kontekstu je sramno. Svi se trebamo zahvaliti komitetu jer da nije komiteta znate i sami da fubdala ne bi bilo. U komitetu se nalaze i Osim, i Hadzibegic i Ljubojevic itd. znaci nema stela, izmisljanja tople vode. Te ljude moramo postovati.

POTPIS GOSPODINE!!!!!!!

Sada se trebaju pokazati navijaci domacina pa gostujuce navijace docekati i napraviti spektakl!!
Da pokazemo ovim primitivcima koji su do jucer igrali po sumama i zabitima kako se navija
i sta je glavni grad Sarajevo!!! Pored svog ovog sivila i crnjaka od drzave,ali nama nase jedine!!

sjever je čudo
Kontakt:

Post Postao/la sjever je čudo » 28 okt 2011, 21:30

PL BiH -1 je napisao/la:U moje vrijeme... mada nisam toliko star su Horde Zla i Manijaci zajedno sjedili. Bilo je baklji, bilo je petardi, vatrometa, raketa itd. ali je bilo mnogo manje mrznje i incidenata - barem na stadionima.

Citam svasta po forumima ima balavurdije na obje strane pa se prijeti, pa mi cemo doci pa cemo napraviti belaj... izvlacim ovo iz konteksta. Znaci na utakmice vi navijaci danas dolazite da pravite belaj? Sve ste mi rekli i horde i manijaci. Ako se na utakmicu dolazi radi belaja onda treba ukinuti nogomet a ne samo zabraniti dolazak gostujucih navijaca.

Ne zauzimam strane pogotovo ne u derbiju ali naravno da znam koga bih volio vidjeti kao pobjednika a to je privatna stvar. Sta hocu da vam kazem (ali dzaba vi ste mangupi necete poslusati) - Horde i Manijaci ovu priliku mogu iskoristiti da pokazu cijeloj drzavi i regionu kako se ponasaju pravi navijaci. Da Manijaci prihvate Horde ako treba cak i na svoju tribinu i da se zajedno navija za sarajevski derbi. Da se pokaze kultura glavonoga, da se pokaze navijacka kultura. A to su sarajelije znale itekako. Sad je do vas mladjih generacija da dokazete.

Pitajte starije od sebe koliko je navijaca Zelje i Sarajeva ikada poginulo zbog nogometne utakmice.

A spominjati Ivicu Osima u nekom losem kontekstu je sramno. Svi se trebamo zahvaliti komitetu jer da nije komiteta znate i sami da fubdala ne bi bilo. U komitetu se nalaze i Osim, i Hadzibegic i Ljubojevic itd. znaci nema stela, izmisljanja tople vode. Te ljude moramo postovati.
prošla su ta vremena sad su tu neki novi klinci.....

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 28 okt 2011, 21:35

nepišem ni ja ćesto al ćitam svaka ćast za post aferim

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 28 okt 2011, 21:39

bordo je napisao/la:
POTPIS GOSPODINE!!!!!!!

Sada se trebaju pokazati navijaci domacina pa gostujuce navijace docekati i napraviti spektakl!!
Da pokazemo ovim primitivcima koji su do jucer igrali po sumama i zabitima kako se navija
i sta je glavni grad Sarajevo!!! Pored svog ovog sivila i crnjaka od drzave,ali nama nase jedine!!
Sad trebaju navijacke skupine da sjednu i da se dogovore. Pa ako nedaju Hordama uci oni udju zajedno sa Manijacima i stvar rijesena. Jer mene niko od vas ne moze uvjeriti da se ove dvije navijacke skupine ne mogu naci, sjesti zajedno, dogovoriti se, udruziti se barem za ovaj derbi. Ne moze me niko uvjeriti jer navijaci ova dva kluba 365 dana godisnje provode jedan pored drugoga, nekad i zive zajedno, nekad su i braca, otac-sin, rodjaci, komsije, prijatelji, radne kolege, kolege studenti itd.

I sad odjednom najveci neprijatelji na dan derbija. Nista se ne mogu dogovoriti, hoce glave da porazbijaju jedni drugima NIJE TACNO. Horde i Manijaci su zajedno odbranili svoj grad nisu se tad dijelili. Tako i sada treba. Treba pokazati komitetu da ima normalnih navijaca.

Komitet je super stvar za nas nogomet napokon postoji zakon i red koliko toliko ali i komitet je sklon greskama tako da ova odluka da se zabrani navijacima Sarajeva da dodju je veoma los potez.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 28 okt 2011, 22:21

molim vas ako moze neko stranicu gdje mogu da vidim nove dresove koji su stigli hvala
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 okt 2011, 22:28

mikimaus je napisao/la:molim vas ako moze neko stranicu gdje mogu da vidim nove dresove koji su stigli hvala
imaš ovdje slike
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p1402630" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 28 okt 2011, 22:34

Prvi put da imamo dresove za respekt!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 22:40

bordo je napisao/la:Prvi put da imamo dresove za respekt!!!
Daj ne valjaj gluposti :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 28 okt 2011, 22:59

Sarajlijc@ je napisao/la:

Malo je reći gluposti. To je drugorazredna turska roba (da je bar prvorazredna, pa makar i turska). Evo već sutra prilike da vidite kako izgleda prava ekipa. Prošle sezone su imali solidnu opremu, ali ove u Olimpicu imaju najbolju. Treba biti pošten i to priznati, a sigurno će nas i sutra potopiti. Žalosno je, mi smo veliki, a oblačimo igrače na pijaci. Ljudi plate i izgledaju kao ekipa.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 23:00

lakovic je napisao/la:

Malo je reći gluposti. To je drugorazredna turska roba (da je bar prvorazredna, pa makar i turska). Evo već sutra prilike da vidite kako izgleda prava ekipa. Prošle sezone su imali solidnu opremu, ali ove u Olimpicu imaju najbolju. Treba biti pošten i to priznati, a sigurno će nas i sutra potopiti. Žalosno je, mi smo veliki, a oblačimo igrače na pijaci. Ljudi plate i izgledaju kao ekipa.
**** tako ti je to :lol: :lol: :lol:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 okt 2011, 23:09

Sta fali dresovima ? Samo mi to reci.Znaci konkretno sta ti se ne svidja na njima osim sto je Turska roba i osim sto je manje poznata od ovih Legea,Giova itd.
Imao sam priliku licno da vidim dresove i da ih kroz svoje ruke "preturim" par puta.Kvalitet je strasan a to je ono najbitnije zar ne ?
Ono sto je meni najbitnije na dresu je 1) kvalitet 2) boja 3) grb (pozicija grba,boja,outline) 4) dezen(broj,ime,sponzor itd)
Slazem se ja da marka nije bas poznata,pogotovo u zadnje vrijemo.Tursko prvenstvo se prije par godina zvalo po njima i oblacili su dosta Turskih klubova i Eintracht iz Frankfurta ali nisu mogli izdrzat sa Nikeom,Adidasom,Pumom,Kapom i Umbrom. Logicno, tih 5 firmi oblaci 95% klubova na svijetu ja mislim a samo na prve dvije navedene otpada 60%.

Ovaj dres ispunjava sve navedene kriterije.To sto smo mi duzi vremeni period navikli da gledamo Nike pa nam sad sve ne valja je druga stvar. A i oni Nikeovi su bili najlosije sto oni imaju, boja solidna, ostalo slabije.Grb usiven samo na sredini a strane odvojene od dresa, al samo nek je najk ha ja :roll:

Dakle samo mi odgovori na prvu recenicu, tj pitanje.

edit: post nije za tebe sarajlica jer sam vidio da si vec komentarisao prije da su dresovi dobri, predpostavljam da si mislio na ovo da su ovo prvi dresovi koji su za respekt.Ovi najkovi nisu bili losi ali opet slabo naspram onog sto oni imaju.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 28 okt 2011, 23:14, ukupno mijenjano 3 puta.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 okt 2011, 23:09

sjever je čudo je napisao/la:

RESPEKT ZA TEBE PRIJATELJU!!! :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 28 okt 2011, 23:14

samosarajvo je napisao/la:
Sta fali dresovima ? Samo mi to reci.Znaci konkretno sta ti se ne svidja na njima osim sto je Turska roba i osim sto je manje poznata od ovih Legea,Giova itd.
Imao sam priliku licno da vidim dresove i da ih kroz svoje ruke "preturim" par puta.Kvalitet je strasan a to je ono najbitnije zar ne ?
Ono sto je meni najbitnije na dresu je 1) kvalitet 2) boja 3) grb (pozicija grba,boja,outline) 4) dezen(broj,ime,sponzor itd)
Slazem se ja da marka nije bas poznata,pogotovo u zadnje vrijemo.Tursko prvenstvo se prije par godina zvalo po njima i oblacili su dosta Turskih klubova i Eintracht iz Frankfurta ali nisu mogli izdrzat sa Nikeom,Adidasom,Pumom,Kapom i Umbrom. Logicno, tih 5 firmi oblaci 95% klubova na svijetu ja mislim a samo na prve dvije navedene otpada 60%.

Ovaj dres ispunjava sve navedene kriterije.To sto smo mi duzi vremeni period navikli da gledamo Nike pa nam sad sve ne valja je druga stvar. A i oni Nikeovi su bili najlosije sto oni imaju, boja solidna, ostalo slabije.Grb usiven samo na sredini a strane odvojene od dresa, al samo nek je najk ha ja :roll:

Dakle samo mi odgovori na prvu recenicu, tj pitanje.

Mislim da si u pravu kada pominješ Nike, jer jasno da je to daleko od ovoga. Ti nekoga pitaš šta fali tim dresovima, a mene zanima šta to tebe čini tako sretnim i šta je to dobro na njima, osim što su šareni. Uostalom, kažu ljudi koji su često u Turskoj da je taj dres namalo 13-14 eura. Sudeći po tome, to je zavidan kvalitet!!! Cijena skoro kao u Siranu. Jadno nam je to sve.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 okt 2011, 23:15

Pogresno smo se razumijeli nisam ja rekao da nam ne valjaju dresovi naprotiv odusevljen sam, vec sam mislio da nam ovo nisu prvi dresovi za respekt jer ne moze bolje od Nike-a ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 okt 2011, 23:19

Oni najkovi nemaju nista sto ovi imaju sem ebene kvake na koju po grada, sve neki huligancici i ultrasi, dr*ka.

Na ovim dresovima sam vec rekao sta mi se svidja. Pored kvaliteta tu je boja,dobar grb(cak ni nike ga nije imao kako treba), imena na dresovima, detalji (grb grada i natpis iznad a u drugoj polusezoni vjerovatno i grbovi na brojevima) plus sto imamo tri varijante kao veliki europski klubovi 8-) ...Dresovi jesu malo sareni sto ti kazes, pogotovo bjela varijanta ali nosice se samo 6 utakmica ( 4 kola plus 2 kup) a u drugom djelu idemo one koje mi izaberemo. Ali i ovi "sareni" su sasvim dobri, ovaj u dvije nijanse bordo je odlican, volio bi da on ostane u drugom djelu a da samo promjenimo bjelu garnituru.

Sarajlica ispravio sam se editujuci post.

p.s. vidim da dr*as na olimpic po tvojim postovima. Idi gracicu na otoku, nek ti sendvice i sokove daje. Okani se ti Koseva

p.p.s. jos nesto, znas ti kolko je golf sestica kostao kad je tek izasao u Americi ? :mrgreen: :roll: :lol:

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 28 okt 2011, 23:32

samosarajvo je napisao/la:Oni najkovi nemaju nista sto ovi imaju sem ebene kvake na koju po grada, sve neki huligancici i ultrasi, dr*ka.

Na ovim dresovima sam vec rekao sta mi se svidja. Pored kvaliteta tu je boja,dobar grb(cak ni nike ga nije imao kako treba), imena na dresovima, detalji (grb grada i natpis iznad a u drugoj polusezoni vjerovatno i grbovi na brojevima) plus sto imamo tri varijante kao veliki europski klubovi 8-) ...Dresovi jesu malo sareni sto ti kazes, pogotovo bjela varijanta ali nosice se samo 6 utakmica ( 4 kola plus 2 kup) a u drugom djelu idemo one koje mi izaberemo. Ali i ovi "sareni" su sasvim dobri, ovaj u dvije nijanse bordo je odlican, volio bi da on ostane u drugom djelu a da samo promjenimo bjelu garnituru.

p.s. vidim da dr*as na olimpic po tvojim postovima. Idi gracicu na otoku, nek ti sendvice i sokove daje. Okani se ti Koseva

p.p.s. jos nesto, znas ti kolko je golf sestica kostao kad je tek izasao u Americi ? :mrgreen: :roll: :lol:

OK. Svašta sam ti napisao, ali evo korigujem post. Ti i ja sigurno nikada nećemo navijati za različite klubove, pa ću time zaključiti :o

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 29 okt 2011, 00:37

lakovic je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Oni najkovi nemaju nista sto ovi imaju sem ebene kvake na koju po grada, sve neki huligancici i ultrasi, dr*ka.

OK. Svašta sam ti napisao, ali evo korigujem post. Ti i ja sigurno nikada nećemo navijati za različite klubove, pa ću time zaključiti :o
procitao sam post prije editovanja.Reci mi samo pa sta ako je roba Turska i ako kosta kolko kosta ako je kvalitetna sa dobrom bojom i svim ostalim i ako odgovara ekipi.
Ovdje je ocigledno problem Turska...ali nebitno ;)
Slazem se ja sa tobom da bi nam bolji dresovi dobro dosli ali u kakvoj situaciji smo bili prije 4-5 mjeseci dobro je.
Odigrat sezonu u ovim, nek se rasprodaju da klub sta zaradi a na ljeto izmandzijat bas neke strasne,sa nekom markom strasnom naravno :mrgreen: . Mozda nam opet nike ili neko slicne jacine ponudi zbog 2 godine u Europi zaredom itd..postoji sansa ;)

p.s. Jug ko je tebe sta pitao ? ABd ova oprema ostaje duzi vremenski period.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 29 okt 2011, 02:01

INTERVJU MJESECA: Adi Adilović, golman FK Sarajevo

Zeničanin Adi Adilović (28) ovoga ljeta stigao je u bordo svlačionicu. Nakon odlaska Dine Hamzića postao je nedvojbeni oslonac među stativama FK Sarajevo. Karijeru je gradio strpljivo i uspješno. Bez žurbe! Spada u najčvršće karike tima sa Koševa. Svojim intervencijama često diže ekipu. Podjednako je siguran na liniji i u istrčavanjima. Danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim...

Možete li nam na početku reći kako je došlo do realizacije transfera i kako ste postali novi čuvar mreže Sarajeva.

Kao što je poznato, ja sam prošle sezone branio za Travnik. Sa "Vezirima" sam počeo pripreme za aktuelnu sezonu. Izne nada sam saznao da se za moje usluge zanimaju sa Koševa. Vijest je bila - "kao grom iz vedra neba". Golicala me znatiželja, a kasnije me kontaktirao Irfan Redžepagić i sve smo brzo dogovorili.

Jeste li bili sretni zbog takvog raspleta?

Ko ne bi bio sretan da potpiše ugovor sa najboljim klubom u državi? Zar bi to neko normalan odbio? Bio sam presretan i ne bih govorio istinu kada bih vam rekao nešto drugo.

Jeste li imali tremu kada ste prvi put stali među stative?

Jesam. No, pomislio sam da je naj važnije da dajem sve od sebe, da igram do krajnjih granica svojih mogućnosti. No, otkriću vam nešto. Uvijek sam navijao za FK Sarajevo. To sam naslijedio od oca Šekija. Dolaskom na Koševo ispunio sam životni san, a i njegovu veliku želju. Recimo, kao dijete sam branio u Čeliku i u jednom intervjuu 1998. godine izjavio sam da bih volio jednoga dana braniti za bordo tim. Mnogi su mi to kasnije prebacivali, a ja i danas imam taj članak kući. Čuvam ga kao argument (smijeh).

Koliko visoko bordo tim može u ovoj sezoni?

Imamo kvalitetnu ekipu. Žao mi je što su nas sudije oštetile u Trebinju i što su nam poništili čist pogodak protiv Širokog Brijega. Nakon tih utakmica bio sam tužan jer nismo pobijedili. Me đutim, mi idemo dalje. Borićemo se na oba fronta i u prvenstvu i u kupu. Znam da bi navijači više voljeli titulu prvaka. Mogu reći, u svoje ime i u ime ekipe, da ćemo dati sve od sebe da dođemo do konačnog cilja - trofeja. Ostaje da vidimo hoćemo li uspjeti. Niko nam ne može uskratiti ambicije, a na dobrom smo putu

Vaš brat Eldin nosi dres najljućeg suparnika - Željezničara. Biće zanimljivo u gradskom derbiju. Komentar?

Mi smo mnogo vezani. Već smo dva puta igrali jedan protiv drugog. Ja sam jednom branio za Slobodu, a drugi put za Travnik, a on je u oba navrata nosio dres Čelika. Ako bude sve u redu i ako budemo "unutra", mislim da će to biti prvi put u historiji gradskih derbija da je jedan brat na golu jednog tima, a drugi napadač suparničkog kluba. No, trudiću se da ga onemogućim da postigne pogodak (smijeh)

Već ste otkrili za koga će navijati Vaš otac, mada mu neće biti lako?

Znam da mu je Sarajevo uvijek bilo blizu srca. Ako pobijedimo, sto posto sam siguran da će mu biti drago. No, vjerujem i da će emocije zbog Eldina biti pomiješane.

Da li ste sujevjerni, imate li neki ritual prije izlaska na teren?

Ne. Premda većina golmana ima, ja nisam takav. Vjerujem u Boga, ali nemam neki ustaljeni redoslijed koji moram obaviti prije utakmice.

Da li ste karijeru počeli kao golman?

Jesam. Odmah sam želio stati među tative. Tako je i bilo. Odlučio sam da na toj poziciji kreiram profesionalni put. Nisam pogriješio

Koliko Vam stoperi Torlak, Dupovac i Zrna nović olakšavaju posao?

Mnogo. Sagledavajući dosadašnji učinak, ocjene su zaista pozitivne. Sedin Torlak je jedan od najboljih igrača sa kojima sam nastupao. Neće se dugo za držati u ovoj ligi, jer je riječ o izuzetnom nogometašu. I sa ostalom dvojicom dobro sarađujem. Imao sam nesporazum sa Dupovcem protiv Veleža, ali je to sada iza nas.

Koje gostovanje u Premijer ligi BiH Vam je najteže i zbog čega?

Trebinje. Neugodni su kao do maćini. Jednostavno je tako. Ne samo sada u Sarajevu, nastupajući i za druge klubove stadion Police bio je podvučen kao najteže gostovanje.

Kako komentarišete učestale probleme na bh. stadionima?

Pa svaki normalan i civilizovan čovjek će to osuditi. Nadam se da će ih u budućnosti biti sve manje.

Treba li nam regionalna liga?

Čini mi se da je prerano i da treba još pričekati. Neka vrijeme napravi svoje. Mada sam svjestan da bi ona donijela i mnogo dobroga. Stadioni bi bili puni, igrale bi se kvalitetne utakmice. Ipak, prerano je.

Ko Vam je golmanski uzor?

Gianluca Pagliuca, dok sam bio dječak. Kasnije Buffon i Casillas. Vrhunski golmani koji brane u vrhunskim ligama.

I reprezentacija BiH ne treba brinuti za svoju budućnost što se tiče te pozicije. Slažete li se?

Apsolutno! Selektor Sušić na raspolaganju ima dva kvalitetna čuvara mreže. Begović ima 24 godine i brani u najjačoj ligi svijeta. On je za mene vrhunska klasa i sa te strane nema mjesta za brigu

Može li naš državni tim konačno izboriti plasman na jedno veliko takmičenje?

Došlo je vrijeme za takav rasplet. Mislim da su igrači nešto naučili od onih utakmica sa Portugalom, da su sada zreliji i da će na kraju obradovati naciju.

Pitanje za kraj: kako ste se adaptirali u Sarajevu i šta mislite o navijačima?

Zaista je sve super. Osobe koje rade u klubu bile su prema meni izuzetno korektne i susretljive. Šta god mi je trebalo, pomogli su mi. Nemam riječi! Svima se zahvaljujem. Što se tiče navijača reći ću samo da sam branio i u drugim bh. klubovima i čast ostalima, ali su Horde zla fenomenalne. Uvijek sam se pitao zašto se navija na zagrijavanju i bespotrebno troši energija. Kada sam vidio da pristalice Sarajeva sa početkom utakmice počinju gromoglasno navijati, shvatio sam na kakvom su nivou. Vrhunskom! Ovo nije nikakvo laskanje, nego istina. Nedavno branim na jednoj utakmici i mi vodimo dva razlike. Nešto razmišljam kako mi je lijepo u FK Sarajevo i samo sam pomislio -hvala ti Bože što sam tu!
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 29 okt 2011, 02:35

.
Zadnja izmjena: viva_il_chelik, dana/u 29 okt 2011, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 29 okt 2011, 09:52

viva_il_chelik je napisao/la: Izvor?
http://www.fcsarajevo.ba/intervju.php" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.