Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ILoveLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ILoveLFC » 14 jul 2011, 10:58

Baines, Cissokho, Pereira, Enrique.... :roll:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jul 2011, 11:05

fera je napisao/la: drug sad da smo vodili onu raspravu od prije nolikoliko dana kada nam je jedino pojacanje bio henderson ti bi bio u pravu :D eto sada se i potrosila neka ozbiljna lova :D

moja naredna zelja je baines
Čekaj, kakva rasprava? :D
Slabo me pamćenje služi. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jul 2011, 11:16

Samo navijači Liverpoola glasali (sudeći po anketi). :mrgreen: Kad se pokrenu i ostali, anketa će biti mjerodavnija. :mrgreen:

Helem, dolazak Downinga je k'o kec na desetku. Da, čini se da je preplaćen, al' to je tako u modernom fudbalu. Svi znamo kako Englezi kuju svoje igrače u zvijezde, tako da...

Carroll, Henderson, Downing i Adam. Britanac do Britanca. Od 5 posljednjih pojačanja, čak četvorica su igrača u Premiershipu, što je svakako veliki plus za Liverpool. Suarez jedino nije igr'o, al' čovjek je odmah pokaz'o da će prilagodba biti mačiji kašalj. :mrgreen:

Sljedeći? Hm, rek'o bih Enrique (ukoliko Taylor dođe u Newcastle).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jul 2011, 11:17

Bertrand je napisao/la:
fera je napisao/la: drug sad da smo vodili onu raspravu od prije nolikoliko dana kada nam je jedino pojacanje bio henderson ti bi bio u pravu :D eto sada se i potrosila neka ozbiljna lova :D

moja naredna zelja je baines
Čekaj, kakva rasprava? :D
Slabo me pamćenje služi. :mrgreen:
kad si me prozivao da sam pesimista :D
You are someone else I am still right here

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 14 jul 2011, 11:27

Glasao sam za prijedlog broj 5, a kada stigne Baines ( ako Bog da ) onda će titula doći sama po sebi ;)
Fera, Fera, dobra ti va insajderka :lol:
Ko te ne zna, skupo bi te platio.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 14 jul 2011, 11:32

welcome Downing :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jul 2011, 11:34

fera je napisao/la: kad si me prozivao da sam pesimista :D
:lol:

Znači, nisi više 'toliki' pesimista? :D
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 11:39

@Jimmy from the hood

Ajde ajde mani se ti papira, na papiru smo mi imali velike igrace za proslu sezonu sve velika imena pa smo videli kako se sve zavrsilo tako da meni ono sto je na papiru napisano nista ne znaci... pocece sezona doce tamo januar videcemo sta ce oni na terenu pokazati tako da se ti ne brini nista, sve u svoje vreme. ;)

Engleska reprezentacija je uvek imala na papiru velike igrace mozda cak i najbolje ali to ne znaci automatski da su tu odma i titule, od 1966 oni ne mogu da se saberu tako je i do danas.
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 14 jul 2011, 12:11, ukupno mijenjano 4 puta.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 jul 2011, 11:51

Očekujem Titulu i ništa manje :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 14 jul 2011, 12:16

Monolog je napisao/la:Samo navijači Liverpoola glasali (sudeći po anketi). :mrgreen: Kad se pokrenu i ostali, anketa će biti mjerodavnija. :mrgreen:

Helem, dolazak Downinga je k'o kec na desetku. Da, čini se da je preplaćen, al' to je tako u modernom fudbalu. Svi znamo kako Englezi kuju svoje igrače u zvijezde, tako da...

Carroll, Henderson, Downing i Adam. Britanac do Britanca. Od 5 posljednjih pojačanja, čak četvorica su igrača u Premiershipu, što je svakako veliki plus za Liverpool. Suarez jedino nije igr'o, al' čovjek je odmah pokaz'o da će prilagodba biti mačiji kašalj. :mrgreen:

Sljedeći? Hm, rek'o bih Enrique (ukoliko Taylor dođe u Newcastle).
Komotno se moglo 5 i 2 strpat´ u jedan odgovor,1 i 3,takođe 4 i 6 ..ovako je previše komplikovano i sam sam se zbunio i kliknuo na sigurnu titulu :mrgreen: .

Od sljedece sezone bi mogla biti situacija...Carraher,Glen,Gerrard,Baines ??,Carroll,Downing,Henderson dakle 6,7 engleza u prvih 11 tu je jos i Adam Škot ...otočki recept za titulu :P .

Ja bih volio da zadržite Enrique-a a da nam vec pomenuti bek Evertona dođe,što znači zadovoljni mi a neoslabljen Newcastle :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 14 jul 2011, 12:21

citam na realovoj temi LIverpool zainteresovan za Higuaina :D nekako nelogicno,nije on za back-up napadaca :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 jul 2011, 12:27

Liverpool i Aston Villa se dogovorili oko Downinga PDF Ispis E-mail

Krilni nogometaš Aston Ville Stewart Downing konačno će moći ispuniti svoju želju i potpisati ugovor sa Liverpoolom, nakon što je uprava birmingemskog kluba prihvatila ponudu Redsa i odobrila njegov zahtjev za transfer.

Downing nije skrivao želju da se priključi klub...u sa Anfielda, a nakon što je Villa prihvatila Downingov pisani zahtjev za transfer Kenny Dalglish je poslao bogatiju ponudu vrijednu 22 milijuna eura i dva su se kluba također dogovorila.
Izvršni predsjednik Aston Ville Paul Faulkner je izjavio: "Postigli smo sporazum s Liverpoolom nakon što je stigla bolja ponuda i Downingov pisani zahtjev za transfer. Vjerujemo kako na tržištu ima dostupnih zamjena koje će pojačati našu momčad."

Vjeruje se kako će zamjena Downinga na Villa Parku biti Charles N’Zogbia, a Dalglish će se sada okrenuti pokušaju dovođenja lijevog beka.

Puno je ovo novaca za njega, deff :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 14 jul 2011, 12:33

Malo je ovo para za ovakvog igraca, sta se zalite kao da ga vi dajete sreca sto ga ima :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jul 2011, 13:45

Sasha L.F.C. je napisao/la:@Jimmy from the hood

Ajde ajde mani se ti papira, na papiru smo mi imali velike igrace za proslu sezonu sve velika imena pa smo videli kako se sve zavrsilo tako da meni ono sto je na papiru napisano nista ne znaci... pocece sezona doce tamo januar videcemo sta ce oni na terenu pokazati tako da se ti ne brini nista, sve u svoje vreme. ;)

Engleska reprezentacija je uvek imala na papiru velike igrace mozda cak i najbolje ali to ne znaci automatski da su tu odma i titule, od 1966 oni ne mogu da se saberu tako je i do danas.
Kakav papir, kakvi igraci na papiru? Kad sam ja to spomenuo?
Opet lupas kako je tebi cejf.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 13:54

Shvatices vremenom... 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 14:05

Inace ovo me podseca na onu situaciju kad smo mi kupili Keana a Utd Berbatova pa kad su se oni medjusobno pozdravili i popricali kad se igrao mec Utd-Lpool sad ce verovatno biti ista situacija, do neki dan saigraci a sad na razlicitim stranama najvecih rivala :)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 14 jul 2011, 14:19

Sasha L.F.C. je napisao/la:Shvatices vremenom... 8-)
Pa nadji mi evo da te zamolim gdje sam to pisao o papirima i igrackom kadru.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 14 jul 2011, 14:34

Pa jel si ti postavio listu sa igracima koji su kreirali najvise sansi za svoj tim tu su se nasli Downing,Henderson,Adam??
ja ti kazem da to ne mora nista znaciti sta pise na papiru pa sam to uporedio sa nekim klubovima koji na papiru imaju velika imena i opet nista ne osvajaju primer toga je i lpool, doveo se i Aquilani koji je u Romi smatran za najboljeg asistenta pa eto opet nista a da ne pricam o drugim imenima koje je liverpool posedovao a neke i dalje poseduje, pa opet svake god. razocarenje jel si sad nesto skontao??
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 jul 2011, 14:58

bimbrlica je napisao/la:citam na realovoj temi LIverpool zainteresovan za Higuaina :D nekako nelogicno,nije on za back-up napadaca :D
ja to nigdje nisam vidio,osim na nasoj temi :D e pa ne bi valjda Higuain bio zamjena za Carolla,moze jedino obrnuto :)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 14 jul 2011, 15:00

Definitivno ove sezone vidim nas i vas u borbi za titulu.Doveli ste sjajne igrace imate sjajnog trenera,jos ako vam Baines dodje,mislim da ce te se vratit na vrata stare slave,kad ste igrali finale LP kad vas je bilo uzivanje gledat,naravno ne volim vas,ali treba bit realan

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.