uuuuu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Empoli predstavio projekat za novi stadion.
+1L'Avvocato je napisao/la:Ne treba im ni toliko vala, ali u svakom slučaju fin projekat.
Definitivno i ja navijam za takav rasplet. Negdje sam cak procitao da planiraju otkupiti stadion i to neko veliko podrucje oko njega radi izgradnje fudbalskog mini-grada. Nagadja se i oko nekih basnoslovnih ulaganja u renoviranje Meazze sto mi zvuci poprilicno nerealno.SiamoNoi je napisao/la:Još jedan igrač za kojim će se žaliti.Nije moglo boljeMaGiCa je napisao/la:Koji ce to stadion Inter da pravi![]()
Chekaju ko paraziti da Milan napravi svoj, pa da daju ponudu gradu za San Siro.![]()
![]()
Izbori
Ti si jedna velika neznalicaChinaglia je napisao/la:klub iz Serie A pravi stadion kao klubovi iz treće engleske lige
+1L'Avvocato je napisao/la:Ti si jedna velika neznalicaChinaglia je napisao/la:klub iz Serie A pravi stadion kao klubovi iz treće engleske lige
Chinaglia je napisao/la:eh, deveram nekakoramiral je napisao/la:Đesi @Chini brate, kako ti sa vrućinama?
Opet 2:0 laganini
nas ne zanimaju ovi nebitni trofeji, dobit' ćete svoje u Serie A![]()
ramirale, dobar si momak, al' bolje ti je da se ponašaš, da vas ne bismo pregazili, onako, drugarski savjetramiral je napisao/la:Kao i zadnjih godinaChinaglia je napisao/la:eh, deveram nekakoramiral je napisao/la:Đesi @Chini brate, kako ti sa vrućinama?
Opet 2:0 laganini
nas ne zanimaju ovi nebitni trofeji, dobit' ćete svoje u Serie A![]()
![]()
Veliki broj njih je zalutao tu , a ima i veterana, ali naravno ima i vanserijskih talenata koji tek nadolaze. Ima li u nekoj zemlji vise ex yu igraca nego u Italiji ? I u kom klubu u Seriji A ih ima najvise ? U Laziu ima 4, u Romi 3 i onaj Golubovic koji je na pozajmici... dalje...?marconato je napisao/la:Corriere dello sport izbacio veliki text o tome kako ex Juga ima najvise igraca u Seriea A i da ta zemlja i dalje postoji bila bi na samom vrhu po broju stranaca u ligi, ispred Brazilaca i Argentinaca!
Cak 47 igraca sa prostora bivse drzave igra na apeninima, od toga 16 iz Hrvatske, 14 iz Srbije, 8 iz Slovenije, 5 iz BiH, CG i Makedonija po 2 igraca...
http://www.corrieredellosport.it/news/c ... el_calcio/
Kojih 9 ? Handanovic, Vidic, Kovacic, Jovetic, Brozovic... ? U Fiorentini sam 7 izbrojao.SiamoNoi je napisao/la:9 u Interu,12 u Fiorentini.
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.