FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 10 maj 2013, 20:23

Svaka čast za ovo @secer, stvarno si se potrudio te jednostavno i dobro argumentovao.

Jedino ti zamjeram to što ćeš ovim postom navuči romaria i slične lešinare.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 maj 2013, 20:29

Neutral je napisao/la:It's called "owned"
8-)
ceze je napisao/la:Jedino ti zamjeram to što ćeš ovim postom navuči romaria i slične lešinare.
jok ba 8-) istjeran je mak na konac, izgorila je hala i potuceni su do nogu. 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2013, 20:41

Secko kad se posveti sviju razbije u argumentaciji i iskopa različite stvari, postavi interesantne teze.

Dobro, ali Romariju se mora ovaj put priznat, da je sam rekao da bi vjerovatno Bayern prošao Barcu i da je Messi bio u još boljem izdanju. I sa zadnjim postovima se i on bio potrudio, otišao je u drugom smjeru, nije srljao ko nekad. Neću ni ja da ga kudim stalno, ono kad čovjek ok piše onda i ne treba po njemu udarat... ;)

Ovaj si put šećko premašio sam sebe, inače ti je mrsko ovoliko kopat..... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 10 maj 2013, 20:48

Sto se tice onog pitanja ko u paru sa Danteom da igra u finalu lige prvaka, i ja bi rekao Boateng, ma da sam siguran i Van Buyto da igra bice to dobro na kraju .

Sutra gledat cini mi se kombinovani prijenos utakmica Bundeslige i narabvno glavni dogadjaj u Minčenu :D

Salatara ponovo tu, al samo finale lige prvaka nam je u glavi, da hocemo to zaokruzit :D
FC Bayern !!!!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 10 maj 2013, 20:53

effe_sa je napisao/la:Secko kad se posveti sviju razbije u argumentaciji i iskopa različite stvari, postavi interesantne teze.
jedan je amidza ,amidza dominira. 8-) .
Nego imam jedan prijedlog neka gospoda moderatori postave anketu neposredno pred finale ili poslje svih finala ne vazno naprave neki volting da glasamo za forumasa sezone ove teme sa mislite ,s tim da prilikom glasanja ne moze se glasati za sebe .

Nego momci ne znam za vas ali kako se blizi dan D vise sam nego ubjeden da ovo finale uzimamo ,nesto u meni govori i uopste ne osjecam nikakvu nervozu ili strah pred i tokom samog meca ,ubjedjena sam da ovaj trofej ide u minhen ,ne znam kako ,ali ovako nisam osjecao ni 2001 portiv valensnije ,nikad ubjedeniji ko sada.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 maj 2013, 20:57

I ja sam ubjeđen u pobijedu protiv BvB-a. Momci mi djeluju potpuno fokusirano i sa enormnom željom za tim trofejom. Muller i Bastian posebno "naloženi", te Arjen koji želi sve ispraviti što je pokvario prošle sezone. Ispravio se malo sa onim golom u kupu, no ja želim Lp-a :twisted:

Bayern-Boss Karl-Heinz Rummenigge (57) im Stadion-Magazin zum letzten Saison-Heimspiel der Bayern am Samstag gegen den FC Augsburg: „Wir haben unsere Lektion gelernt, in Madrid 2010, in München 2012. Unsere Mannschaft wird die Champions League in 14 Tagen gewinnen."

8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 maj 2013, 01:38

gledam prvo ove zadnje komentare o amidzinoj dominaciji i snazi argumentacije, kontam sta je sad napisao, i onda okrenem stanicu i vidim sta jezucker napisao... i nista, nula bodova, a taman sam konto neka argumentcija sad glava boli

kao prvo nije jasno sta je poenta price, fino smo utvrdili da je bayern bio izrazito bolja ekipa i messi da je bio i u top spremni ne bi provukao barcu u finale, ne znam zasto ste uopste zapeli toliko za messija, uvijek je bitniji tim nego igrac koliko god da je dobar, barca kao tim protiv bayerna je podbacila, a s druge strane tim bayerna je odigrao maestralno, kad ustanovimo da je barca bila favorit, a bayern po svemu sudeci do tada druga najkvalitetnija ekipa, to sve govori da sam messi ne bi izvadio barcu iz gabule, jer koliko god da je dobar i moze sam pobijediti betisa i sl, protiv ekipe kakva je bayern, mora da ima raspolozenu cijelu ekipu, medjutim nije, akocemo to podrobnije analizirati, recimo cemo da je jedini pike bio dobar, bartra premlad, bekovi alves i alba van forme, vec duze, sergio takodje slabo odigrao, xavi ni sjena sebe samoga, iniesta je nesto pokusavao ali ni blizu samoga sebe, pedro i alexis standardno losi kao u vecem dijelu sezone

svi navijaci bayerna koji dobro poznaju fudbalsku igru, a ima ovdje takvih,znaju otprilike o cemu se radi, spojilo nam se nekoliko nesretnih okolnosti, neke su nesretne kao npr bolesti trenera i igraca, a neke su klasicno neznanje naseg trenera, a ne znam ni sta je seco pokusao s argumentacijom oko messija, jedino imalo logicno sto se namece iz te price, je neki pokusaj dokazivanja toga da je messi protiv pariza odglumio povredu, jer je slutio da ce naletjeti na bayerna,da je znaci naslutio ko ce koga izvuci, pa je onda u prvoj utakmici igrao sto posto spreman al se nije pokazao, pa je drugu iz straha propustio, sve to kako bi se poslije pricalo da nije kriv nista jer nije spreman, a u stvari cijelo vrijeme je bio spreman, jedino ovaj zakljucak se moze izvuci iz zuckerove price koju neko naziva argumenticijom

dakle zuckerova argumentacija nikakva, potpuno nejasna i nepotkrijepljena, sta jehtio reci ja i dalje ne znam, dal to da se messi u stvari prepao bayerna pa nije smio ni igrati, dal je htio reci da su i barca i messi odigrali najbolje sto mogu, al je bayern sad opet toliko bio prejak da je sve to zaustavio, svi znamo da to nije bio slucaj, znaju navijaci bayerna sta je barca u najboljem izdanju, znamo i mi sta je bayern u najbolje izdanju, pratimo fudbal svi, vidjeli smo sta se desilo i niko ne spori briljantnu formu bayerna i ocajnu formu barce koja se nije uspjela dici ni u tako vaznoj utakmici, svi strucnjaci su to potvrdili i nema nikavih dilema

moze amidza i bolje...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 11 maj 2013, 01:54

Ne znam cemu hejtanje Messija i Barce, kad se je pobjedili i prošli :o :shock: cemu uopšte potreba za tim nakon onog potopa :o :shock:
Samo ispadate paćenici i kompleksaši sa tim ismijavanjem...još Messija našli ismijavati :o :lol: :lol: haaa jbt kralj, jeste našli koga cete pljuvati :P nevjerovatno

Zapravo ne razlikujete se ništa od Romarija, koji bar svjesno trola....cast izuzecima ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 maj 2013, 02:20

Rummenigge:Bayern-Dortmund nije kao El Clasico.
Naravno da nije. Mene bi bilo sramota da kazem da mi je rival neki mali klub poput Dortmunda a sa druge strane malim klubovima je cast da sami sebe imenuju za rivala velikom Bayernu. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 maj 2013, 02:44

Sutra slavimo Salataru,koja se vraca gdje joj je i mjesto 8-) :D

Abd.jos klempo i jedna od najboljih sezone u historiji nase institucije Bayerna.

Ne nasjedajte na provokacije pojedinaca,kojima smeta nas Bayern svi navijaci trebamo biti ponosni na dominaciju nase ekipe,koja ce sigurno potrajati dugi niz godina.

Tako da uzivajmo i uspjesima naseg Bayerna,batalimo ove nebitne,koji se saberu samo kada pobijedjujemo i kada dominiramo ;)

slika

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 11 maj 2013, 12:52

Jel danas idemo sa najjacom postavom? Sad procita, ovi nas nisu pobjedili 52 godine :mrgreen:

Prognoza: 6-0. :oops:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 11 maj 2013, 13:18

sta je ovo ljudi ,ko da je sve pomrlo ,umjesto da se napise koja u znak podrske nasim momcima ,danas se urucuje trofej a mi ni mu kajet ,dve godine smo cekali nakon 730 dana konacno je saltara dosla svojoj vjecnoj kuci .

Bice garant i neki svecani oprostaj yupa od minkena .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 maj 2013, 13:26

NYKnicks Fan je napisao/la:Jel danas idemo sa najjacom postavom? Sad procita, ovi nas nisu pobjedili 52 godine :mrgreen:

Prognoza: 6-0. :oops:

Ako se ne varam Jupp je najavio prvu postavu bez nekih većih rokada.Znači idemo razHebati Augsburg i sa stilom proslaviti 23 naslov prvaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 maj 2013, 13:31

Saurman je napisao/la:Ako se ne varam Jupp je najavio prvu postavu bez nekih većih rokada.Znači idemo razHebati Augsburg i sa stilom proslaviti 23 naslov prvaka.
Ne varaš se. Igra prva postava, bez Boatega koji ima suspenziju zbog pet žutih papirića :geek: (ovaj smajo isti Boa slika ).

Uz to, valja i uigravati ekipu za finale. Ili bar održavati je uigranom.

U svakom slučaju, maksimalno se čuvati povreda. ;)
GAL je napisao/la:730 dana konacno je saltara dosla svojoj vjecnoj kuci .
A ja imam tuuuguu, dv'je godine duguuu,
730 noći priče o samoćiiii!

I došao joj je kraj... :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 11 maj 2013, 13:33

Vjerovatno ce biti priručen oproštaj sa Jupp-pm uz cvijeće i suze kao što je sa Hitzfildom bilo, bit ce to zaista dirljiv trenutak za Jupp-a a i za nas navijače.

Što se tiče utakmice ne sumnjam u petardu iako se Augsburg grčevito bori za opstanak, u Minhenu bodove neće dobiti, da je kojim slučajem u Bosni ovakva situacija kladio bih se na Augsburg :D :D :D

A večeras slavlja na Mariennplatz-u i čuvenom balkonu, mogu zamisliti kakve ce egzibicije Ribery da izvodi, samo da nam neko ne spadne s onog čuvenog balkona :P
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 maj 2013, 14:12

Najjaci sastav Juppa

Line-up: Neuer – Lahm, van Buyten, Dante, Alaba – Martínez, Schweinsteiger – Robben, Müller, Ribéry – Mandžukić

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 maj 2013, 14:15

Nema Boatenga, tako da nije najjači :mrgreen:

Očekujem 5-8 gola u mreži Augsburga 8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 maj 2013, 14:35

Potez Henyckesa sto se tice postave niti smrdi niti mirise...Naravno da je potrebno da kljucni igraci za finale imaju utakmica u nogama, ali isto tako treba imati na umu da se Augsburg danas bori za zivot i sigurno je da ce ici grubo na igrace Bayerna.

Zato ja ocekujem od strane Bayerna tzv. Sommerfussball - iako igraju u najacem sastavu, jer ce kod igraca biti prisutan strah od neke ne daj Boze povrede i pobjedu od 1 ili 2:0.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 maj 2013, 15:28

Eno Hasana,slika se.Tu je i Maakay,Bixente...
Keep walking.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 maj 2013, 16:21

Kad sam vidio Miku na tribini :o

Muller i Mandžo ne igraju nikako. Nadam se da će ući sada Gomez i Shaqiri.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.