Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
cccccc bgm nafaka izvuce bod. rasula vas fiorentina.... jel ovo vas famozni vezni red. koji nije mogao drzati loptu ni 30 sekundi u nogama.... dva penala ( nedosudjena) precka jovetice, sam ljaljic pred bufonom.... steta... a juve ni da opuca po golu kako valja .......
pocelli ljudi uvidjati gdje ste najlosiji, poceo vam brod da tone samo se nadam da ce tako nastavit i dalje....
PS : ko ono rece da ce igraci viola ostati bez snege do 70 minute. pa bolan bolan juve se vuce ko prebjena macka od te famozne 70-e
pocelli ljudi uvidjati gdje ste najlosiji, poceo vam brod da tone samo se nadam da ce tako nastavit i dalje....
PS : ko ono rece da ce igraci viola ostati bez snege do 70 minute. pa bolan bolan juve se vuce ko prebjena macka od te famozne 70-e
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Neocekivano lose izdanje Juventusa, valjda sto je Fiorentina bila odlicna. Bod na kraju predstavlja veliki uspijeh nakon svega viđenog, sto produzava seriju nepobjedjenosti na 44 utakmice.
Idemo dalje...Forza Juve!
Idemo dalje...Forza Juve!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
- francobaresi
- Kontakt:
Previše kritikujete ekipu koja još uvijek ne zna za poraz
Ne mogu svaku utakmicu igrati savršeno , pogotovo ne kad igraju svaka 3 dana i na to se trebate naviknuti

Ne mogu svaku utakmicu igrati savršeno , pogotovo ne kad igraju svaka 3 dana i na to se trebate naviknuti

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
- Kontakt:
Postojala je i doza rezerviranosti.Odavno nisam vidio manje utrcavanja Lichsteinera naprijed.Valjda im je bod u glavi bio cijelo vrijeme eh et uz dozu srece su ga i osvojili.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Vjerovatno najlošija utakmica u posljednjih godinu dana, imali smo sreće i izvukli bod.
Igrali smo na rezultat, vidjelo se. Bodom zadovoljni, na kraju smo ga uzeli uz dosta sreće.
Sada Roma i Shakthar. Dvije pobjede su imperativ.
Igrali smo na rezultat, vidjelo se. Bodom zadovoljni, na kraju smo ga uzeli uz dosta sreće.
Sada Roma i Shakthar. Dvije pobjede su imperativ.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Da ti slucajno pored toga sto simpatises Milan ne navijas slucajno za Pitare, jer oni takve ublehe pricaju vec 3 god za Zelju i Amara Osima....milanist je napisao/la:cccccc bgm nafaka izvuce bod. rasula vas fiorentina.... jel ovo vas famozni vezni red. koji nije mogao drzati loptu ni 30 sekundi u nogama.... dva penala ( nedosudjena) precka jovetice, sam ljaljic pred bufonom.... steta... a juve ni da opuca po golu kako valja .......
-
- Kontakt:
Skontao sam ja negdje na polovini 1. poluvremena da smo mi došli da ne izgubimo. Vidjelo se da nemamo neku želju ići prema naprijed.
Imam osjećaj da su došli po bod
Jednu utakmicu slabije odigrati je ok, nadam se da će protiv Rome to biti mnogo bolje. Samo forma Pirla me polako počinje da brine
. Giovinco zaista očajan, on ne može igrati u ovoj formacija, neka pređu na 4-3-3 ili neka ne igra, jer se ovako blamira. Vučinić također loš kad je ušao, ali vezni red je dan zakazao.

Jednu utakmicu slabije odigrati je ok, nadam se da će protiv Rome to biti mnogo bolje. Samo forma Pirla me polako počinje da brine

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Sta ces drugo napisat nego boldano.Penala ni za lijeka al et uzivaj u misljenju sta bi bilo da je "posten sudija".milanist je napisao/la:cccccc bgm nafaka izvuce bod. rasula vas fiorentina.... jel ovo vas famozni vezni red. koji nije mogao drzati loptu ni 30 sekundi u nogama.... dva penala ( nedosudjena) precka jovetice, sam ljaljic pred bufonom.... steta... a juve ni da opuca po golu kako valja .......
O potonucu broda? e moj jarane

A vidi srece vidi radosti, pa nismo sine jos izgubili, znam ja da tebi gori sto smo ovako jaki, i sto ste vi za nama trenutno, bar 3-4 godine. Da to je nas famozni red, pa da smo svijezi bili i od starta da su igrali MVP, asa i lich, vidio bi nas famozni vezni red. Uostalom, nagledaces se ti jos naseg, famoznog, veznog reda.milanist je napisao/la:cccccc bgm nafaka izvuce bod. rasula vas fiorentina.... jel ovo vas famozni vezni red. koji nije mogao drzati loptu ni 30 sekundi u nogama.... dva penala ( nedosudjena) precka jovetice, sam ljaljic pred bufonom.... steta... a juve ni da opuca po golu kako valja .......
Poceo brod da nam tone? HAHAHAHAHAHAHAHA.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Don Vito se vratio u liku Milaniste
!

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Gigi
Licht Barza Leo Chiello
Vidal Pirlo Marcha
Quaglia(Isla/Pepe) Mirko Seba
Ovo bi dobro bilo..
Licht Barza Leo Chiello
Vidal Pirlo Marcha
Quaglia(Isla/Pepe) Mirko Seba
Ovo bi dobro bilo..
Na stranu ovaj remi al evo ovih par utakmica pa ovaj Giovinco je bezveze igrac preplacen ...dobro je Moggi rekao...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
-
- Kontakt:
Buffon - neocijenjen
Barzagli,Bonucci,Chiellini - solidni bili
Licht - nista posebno,u ofanzivi 0
Asamoah takodjer, frajer je veceras konstantno vracao nazad loptu, sjecam se pred kraj prvog poluvremena, korner za nas i njemu lopta dodje na lijevoj strani,unutra nasih 5,6 igraca i on vrati Buffonu..
Pirlo - neprimijetan, nista pokazao nije al i nije imao raspolozenih napadaca i bekova za njegove lopte
giancherini- namjerno malim slovima, idi ba u 100,ma u 300 persuna
nisi ti momak ni za Catanie
Vidal - trci,borben al nista,prema naprijed nista..
Q- ne moze losije
Gio - drago dijete nigdje te nije bilo, opet si bio po meni bolji od Q, nesto si probao sutnut al velika 0..
Pogba - zanimljiv igrac, bice od njega nesto abd
Vucinic - NISTA....
Losa tekma, teska za gledanje nevjerovatno..mora se ovo poboljsat do Rome, oni su ofanzivno jedna od najjacih ekipa u ligi a nama je Fiorentina veceras 3,4 put lijepo zapretila iz vana..Moze,mora i bice bolje.. FORZA
Barzagli,Bonucci,Chiellini - solidni bili
Licht - nista posebno,u ofanzivi 0
Asamoah takodjer, frajer je veceras konstantno vracao nazad loptu, sjecam se pred kraj prvog poluvremena, korner za nas i njemu lopta dodje na lijevoj strani,unutra nasih 5,6 igraca i on vrati Buffonu..
Pirlo - neprimijetan, nista pokazao nije al i nije imao raspolozenih napadaca i bekova za njegove lopte
giancherini- namjerno malim slovima, idi ba u 100,ma u 300 persuna

Vidal - trci,borben al nista,prema naprijed nista..
Q- ne moze losije
Gio - drago dijete nigdje te nije bilo, opet si bio po meni bolji od Q, nesto si probao sutnut al velika 0..
Pogba - zanimljiv igrac, bice od njega nesto abd
Vucinic - NISTA....
Losa tekma, teska za gledanje nevjerovatno..mora se ovo poboljsat do Rome, oni su ofanzivno jedna od najjacih ekipa u ligi a nama je Fiorentina veceras 3,4 put lijepo zapretila iz vana..Moze,mora i bice bolje.. FORZA
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I ja kontamjuventus 0244 je napisao/la:Don Vito se vratio u liku Milaniste![]()
!

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- pinturicchio30
- Kontakt:
Ne ponovilo se ovo vise nikad... Nkraju sam izuzetno zadovoljan.. Jbg ne mozemo svaku pobijediti, desice se i poneki remi.. Sto se prije pomirite sa ovim rezultatom bice vam bolje. Sljedecu nema sanse da ovako odigramo.. Reci ce im Conte par lijepih recenica..
Vidi ovog jadnog milaniste, on se naso komentarisat nas vezni red.. Gledaj onu svoju tugu od ekipe. Da, da svi nas prokontali jadni mi potonu nam brod (al ne moze nize od vaseg)..
Vidi ovog jadnog milaniste, on se naso komentarisat nas vezni red.. Gledaj onu svoju tugu od ekipe. Da, da svi nas prokontali jadni mi potonu nam brod (al ne moze nize od vaseg)..
-
- Kontakt:
Ja vjerujem da je Quagliarella imao upotrebljivih lopti, da bi on bar jednu pospremio u mrežu.
HAHAHAHAHAHAHA!milanist je napisao/la:cccccc bgm nafaka izvuce bod. rasula vas fiorentina.... jel ovo vas famozni vezni red. koji nije mogao drzati loptu ni 30 sekundi u nogama.... dva penala ( nedosudjena) precka jovetice, sam ljaljic pred bufonom.... steta... a juve ni da opuca po golu kako valja .......
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
jest ovaj dosadan, konstantno gura svoji pricu koja nikoga ne zanima
Kad naviknes na dobre partije Juventusa, vecerasnje izdanje se mora kritikovati. Prica da se islo na bod ne pije vodu, prije je razloga bio umor i paklena atmosfera u Firenci.
Al bez obzira na sve, odbrana je bila vrhunska. Ne vidim ko moze pobjediti ovaj Juve...
Roma se mora pobjediti, to nek bude najvaznija stvar u slijedecim danima. Fiorentina je proslost...
Forza Juve!!

Kad naviknes na dobre partije Juventusa, vecerasnje izdanje se mora kritikovati. Prica da se islo na bod ne pije vodu, prije je razloga bio umor i paklena atmosfera u Firenci.
Al bez obzira na sve, odbrana je bila vrhunska. Ne vidim ko moze pobjediti ovaj Juve...
Roma se mora pobjediti, to nek bude najvaznija stvar u slijedecim danima. Fiorentina je proslost...
Forza Juve!!

- SoloJuve26
- Kontakt:
Kako svi cekaju nas pad ili Poraz da se imaju scime radovati 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.