NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ma nema od kupa nista i da ovi igraju nebi nista mogli a kome se zalit na ovo sudjenjje kad se to ponavlja iz godine u godinu niko nista samo mi nije jasno sto se klubovi neudruze al i od toga meni se čini nema nista kad svi imaju svoje sudije stimaju pa ko kome vise ucera a jucer golmanu tri četiri minute se ukazuje pomoc 6izmjena jos sto je bilo valjanja po terenu on cetiri minute produzaje i to nisu prosle kako treba i opet ce ovaj sudija doci sudit i nikom nista i ovo publike sto ima otice i dzej jucer kaze nije sudija kriv nista cinicki se smije
Gledajuci juce utakmicu stvara se kompletnija slika propasti fudbala, pa ljudi juce nije bilo efektivne igre 15 min. Ne zna se ko je gori, a sudija navlaci da bude nerijeseno na kraju. Ova prva federalna ce bit saban liga sto se tice igre, klubovi koji imaju lovu stabilne sponzore izvlacit ce se iz ovog hamelj lige. Ove godine Velez, sledece Tosk ili Olimpik, a ovi ostali ce tavorit grcat u dugovima zbog skupe lige i lagano se gasit
Sta je ovo savez raskide ugovore sa nasim igracima koji su bili suspendirani
Ma bjezi ba i savez protiv nas... okomilo se gamadi protiv Zvijezde kolko hoces al bice Zvijezda opet sampion polako....
Ja cekam dominantnog da se 5.put odjavi.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Evo i ja pratim ovu vasu sapunicu.. jos mi nije jasno da neko ko sebe ozbiljnim poslovnim covjekom smatra bivstvuje po forumu i raspravlja se sa navijačima. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kakav poslovni covjek bolan. Krkan obicni, ovako ja s jaranima ne pricam na kafi, kako on prica o svom 'poslu'
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Domi
Nantni ima izgleda fine veze u savezu fujj
Nantni ima izgleda fine veze u savezu fujj
Dobro je ovo, kod nas bez ovog sranja ne bi nikada krenulo na bolje....zizu1991 je napisao/la:Evo i ja pratim ovu vasu sapunicu.. jos mi nije jasno da neko ko sebe ozbiljnim poslovnim covjekom smatra bivstvuje po forumu i raspravlja se sa navijačima.
Ovo je posljednja bura, nadam se toplom jugu od iduće sezone.
Dominantni je klošar koji će doći na svoje...
Na kraju kolo ce se svalit na celu ovi iz saveza ce se izvuc a tuzilastvo ce celu u zatvor
Kakav zatvor nije nasa drzava jos dosla do toga da se za ovo kaznjava,mozda klub da prodje bez placanja za januar al cisto sumnjam,ja mislim da cemo mi istupit iz lige kako su i naveli u otvorenom pismu
[
...

Zadnja izmjena: Nah1d, dana/u 04 mar 2019, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mozda vec tragaju za njim haha cim ga nema na forumu da nam kaze koju pametnu
-
- Kontakt:

Kako sam rekao i ako imate zelje da vam kazem kako ce se dalje odvijati nesposobnost i grceve koje iznose...
Ne opterecujte se potjernicama i smjesnicama vec nesposobnim kadrom u klubu..evo tu sam na forumu da ne komentarisem po Fb recimo Sakic objavio ZUP (zakon o upravnom postupku)..,mislio sam da imate edukovane ljude jer svako ko jednom procita Pravilinik znao bi sve...za amaterske ugovore NE postoji ZUP...
Sa ovim danas postupkom se jasno dalo do znanja kako se ponasa riba na suhom...i trebali su drugcije postupiti i ispostovati jer Vi sa foruma niste upuceni ali evo ovo otvoreno pismo je danas predmet ismijavanja u Savezu a uprava Zvijezde ili kupuje neko vrijeme ili sta znam ali stvarno nema jednog znaci jednog argumenta klub u ova 4 slucaja...
Upoznao sam vas sa potrazivanjima pred 3.kolo a upoznat cu vas sa novim iznosima uskoro jer su mnogo veca...
Sretno i da se pozdravim..
-
- Kontakt:
Nije nas niko nasuko ko ovaj dominantni izgleda jos ce nam i ovo malo para uzet bjezi ba... sreca nasli smo u napadu dobru zamjenu Jacimovicu a sredu nek Meha pokriva kolko moze opstat ce mo pa na ljeto probat sta napravit
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 04 mar 2019, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kako bi moglo zavrsit? Tresla se gora rodio se miš.
Ocigledno prebacivanje svog ne znanja na drugu stranu da bi sebe oprali.
Da je Ćelo smece stoji, da nas je sudija ostetio protiv Orasja i to stoji. Ali gdje su bili prije.
Ako je Celo kriv za 4 igraca, ko je kriv sto su otisli Prle i Enes? Ko je kriv sto je prosle i pretprosle sezone otisla cijela postava.
Ko je kriv sto prosle sezone dadosmo kuci Travniku i Iskri? Ko je kriv sto ove primismo kuci 6 u gostima 7, sto nas TOSK u kupu razbi ko beba zvečku? Imal tu krivaca??????????
Zato ne nasjedajte na ove gluposti nece si nista desit sem mozda da sudije koje su sudile protiv Orasja budu kaznjene 1-2 utakmice.
Ocigledno prebacivanje svog ne znanja na drugu stranu da bi sebe oprali.
Da je Ćelo smece stoji, da nas je sudija ostetio protiv Orasja i to stoji. Ali gdje su bili prije.
Ako je Celo kriv za 4 igraca, ko je kriv sto su otisli Prle i Enes? Ko je kriv sto je prosle i pretprosle sezone otisla cijela postava.
Ko je kriv sto prosle sezone dadosmo kuci Travniku i Iskri? Ko je kriv sto ove primismo kuci 6 u gostima 7, sto nas TOSK u kupu razbi ko beba zvečku? Imal tu krivaca??????????
Zato ne nasjedajte na ove gluposti nece si nista desit sem mozda da sudije koje su sudile protiv Orasja budu kaznjene 1-2 utakmice.
-
- Kontakt:
Ma druze...eno danas se rodilo 3 djece u Tuzli i u rodni list upisali “kriv” za penal NK Zvijezda : NK Bosna Mionica finale Kup BiH 2036...
Ustavite prvi autobus koji vozi prema Modrici i zgrabite sofera dajte mu platu i neka vodi klub kako treba...
Ustavite prvi autobus koji vozi prema Modrici i zgrabite sofera dajte mu platu i neka vodi klub kako treba...
E neces dominantni nikad docekat da igra Zvijezda istu ligu sa Mionicom mada bi ti i drugi to volili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.