Jesu vala bas navalili, mene ne zanima motiv. Dobrodosli ste na temu vjerujem da ce se ista postovati, ne pljuvati legende i td. Nikakva odbojnost od Romanista, nama je drago da ima neko, ionako je tema bila zamrla.NoName je napisao/la:Nije to baš tako, pa igrao je Edin i za City koji ima svoju temu ovdje pa nije bilo zatrpavanja iste, nego se uglavnom komentarisalo na njegovoj temi. Igra i Mire u Romi pa opet nije tako kako pišete...
Nikako mi nije jasna odbojnost prema novim "navijačima", hajde da prozivate nekog konkretno i za nešto konkretno, nego onako unaprijed opleli po svima. Generalizacije nisu dobre.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
embrace the chaos
- NoName
- Kontakt:
Evo ja prvi neću više slova napisati ako nekome smeta, samo recite. Ostajte onda u miru i pišite šta vam je volja, jbt kao da ste kupili teme.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ti mene kao da ne razumijes, za.j.ebi sta ti ko pise, na temi su svi pozeljni i na istu imas pravo kao i svi ostali.
embrace the chaos
Brate ko tebi sta kaze.Bujrum pisi svaki dan,nije niko kupio teme al necu da mi dolaze likovi i da mi sole pamet o Romi a juce je poceli pratiti.E to je problem.Svak je dobrodosao.NoName je napisao/la:Evo ja prvi neću više slova napisati ako nekome smeta, samo recite. Ostajte onda u miru i pišite šta vam je volja, jbt kao da ste kupili teme.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Smeta pojedincima koji nemaju pametnijeg posla nego da nas prozivaju, a zna se iz kojeg tabora dolaze. Ovaj sisoko stalno jedno te isto, predosadan lik i treba ga ignorisati.NoName je napisao/la:Evo ja prvi neću više slova napisati ako nekome smeta, samo recite. Ostajte onda u miru i pišite šta vam je volja, jbt kao da ste kupili teme.
ne bi bilo u redu gledati romu kroz igru nasih igraca i kritizirati ostatak ekipe zbog njihove slabe igre. Nisu dzeko i pjanic jedini igraci, vec samo dio tima. Ja licno gledam cjelokupnu romu kao tim, a ne pojedincr. Sta ce misliti i pisati ovi iz drugog tabora me moze samo nasmijati.
Hvala starim navijacima na podrsci xD. I vec sam skonto da su milanisti ok, kao i ovaj chini xd
Hvala Bogu pa postoji ignore lista, na kojoj se odavno nalazi taj sisoko pa ne moram citati njegove postove. Rahatluk 

Il Club più titolato al mondo!
mlogo si duhovitDANTES je napisao/la:ma nemaju oni toliko para da sve to namjesteteteac8684 je napisao/la:Roma osvaja, 25 bodova ispred Juventusa, Dzeko 30 golova, Salah 25, Gervinho 20 itd itd...![]()
![]()

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
-
- Kontakt:
Jbg ako imaju za Doumbiu, Ibarba i ostale majstore onda...šta znaš...DANTES je napisao/la:ma nemaju oni toliko para da sve to namjesteteteac8684 je napisao/la:Roma osvaja, 25 bodova ispred Juventusa, Dzeko 30 golova, Salah 25, Gervinho 20 itd itd...![]()
![]()

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Točno će milanski klubovi malo prodisat kad svatko na svom stadionu bude.
Izbori
Izbori

To bi im prvo, u pocetnih 3-4 godine nakon i u toku izgradnje opteretilo finansije, jbga ne mozes stadion od zraka napravit.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koji ce to stadion Inter da pravi
Chekaju ko paraziti da Milan napravi svoj, pa da daju ponudu gradu za San Siro.
Na kraju svih ovih smicalica oko italijanskih stadiona, ispashce da samo Rim i Torino, mozhda i Djenova, imaju svoj gradski stadion. Svi ostali ce se privatizovati.

Chekaju ko paraziti da Milan napravi svoj, pa da daju ponudu gradu za San Siro.

Na kraju svih ovih smicalica oko italijanskih stadiona, ispashce da samo Rim i Torino, mozhda i Djenova, imaju svoj gradski stadion. Svi ostali ce se privatizovati.

- MysticAladin
- Kontakt:
Loše Juve stoji s marketingom, na tome treba da se radi, ima tu dosta prostora...
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
svaka čast Shaqiriju, za godinu dana od Bayerna do Stokea 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A: Tema za šalu, peckanje, prepucavanje ..

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Još jedan igrač za kojim će se žaliti.
Izbori
Nije moglo boljeMaGiCa je napisao/la:Koji ce to stadion Inter da pravi![]()
Chekaju ko paraziti da Milan napravi svoj, pa da daju ponudu gradu za San Siro.![]()

Izbori

Corriere dello sport izbacio veliki text o tome kako ex Juga ima najvise igraca u Seriea A i da ta zemlja i dalje postoji bila bi na samom vrhu po broju stranaca u ligi, ispred Brazilaca i Argentinaca!
Cak 47 igraca sa prostora bivse drzave igra na apeninima, od toga 16 iz Hrvatske, 14 iz Srbije, 8 iz Slovenije, 5 iz BiH, CG i Makedonija po 2 igraca...
http://www.corrieredellosport.it/news/c ... el_calcio/
Cak 47 igraca sa prostora bivse drzave igra na apeninima, od toga 16 iz Hrvatske, 14 iz Srbije, 8 iz Slovenije, 5 iz BiH, CG i Makedonija po 2 igraca...
http://www.corrieredellosport.it/news/c ... el_calcio/
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Svakako, samo statisticki podatak...jos pri tome Hrvati i Slovenci imaju olaksavajucu okolnost pri transferima u Italiju, jer se vise ne smatraju strancima... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.