Alipasino je napisao/la:2 tekme,gol razlika 4-0.Samo tako nastavit.Treba napaokon Travnika i Slobodu opalit po usima.Vrjeme je.
ovo ce zvucati glupo

ali bolje bi bilo da zavrsimo 2 ili 3

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Alipasino je napisao/la:2 tekme,gol razlika 4-0.Samo tako nastavit.Treba napaokon Travnika i Slobodu opalit po usima.Vrjeme je.
pa meni se drug cini da si ti bio samo na tri utakmice koje je lazar odigrao dobro a ostale ne zelis da vidis covjek je invalid u obadvije noge, a to sto je naj skuplji igrac zelje nikom nije jasno pa ni nasim igracima zbog cegaŽeljovac je napisao/la:Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
Poruka?ZELJO MOJA je napisao/la:pa meni se drug cini da si ti bio samo na tri utakmice koje je lazar odigrao dobro a ostale ne zelis da vidis covjek je invalid u obadvije nogeŽeljovac je napisao/la:Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
ZELJO MOJA je napisao/la:pa meni se drug cini da si ti bio samo na tri utakmice koje je lazar odigrao dobro a ostale ne zelis da vidis covjek je invalid u obadvije noge, a to sto je naj skuplji igrac zelje nikom nije jasno pa ni nasim igracima zbog cegaŽeljovac je napisao/la:Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
Rovčanin. Nisam savršeno vidio, ali čini mi se da je promašio prazan gol s 5 cm. Iako je po meni Lazarova reakcija bila "nefudbalskija".elSaik je napisao/la:Bolju je priliku od Lazara promašio neko poslije, nakon što je ovaj već bio izašao, ali eto.
Loše smo odigrali, ali dok osvajamo bodove, ne smeta ti. Sljedeći!
kao sto si rekao bas gluponick je napisao/la:Alipasino je napisao/la:2 tekme,gol razlika 4-0.Samo tako nastavit.Treba napaokon Travnika i Slobodu opalit po usima.Vrjeme je.
ovo ce zvucati glupo![]()
![]()
![]()
ali bolje bi bilo da zavrsimo 2 ili 3lijepi kup uefa
Igrali su neku vrstu bunkera al su promasili 2 stopostotne prilikeBosanski zmaj je napisao/la:CESTITKE NA POBJEDI.Zanima me kako je Zvijezda odigrala,citam na portalu da je stvarala neke sanse.Pozz iz Gradacca.
Bi li ga i ti gurao da si toliko izletio?ZELJO MOJA je napisao/la:Amar to vrlo dobro zna a i ti bi ga gurao da si za njega izletio 50 000
Daj bolan sta pricas gluposti,sutra da zabije neki vazan gol,prvi bi mu lizao dupe,ti i tebi slicni...Cuj zvizdali i vrijedjali sto je promasio sansu,e jbt,dokle moze da ide ljudska glupost...ZELJO MOJA je napisao/la:Amar to vrlo dobro zna a i ti bi ga gurao da si za njega izletio 50 000
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Kajkutenjoyer i 46 gostiju.