FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 08 avg 2010, 23:10

Alipasino je napisao/la:2 tekme,gol razlika 4-0.Samo tako nastavit.Treba napaokon Travnika i Slobodu opalit po usima.Vrjeme je.

ovo ce zvucati glupo :geek: :mrgreen: :mrgreen:

ali bolje bi bilo da zavrsimo 2 ili 3 :) lijepi kup uefa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 23:11

Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 avg 2010, 23:12

Rutinski. 8-)

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 avg 2010, 23:14

Željovac je napisao/la:Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
pa meni se drug cini da si ti bio samo na tri utakmice koje je lazar odigrao dobro a ostale ne zelis da vidis covjek je invalid u obadvije noge, a to sto je naj skuplji igrac zelje nikom nije jasno pa ni nasim igracima zbog cega

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 23:17

ZELJO MOJA je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Moj stav je da se zviždi samo za najočitije nezalaganje, odnosno sabotažu. Lazar je dao svoj maksimum, kao i u svakoj utakmici prije. Šta tačno želiš poručiti zviždanjem? Da je loše odigrao? Da je loše reagovao u šansi? Amar to ne zna? Lazar to ne zna? Eto, samo mi reci. Koja je poruka?
pa meni se drug cini da si ti bio samo na tri utakmice koje je lazar odigrao dobro a ostale ne zelis da vidis covjek je invalid u obadvije noge
Poruka?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 avg 2010, 23:17

Kakvu je loptu Lazo primio, i umjesto da iz prve šalje u mrežu rutinski, on nešto štopa loptu. :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 avg 2010, 23:19

Bolju je priliku od Lazara promašio neko poslije, nakon što je ovaj već bio izašao, ali eto.

Loše smo odigrali, ali dok osvajamo bodove, ne smeta ti. Sljedeći!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 avg 2010, 23:19

ZELJO MOJA je napisao/la:
pa meni se drug cini da si ti bio samo na tri utakmice koje je lazar odigrao dobro a ostale ne zelis da vidis covjek je invalid u obadvije noge, a to sto je naj skuplji igrac zelje nikom nije jasno pa ni nasim igracima zbog cega

najbolje je zvizdat njemu i amaru a ako nekad slucajno odigramo nerijeseno sacekat ih i prebit,
ili recimo odes na trening izvadis milion iz djepa i kupis par napadaca i otjeras amara... :roll:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 avg 2010, 23:19

Amar to vrlo dobro zna a i ti bi ga gurao da si za njega izletio 50 000

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 08 avg 2010, 23:20

CESTITKE NA POBJEDI.Zanima me kako je Zvijezda odigrala,citam na portalu da je stvarala neke sanse.Pozz iz Gradacca.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 23:20

elSaik je napisao/la:Bolju je priliku od Lazara promašio neko poslije, nakon što je ovaj već bio izašao, ali eto.

Loše smo odigrali, ali dok osvajamo bodove, ne smeta ti. Sljedeći!
Rovčanin. Nisam savršeno vidio, ali čini mi se da je promašio prazan gol s 5 cm. Iako je po meni Lazarova reakcija bila "nefudbalskija".

Visca el Višća!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 avg 2010, 23:21

Imala ukupno 2 prilike. Obje početkom prvog poluvremena, kod 0:0.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 08 avg 2010, 23:21

nick je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:2 tekme,gol razlika 4-0.Samo tako nastavit.Treba napaokon Travnika i Slobodu opalit po usima.Vrjeme je.

ovo ce zvucati glupo :geek: :mrgreen: :mrgreen:

ali bolje bi bilo da zavrsimo 2 ili 3 :) lijepi kup uefa
kao sto si rekao bas glupo ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 avg 2010, 23:22

Nije tačno, u drugom su imali još 2 šanse, jednu izletio Karić i spasio a drugu nezz ko je šutao preko gola. To je što se tiče 2 pol, a u prvom ništa vrijedno pomena.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 avg 2010, 23:22

Bosanski zmaj je napisao/la:CESTITKE NA POBJEDI.Zanima me kako je Zvijezda odigrala,citam na portalu da je stvarala neke sanse.Pozz iz Gradacca.
Igrali su neku vrstu bunkera al su promasili 2 stopostotne prilike

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 23:23

ZELJO MOJA je napisao/la:Amar to vrlo dobro zna a i ti bi ga gurao da si za njega izletio 50 000
Bi li ga i ti gurao da si toliko izletio?

Bosanski zmaju, Zvijezda je igrala odbrambeno savršeno i fulila dvije 100% jedan na jedan s golmanom kod 0:0 početkom drugog poluvremena. ŽELJO dotad nije napravio ništa. I onda je uslijedila kazna. Nakon 1:0, na terenu je postojao samo ŽELJO.

Visca el Višća!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 avg 2010, 23:23

ZELJO MOJA je napisao/la:Amar to vrlo dobro zna a i ti bi ga gurao da si za njega izletio 50 000
Daj bolan sta pricas gluposti,sutra da zabije neki vazan gol,prvi bi mu lizao dupe,ti i tebi slicni...Cuj zvizdali i vrijedjali sto je promasio sansu,e jbt,dokle moze da ide ljudska glupost...
Rotor Volgograd...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 avg 2010, 23:24

Joj kakvih ovdje morona ima... Nije vam lazar smetao kada je pogadjao u laktasima, nije vam smetao kada je sam srusio Borac na Grbavici jel ? Nemojte se glupirat, cojek ce proraditi i onda kada proradi isto ovi sto ga blate ce se javljati i sipati komplimente i komentare takve da im se covjek pred ocima stvori popusili bi mu ga... Vazno je da smo osvojili 3 boda, da smo dobro startovali , da imamo dobar raspored e kako bi tek bilo kada bi i sa ova dva gostovanja bodove donijeli ne zelim i ne mogu komentarisati... Idemo utakmicu po utakmicu, a pobjedi gledati u zube i blatiti igrace nije lijepo... Lazo ce proraditi ;) I necu da ispadne da ga ja nesto branim, lazo mi je drag igrac onoliko koliko su mi svi igraci Zelje dragi, i covjek je sa svim tim momcima koji sada igraju prosle godine donio nesto na grbavicu sto smo samo mogli sanjati prije dok su u napadu igrali neki Jugovici, Rasid Avdic... i ostali da ih ne nabrajam... Pozdrav

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 avg 2010, 23:24

Mene ovo podsjeca na pocetak prosle sezone trebace nam jos neko vrijeme da budemo pravi, sto je najvaznije nova tri boda uz omjer do sada 4-0 sasvim zadovoljavajuce, bilo je nekih finih akcija pa i naznaka da ce to sve jos bolje izgledati a bilo je i nekih propustenih prilika koje cemo u buducnosti poceti kaznjavati na vrijeme.Ekipa zvijede se pokazala jos jednom kao nezgodan protivnik.Sve u svemu zadovoljan :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 avg 2010, 23:26

Sto bi rek'o Amar - kilavo.Mirko najbolji,Lazo slab,mnogo slabiji nego u srijedu,Mirso slab al' zabio.6 boba kiks Borca i Sirokog kuci,odlicno je ovo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Kajkutenjoyer i 46 gostiju.