Jedna od najvećih prevara u svijetu nogometa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Haj zdrao obojica.While coach Antonio Conte's stay at Inter is is far from certain, with a meeting between Conte and the club scheduled on Tuesday, also sporting director Piero Ausilio could leave the club.
Znači ovaj komentar je veoma šua*ki i nepošten prema jednom od najboljih igrača (i osoba) u klubu. Vidjeli ste koliko ga je potresao taj autogol da nije došao ni na dodjelu nagrada, dosta što ga šprdaju navijači Uniteda nego još trebaju i Interisti
Jedina usporedba koja je meni poštena je Chupo Moting - Icardi da li je Chupo baš toliko bolji kao što Tuchel pokušava prikazati
--------------Handanovic-----------------
Hakimi--Skriniar--DeVrij--Bastoni
---Retard---Sensi---Barella--
---------------Eriksen--------------
--------Lukaku------Lautaro-------
Nemam ja nista kontra Lukakua, naprotiv mislim da je korektan igrac, nego ne vidim potrebu da se proziva Icardi, iskreno meni je to malo supacki. Nek je pizda ali zabio je preko 100 golova za klub.Biscione je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:33Znači ovaj komentar je veoma šua*ki i nepošten prema jednom od najboljih igrača (i osoba) u klubu. Vidjeli ste koliko ga je potresao taj autogol da nije došao ni na dodjelu nagrada, dosta što ga šprdaju navijači Uniteda nego još trebaju i Interisti. Čak ni plastični navijači Reala ne bi pljuvali čovjeka koji im je zabio 34 gola u sezoni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.