Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Realno i nemate,sarkasticnoRaonffa je napisao/la:Nemamo za vode

bravo inteligencijoTobeYarabi je napisao/la:nemaju 1700 kermi mjesecno, al miske je i dalje najbolji.. do kraja ove godine dug ce biti tri puta veci nego sada a svi prihodi idu misketuMemara je napisao/la:Citam ponovo svrsavanje na Misketa, a nema se za Ivetica...

podrska za misketa!!!elamalakia je napisao/la:bravo inteligencijoTobeYarabi je napisao/la:nemaju 1700 kermi mjesecno, al miske je i dalje najbolji.. do kraja ove godine dug ce biti tri puta veci nego sada a svi prihodi idu misketuMemara je napisao/la:Citam ponovo svrsavanje na Misketa, a nema se za Ivetica...

Pa nemamo raspadamo seRedEvil je napisao/la:Realno i nemate,sarkasticnoRaonffa je napisao/la:Nemamo za vode

Kako ce vas odbiti neko koga niste ni trazili,fkt nidje veze,prodaje se s vasih ledjaVirtu4l je napisao/la:Čuj odbio nas Ivetić

Nisam na to mislio,libo me za vase raspadanjeRaonffa je napisao/la:Pa nemamo raspadamo seRedEvil je napisao/la:Realno i nemate,sarkasticnoRaonffa je napisao/la:Nemamo za vode

U tom slučaju crta.RedEvil je napisao/la: Nisam na to mislio,libo me za vase raspadanje

Ne znam je li gore sto smo ostali bez evrope ili sto se pojavio @Majkl na temi! Jos i mamin pitar zavrsni udarac zada!narodniheroj je napisao/la:Ja jest se @majkl raspuco na temi kod pitara, ne zna gdje goni

Pri tome ga podrzava @mamin pitar

Do juce si bio dobar,al nemozes se zezati s cinjenicom da nemate za vodu kad je fkt tako,dug za vodu je ogroman htio ti priznati ili ne,ja sam na to mislio,al daleko od raspadanja,nisam ja u tom fazonuRaonffa je napisao/la:U tom slučaju crta.RedEvil je napisao/la: Nisam na to mislio,libo me za vase raspadanje

Pa to i ja kažemRedEvil je napisao/la:Do juce si bio dobar,al nemozes se zezati s cinjenicom da nemate za vodu kad je fkt tako,dug za vodu je ogroman htio ti priznati ili ne,ja sam na to mislio,al daleko od raspadanja,nisam ja u tom fazonuRaonffa je napisao/la:U tom slučaju crta.RedEvil je napisao/la: Nisam na to mislio,libo me za vase raspadanje

#filozofija
  #filozofijanavuko ih na brzinu da lakše poginu pa ih prevrnulo na agresivu...joker90 je napisao/la:Sta je to Miske pricao da su htjeli da se biju igraci i Sablja?#filozofija
 Pa jadoooooooooovi!
 Pa jadoooooooooovi!   

Na onom tamo forumu u toru ih drze ko ovce, odmah se brise, cenzura, folovi!Memara je napisao/la:
Zasto ste izbrisali prvi dio klipa gdje Miske prica da ste duzni drzavi 3,5 mil, da ste nekako to sredili za 2,5 miliona a da niste poceli ni placati, da su vam se igraci i Mula htjeli udarati medjusobno nakon poraza Slobode? Zasto Miske jos nisi glavni sponzor kluba, zasto samo trazis kamatu, zasto vas je Ivetic danas hladno odbio, hoce li biti sta od istoka? Evo i ovaj video klip ste zakljucali i poceli brisati sve postove na forumu **** za ovo sve sto sam ja upravo napisao da ostala raja ne vidiPa jadoooooooooovi!

Grande Miskeeeee

joker90 je napisao/la:
Na onom tamo forumu u toru ih drze ko ovce, odmah se brise, cenzura, folovi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.