znalo se i lopte igrati u parku,pa onda na utakmicu.shaman7 je napisao/la:Ne znam kako je to bilo ranijih godina. Jel moguće da se dođe na Koševo privatnim prevozom , kontamo mi neka raja gore čitav dan malo trandat pa da se pridružimo navijačima i zajedno uđemo sa njima. Kontam nema veze određen broj te spisak onih koji ce doci ?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Mi vas sigurno necemo napadati. To garantujem. Vec vise godina normala se moze vidjeti neko sa dresom-salom Veleza oko Koseva. Zadnju tekmu kada je bila zabrana, vasi koji su dolazili auta su parkirali pred kafana Red point, pred stadionom gdje cuga Hz.RezervniGolman je napisao/la:Nemojte se zayebavat vi koji idete ne organizovano. Pravac kosevo.shaman7 je napisao/la:Ne znam kako je to bilo ranijih godina. Jel moguće da se dođe na Koševo privatnim prevozom , kontamo mi neka raja gore čitav dan malo trandat pa da se pridružimo navijačima i zajedno uđemo sa njima. Kontam nema veze određen broj te spisak onih koji ce doci ?
Znaci totalno opusteno. I po uzem jezgru centra i starog grada...isto normala.
Jedino sto mozete imati belaj od komsinica, oni odavno reze na vas.

Jedine dvije varijante koje mogu opusteno hodati oko stadiona, i po centru, ste vi...i naravno ovi nasi iz Dresdena. Al to je drugo.
Kako god, dobro dosli

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- RezervniGolman
- Kontakt:
Adi ma normala brato skontali smo se. Jeni kogni hastra ali bolje ovoj mlađariji da se ne eksploatise puno po nekim dijelovima pogotovo u manjim grupicama. Najbolje je odmah na kosevo i idemo forcat. Pozz za bordo raju
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ok, moze. Al sto se nas tice, za vas je izlet
.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
sutra samo pobjeda SRETNO ROĐENI dosta raje iZ KonJica dolazi sutra na tekmu
Ma jarane mogu oni doci i zajebavati se sa nama i popiti po koju nije to problem, problem je sto ce se postaviti ograda na jug i oko juga pa kad dodju oni organizovani njih ce pustiti unutra ove ostale sumnjam, al to se opet ide na svoju odgovornost, ja mislim bolje sa rajom krenuti svojom i to je to
- RockyMaivia
- Kontakt:
Hoce li biti problem ako upadnem na istok?aS_Roma je napisao/la:Ma jarane mogu oni doci i zajebavati se sa nama i popiti po koju nije to problem, problem je sto ce se postaviti ograda na jug i oko juga pa kad dodju oni organizovani njih ce pustiti unutra ove ostale sumnjam, al to se opet ide na svoju odgovornost, ja mislim bolje sa rajom krenuti svojom i to je to
StarMo nije skutorija...
Čosak istoka sjedi i uzivajRockyMaivia je napisao/la:Hoce li biti problem ako upadnem na istok?aS_Roma je napisao/la:Ma jarane mogu oni doci i zajebavati se sa nama i popiti po koju nije to problem, problem je sto ce se postaviti ograda na jug i oko juga pa kad dodju oni organizovani njih ce pustiti unutra ove ostale sumnjam, al to se opet ide na svoju odgovornost, ja mislim bolje sa rajom krenuti svojom i to je to

- RockyMaivia
- Kontakt:
JeftinijeaS_Roma je napisao/la:Čosak istoka sjedi i uzivajRockyMaivia je napisao/la:Hoce li biti problem ako upadnem na istok?aS_Roma je napisao/la:Ma jarane mogu oni doci i zajebavati se sa nama i popiti po koju nije to problem, problem je sto ce se postaviti ograda na jug i oko juga pa kad dodju oni organizovani njih ce pustiti unutra ove ostale sumnjam, al to se opet ide na svoju odgovornost, ja mislim bolje sa rajom krenuti svojom i to je to, a sto ce ti istok pored zapada i hladovine

StarMo nije skutorija...
- RezervniGolman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
IDEMO MOSTARSKI ROĐENI SUTRA PO TRI BODA
FORZAAAAAAAAAA
IDEMO MOSTARSKI ROĐENI SUTRA PO TRI BODA
FORZAAAAAAAAAA
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Mislim da ipak oprez nije na odmet, Mladost je pokazala tokom proljeća da se baš i ne da je*ati (da izvinete), a pobjeda u prvom kolu protiv Borca je samo opomena više.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- RezervniGolman
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeli moguce da Velez-Drina za 5 dana ima vise od 16 milja pregleda . Da nije neki đavo poje.bo pola Pekinga prije 20ak godina pa se vide rezultati

Jeli moguce da Velez-Drina za 5 dana ima vise od 16 milja pregleda . Da nije neki đavo poje.bo pola Pekinga prije 20ak godina pa se vide rezultati

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- hercegovac236
- Kontakt:
Mora biti da je neka greska. Ipak je navedeni broj pregleda tesko za povjerovati.RezervniGolman je napisao/la:
Jeli moguce da Velez-Drina za 5 dana ima vise od 16 milja pregleda . Da nije neki đavo poje.bo pola Pekinga prije 20ak godina pa se vide rezultati![]()
![]()
Ja sam brato jedno vrijeme bio u posijeti tamo, ali majke mi moje nisam ih mogao ovoliko napravit.RezervniGolman je napisao/la:
Jeli moguce da Velez-Drina za 5 dana ima vise od 16 milja pregleda . Da nije neki đavo poje.bo pola Pekinga prije 20ak godina pa se vide rezultati![]()
![]()
Sretno Sutra Rodjeni!
Cicko brate poslao ja vec postom poklon. Hvala ti!

- RezervniGolman
- Kontakt:
Jesi radovane zigu si ih po onim poljima rižeRadovan je napisao/la:Ja sam brato jedno vrijeme bio u posijeti tamo, ali majke mi moje nisam ih mogao ovoliko napravit.RezervniGolman je napisao/la:
![]()
Sretno Sutra Rodjeni!
Cicko brate poslao ja vec postom poklon. Hvala ti!![]()

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Brate Pastrmka zavijale su ko' prave mace.
Nego ako sutra bude sve dure dovodim one macice da vidim hoce li se svidjeti raji.
Sutra moramo uzeti sva 3 boda, nema vise prosipanja bodova, svaki bod je vazan majke mi moje.
Nego ako sutra bude sve dure dovodim one macice da vidim hoce li se svidjeti raji.
Sutra moramo uzeti sva 3 boda, nema vise prosipanja bodova, svaki bod je vazan majke mi moje.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Tako je brat moj. Idemo oborit rekord sa 9 pobjeda da citav stadion zapjeva sto samo Mostar i đavoli znaju. Neka misle gosti iz obarske da gostuju na Vila parkuRadovan je napisao/la:Brate Pastrmka zavijale su ko' prave mace.

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Odgovor vrlo je jednostavan,krivac za ovu naglu popularnost je Zvona i njegov izvrnuti brojRezervniGolman je napisao/la:
![]()

IDEMOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
P.S.Zar danas nije bila konferencija za stampu pred sutrasnju utakmicu

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ajmo Rodjeni po taj rekord sutra i po nova 3 boda dosta mi je i 1-0 samo da se 3 boda upisu !
IDEMO RODJENI 8/8 idemo 9/9 !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- RezervniGolman
- Kontakt:
Yebem te pjanog nije sutra nego danasANTIFA ! je napisao/la:Ajmo Rodjeni po taj rekord sutra i po nova 3 boda dosta mi je i 1-0 samo da se 3 boda upisu !

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.