Yuppova posljednja utakmica kao trenera Bayerna na domaćem terenu. Emocija će sigurno biti i pobjeda ne bi trebala biti upitna. Osvojio je tri titule prvaka sa nama ako se ne varam. Vrijeme je da uzme kup i LP-a

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Protiv FCB-a nije bilo potrebe da ulazi kad je već sve bilo poznato.Protiv Bilba i Betisa ga pokušao odmoriti al' pošto rezultat nije bio povoljan morao ga je ubaciti.mandraX je napisao/la:Ali je obje tekme počeo na klupi, u tom je fazon.Saurman je napisao/la: I onda pogledaj utakmicu protiv Bilba pa onda protiv Betisa gdje rešeta odbrane.U Minhenu se nije vidio jer je dobro čuvan i Tito ga je u revanšu poštedio blamaže, jer znao je da Barca sa Messijem ne može uraditi puno toga protiv Bayerna.
Messi bi sigurno igrao da je bio spreman, u to nema sumnje.
Da ga je ostavio na klupi samo zbog toga jer je znao da ne može stić' rezultat, a da je bio zdrav znači, onda bi protiv Betisa počeo u prvih 11, jel' tako?
Bogami, ovu priču je započeo vođa ovog bavarskog tabora.Neutral je napisao/la:est najbolji na svijetu i to stoji ali dosadili ste s njim na ovoj temi.
secer je napisao/la:reci mi, zasto se nije vidio protiv bayerna? zasto je totalno podbacio?
Za šta ga je odmarao?Saurman je napisao/la:Protiv FCB-a nije bilo potrebe da ulazi kad je već sve bilo poznato.Protiv Bilba i Betisa ga pokušao odmoriti al' pošto rezultat nije bio povoljan morao ga je ubaciti.
Pa koliko je čovjek odigrao utakmica ove sezone maltene da nema odmora.I ne znam zašto je teško priznati da se i Messi može zaustaviti.mandraX je napisao/la:
Za šta ga je odmarao?
Frez'o njivu za vikend, pa nije mog'o taj tempo izdržat', jel'?
Zašto je teško priznat' da je bio povrijeđen, pa gledali ste tekmu majka mu stara.![]()
Ne kažem da bi Barca prošla da je Messi bio 100% spreman, ko zna, možda bi gore prošla.
Nemoj @Saurman-e, nemoj tako ti Boga. Ovo ti je mislim bila zadnja slamka za koju si se mogao uhvatit'.Saurman je napisao/la: Pa koliko je čovjek odigrao utakmica ove sezone maltene da nema odmora.
Naravno da nije teško priznat', on da je bio spreman, možda bi ga zaustavili, možda bi i gore odigrao nego ovako povrijeđen.Saurman je napisao/la:I ne znam zašto je teško priznati da se i Messi može zaustaviti.
polahko bolan. tek smo kod uvoda...Romariooo je napisao/la:eto izgleda da se utvrdilo napokon ko je bolji od koga individualno
I ja kažem....Hajmo malo o zlatnoj lopti....Ja mislim da je dobiva pobjednik finala Lige prvaka (tačnije igrač tog tima = Bayern).....Šta kažeš ti seco????secer je napisao/la:polahko bolan. tek smo kod uvoda...Romariooo je napisao/la:eto izgleda da se utvrdilo napokon ko je bolji od koga individualno![]()
polahko, dopustimo romariju da se izjasni, pa cemo dalje...effe_sa je napisao/la:Šta kažeš ti seco????
Tako se vrijednuje samo kad Barcelona osvoji LP, kad osvoji neko drugi onda se gleda individualni kvaliteteffe_sa je napisao/la: I ja kažem....Hajmo malo o zlatnoj lopti....Ja mislim da je dobiva pobjednik finala Lige prvaka (tačnije igrač tog tima = Bayern).....Šta kažeš ti seco????
Hoćeš 2 odgovora.... Da ti kažem i ko bi pobijedio i koja je individualno bolja....dr.adnan je napisao/la:Previše je ovo otišla u mlatimudanje... Imam jedno konkretno filozosko pitanje. Ko bi pobijedio u ovoj utakmici, da se nađu ove ekipe u duelu?
To i očekujem od tebe i od ostalih forumaša!effe_sa je napisao/la:Hoćeš 2 odgovora.... Da ti kažem i ko bi pobijedio i koja je individualno bolja....
Ufff, pogotovo oni pakleni dueli Bayerna i Reala, iz sezone u sezonu i strašni deuli dva trenerska majstora, Vicentea i Hitzfelda....legenda reala je napisao/la:Ma nema se tu šta upoređivati onaj fudbal sa kraja prošlog i početka ovog stoljeća se nikad neće ponoviti, ono je bio vrh, kolko samo boljih klubova i vrhunskih igrača
Kladio bi se prije na onu iz 2001. godine.....dr.adnan je napisao/la:To i očekujem od tebe i od ostalih forumaša!effe_sa je napisao/la:Hoćeš 2 odgovora.... Da ti kažem i ko bi pobijedio i koja je individualno bolja....
Ja kažem da bi 2001 pobijedila na penale, čisto zbog jake mentalne psihe u gaćama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.