FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 09 maj 2013, 18:00

Imate druge teme za te nagrade i slične gluposti. Messi se od sada pa nadalje može spomenuti u slučaju saznanja tačne lokacije odakle će gledati finale. Jest najbolji na svijetu i to stoji ali dosadili ste s njim na ovoj temi.

slika

Yuppova posljednja utakmica kao trenera Bayerna na domaćem terenu. Emocija će sigurno biti i pobjeda ne bi trebala biti upitna. Osvojio je tri titule prvaka sa nama ako se ne varam. Vrijeme je da uzme kup i LP-a 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2013, 18:03

mandraX je napisao/la:
Saurman je napisao/la: I onda pogledaj utakmicu protiv Bilba pa onda protiv Betisa gdje rešeta odbrane.U Minhenu se nije vidio jer je dobro čuvan i Tito ga je u revanšu poštedio blamaže, jer znao je da Barca sa Messijem ne može uraditi puno toga protiv Bayerna.
Ali je obje tekme počeo na klupi, u tom je fazon.
Messi bi sigurno igrao da je bio spreman, u to nema sumnje.
Da ga je ostavio na klupi samo zbog toga jer je znao da ne može stić' rezultat, a da je bio zdrav znači, onda bi protiv Betisa počeo u prvih 11, jel' tako?
Protiv FCB-a nije bilo potrebe da ulazi kad je već sve bilo poznato.Protiv Bilba i Betisa ga pokušao odmoriti al' pošto rezultat nije bio povoljan morao ga je ubaciti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2013, 18:07

Neutral je napisao/la:est najbolji na svijetu i to stoji ali dosadili ste s njim na ovoj temi.
Bogami, ovu priču je započeo vođa ovog bavarskog tabora. :mrgreen:
secer je napisao/la:reci mi, zasto se nije vidio protiv bayerna? zasto je totalno podbacio?
:P
Saurman je napisao/la:Protiv FCB-a nije bilo potrebe da ulazi kad je već sve bilo poznato.Protiv Bilba i Betisa ga pokušao odmoriti al' pošto rezultat nije bio povoljan morao ga je ubaciti.
Za šta ga je odmarao?
Frez'o njivu za vikend, pa nije mog'o taj tempo izdržat', jel'? :mrgreen:
Zašto je teško priznat' da je bio povrijeđen, pa gledali ste tekmu majka mu stara. :roll:
Ne kažem da bi Barca prošla da je Messi bio 100% spreman, ko zna, možda bi gore prošla.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 maj 2013, 18:10

[youtube][/youtube]

Da se malo nalozite :D
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2013, 18:10

mandraX je napisao/la:
Za šta ga je odmarao?
Frez'o njivu za vikend, pa nije mog'o taj tempo izdržat', jel'? :mrgreen:
Zašto je teško priznat' da je bio povrijeđen, pa gledali ste tekmu majka mu stara. :roll:
Ne kažem da bi Barca prošla da je Messi bio 100% spreman, ko zna, možda bi gore prošla.
Pa koliko je čovjek odigrao utakmica ove sezone maltene da nema odmora.I ne znam zašto je teško priznati da se i Messi može zaustaviti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 maj 2013, 18:16

Treba pustiti igračima taj klip prije utakmice 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2013, 18:20

Saurman je napisao/la: Pa koliko je čovjek odigrao utakmica ove sezone maltene da nema odmora.
Nemoj @Saurman-e, nemoj tako ti Boga. Ovo ti je mislim bila zadnja slamka za koju si se mogao uhvatit'. :mrgreen:
Saurman je napisao/la:I ne znam zašto je teško priznati da se i Messi može zaustaviti.
Naravno da nije teško priznat', on da je bio spreman, možda bi ga zaustavili, možda bi i gore odigrao nego ovako povrijeđen.
Zaustavio ga je Milan u prvoj tekmi, ništa strašno.
Zato im je vratio u drugoj tekmi, sa kamatama.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2013, 18:27

eto izgleda da se utvrdilo napokon ko je bolji od koga individualno, a od pocetka je rasprava nepotrebna jer to su jasne stvari, nemaju nikakve potrebe navijaci bayerna osporavati da je riberi individualno slabiji od ronalda, a kamoli od messija, navijaci bayerna imaju ono sto je i najveci cejf, imaju najjacu ekipu, svi koji vole real i barcu mogu rado bi mijenjali uspjehe pojedinaca za uspjeh kolektiva, kolektiv je najbitniji,pravi navijac voli klub kao kolektiv, dok su igraci tek prolazni izvodjaci radova, neki su majstori,neki irgati, al svi su prolazni. meni npr messi iako je najbolji nije uopste ni najdrazi igrac kluba koji volim ni trenutno, klub je bio bitniji i volio se i prije messija, volit ce se i poslije, tako je i pravim navijacima bayerna, kolektiv je bitan, riberi je tek jedan od boljih igraca ovog kluba i nema potrebe se baviti njime nesto previse,navijaci bayerna imaju svoju mashinu, a mashina je najbitnija

i nemate se potrebe paliti bavarci ako se kaze da messi nije bio spreman, da je barca koju ste satrali usla u taj mec u nevakat, to su realne stvari, svi znamo da bi bayern vjerovatno prosao da je messi bio i sto posto spreman jer ostatak barce opet ne bi vukao kako zna, nista to ne umanjuje nicije zasluge, bayern je najbolji tim trenutno i tu nema zbora

nema dakle potrebe vise za tim raspravama, po ko zna koji put to kazem, ima ljepsih stvari za rasprave, finale lige prvaka se blizi, aktuelne su i price o transferima, milion zanimljivijih tema

kakva vam je situacija sa pizzarom, jel mu istice ugovor sad ili sledeceg ljeta, bilo bi lijepo ako ga bayern vise ne zeli da dodje u barcu kao back-up igrac, sjajan decko za tu ulogu, no cisto sumnjam da ce pep halaliti lako tako dobrog i zahvalnog igraca
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 09 maj 2013, 18:33

Sta reci sledi nam sama zavrsnica sezone BL,finale LP i na koncu kup protiv stutgarta.imamo priliku da udjemo i overimo svoju besmrtnost da osvojimosve sto se dalo osvojiti ova generacija je to zasluzila malo kome je to uspjelo u povesti nogometa prekosutra imamo oprostaj jupa na domacem terenu i urucenje trofeja najvjerovatnije ovaj covjek je yaista mnogo dao bayernu zasluzio je kada nam je najteze bilo on nas je vadi iz blata i podigao nas kao feniks iz pepela veliki strucnjak i nogometni znalac zao mi je sto ide cak mi je mozda i zalivije nego kada je hicfeld odlzio prvi put

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 maj 2013, 19:07

Romariooo je napisao/la:eto izgleda da se utvrdilo napokon ko je bolji od koga individualno
polahko bolan. tek smo kod uvoda... :)
nego, zasto nisi imo damu da odgovoris na jednostavno i sasvim bezazleno pitanje?
il se slazes sa onim sto je napisao mandrle (mesi je bio povrijedjen)?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 maj 2013, 19:16

secer je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:eto izgleda da se utvrdilo napokon ko je bolji od koga individualno
polahko bolan. tek smo kod uvoda... :)
I ja kažem....Hajmo malo o zlatnoj lopti....Ja mislim da je dobiva pobjednik finala Lige prvaka (tačnije igrač tog tima = Bayern).....Šta kažeš ti seco???? :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 maj 2013, 19:30

effe_sa je napisao/la:Šta kažeš ti seco????
polahko, dopustimo romariju da se izjasni, pa cemo dalje... :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 maj 2013, 19:33

effe_sa je napisao/la: I ja kažem....Hajmo malo o zlatnoj lopti....Ja mislim da je dobiva pobjednik finala Lige prvaka (tačnije igrač tog tima = Bayern).....Šta kažeš ti seco???? :)
Tako se vrijednuje samo kad Barcelona osvoji LP, kad osvoji neko drugi onda se gleda individualni kvalitet :mrgreen: :mrgreen:

A inače kvazi nagrada, kakvi je levata sve bilo u TOP 3 :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 09 maj 2013, 19:36

Previše je ovo otišla u mlatimudanje... Imam jedno konkretno filozosko pitanje. Ko bi pobijedio u ovoj utakmici, da se nađu ove ekipe u duelu?
slika
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 maj 2013, 19:47

dr.adnan je napisao/la:Previše je ovo otišla u mlatimudanje... Imam jedno konkretno filozosko pitanje. Ko bi pobijedio u ovoj utakmici, da se nađu ove ekipe u duelu?
slika
Hoćeš 2 odgovora.... Da ti kažem i ko bi pobijedio i koja je individualno bolja.... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 maj 2013, 19:51

Ma nema se tu šta upoređivati onaj fudbal sa kraja prošlog i početka ovog stoljeća se nikad neće ponoviti, ono je bio vrh, kolko samo boljih klubova i vrhunskih igrača ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 09 maj 2013, 19:52

effe_sa je napisao/la:Hoćeš 2 odgovora.... Da ti kažem i ko bi pobijedio i koja je individualno bolja.... :)
To i očekujem od tebe i od ostalih forumaša!
Ja kažem da bi 2001 pobijedila na penale, čisto zbog jake mentalne psihe u gaćama 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 maj 2013, 20:01

legenda reala je napisao/la:Ma nema se tu šta upoređivati onaj fudbal sa kraja prošlog i početka ovog stoljeća se nikad neće ponoviti, ono je bio vrh, kolko samo boljih klubova i vrhunskih igrača ;)
Ufff, pogotovo oni pakleni dueli Bayerna i Reala, iz sezone u sezonu i strašni deuli dva trenerska majstora, Vicentea i Hitzfelda....
dr.adnan je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Hoćeš 2 odgovora.... Da ti kažem i ko bi pobijedio i koja je individualno bolja.... :)
To i očekujem od tebe i od ostalih forumaša!
Ja kažem da bi 2001 pobijedila na penale, čisto zbog jake mentalne psihe u gaćama 8-)
Kladio bi se prije na onu iz 2001. godine..... :) Ovih dana se spominjao Bayern kao jak kolektiv, jak tim, to se opet pogotovo sad vratilo, ali nekako su oni bili kao tim još jači, tačnije imali su još jači timski duh. Jačeg timskog duha od one ekipe, mislim da nikad ni jedna ekipa poslije nije imala. 1999. godine su se zakleli, uzet ćemo LP i to su uradili 2001. Valja se ustat iz onakvog psihološkog šoka. Pa ljudi danas od sitnica padnu u depresiju....

Ali i ovi momci mi se sviđaju, pogotovo kako je Samonja došao, tu je duh se još više digao i ova onu ekipu može dostići osvajanjem klempe. Za sad je velika ekipa, velika generacija, ali da bi bila baš, baš pobjednička generacija, mora ovo finale dobit. I po stanju sad, nit su luzeri, nit su loši, ali oni su ušli u historiju, to ovi moraju još uradit.

I naravno drugi odgovor, ova ekipa je individualno 3 puta jača. U onoj ekipi top klasa , svjetska klasa su bili Effenberg, Kahn, Scholl , Elber. A danas ti je u našem kadru lakše nabrojat igrače koji ne spadaju u tu top klasu, nego one što spadaju. Ostali momci iz ove od 2001. godine su bili veliki ratnici, spadali su u kategoriju, dobar, vrlo dobar, ali ne u onu vrhunsku klasu, svjetsku klasu.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 maj 2013, 20:03

Tu su negdje. Ovi su imali Effe-a i Kahna, dvojac mit eier. Willy i Bixente su bili prejaki bekovi, kako smo imali samo jake bekove u to vrijeme, uh. Kuffour je legenda, Linke i Patrik su bili malo tanji od Samuela. Owen je trčao za dvojicu. Hasan se nikada nije predavao, ginuo je za svaku loptu, nešto kao Muller danas, Mehmet je bio strassenfussballer 8-)

Elber bolji od svih Bayernovih napadača zajedno. Majstor i to veliki. Znao je postići gol iz svih pozicija, lijevom, desno, malo tanji glavom ali kompletan napadač.

Današnja generacija igra potpuno drugačiji, moderni fudbal. Upravo zato kažem da su tu negdje, no da se igra kao prije oderali bi ih momački momci iz 2001 8-)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 maj 2013, 20:10

Ne mogu a da ne komentarisem ovaj dule Bayern 2001 vs. Bayern 2013. Jasno je da je kao ekipa onaj Bayern iz 2001. godine jaci i da bi dobio ovaj danasnji. Nemaju Robben i Riberi sanse protiv Lize i Willyja. A Effe bi pregazio Schweinija i Martineza. Mozda sam malo subjektivan al meni licno je ova ekipa iz 2001. godine apsolutno najdraza ekipa svih vremena u fudbalu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.