LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 feb 2012, 21:34

Mi se mucimo sa ovakvim losim Torontom , koji sad imaju i sut za pobjedu , sta god da se desi , ja sam razocaran :roll:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 feb 2012, 21:41

Ipak Kobe na kraju odlucio...prvo trojka preko Kleize,onda ukradena lopta i asistencija za Artesta pa na kraju i sut za pobjedu.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 feb 2012, 21:46

U prvom poluvremenu Kobe je uzeo 6 suteva,3 je pogodio i vodili smo s 18 razlike. U drugom poluvremenu je uzeo 17 suteva,6 ih je pogodio i na kraju smo jedva iscupali pobjedu.

Reci da je Kobe los igrac je glupost,ali nemozes ti pricati da ti suigraci nevaljaju ako ti sam u njih nevjerujes. X puta je bilo mogucnost da asistira Gasolu ili Bynumu sto bi ovi 90% zabili ali on nije zelio. Imam osjecaj da zeli samo da nabija statistiku i da zeli pokusati svom silom zabiti jos tih 10 000 poena.

I da,netreba nama play dok Kobe nepromijeni pristup prema igri.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 feb 2012, 21:47

adnan24 je napisao/la:Ipak Kobe na kraju odlucio...prvo trojka preko Kleize,onda ukradena lopta i asistencija za Artesta pa na kraju i sut za pobjedu.
trica extra , ukredena lopta extra , sirenje parketa i ass za mwp extra , sut za pobjedu vrlo diskutabilan , ali u njegovom stilu , covjek bez razmisljanja hoce li fuliti ili ne , boli ga :lol: , ali prije toga 4 napada malo je rec odvratna :roll:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 feb 2012, 21:51

Kobe Bryant je napisao/la:Mi se mucimo sa ovakvim losim Torontom , koji sad imaju i sut za pobjedu , sta god da se desi , ja sam razocaran :roll:
ja sam razocaran otkako su idioti postavili ovog klovna na klupu... sa njim smo oslabljeni za 80% u odnosu na proslu sezonu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 feb 2012, 22:03

KK_Bosna je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Mi se mucimo sa ovakvim losim Torontom , koji sad imaju i sut za pobjedu , sta god da se desi , ja sam razocaran :roll:
ja sam razocaran otkako su idioti postavili ovog klovna na klupu... sa njim smo oslabljeni za 80% u odnosu na proslu sezonu
kad skontam prosle godine Phill se nije nimalo trudio , osim malo u playoff-u u 3 utakmici sa Dallasom kada je saketao Gasol-a :lol: , da se ovaj probudi iz zimskog sna :lol: , ali opet takav neizanteresovan Zen-master, sa svojim previdljivim akcijama i rotacijama (znao sam tacno koliko se ko odmara i kad ko ulazi ) i triangl napadom je bio i uspjesniji i ucinkoviti ;)

Sto je najgore kao mislilo smo da ce Brown donjeti odbranu , odbrana ostala ista , a on u saradnji sa manđmentom i svojom rotaciom je ucino da imamo najsporiji i najneucinkovoti napad , 29 smo ekipa u kontrama i tranziciji i 30 u procentu za 3p :roll: , a kao doveden tricas Kapono i Murphy koji je 4 ka koja puca trice , pa Sasa Vujacic i Brown i Farmar su za ove klovnove igraci , bas se nerviram sto neda minute McRobertsu i Ebanksu , jedino eto sto Goudelock-u daje minute sto mi je drago jer je nas 4 ofanzini igrac , eto kiliko su losi Barnes , MWP, Fisher, Blake i Murphy :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 feb 2012, 23:32

Davno sam ja prizeljkivao Calderona :( :(
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 feb 2012, 11:59

Da li se razveo KB? :mrgreen:
Mislim, jesu li advokati zavrsili svoj dio posla'?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 15:01

Vidio si neku noc u TD Gardenu :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 feb 2012, 15:32

neno#4 je napisao/la:Vidio si neku noc u TD Gardenu :lol: :lol:

Jes, razvalili ste nas 37 koševa razlike.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 feb 2012, 17:00

Ne razumijem zasto McRoberts ne dobije ni 5 minuta po mecu...momak je na pocetku sezone odigrao par odlicnih tekmi.Ebanks takodje...cak je bio i starter u par meceva a sad ne dobije ni minute.

Na sve to Gasol,Kobe,Bynum igraju mnogo vise nego sto bi trebali...ali izgleda da Brown ni ne racuna na play-off kosarku tako da je mozda i nebitno.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 feb 2012, 17:56

BernardBarnjak je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Vidio si neku noc u TD Gardenu :lol: :lol:

Jes, razvalili ste nas 37 koševa razlike.
Trijumf je trijumf. Ovako je sladje.

Ostalo je samo ime.....

Klare

Post Postao/la Klare » 13 feb 2012, 18:31

Sinoć se desila prava drama. :o
Drugo poluvrijeme, fuj, fuj, fuj. :oops:
Onakav Toronto nam pravi nesvakidašnje probleme :? , toliko su Gasol i Bynam dominantni, ali to minimalno koristimo, zašto? :?
Još nas na kraju i sudije malo poguraše, pobjeda je tu, ali sigurno da je trebala biti čistija, ubjedljivija.

Bryant odlučio, ali dosta toga i upropastio, ide na silu, a onaj zadnji šut je maksimalno isforsiran, lopta u zraku, a stream zaštopao, pa se počeo ovamo njeprcati:" Heej, dosta je bilo dorate", ali Bogme upa ona lopta, i to bez kostiju. :lol:
Klare je napisao/la:Sada ide 6 izuzetno teških gostovanja, dosta nam 3 pobjede. :D
I da vam napomenem šta sam to bio napisao pred tešku turneju gostovanja od 6 utakmica. 8-)
Ovo mogu samo oni koji maksimalno poznaju ovu ekipu, te u svakom trenutku znaju šta od nje da očekuju.
Zato sam ovako smiren, mene ne mogu iznenaditi, idem korak ispred. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 13 feb 2012, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 feb 2012, 22:02

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 feb 2012, 02:22

Meni se svidja ova ideja sa Arenasom. Sta mozemo izgubiti? U Lakersima zna da moze do titule sto ce mu biti dodatna motivacija.

I ako dodje doci ce za minimalac a gori od Blake-a i Fish-a nikako nemoze biti.

Sto se mene tice nek dovedu i Iversona. Joj koji bi to sou bio Arenas-Kobe-Iverson zajedno na parketu 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2012, 02:29

Balon je napisao/la:Meni se svidja ova ideja sa Arenasom. Sta mozemo izgubiti? U Lakersima zna da moze do titule sto ce mu biti dodatna motivacija.

Sto se mene tice nek dovedu i Iversona. Joj koji bi to sou bio Arenas-Kobe-Iverson zajedno na parketu 8-)
S ovim trenerom ni Jordan ne bi došao do titule ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 feb 2012, 02:37

LBJ MVP je napisao/la:
Balon je napisao/la:Meni se svidja ova ideja sa Arenasom. Sta mozemo izgubiti? U Lakersima zna da moze do titule sto ce mu biti dodatna motivacija.

Dodje ovaj trener do finala sa jednom superzvijezdom i hrpom prosjecnih igraca pa ti vidi ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 feb 2012, 02:47

Balon je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:

Dodje ovaj trener do finala sa jednom superzvijezdom i hrpom prosjecnih igraca pa ti vidi ;)
Na istoku 2007. i neki evropski klub bi ušao playoff ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 14 feb 2012, 02:59

Jah eto i KK Vogosca bi usao u playoff. Nemojmo pretjerivati, 2007 jeste bila slaba godina ali kako god valja doci do finala sa onakvim timom (neracunajuci Jamesa) a to bi bilo vrlo tesko sa katastrofalnim trenerom. Niko nekaze da je Brown savrsen trener ali je i daleko od klovna, budale, cirkusanta ili sta vec ne kao sto ga neki "strucnjaci" zele predstaviti. On jos ima vremena da pokaze kakav je zaista trener ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 feb 2012, 07:35

[youtube][/youtube]

koje mi imamo "pacijente" u ekipi :roll: :roll: :roll:

As reported by Matt Moore of ProBasketballTalk.com, Metta World Peace believes that the numbers at hand are mis-leading and that Coach Brown is relying too heavily on them to make his decisions about playing time:

— Win Valentine’s Day Lakers Tickets – Hurry b/c it’s TOMORROW!—

4.7 points per game
2.6 rebounds per game
1.8 assists per game
0.7 steals per game
32.7% Field Goal Percentage
19.0% Three Point Percentage
51.4% Free Throw Percentage
22:23 Minutes per game

What brought upon these thoughts were World Peace’s comparisons of the Utah/Philly losses when World Peace was on the bench vs. the win in Boston, where Metta was on the court to close out the fourth.

A lot of us have been watching Ron Artest and I think it’s safe to say that we all cringe when he’s on the offensive side of the ball, chucking up three point shots and even as he approaches the rim on fast break 1 on 0 layups. I think it would also be safe to say that Metta doesn’t really care about what he does on the offensive side of ball at this point of his career and that his gripe right now is that he feels he’s a tremendous defensive asset during the 4th quarter, so that should outweigh his offensive deficiencies.

When Phil Jackson was here, that’s why I was in the game, because he understands that. Philly and Utah, I was on the bench because of stats.

My main concern isn’t really the gripe about playing time. It’s more about airing these thoughts out to the press and creating an awkward locker room situation for a new coach, who is trying to implement a new system while only getting a few days of practice in this lockout shortened season.

With the upcoming All-Star break around the corner, I hope that Metta and Coach Brown can come to a peaceful solution.

What do you think?

Should Metta be playing in the 4th quarter of close games?

Does his top-notch defense outweigh the liability he brings on offense?

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.