FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 25 jul 2009, 00:35

e nek si ti pametan,rodila te majka tako odgojenog i finog...svaka ti je zlatna (ma opštu radost svih nas :lol: )
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 jul 2009, 00:43

Virtu4l je napisao/la:Yebe se meni za Ćiru i Ćirinu temu, u njoj se spama do mile volje, ali ovdje se glupiraš bez veze. Ovo nije tema za spam i tvoje nebuloze nemaju nikakve veze sa Željom. Sve što ima da kažeš, postoji pm ili ti je bolje da šutiš, ponovo ispadaš glup (nažalost), a u ovoj temi ne bi trebao ispadati glup.
spamao si ti na svakoj temi...svaršavaš na Federera,Hamiltona,na crne igrac Chelsea....nema gdje te nije bilo i gdje nisu pravio sranja,podcijenjivao ljude i spamao teme...što je najžalosnije u svemu,redovno si ispadao glup i ljudi su ti se smijali...pa ti dođeš ko dobar vic na ovom forumu (nažalost)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2009, 00:49

drop je napisao/la:spamao si ti na svakoj temi...svaršavaš na Federera,Hamiltona,na crne igrac Chelsea....nema gdje te nije bilo i gdje nisu pravio sranja,podcijenjivao ljude i spamao teme...što je najžalosnije u svemu,redovno si ispadao glup i ljudi su ti se smijali...pa ti dođeš ko dobar vic na ovom forumu (nažalost)
Ne baš, ali eto ;) ako ti tako kažeš. Federer? Hamilton? Polupao si lončiće. Prvog pljujem gdje god stignem, drugog nikad u životu nisam spomenuo. To da li sam glup ispadao i koliko mi se ljudi smiju, dokazuje moj private message inbox i msn messenger gdje sam sklopio veliki broj prijateljstvava zahvaljujući ovom forumu, sa svim normalnim ljudima koji žele normalno diskutovati. Uvijek ću poklapati glupane i takve kao ti, i sve oni koji pišu nešto o čemu pojma nemaju.

Pucaš iz prazne, i ponovo se blamiraš, a nema potrebe za tim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 jul 2009, 00:56

drop je napisao/la:
formance je napisao/la:Samo mi nije jasno zasto bezveze provocirate na ovoj temi!
pa mora da provociraju...to je jace od njih,kompleksi ih tjeraju na to.
Ne provociraju oni navijace Slobode,Veleža,Travnika i ostale nebitno koje,vec vise na ovoj temi.
Tema o Želji ima udbjedljivo najviše stranica od svih ostalih klubova(cak duplo više od teme o Sarajevu) a najviše postova na ovoj temi su napisali upravo pitari...i kakav je zakljucak jedino logican??
zakljucak je sljedeci:
za razliku od drugih timova koji imaju svoje stranice, i na njima aktivne forume,navijacima zeljeznicara je ovo jedino mjesto gdje se mogu registrovat bez problema, i pisat ili procitat vjesti vezan za njihov klub...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2009, 00:58

HordeZla je napisao/la:za razliku od drugih timova koji imaju svoje stranice, i na njima aktivne forume,navijacima zeljeznicara je ovo jedino mjesto gdje se mogu registrovat bez problema, i pisat ili procitat vjesti vezan za njihov klub...
A nisi cuo za http://www.themaniacs.org ?
Voli te tvoje Sarajevo.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 25 jul 2009, 00:59

Virtu4l je napisao/la:
HordeZla je napisao/la:za razliku od drugih timova koji imaju svoje stranice, i na njima aktivne forume,navijacima zeljeznicara je ovo jedino mjesto gdje se mogu registrovat bez problema, i pisat ili procitat vjesti vezan za njihov klub...
ma cuo je on....al nije odobren pa misli neradi:P
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2009, 01:03

LIvada je napisao/la: ma cuo je on....al nije odobren pa misli neradi:P
Zato ih volim. :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

džermejn
Kontakt:

Post Postao/la džermejn » 25 jul 2009, 01:03

al ste vas dvojica dosadni,nadjite neku drugu temu,pa na njoj raspravljajte,ili razmijenite brojeve pa se pomakljajte ;) ;)

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 jul 2009, 01:05

Virtu4l je napisao/la:
ahha...i tu se moze jel registrovat ko hoce???

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2009, 01:08

HordeZla je napisao/la:ahha...i tu se moze jel registrovat ko hoce???
Ne može se registovati ko hoće, mogu se registrovati samo Manijaci. Naporan posao za administraciju, ali rješava sve probleme.
Voli te tvoje Sarajevo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 jul 2009, 01:09

HordeZla je napisao/la:
drop je napisao/la:
formance je napisao/la:Samo mi nije jasno zasto bezveze provocirate na ovoj temi!
pa mora da provociraju...to je jace od njih,kompleksi ih tjeraju na to.
Ne provociraju oni navijace Slobode,Veleža,Travnika i ostale nebitno koje,vec vise na ovoj temi.
Tema o Želji ima udbjedljivo najviše stranica od svih ostalih klubova(cak duplo više od teme o Sarajevu) a najviše postova na ovoj temi su napisali upravo pitari...i kakav je zakljucak jedino logican??
zakljucak je sljedeci:
za razliku od drugih timova koji imaju svoje stranice, i na njima aktivne forume,navijacima zeljeznicara je ovo jedino mjesto gdje se mogu registrovat bez problema, i pisat ili procitat vjesti vezan za njihov klub...
kakve veze imaju navijaci Željeznicara sa mojim postom??? procitaj post na koji odgovaraš još jednom i shvatit ces da ja uopšte nisam pisao o navijacima Želje...ali kome ja pišem,nekome je lakše utjerati metar u guzicu nego cenat i glavu.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 jul 2009, 01:11

bistrikboy je napisao/la:
tax je napisao/la:
tax je napisao/la:zna li iko za ove karte sta ja sam iso neki dan kazu da nije pocelo jos
hocu da je kupim prvi dan
unaprijed hvala
zna li iko
pisalo je u novinama 35 danas mi jaran kaze 45
molim vas hitno
Godisnje vjerovatno od ponedeljka u prodaji,jug 35,sjever 45km...
Nisam siguran da sam napisao pa cu sada,Željo je kao termin odigravanja utakmica PLBIH prijavio nocni termin...
Culum veceras odradio prvi trening sa ekipom 8-)
Mesanovic na mrsanju :mrgreen:
Malo da ispravim....
Cijene polugodisnjih karata su iste kao proljetos, jug 25 KM, sjever 45, a zapad 110 KM, dok godisnje koštaju jug-35, sjever 65, zapad 150 KM. Za penzionere će u prodaji biti samo godisnje karte, po cijeni od 20 KM.
E sad ako je doslo do promjene neocekivane, pardon.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 jul 2009, 01:12

Virtu4l je napisao/la:
HordeZla je napisao/la:ahha...i tu se moze jel registrovat ko hoce???
Ne može se registovati ko hoće, mogu se registrovati samo Manijaci. Naporan posao za administraciju, ali rješava sve probleme.
e pa drugi put prvo 2-3 puta procitaj sta se napise,pa onda napisi ono sto mislis....ja sam u svom postu napisao "da se moze registrovat bez problema"....e sad moze biti da jos nisi naucio sta znaci "bez problema"...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2009, 01:14

HordeZla je napisao/la:e pa drugi put prvo 2-3 puta procitaj sta se napise,pa onda napisi ono sto mislis....ja sam u svom postu napisao "da se moze registrovat bez problema"....e sad moze biti da jos nisi naucio sta znaci "bez problema"...
Pa nisu to problemi, naravno, ako si navijač Željezničara. Zar ne?
Voli te tvoje Sarajevo.

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 25 jul 2009, 01:16

joj oko cega se vi swadjate
cccc
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 25 jul 2009, 01:19

Virtu4l je napisao/la:
HordeZla je napisao/la:e pa drugi put prvo 2-3 puta procitaj sta se napise,pa onda napisi ono sto mislis....ja sam u svom postu napisao "da se moze registrovat bez problema"....e sad moze biti da jos nisi naucio sta znaci "bez problema"...
a sta treba uradit da dokazes da si navijac Željezničara administraciji themaniacs.org probo sam 100 puta ali nedaju!
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 jul 2009, 01:21

Virtu4l je napisao/la:
znaci registracija na tm.org je podjenako lagana kao i registracija na sportsport.ba??? tj. svako se moze registrovat bez ikakvih preporuka???

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2009, 01:23

HordeZla je napisao/la: znaci registracija na tm.org je podjenako lagana kao i registracija na sportsport.ba??? tj. svako se moze registrovat bez ikakvih preporuka???
Naravno da nije ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

HordeZla
Kontakt:

Post Postao/la HordeZla » 25 jul 2009, 01:25

Virtu4l je napisao/la:
HordeZla je napisao/la: znaci registracija na tm.org je podjenako lagana kao i registracija na sportsport.ba??? tj. svako se moze registrovat bez ikakvih preporuka???
Naravno da nije ;)
e pa tako..to sam cekao....znaci forum od sportsport.ba je jedino mjesto gdje se navijaci zelje mogu registrovat bez ikakih preporuka,i zbog toga je stranica najposjecenija ;)

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 25 jul 2009, 01:26

HordeZla je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Naravno da nije ;)
e pa tako..to sam cekao....znaci forum od sportsport.ba je jedino mjesto gdje se navijaci zelje mogu registrovat bez ikakih preporuka,i zbog toga je stranica najposjecenija ;)

kako se samo prosipas! :evil:
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, obagol, Paromlinac, ristagrad i 27 gostiju.